το θέμα είναι πως πρέπει να δράσει ο Ζαγοράκης.
πάλι θα βρεθούν οι γνωστοί και θα τον κράξουν γιατί δεν έκανε τίποτα!! (δηλ τι?)
υγ. παντως τα σπορ μέσα πέσανε
http://www.contra.gr/pops/news_large.as ... e=24032011

Με ένα μεγαλύτερο zoom στο πάνω κείμενο με bold διαπιστώνουμε ότιgash04 έγραψε:
Με τον πρόεδρο της πειθαρχικής επιτροπής Γιώργο Ναυπλιώτη, να μην αλλάζει στάση και να μην πτοείται...
Το αντίθετο, εγώ θα έλεγα ότι τον παραυπολογίζουνε και γι'αυτό προσπαθούν να τον τελειώσουν με ΚΑΘΕ τρόπο που μπορούν.gash04 έγραψε:Εγώ θα το λεγα δεν τον υπολογίζουνε τον Θοδωράκη.
MANIAKOS έγραψε:αυτο με την επο πολι λιγο με απασχολει τωρα....Τα πιο σημαντικα ειναι αλλα.....
1 να παει καλα το ραντεβου με βρυζα
Τον υπολογίζουν και τον φοβούνται μόνο για ένα λόγο.Και αυτός είναι ότι ο Ζαγοράκης είναι ο μόνος που μπόρεσε και μπορεί να συσπειρώσει, με τόσο δυναμικό και αποτελεσματικό τρόπο, τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαό του ΠΑΟΚ .Τον λαό μας φοβούνται. Για όλα αυτά που είναι ικανός να κάνει για χάρη της "αρρώστιας" του.Νομίζω ότι έχω ξαναγράψει πως αν καταφέρουν να νικήσουν τον Ζαγοράκη, θα τους είναι πανεύκολη υπόθεση να φέρουν τον ΠΑΟΚ μας, εκεί που θέλουν.eleos έγραψε:Το αντίθετο, εγώ θα έλεγα ότι τον παραυπολογίζουνε και γι'αυτό προσπαθούν να τον τελειώσουν με ΚΑΘΕ τρόπο που μπορούν.gash04 έγραψε:Εγώ θα το λεγα δεν τον υπολογίζουνε τον Θοδωράκη.
Γιά να δούμε τι θα κάνει..