Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από gash04 »

Μην τρέφεις αυταπάτες αδερφέ Αργοναύτη.
Εμένα έστω και μια αντίδραση θα μου αρέσει δεν περιμένω να αλλαχτεί κάτι και πάρε μάτι τι εννοώ.

«Εν όψει επίμονων φημών, ότι ιστορικές ομάδες στερούνται των προϋποθέσεων αδειοδότησης από την ΕΠΟ, κατ εφαρμογή των κριτηρίων της UEFA (UEFA Licencing), που έχουν υιοθετηθεί με τον πλέον αυστηρό τρόπο από την Super League, ο ΓΓΑ είχε επανειλημμένες τηλεφωνικές επικοινωνίες, με αφετηρία τις 2 Μαρτίου 2011, με τους προέδρους, της ΑΕΚ Σταύρου Αδαμίδη, του ΠΑΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη, το Γενικό Διευθυντή του AΡΗ Γιάννη Κόντη, τον πρόεδρο του Ηρακλή Γιάννη Τάκη και τον πρόεδρο του OΦΗ Βασίλη Ξημέρη. Θα ακολουθήσουν τηλεφωνικές επικοινωνίες με το σύνολο των ΠΑΕ, που οφείλουν να υπαχθούν στο παραπάνω σύστημα αδειοδότησης»

Παναγιώτης Μπιτσαξής

Σοβαρά επίσημα η ΓΓΑ βγάζει τέτοια ανακοίνωση?
Τα περσινά με την γριά τα όπως όπως τα θυμάται ή επιλέγει και λέει και αυτός όποτε θυμηθεί να χαίρεται?

Με τον πρώην πρόεδρο του Πανιωνίου που δήλωσε ότι ο αγώνας ήταν στημένος απο τον Παναθηναικό στο Βικελίδης υπερ του Άρη και κατά του ΠΑΟΚ άντε ο ΠΑΟΚ κοιμάται ο εισαγγελέας έχει αυτιά όμως?

Τι να λέμε τώρα?

υγ

Εν όψει επίμονων φημών?
Απο ποιούς?
Και για ποιο πράγμα?
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Δεν θα λεγα ότι είναι αυταπάτες.

Απλά κάτι να κάνει......όχι απαραίτητα για τα μάτια του κόσμου......να δούμε κίνηση...μην μείνουμε εκεί που είμασταν πριν την ανακοίνωση παραμονής του....που μας χαροποίησε ιδιαίτερα.

Για να δούμε.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

"Θα έρθει και η σειρά σας. Αρχίζω και το πιστεύω. Γνωρίζω πολύ καλά τι συμβαίνει στην Ελλάδα, ξέρω ότι με το ποδόσφαιρο γίνεστε τρελοί

Αρκετές φορές θέλω να κατέβω και να έρθω προς την Ελλάδα, αλλά ξέρεις είναι ο Θόδωρος (σ.σ. Θεοδωρίδης) που με σταματάει στη Σερβία και την Κροατία"

"Aνεχτήκαμε πολλά, αλλά ως εδώ. H ιστορία της Σερβίας και της Κροατίας είναι μόνο η αρχή. Θα επακολουθήσουν κι άλλοι"

"Ήρθε η ώρα να προστατεύσουμε το ποδόσφαιρο. Είναι κοινωνικό αγαθό και όχι κάτι που απλώς προσφέρεται για παράνομο πλουτισμό. O κίνδυνος είναι μεγάλος. Είναι πολλές οι εθνικές ομοσπονδίες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις αρχές στη χώρα τους και εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να είναι τόσο αποτελεσματικές."

Μισέλ Πλατινί

Καλά αν έχεις τον Θεοδωρίδη δεξί χέρι σώθηκες μεγάλε
jkotsil

Δημοσίευση από jkotsil »

Στο παρακάτω άρθρο, αν αντικαταστήσετε το "Νικολαϊδης" με "Ζαγοράκης" πόση διαφορά έχει η κατάσταση στην ΑΕΚ το 2008 με την κατάσταση στον ΠΑΟΚ το 2011; Αλήθεια θέλετε τόσοι και τόσοι κοντόφθαλμοι εδώ μέσα, αλλά και έξω, στην πραγματική ζωή, να μοιάζει ο ΠΑΟκ του 2014 με την ΑΕΚ του 2011; Όποιος δε μαθαίνει από την ιστορία είναι καταδικασμένος να την επαναλάβει
http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid= ... id=4&sn=13
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ο αντικειμενικός μυξοερυθρόΚαρπετόπουλος που είχε λυσσάξει πέρσι να είναι κατά του Σάντος.
Τώρα μάλιστα αδερφέ μας έβαλες τα γυαλιά.
8-)
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

άσχετο,αλλά κανένα άρθρο "ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ" για τον ΠΑΟΚ καιρό έχω να διαβάσω από καρπετόπουλο.έχει να παραθέσει μήπως στο κατάλληλο τόπικ κάποιος φίλος κανένα αξιομνημόνευτο κείμενο από μέρους του;για φέτος,ε;πέρυσι τον ανεγίγνωσκα φανατικώς για να γελάω με τα κόμπλεξ κ τα άγχη του.φέτος εικάζω πως νοιώθει απολύτως χαλαρός.ΞΑΝΑ.κ μας έχει συμπεριλάβει ΞΑΝΑ στη σφαίρα των ομάδων,που βλέπει με κατανόηση κ αγάπη ...
jkotsil

Δημοσίευση από jkotsil »

Αυτό σας μάρανε ρε παιδιά; Το ότι είναι κωλόγαυρος; Αν αλλάξω δηλαδή το όνομα αυτού που έγραψε το άρθρο θα το διαβάσετε; Σημασία έχει τι γράφει κι αν έχει δίκιο και γράφει αλήθειες. Ε λοιπόν έχει δίκιο και γράφει αλήθειες. Κι όποιος είναι βλαξ ας μείνει στο όνομα του αρθρογράφου, αγνοώντας πως ό,τι συνέβη στην ΑΕΚ το 2008 συμβαίνει στον ΠΑΟΚ τώρα και ότι αν τελικά φύγει ο Ζαγοράκης υπάρχει ένας πολύ διαφωτιστικός μπούσουλας για το τι θα ακολουθήσει.
Υ.Γ. Έχει αρχίσει να με ενοχλεί το πόσο χοντροκέφαλοι είναι τόσοι πολλοί εδώ μέσα. Τι παρωπίδες είναι αυτές ρε π#%&%η μου; Ανοίξτε λίγο το μυαλό σας να πάρει αέρα ρεεεε. Θα σκάσει εκεί μέσα που το έχετε κλείσει.
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

Άντε Ζαγοράκη άντε Ζαγοράκη, αντε να βουλιάξουμε μαζί το καραβάκι
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Όποιος θέλει πηδαει απ'το καραβι νυχτερίδα...

[youtube]nJX6b996_Y0[/youtube]

...................
λύνει τους κάβους κι ανοίγει πανιά
αφήνει πίσω στραβά και παράλογα
σηκώνει άγκυρα για μακριά

Ένα καράβι παλιό, σαπιοκάραβο
με κάτι ναύτες τρελούς πειρατές
σηκώνει άγκυρα άγριο χάραμα
υπάρχουν θέσεις, αν θέλεις, κενές............

Άντε να λύσουμε, να ξεκινήσουμε
και τους βαρέθηκα, δεν τους μπορώ.....
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

jkotsil έγραψε:Αυτό σας μάρανε ρε παιδιά; Το ότι είναι κωλόγαυρος; Αν αλλάξω δηλαδή το όνομα αυτού που έγραψε το άρθρο θα το διαβάσετε; Σημασία έχει τι γράφει κι αν έχει δίκιο και γράφει αλήθειες. Ε λοιπόν έχει δίκιο και γράφει αλήθειες. Κι όποιος είναι βλαξ ας μείνει στο όνομα του αρθρογράφου, αγνοώντας πως ό,τι συνέβη στην ΑΕΚ το 2008 συμβαίνει στον ΠΑΟΚ τώρα και ότι αν τελικά φύγει ο Ζαγοράκης υπάρχει ένας πολύ διαφωτιστικός μπούσουλας για το τι θα ακολουθήσει.
Υ.Γ. Έχει αρχίσει να με ενοχλεί το πόσο χοντροκέφαλοι είναι τόσοι πολλοί εδώ μέσα. Τι παρωπίδες είναι αυτές ρε π#%&%η μου; Ανοίξτε λίγο το μυαλό σας να πάρει αέρα ρεεεε. Θα σκάσει εκεί μέσα που το έχετε κλείσει.

Μάλλον χρειάζεσαι ωτοασπίδες για τα αυτιά γιατί παρωπίδες για τα μάτια δεν είναι ανάγκη να βάλεις.
Ζητάς να ακούσουμε έναν ΟλυμπιακντΖή τι γράφει για την ομάδα μας?
Και τι μας νοιάζει τι έγραψε ο κάθε παπάρης ρε φίλε?
Επίσης τι σχέση μπορεί να έχει η προσωπικότητα του Ντέμη με αυτή του Ζαγόρ ή η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ?

Που είσαι διάβασε και το παρακάτω απο τον ποδοσφαιράνθρωπο που θέλει να κάνει και συγκρίσεις με το άρθρο 44
Είχα κάνει και εγώ ένα σχόλιο απο τα 174 που έχει το συγκεκριμένο άρθρο αλλά το έκοψε.
Δώσαμε και κλικ στον μπαστουνόβλαχο.

Ο βαρετός Σάντος μπλα μπλα που ο ίδιος βράβευσε ο Αντωνάκης μας.
Αυτός που μετά ξεμούνιασε τον ολυμπιακό και τον έστειλε να τρέχει σε κάτι Αλβανίες καλοκαιριάτικα.

Περί Σάντος και άλλων ιδεοληψιών

http://www.gazzetta.gr/blogs/karpetopou ... F%8E%CE%BD

Διασκεδάζω με αυτό που γίνεται στο blog με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ – γενικά διασκεδάζω με τον οπαδισμό μια από τις λίγες κακές συνήθειες που ποτέ δεν είχα στη ζωή μου. Το να είσαι περήφανος κι ευτυχισμένος με την ομάδα σου είναι κατανοητό. Το να θες όλοι να είναι υπερήφανοι κι ευτυχισμένοι ιδεοληψία. Το να χαίρεσαι στις νίκες της είναι απαραίτητο και λογικό, όσο και το να δικαιολογείς τις ήττες της: όταν είσαι οπαδός συμβαίνει. Αλλά από πού κι ως που πρέπει κάποιος που δεν είναι οπαδός μιας ομάδας να κολακεύει τρόπους ποδοσφαίρου που δεν του αρέσουν μολονότι αναγνωρίζει την αποδοτικότητα τους και σέβεται τη δουλειά του προπονητή που τους διδάσκει και τους χρησιμοποιεί; Εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Το θέμα προφανώς δεν είναι ούτε ο Σάντος ούτε ο ΠΑΟΚ. Με αυτούς όπως και με τον Ολυμπιακό τον ΠΑΟ, το Μπάγεβιτς, την ΑΕΚ, τον Νιόμπλιά εγώ ασχολούμαι στα πλαίσια μιας δουλειάς: αν δεν έκανα αυτή τη δουλειά και ήμουν καφετζής ή οδοντογιατρός δεν θα ασχολιόμουν πιθανότατα καθόλου ή θα το έκανα πολύ λιγότερο. Εμένα η δουλειά μου δεν είναι να κάνω τον οπαδό του ΠΑΟΚ ή του Ολυμπιακού ή του ΠΑΟ: είναι να γράφω κείμενα. Οσο τα κείμενα έχουν ενδιαφέρον θα συνεχίσω να την κάνω, μετά μπορεί να κάνω κάτι άλλο: σας υπόσχομαι όμως ότι τον οπαδό επι πληρωμή δεν θα τον κάνω ποτέ γιατί δεν μου αρέσει να κοροϊδεύω τον κόσμο κολακεύοντας τις ιδεοληψίες και τα γούστα του. Δόξα τω Θεό τέτοιους θα βρείτε πολλούς και σας συνιστώ να τους αγαπάτε και να τους χαίρεστε: μόνο που δεν κάνουμε την ίδια δουλειά.

Επειδή έχω δεχτεί δεκάδες ερωτήσεις για το Σάντος θέλω να σας εξηγήσω κάτι για να μην μπερδεύεστε. Τον θεωρώ καλό επαγγελματία, εκτιμώ ότι αναλαμβάνει δύσκολες αποστολές, (δεν είναι εύκολο όσο κι αν έχει πάντα καλυμμένα τα νότα του…), έχω γράψει ότι είναι ίσως ο σημαντικότερος ξένος προπονητής που έχει έρθει στην Ελλάδα μετά το Μπάγεβιτς. Όταν έκανε πρωταθλητισμό με την ΑΕΚ το 2004 έχω γράψει και κείμενα στα οποία εκφράζω τα συγχαρητήριά μου για το είδος της δουλειάς του, μολονότι σχεδόν πάντα επεσήμανα ότι αυτό το ποδόσφαιρο που παίζει δεν μου αρέσει. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον άνθρωπο και θεωρώ ότι κοσμεί το ποδόσφαιρό μας με την συνήθως μετρημένη συμπεριφορά του. Αλλά επτά χρόνια μετά την πρώτη του παρουσία στην Ελλάδα κι έχοντας δει τουλάχιστον τέσσερις ομάδες του, έχω καταλήξει σε ένα συμπέρασμα που δύσκολα θα αλλάξει εκτός αν αλλάξει ο ίδιος ο Σάντος πράγμα που πολύ αμφιβάλω: το ποδόσφαιρο που διδάσκει είναι τόσο πολύ δεμένο στη λογική του αποτελέσματος που στο τέλος καταντάει αντιπαραγωγικό και ίσως για αυτό ποτέ δεν απέφερε ούτε τίτλους, ούτε πολλά χειροκροτήματα. Στον εφετινό ΠΑΟΚ πιο πολύ και από το Σάντος και τα αποτελέσματα της ομάδας, εγώ θαυμάζω τη διοίκηση και τη στήριξη του κόσμου.

Τη διοίκηση τη θαυμάζω γιατί είναι η πρώτη στην ιστορία που έχει πετύχει να μην της κάνει κανένας στη Θεσσαλονίκη κριτική: ό,τι και να κάνουν οι άνθρωποι διαβάζεις ότι έκαναν το σωστό πράγμα που είναι μοναδικό στην ιστορία του ποδοσφαίρου και μπράβο τους που το πέτυχαν εξασφαλίζοντας στην ομάδα ειδυλλιακές συνθήκες. Τους οπαδούς τους χαίρομαι γιατί δεν πιέζουν και δεν απαιτούν. Αν ήμουν οπαδός μπορεί να ήμουν σαν αυτούς αλλά εγώ σαν άνθρωπος είμαι και απαιτητικός και γκρινιάρης και για αυτό στο οπαδιλίκι έχω ανοσία.

Αυτή η παραίτηση τους από κάθε απαίτηση είναι μια σπάνια έκφραση αληθινής αγάπης που μακάρι να δικαιωθεί: αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει κάτι θα το χει κερδίσει ο κόσμος του που αντέχει να βλέπει θεάματα απερίγραπτα όπως το ματς με την Ξάνθη, τη Λάρισα, τον Πανιώνιο, τον Αστέρα, τον Ηρακλή, τον ΠΑΣ, τον Πανσερραϊκό, τον ΟΦΗ κτλ. Ομολογώ ότι πολλοί λίγοι οπαδοί στον κόσμο θα έδειχναν τέτοια αφοσίωση σε κάτι τόσο κουραστικά μονότονο. Όταν π.χ ο Σάντος πήγε στον ΠΑΟ (ο κόσμος του οποίου ακόμα θυμόταν και νοσταλγούσε την ομάδα του Σαραβάκου, του Ζάετς κτλ) στο ματς με την Λόβετς βλέποντας την ομάδα να παίζει για να κρατήσει το 0 κόντρα σε κάτι ανύπαρκτους, οπαδοί μπούκαραν στο γήπεδο και χοροπηδούσαν πάνω από τον πάγκο του! Στην ΑΕΚ, μετά από λίγες αγωνιστικές, οι μισοί που είχαν πάρει διαρκείας έκοψαν το γήπεδο. Δεν επιχαίρω με αυτά, ίσα ίσα. Απλά επισημαίνω ότι στον ΠΑΟΚ μόνο υπάρχει τέτοια ανοχή και στήριξη και ειλικρινά μπράβο σε όλους.

Αλλα δεν έχω καμία υποχρέωση να επαινώ τη μονοτονία, ούτε καν την όποια νίκη. Δεν είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι ο πρώτος είναι πρώτος κι ο δεύτερος τίποτα: πιο πολύ και από αυτούς που κερδίζουν τίτλους θαυμάζω αυτούς που δημιουργούν ιστορία, που δίνουν φόρμα στην αισθητική μας. Θυμάμαι την Ολλανδία του Κρόιφ που δεν κέρδισε τίποτα, τη Βραζιλία του 82 και του 86, τη Γαλλία που έχασε στον ημιτελικό από τους Γερμανούς κι όχι αυτή που κέρδισε το μουντιάλ βασισμένη στην άμυνά της. Γουστάρω και τους Ιταλούς γιατί σέβονται τη σχολή τους αλλά το ποδόσφαιρό τους το βρίσκω ώρες ώρες ακατανόητο. Μου άρεσε η Μίλαν του Σάκι κι όχι αυτή του Καπέλο που κέρδισε πιο πολλά, χαιρόμουν με τους Αργεντίνους όταν έβαζαν γκολ κι όχι όταν πλάκωναν τον κόσμο στις κλωτσιές. Λάτρεψα τις ομάδες του Ζντένεκ Τζέμαν που δεν κέρδισαν τίποτα: το Λάτσιο – Φιορεντίνα 8-2 και το Λάτσιο – Μίλαν 4-0 είναι οι μεγαλύτερες παραστάσεις ποδοσφαίρου που έχω δει live και σας εύχομαι από καρδιάς να δείτε κάποτε στη ζωή σας είκοσι λεπτά τέτοιου ποδοσφαίρου. Χαίρομαι με τον Βενγκέρ και όταν πηγαίνω στη Μπαρτσελόνα όπου όλοι θέλουν να βλέπουν πρώτα καλό ποδόσφαιρο και μετά νίκες αισθάνομαι σπίτι μου. Δε μου αρέσει που οι Βραζιλιάνοι βαλαν πολύ νερό στο κρασί τους για να κερδίζουν αν και θεωρώ δίκαιες όλες τις επικρατήσεις τους. Και στο τελευταίο Euro είδα όλα τα ματς της Τουρκίας του Τερίμ και μετά από μια συνέντευξη Τύπου του έσφιξα το χέρι με την καρδιά μου.

Αν πάρει το πρωτάθλημα ο Σάντος θα γράψω ότι έκανε το μεγαλύτερο θαύμα της ευρωπαϊκής ιστορίας και την ίδια στιγμή θα πω πως το ποδόσφαιρο που παίζουν οι ομάδες του δε μου αρέσει. Αν πάρει και το Τσάμπιονς λιγκ το ίδιο! Γιατί το ένα αποκλείει το άλλο; Τι σχέση έχει η νίκη που μπορεί οι οπαδοί να χαίρονται με τη θεαματικότητα που εγώ προσδοκώ ότι μπορεί να δημιουργήσει αθλητική παιδεία αλλάζοντας τον μίζερα παραγοντικό τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε το ποδόσφαιρο; Γιατί το να ισχυρίζεσαι ότι μια μεγάλη ομάδα πρέπει να παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας ευχαριστώντας και την εξέδρα της είναι ένδειξη …μίσους για τη μεγάλη ομάδα; Κι όσο κι αν τσιρίζετε δεν πρόκειται να με πείσετε ότι στο Καραϊσκάκη έπαιξαν η Ελλάδα του Ρεχάγκελ με τη Γαλλία του Ζιντάν και άρα πρέπει να ονομάσω σούπερ ποδόσφαιρο αυτό που έπαιξε ο νικητής που είχε απέναντί του ένα αντίπαλο ανώτερο. Εγώ είδα μια οργανωμένη ομάδα που λέγεται ΠΑΟΚ που έπαιξε για να κερδίσει με 1-0 κάνοντας 4 σουτ κόντρα σε ένα τεχνικό τερατούργημα που λέγεται Ολυμπιακός και που δεν έκανε καμία ευκαιρία παρόλο που είχε 60% κατοχή μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του ματς.

Ο Σάντος δεν αλλάζει και δεν αλλάζω κι εγώ. Το ζήτημα για μένα είναι πως μεγαλώνουμε τις ποδοσφαιρικές γενιές εμείς που γράφουμε – τα μυαλά των παλιών είναι καμένα. Αν οι νεότεροι, που μεγαλώνουν με παραστάσεις από τις δορυφορικές, αρχίσουν να έχουν απαιτήσεις ωραίου ποδοσφαίρου έχουμε μια ελπίδα να δούμε και στην Ελλάδα κάτι διαφορετικό, κάτι σαφώς πιο όμορφο. Αν σας αρέσει αυτό το ποδόσφαιρο του αποτελέσματος και της άμυνας, δικαίωμά σας, αλλά εμένα δεν μου αρέσει. Και τη λογική του «ποιος παίζει καλύτερα στην Ελλάδα;» τη θεωρώ για τα θηρία. Κι αν ακόμα δεν παίζει κανείς, τι σημαίνει δηλαδή αυτό; Πως θα γίνω εγώ λάτρης της σκοπιμότητας και θα λέω στον κόσμο μπούρδες του στυλ οι μεγάλες ομάδες παίζουν έτσι; Δεν πρόκειται.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Χειρότερη φάρα από δαύτον και τον Πανούτσο δεν υπάρχει στον κύκλο των ΑΡΔ.Μπροστά τους τα κοράκια της Θεσσαλονίκης είναι άγγελοι.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

nyxteridas έγραψε:Άντε Ζαγοράκη άντε Ζαγοράκη, αντε να βουλιάξουμε μαζί το καραβάκι
Αλλος ενας δυσαρεστημενος απο την πορεια του ΠΑΟΚ,την τελευταια τετραετια.....

Κανε υπομονη,φιλε μου,ολο και καποιος θα βρεθει να βγαλει το καραβι απο το βουρκο...........
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Αυτή τη σύγκριση ΑΕΚ με Νικολαΐδη και ΠΑΟΚ με Ζαγοράκη δεν την καταλαβαίνω... Καμία σχέση οι δύο περιπτώσεις.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Καμμία σχέση ο ένας με τον άλλο.

Ας μην τα ισωπεδώνουμε όλα.

Ο Νικολαιδης-Βανδής πήγε στην κούλα με έναν στόλο επιχειρηματίες και έταζε λαγούς με πετραχείλια.

Ο Ζαγόρ συνεχίζει να έχει χαμηλά τη μπάλα.......με μόνο διάλειμμα την ατυχή δήλωση για το πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Επίσης ο ένας πέταξε την αστυνομία εκτός γηπέδου και ο άλλος κάρφωνε τους φιλάθλους της ομάδας του.
Ο ένας κάνει χρέη και μπαίνει σε ρυθμίσεις ο άλλος κάνει χρέη και δεν μπαίνει σε καμία ρύθμιση αντιθέτως του βάζουν έξτρα πρόστιμο σε ότι και αν κάνει ακόμα και για μέτρα ασφάλειας γηπέδου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”