11. Zlatan Muslimović
Re: 11. Zlatan Muslimović
Μεγαλύτερη διαφωνία όμως εκφράζω στο χρονικό σημείο, δηλαδή στο τι το τόσο καλό θα πάρουμε για προπονητή εκτός απο έναν κώνο όπως λέτε και εσείς.
theoPAOK έγραψε:Βρείτε καλύτερο με 600 χιλ. τον χρόνο...
Και να παίζει σαν τον Ιμπρα ενω έχει να πληρωθεί 7 μήνες....
Ο Βόσνιος επιθετικός (αποκτήθηκε με 600.000 ευρώ από την Αταλάντα) συμπληρώνει τρία χρόνια παρουσίας στην Τούμπα (με ετήσιες απολαβές 650.000 ευρώ)
Γιατί διαβάζω για 800 χιλιάρικα κάθε φορά και έχει μια κάποια αίσθηση διαφοράς ως ποσό.
βαλε 20% Φπα και πας στα 780.000. Χωρια τα μπονους φυσικα.
3 Χ 780.000= 2340000 + 600 στην Ατλαντα = 2940000.
Τοσο σου στοιχισε ο κιλλερ στην 3ετια.χωρις μπονους ξανατονιζω.
3 Χ 780.000= 2340000 + 600 στην Ατλαντα = 2940000.
Τοσο σου στοιχισε ο κιλλερ στην 3ετια.χωρις μπονους ξανατονιζω.
Δεν νομίζω λοιπόν να μας έβαλε μέσα πουθενά ειδικά με τα τέρματα του σε αρκετά καθοριστικούς αγώνες.
Θα έλεγα μας οδήγησε κάπου και ας είχε λιγοστές συμμετοχές.
Θα έλεγα μας οδήγησε κάπου και ας είχε λιγοστές συμμετοχές.
Ποτε μου δεν θα ξεχασω το γκολ του με φενερ, ουτε αυτο με βαζελο περσυ που μας εφερε ενα βημα απο το πρωταθλημα.
Περα απο αυτα ομως η γνωμη μου ειναι οτι παιζεις χωρις φορ (και για τους 3 την ιδια αποψη εχω) και οτι αμοιβετα τουλαχιστον 50% πανω απο την αξια του.Ειναι λογικο οτι ο ΠΑΟΚ της πρωτης χρονιας επρπε να κανει ψηλα συμβολαια για να προσεγγισει παικτες ακομα και μετριους αλλα αυτο δεν αναιρει την μικρη προσφορα του στο πλαισιο της τριετιας.ουτε αναιρει οτι συνεχεια ειναι τραυματιας.εκ του αποτελεσματος ηταν μια αποτυχημενη επιλογη που σου κοστισε ακριβα απλα.αυτο λεω και αυτα συμβαινουν στο ποδοσφαιρο.αλλα η αληθεια να λεγεται.
Περα απο αυτα ομως η γνωμη μου ειναι οτι παιζεις χωρις φορ (και για τους 3 την ιδια αποψη εχω) και οτι αμοιβετα τουλαχιστον 50% πανω απο την αξια του.Ειναι λογικο οτι ο ΠΑΟΚ της πρωτης χρονιας επρπε να κανει ψηλα συμβολαια για να προσεγγισει παικτες ακομα και μετριους αλλα αυτο δεν αναιρει την μικρη προσφορα του στο πλαισιο της τριετιας.ουτε αναιρει οτι συνεχεια ειναι τραυματιας.εκ του αποτελεσματος ηταν μια αποτυχημενη επιλογη που σου κοστισε ακριβα απλα.αυτο λεω και αυτα συμβαινουν στο ποδοσφαιρο.αλλα η αληθεια να λεγεται.
- Federacion
δεν μίλησα ποτε εγω για κώνο.gash04 έγραψε:Μεγαλύτερη διαφωνία όμως εκφράζω στο χρονικό σημείο, δηλαδή στο τι το τόσο καλό θα πάρουμε για προπονητή εκτός απο έναν κώνο όπως λέτε και εσείς.
ο Χαβος προσπαθεί να μπει στο κλίμα κ στο ρόλο του προπονητη πολύ περισσότερο απ ότι ο Δερμιτζάκης, μου είναι εξαιρετικά συμπαθής σαν φυσιογνωμία, δεν πουλησε, τόσο, ΠΑΟΚτσηδιλίκι όσο ο προκάτοχος του, είναι πιο ψύχραιμός και στη τελική δεν είπε εγω κάνω για 1ος προπονητης στον ΠΑΟΚ ποτε..
Βοηθός ήτανε και βρεθηκε στη θεση αυτη κάνοντας ότι νόμιζε καλύτερο.
Διαφωνω πάντως για το ταιμινγκ.
Ακόμη κ μετα το πατατρακ απο την αεκ στη τουμπα, επρεπε άμεσα να πάρουμε προπονητη.
Αυτο βεβαιως συνεπάγεται οτι το ψαξιμο για τεχνικο δεν εγκαταλείφθηκε. Αν κ η πραγματικότητα μάλλον δείχνει οτι ουσιαστικό ψαξιμο δεν άρχισε ποτε.
Ακόμη κ τωρα χρειαζόμαστε το σοκ του νέου προπονητη με περγαμηνες κ φιλοδοξία να πετύχει ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ στον ΠΑΟΚ.
τέλος ον τοπικ ενας νεος προπονητης θα έδινε ΕΞΤΡΑ κινητρο σε παικτες αλα Μουσλι να αποδείξουν πως πρεπει να κερδίσουν το νεο τους συμβόλαιο με ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ μεχρι το τελος της χρονιάς.
O Αναστασάκος είχε το γκολ αλλά η ομάδα φαινότανε ότι έπαιζε χωρίς φορ...
Με τον Μούσλι δε το είχα εγώ ποτέ αυτό το αίσθημα...
- PAPA TSIBIKOS
Η γνωμη μου εμενα ειναι οτι ο ΠΑΟΚ ηθελε και θελει σεντερ φορ που να αγωνιζετε καρφωμενο αναμεσα στα δυο σεντερ μπακ σε στιλ Μιετσελ και οχι σαν "δευτερο" δεκαρι .Παντος ενα μεγαλο αλλοθη για αυτον και τους δυο εξτρεμ ειναι η κακιστη παρουσια του Ιβιτς και η ανεπαρκια του προπονητη.
αδικημενος ειναι ο μουσλιμοβιτς.
παιζει σαν δευτερο δεκαρι οχι τοσο γιατι ειναι κακιστος ο ιβιτς αλλα γιατι ειναι πολυ αργο το κεντρο και υποχρεωνεται να πηγαινει στο κεντρο να παιρνει τη μπαλα.αν το κεντρο ηταν γρηγορο ο μουσλι θα ηταν καρφωμενος στα σεντερ μπακ.και ταχυτητα εχει και εκτοπισμα και τεχνικη καλη για το υψος του.
αν δεν τραυματιζοταν τοσο πολυ θα το θεωρουσα εγκλημα να μην ανανεωσει.φυσικα με λιγοτερα γιατι λεφτα δεν υπαρχουν.
ο μιετσελ ηταν αλλη φαση επιθετικου.κ γαμω τους παικταραδες.αλλα και ο μουσλι για το στυλ του ειναι πολυ καλος.
παιζει σαν δευτερο δεκαρι οχι τοσο γιατι ειναι κακιστος ο ιβιτς αλλα γιατι ειναι πολυ αργο το κεντρο και υποχρεωνεται να πηγαινει στο κεντρο να παιρνει τη μπαλα.αν το κεντρο ηταν γρηγορο ο μουσλι θα ηταν καρφωμενος στα σεντερ μπακ.και ταχυτητα εχει και εκτοπισμα και τεχνικη καλη για το υψος του.
αν δεν τραυματιζοταν τοσο πολυ θα το θεωρουσα εγκλημα να μην ανανεωσει.φυσικα με λιγοτερα γιατι λεφτα δεν υπαρχουν.
ο μιετσελ ηταν αλλη φαση επιθετικου.κ γαμω τους παικταραδες.αλλα και ο μουσλι για το στυλ του ειναι πολυ καλος.
- nick_shortjohn
Μ' αυτά που ζω εδώ και δυο χρόνια, όχι τη Γενεύη, αλλά...teod1980 έγραψε:O Αναστασάκος είχε το γκολ αλλά η ομάδα φαινότανε ότι έπαιζε χωρίς φορ...
"Τον Αναστασάκο θα θυμάμαι και θα κλαίω..."
Με μια φρατζόλα και 2 zwan το μήνα, σου έβαλε 7 γκολάκια... Ο "3.000.000 killer" πόσα;
Ναι έβαλε 2 κρίσιμα... Κατα τ' άλλα τι νέα;
- Federacion
αστοχες συγκρίσεις.
μη μου πείτε πως και με αναστασάκο θ αλλάξουμε επίπεδο...
μη μου πείτε πως και με αναστασάκο θ αλλάξουμε επίπεδο...
τον συμπαθω πολυ.
αλλα η ομαδα θελει 4 επιθετικούς.
2 βασικους και 2 αλλαγη.
αλλα η ομαδα θελει 4 επιθετικούς.
2 βασικους και 2 αλλαγη.