Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.baladoros.com/nea/7533
Έτοιμος για ... απόλυση είναι ο δάσκαλος στο Καστελλόριζο. Δε φτάνει που δέχτηκε να πάει στο ακριτικό νησί και να μάθει γράμματα, ιστορία και γεωγραφία τα Ελληνόπουλα, αντί να λουφάρει με καμιά απόσπαση σε κανένα γραφείο βολευτή και η τάξη να μένει κενή, βάλθηκε να τους μάθει και τον ΠΑΟΚ!
Ε, μετά απ΄ αυτό δεν είναι να τον... διώξει η Διαμαντοπούλου;
Ηθικός αυτουργός, ο χορηγός, ΣΦ ΠΑΟΚ Ιερισσού!
Την ίδια ώρα, αναρωτιόμαστε τι κάνουν η ΠΑΕ και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ για να βοηθήσουν τέτοιες περιπτώσεις...
Δείτε το αυθεντικό δημοσίευμα, εδώ.
Υ.Γ.
Από το δάσκαλο, λάβαμε με έκπληξη, ομολογούμε, το παρακάτω μέιλ:
--------------------------------------------------------
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ Ο ΑΜΕΣΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ.
ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ,ΟΣΟ ΚΑΙ
ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΩ ΜΟΥ, ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ
ΣΑΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΕ
ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ.ΤΕΛΟΣ , ΑΝ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΑΣΗ ,ΙΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ
> ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ.
------------------------------------------------------------
Η απάντησή μας:
Κύριε,
Ως δάσκαλος και άνθρωπος των γραμμάτων που είστε, Θα πρέπει να αντιλαμβάνεστε το χιούμορ.
Η ανάρτηση είναι καθαρά χιουμοριστική, κι αυτό φαίνεται από τα αποσιωπητικά και το θαυμαστικό, αλλά και από τον τρόπο που είναι γραμμένο το κείμενο.
Η ανάρτηση έγινε μόνο και μόνο επειδή σε ένα ακριτικό νησί, ένας άνθρωπος ασχολήθηκε με τον ΠΑΟΚ, κάτι που ξενίζει αλλά και εκπλήσσει ευχάριστα.
Το ίδιο θα λέγαμε και αν είχατε σημαίες του Άρη ή του Ηρακλή.
Για καμιά απόλυση δεν πρόκειται. Το σχόλιο έγκειται στο ότι όλοι πολεμούν τον ΠΑΟΚ και τους ανθρώπους του.
Μη φοβάστε, δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Λυπούμαστε που η πειραχτική διάθεσή μας, λόγω και των χλαρών ημερών του καρναβαλιού, σας προκάλεσε τέτοια αισθήματα. Δεν είχαμε καμία τέτοια πρόθεση.
Γι΄ αυτό άλλωστε και προσθέσαμε μια σχετική διευκρίνηση.
Μ΄ εκτίμηση,
Από τον Μπαλαδόρο.
πεστα ρε θοδωρη εμεις κανουμε κολπα και αυτη νομιζει πως κανουμε μαλακιες....teod1980 έγραψε:Αυτό δείχνει το πνεύμα του forum...
ακόμα κι αν οι ίδιοι mod γράψουν μ@λ@κία, τότε αυτομπαναρίζονται...
Υγεία εκπέμπει το φόρουμ τελικά...από δημοκρατικότητα άλλο τίποτα...
![]()
![]()