Σταύρος Κόλκας

breakdown88

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από breakdown88 »

Σαν Κόλκας, νομιμοποιούμαι να κρατήσω αποστάσεις από την γραπτή δήλωση του Θοδωρή Ζαγοράκη, η οποία το μοναδικό πράγμα που εγγυάται είναι τη διατήρηση του προέδρου του ΠΑΟΚ στη θέση του.

Σεβόμενος τον ίδιο, είναι υποχρεωμένος να κρατήσω αυτή την απόσταση μέχρι να δω πώς υλοποιείται η επόμενη διοικητική ημέρα του ΠΑΟΚ. Η ημέρα όπου θα μπορούμε να κρίνουμε σωστά τον μηχανισμό και όχι με συμπάθεια γιατί γνωρίζουμε πως πέντε άνθρωποι δεν μπορούν να οδηγήσουν το συγκεκριμένο καράβι.

Στο ρεπορτάζ διέρρευσε η διάθεση Ζαγοράκη για διεύρυνση του διοικητικού συμβουλίου. Εγώ λέω πως αυτό είναι ένα θετικό βήμα, ως σκέψη και μόνο, αφού πριν δεν υπήρχε.

Το θέμα είναι αυτή η διεύρυνση να αφορά ολόκληρο τον κύκλο της οικογένειας. Μου έστειλε για παράδειγμα ένα μήνυμα ένα παιδί από το εξωτερικό και με ρωτούσε πώς είναι δυνατόν να προσφέρει εθελοντική εργασία στον ΠΑΟΚ.

Εγώ τον ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι είναι αυτός. Ανοιχτός σε όλους, με αξιοκρατία να επιλέγονται στελέχη, οικογένεια που βασίζεται στη φιλοσοφία του συλλόγου και όχι στις προσωπικές φιλίες.

Η διεύρυνση του διοικητικού σχήματος, κατ εμέ είναι το άλφα και το ωμέγα. Έλεγα τις τελευταίες ημέρες πως είμαι διατεθειμένος να δεχτώ μία γενναία μείωση του μπάτζετ, αρκεί να δω την εταιρική ανάπτυξη του ΠΑΟΚ να φτάνει σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Να δώσουμε βάση στο προπονητικό κέντρο, να προσλάβουμε έναν οικονομικό διευθυντή υψηλού επιπέδου, να γίνει επένδυση στο τμήμα μάρκετινγκ, επένδυση στο κομμάτι των αόρατων δημοσίων σχέσεων, επένδυση στο επικοινωνιακό.

Να μπούνε άνθρωποι που δεν επηρεάζονται αν η ομάδα χάσει, να μπούνε άνθρωποι που μπορούν να δώσουν οικονομικό όραμα στον ΠΑΟΚ εκμεταλλευόμενοι την δυναμική του. Δε νομίζω άλλωστε κανείς σας να πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ την εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ποτέ.

Η κεντρική ιδέα του Ζαγοράκη για διεύρυνση του σχήματος, έχει πολύ δρόμο ακόμη για να γίνει πράξη. Η μπακαλίστικη λογική του «βάζω άλλους δύο να γίνουμε επτά», δεν μπορεί να κάνει πράξη τις απαιτήσεις που πιστεύω πως νομιμοποιούμαστε να έχουμε από τον Ζαγοράκη.

Για εμένα, αν είναι να μη το δει με ανοιχτό μυαλό και να εγκλωβιστεί σε πέντε μήνες, καλύτερα να μη το επιχειρήσει. Δεν θέλω να έρθει η στιγμή που θα αισθανθώ αχάριστος απέναντί του. Ούτε του αξίζει μετά τα όσα προσέφερε.

Θέλω να ελπίζω πως οι φοβίες μου για ημίμετρα θα διαψευστούν. Θέλω να πιστεύω πως μετά από την απάνθρωπη σεζόν που πέρασε και ο ίδιος, πήρε το μάθημά του. Ουδείς αλάνθαστος, αλλά και ουδείς δικαιολογημένος αν δεν μαθαίνει από τα λάθη του.

Ο παράγοντας Ζαγοράκης στην πρώτη του τετραετία στον ΠΑΟΚ, πόνταρε τα πάντα πάνω στην ομάδα. Κατάφερε πολλά με αυτή, αλλά όταν ο κύκλος της άρχισε να κλείνει, βρέθηκε ξεκρέμαστος.

Στη συνέχεια, ευελπιστώ να ποντάρει στον ΠΑΟΚ. Στην καλώς εννοούμενη βλακεία μας, στη μεγάλη μάζα μας, στην ευρηματικότητά μας. Να εξαφανίσει τα στοιχεία που φθείρουν τον ΠΑΟΚ και να μην αφήσει κανέναν να πιστέψει πως η ιστορία του συλλόγου κρίνεται από ένα κωλοπαίχνιδο. Δεν αντέχω να γίνεται ο ΠΑΟΚ τόσο μικρός.

ΥΓ. Μία ημέρα, θα ανεβάσω ένα μουσικό κείμενο – όχι που παίζει μουσική μόλις το ανοίγετε – έτσι ώστε να με μάθετε όσοι δε με ξέρετε. Είδα ένα σχόλιο ενός οπαδού της ΑΕΚ πως με πέρασε για φαν του Βασίλη Καρά και μετά από τόσο μπινελίκι που έφαγα από τους ΑΕΚτσήδες, δικαιολογημένα κατά ένα σεβαστό ποσοστό, αυτό με πείραξε περισσότερο από όλα όσα ακούστηκαν.

onsports.gr

Αυτά που προτείνει στο κείμενο είναι και δικός μου προσωπικός καημός εδώ και 1 χρονο. Και με νοιάζουν παραπάνω από κύπελλα και διακρίσεις. Όλοι συμφωνούμε ότι παικτικά φέτος δεν είμαστε σε επίπεδα ΠΑΟΚ, αλλά διοικητικά/οργανωτικά δεν είμαστε ούτε σε επίπεδα Εργοτέλη.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

και γω +φωνω με τα παραπανω αν και περισσοτερο σαν ευχολογια μου ακουγονται.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Εγώ, από το παραπάνω παραλήρημα κρατάω μόνο αυτό:
ΥΓ. Μία ημέρα, θα ανεβάσω ένα μουσικό κείμενο – όχι που παίζει μουσική μόλις το ανοίγετε – έτσι ώστε να με μάθετε όσοι δε με ξέρετε.
Και ερωτώ.
Ποιός στον πούτσο σε έχει πει, ότι θέλουμε να σε μάθουμε;
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Καρελιας αφιέρωσες!!!!!

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Πως να μην κάνεις λάθη όταν ο χώρος (σου) είναι ρυπαρός?
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Karelias έγραψε:Εγώ, από το παραπάνω παραλήρημα κρατάω μόνο αυτό:
ΥΓ. Μία ημέρα, θα ανεβάσω ένα μουσικό κείμενο – όχι που παίζει μουσική μόλις το ανοίγετε – έτσι ώστε να με μάθετε όσοι δε με ξέρετε.
Και ερωτώ.
Ποιός στον πούτσο σε έχει πει, ότι θέλουμε να σε μάθουμε;
Απεκτησε αξια το καθε ... .και νομιζει πως καποιος ειναι, ενω ειναι το απολυτο "τιποτα"...

Αυτα μονο στην Ελλαδα γινονται ,νομιζεις ο καθε ασχετος οτι καποιος ειναι...

Βρε ουσττττ ..
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Aπό το στρατό ακόμα ξέρουμε ,όσοι πήγαμε........πως ότι δηλώσεις είσαι.

Σωστός ο Μοικανός. :lol: :mrgreen: 8-) :D
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

breakdown88 έγραψε:Σαν Κόλκας, νομιμοποιούμαι να κρατήσω αποστάσεις από την γραπτή δήλωση του Θοδωρή Ζαγοράκη, η οποία το μοναδικό πράγμα που εγγυάται είναι τη διατήρηση του προέδρου του ΠΑΟΚ στη θέση του.

Σεβόμενος τον ίδιο, είναι υποχρεωμένος να κρατήσω αυτή την απόσταση μέχρι να δω πώς υλοποιείται η επόμενη διοικητική ημέρα του ΠΑΟΚ. Η ημέρα όπου θα μπορούμε να κρίνουμε σωστά τον μηχανισμό και όχι με συμπάθεια γιατί γνωρίζουμε πως πέντε άνθρωποι δεν μπορούν να οδηγήσουν το συγκεκριμένο καράβι.

Στο ρεπορτάζ διέρρευσε η διάθεση Ζαγοράκη για διεύρυνση του διοικητικού συμβουλίου. Εγώ λέω πως αυτό είναι ένα θετικό βήμα, ως σκέψη και μόνο, αφού πριν δεν υπήρχε.

Το θέμα είναι αυτή η διεύρυνση να αφορά ολόκληρο τον κύκλο της οικογένειας. Μου έστειλε για παράδειγμα ένα μήνυμα ένα παιδί από το εξωτερικό και με ρωτούσε πώς είναι δυνατόν να προσφέρει εθελοντική εργασία στον ΠΑΟΚ.

Εγώ τον ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι είναι αυτός. Ανοιχτός σε όλους, με αξιοκρατία να επιλέγονται στελέχη, οικογένεια που βασίζεται στη φιλοσοφία του συλλόγου και όχι στις προσωπικές φιλίες.

Η διεύρυνση του διοικητικού σχήματος, κατ εμέ είναι το άλφα και το ωμέγα. Έλεγα τις τελευταίες ημέρες πως είμαι διατεθειμένος να δεχτώ μία γενναία μείωση του μπάτζετ, αρκεί να δω την εταιρική ανάπτυξη του ΠΑΟΚ να φτάνει σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Να δώσουμε βάση στο προπονητικό κέντρο, να προσλάβουμε έναν οικονομικό διευθυντή υψηλού επιπέδου, να γίνει επένδυση στο τμήμα μάρκετινγκ, επένδυση στο κομμάτι των αόρατων δημοσίων σχέσεων, επένδυση στο επικοινωνιακό.

Να μπούνε άνθρωποι που δεν επηρεάζονται αν η ομάδα χάσει, να μπούνε άνθρωποι που μπορούν να δώσουν οικονομικό όραμα στον ΠΑΟΚ εκμεταλλευόμενοι την δυναμική του. Δε νομίζω άλλωστε κανείς σας να πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ την εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ποτέ.

Η κεντρική ιδέα του Ζαγοράκη για διεύρυνση του σχήματος, έχει πολύ δρόμο ακόμη για να γίνει πράξη. Η μπακαλίστικη λογική του «βάζω άλλους δύο να γίνουμε επτά», δεν μπορεί να κάνει πράξη τις απαιτήσεις που πιστεύω πως νομιμοποιούμαστε να έχουμε από τον Ζαγοράκη.

Για εμένα, αν είναι να μη το δει με ανοιχτό μυαλό και να εγκλωβιστεί σε πέντε μήνες, καλύτερα να μη το επιχειρήσει. Δεν θέλω να έρθει η στιγμή που θα αισθανθώ αχάριστος απέναντί του. Ούτε του αξίζει μετά τα όσα προσέφερε.

Θέλω να ελπίζω πως οι φοβίες μου για ημίμετρα θα διαψευστούν. Θέλω να πιστεύω πως μετά από την απάνθρωπη σεζόν που πέρασε και ο ίδιος, πήρε το μάθημά του. Ουδείς αλάνθαστος, αλλά και ουδείς δικαιολογημένος αν δεν μαθαίνει από τα λάθη του.

Ο παράγοντας Ζαγοράκης στην πρώτη του τετραετία στον ΠΑΟΚ, πόνταρε τα πάντα πάνω στην ομάδα. Κατάφερε πολλά με αυτή, αλλά όταν ο κύκλος της άρχισε να κλείνει, βρέθηκε ξεκρέμαστος.

Στη συνέχεια, ευελπιστώ να ποντάρει στον ΠΑΟΚ. Στην καλώς εννοούμενη βλακεία μας, στη μεγάλη μάζα μας, στην ευρηματικότητά μας. Να εξαφανίσει τα στοιχεία που φθείρουν τον ΠΑΟΚ και να μην αφήσει κανέναν να πιστέψει πως η ιστορία του συλλόγου κρίνεται από ένα κωλοπαίχνιδο. Δεν αντέχω να γίνεται ο ΠΑΟΚ τόσο μικρός.

ΥΓ. Μία ημέρα, θα ανεβάσω ένα μουσικό κείμενο – όχι που παίζει μουσική μόλις το ανοίγετε – έτσι ώστε να με μάθετε όσοι δε με ξέρετε. Είδα ένα σχόλιο ενός οπαδού της ΑΕΚ πως με πέρασε για φαν του Βασίλη Καρά και μετά από τόσο μπινελίκι που έφαγα από τους ΑΕΚτσήδες, δικαιολογημένα κατά ένα σεβαστό ποσοστό, αυτό με πείραξε περισσότερο από όλα όσα ακούστηκαν.

onsports.gr

Αυτά που προτείνει στο κείμενο είναι και δικός μου προσωπικός καημός εδώ και 1 χρονο. Και με νοιάζουν παραπάνω από κύπελλα και διακρίσεις. Όλοι συμφωνούμε ότι παικτικά φέτος δεν είμαστε σε επίπεδα ΠΑΟΚ, αλλά διοικητικά/οργανωτικά δεν είμαστε ούτε σε επίπεδα Εργοτέλη.

γουστάρουμε-δε γουστάρουμε τον χ,ψ,ω δημοσιογράφο είναι δικαίωμά μας.ωστόσο,όταν διατυπώνονται,έστω κ από ανεπιθύμητους απόψεις με κάποιο περιεχόμενο ελάχιστες φορές,θα ήταν πιο δίκαιο να επιστρατεύουμε όση αντικειμενικότητα μπορούμε για να τις κρίνουμε.εν προκειμένω ο κόλκας έχει σε αρκετά σημεί δίκιο.ειδικά στο σημείο που λέει ότι "Για εμένα, αν είναι να μη το δει με ανοιχτό μυαλό και να εγκλωβιστεί σε πέντε μήνες, καλύτερα να μη το επιχειρήσει. Δεν θέλω να έρθει η στιγμή που θα αισθανθώ αχάριστος απέναντί του. Ούτε του αξίζει μετά τα όσα προσέφερε.

Στη συνέχεια, ευελπιστώ να ποντάρει στον ΠΑΟΚ. Στην καλώς εννοούμενη βλακεία μας, στη μεγάλη μάζα μας, στην ευρηματικότητά μας. Να εξαφανίσει τα στοιχεία που φθείρουν τον ΠΑΟΚ και να μην αφήσει κανέναν να πιστέψει πως η ιστορία του συλλόγου κρίνεται από ένα κωλοπαίχνιδο. Δεν αντέχω να γίνεται ο ΠΑΟΚ τόσο μικρός."

συμφωνώ κ με ντίνικο περί ευχολογίων.αλλά το να μετουσιωθούν τα ευχολόγια σε πράξεις δεν είναι έργο του κόλκα.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Ούτε καν ευχολόγια δεν είναι.
Τα αυτονόητα είναι.
Τα αυτονόητα που έχουν γραφτεί σε αυτό το forum, από κάποιους, να μην σου πω και από την Τετάρτη 16-3 και πριν μπει η Πέμπτη 17-3 μετά το χαμό που έγινε.

Και αν γίνει αυτό που ευαγγελίζεται
Να εξαφανίσει τα στοιχεία που φθείρουν τον ΠΑΟΚ
θα μείνει άνεργος.

Αλλά τόσο του κόβει.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

έβγαλε ο Ζαγοράκης ανακοίνωση ότι δε σκόπευε να φύγει, άδειασε ουσιαστικά τους παοκοδhμοσιογραφους και τώρα ο κολκινιο την είδε αντιπολίτευση.

άσε μας ρε κολκινιο έχουμε το νταλκά μαs έχουμε και εσένα. ξεκολλά λίγο και σταματα να καρπετοπουλιζεις....και να συνεχίσεις στα τέτοια μου, αλλα λέμε τώρα...
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

«Συγνώμη που ενοχλώ, αλλά κάποιος είπε πως μας έστησαν»

Το παρακάτω είναι το κείμενο που δημοσίευσα στην ΕΞΕΔΡΑ σήμερα, θέλοντας να μεταφέρω τον ακριβή ψυχισμό μου για την ομάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Το κείμενο δεν έχει ροή και ξεκάθαρο στόχο. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, όπως ο ίδιος νομίζει.

“Ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ και γενικά ο ΠΑΟΚ, είναι μία υπόθεση που πρέπει να την γνωρίζεις καλά για να καταλάβεις το τι ακριβώς συμβαίνει. Για αυτό πολλές φορές συνάδελφοι που μένουν στην Αθήνα αδυνατούν να κατανοήσουν τι γίνεται και γράφουν μπαρούφες. Εκτός βέβαια από αυτούς που έχουν προσωπική σχέση με κάποια στελέχη του και μαθαίνουν από πρώτο χέρι. Και πάλι πάντως, δύσκολα να πετύχουν 100% αυτό που συμβαίνει.

Για παράδειγμα η Τούμπα είναι κάτι σαν το ρολόι στο βόλει. Και η παράνοιά της, είναι πως το 90% των οπαδών, ακολούθησε αυτό το ρολόι.

Από την περασμένη Τετάρτη, όταν και έγιναν τα επεισόδια με την ΑΕΚ, οι οπαδοί της θύρας 1 κατηγορούν αυτούς της θύρας 4 για όλα όσα έγιναν. Βέβαια, αυτοί της θύρας 1, ήταν αυτοί που το 91΄ήταν στη θύρα 4 και μπούκαραν στον αγώνα με τη Παρί, όταν ο Ζορζ Ουεά τελείωσε τον αγώνα από το πρώτο ημίχρονο.

Και αν δεν μπούκαραν σε εκείνο το παιχνίδι, μπούκαραν στο 1-3 με την ΑΕΚ, όταν ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος δεν κατάφερε να αποκρούσει τα σουτ του Κετπάγια και του Τσάρτα, με αποτέλεσμα να μπουκάρει όλο το γήπεδο μέσα.

Η παράνοια βέβαια είναι πως η θύρα 4, το πέταλο και όχι ο σύνδεσμος, ήταν αυτό που στήριξε τον Φερνάντο Σάντος στα δύσκολα, όταν η θύρα 1 μούγκριζε και παραπονιόταν πως πονάνε τα μάτια της.

Το πέταλο, αποθέωνε τον Πορτογάλο, ακολουθώντας ευλαβικά τη γραμμή Ζαγοράκη. Φαινόταν αστείο τότε, αλλά πρέπει να καταγραφεί. Η πιτσιρικαρία, είχε πιο ώριμη αντίδραση από τους … μπαρουτοκαπνισμένους οπαδούς της ομάδας.

Οι τάσεις του ΠΑΟΚ καταγράφονται ανάλογα με την ηλικία. Τι στράβωσε και ήρθαν τα πάνω κάτω; Η απόκτηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, αλλά κυρίως η πρόσληψη αστυνομικού για την ασφάλεια της Τούμπας, του Σάκη Τονουσίδη, έφερε τους πρώτους τριγμούς. Ο Ζαγοράκης βέβαια, ουδέποτε ήταν οπαδός για να κατανοήσει πως «μπάτσος» δεν μπορεί να έχει σχέση με τον ΠΑΟΚ.

Ξαφνικά το πέταλο έγινε επιθετικό, αλλά σε αυτό συνέβαλε και η θύρα 1, όπου στα πηγαδάκια της όλοι μας πέσαμε σε κουβέντες για φήμες που κυκλοφορούν κατά του Ζαγοράκη. Μέχρι πάντως να φτάσουν στον πρόεδρο, χτυπούσαν τον Βιολίδη. Μέχρι που τον έδιωξαν από τον ΠΑΟΚ.

Ο ίδιος ο Ζαγοράκης η αλήθεια είναι πως ήταν ντεφορμέ στη τρέχουσα περίοδο. Έχασε το καθαρό μυαλό του αγωνιστικού τμήματος που λεγόταν Φερνάντο Σάντος, έχασε τον Ζήση Βρύζα και τέλος τον Ηλία Βιολίδη. Αντικατέστησε μόνο τον Βρύζα, αλλά και πάλι άρχισε να μπλέκεται με πολλά. Κάπου εκεί μπαίνει το ρητό, «όποιος μπλέξει με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες».

Η φιλία του με τον Βρύζα ακόμη περνάει κρίση, αλλά η αλήθεια είναι πως οι λόγοι δεν είναι τόσο σοβαροί ώστε να μη τα ξαναβρούνε. Βέβαια, η παράνοια του ΠΑΟΚ φτάνει και σε αυτά τα επίπεδα, τα υψηλά.

Πολλοί νόμιζαν πως ο Βρύζας – με το μυαλό τους – είναι έτοιμος να αναλάβει και για αυτό πήγε στη Μόσχα. Μάλιστα, του χρέωσαν με περίσσια άνεση την αποχή. Έβαλε τους «δικούς του» παίκτες να την κάνουν.

Η φήμη αυτή ήταν τόσο αστεία που πολλοί έψαξαν τον Ζήση για να τον ενημερώσουν. Το κινητό του κλειστό για… δύο ημέρες. Άρχισαν να ανησυχούν μήπως έπαθε τίποτα. Τελικά, απλά είχε χάσει το κινητό του για… 20η φορά, αυτή στον έλεγχο του αεροδρομίου της Μόσχας. Το αντικατέστησε Σάββατο μεσημέρι. Ούτε κινητό δεν είχε να στήσει την αποχή, αλλά να ταν μόνο αυτό.

Και με τον Βρύζα στον ΠΑΟΚ, που είχε και τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο μαζί του, οι παίκτες έκαναν αποχή και πήγαν την επόμενη ημέρα και έφαγαν τέσσερα στα Γιάννενα. Άρα, τα παιδιά μας μάλλον δεν χρειάζονται τον Βρύζα για να κάνουν αποχή.

Ο Ζαγοράκης εντωμεταξύ έκανε κόντρα ρελάνς χθες, έβγαλε ανακοίνωση που ξεκαθαρίζει πως μένει και πως ουδέποτε ήταν να φύγει. Μάλλον θα πρέπει να αρχίσουν και οι… κασέτες στον ΠΑΟΚ, γιατί κάποιοι είναι στα όριά τους.

Το ότι ήταν εξαφανισμένος δύο με τρεις ημέρες μετά τον τελικό, προφανώς και είναι θέμα επανάκτησης της ηρεμίας, αλλά η δική του δήλωση ήταν πως θα αποχωρήσει αν φέρει διχασμό.

Το συμπέρασμα που έβγαινε αυτομάτως, ήταν πως φεύγει στο τέλος της σεζόν και όχι πως μένει και θα βγάλει δυναμισμό από εδώ και στο εξής, συμπέρασμα που προκύπτει από την χθεσινή του ανακοίνωση.

Λίγο μετά την ανακοίνωση, η ΕΠΟ του «φίλου του» Πιλάβιου, απέρριπτε το αίτημα της ΠΑΕ να εκδικαστεί η υπόθεση των επεισοδίων μέχρι και αύριο Πέμπτη, κάτι που αποτελεί μέγιστο σκάνδαλο αν αναλογιστεί κανείς πως ο ΠΑΟΚ μάλλον θα παίξει το ένα από τα τρία παιχνίδια των πλέι οφς χωρίς κόσμο.

Ο Πιλάβιος που ήταν και πέρυσι πρόεδρος της ΕΠΟ, όταν σύμφωνα με τον κ. Ερμείδη πρώην προέδρου του Πανιωνίου, τον ΠΑΟΚ τον έστησαν στον αγώνα με τον Άρη από τον Παναθηναϊκό για να χάσει το πρωτάθλημα.

Και αντί να γίνει της ιερόδουλης το κάγκελο με την τοποθέτηση αυτή του συγκεκριμένου παράγοντα, ο βασικός μας νταλκάς σε διοικητικό επίπεδο είναι να πείσουμε πως είμαστε εδώ.

Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν, στον ΠΑΟΚ η ανισορροπία της κερκίδας ανά τακτά χρονικά διαστήματα μεταφέρεται ανά θύρα, ο Ζαγοράκης είναι ντεφορμέ, δε βάζεις μπάτσο υπεύθυνο ασφαλείας, ο Βρύζας δεν μπορεί να στήσει αποχή γιατί χάνει το κινητό του συνεχώς και βέβαια ο Πιλάβιος ΔΕΝ είναι φίλος μας. Ρωτήστε και τον κ. Ερμείδη.

Άντε καληνύχτα…”

http://blog.paok24.com/?p=1047
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

βγάλε τις κασέτες στη φορα κολκινιο...... :lol:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

οπαδος που εγινε δημοσιογραφος της ομαδας που υποστηριζει ειναι οτι ειναι και ο συνδικαλιστης εργατοπατερας που εγινε υπουργος εργασιας.
ξερει καλυτερα το προβλημα δεν βαζει το προβλημα πανω απο τη δουλεια του και απο τις εντολες που παιρνει και δημιουργει ψευτικες προσδοκιες γυρω απο τον εαυτο του που κανουν το προβλημα μεγαλυτερο.
αν θελει να μας πεισει για το ανεξαρτητο της κρισης του και το αγνο ενδιαφερον του ΠΑΟΚ ας παραιτηθει απο ολα τα καθεστωτικα μμε που συμμετεχει και ας κανει ενα ανεξαρτητο δικο του blog.το εκαναν και αλλοι και δεν εχασαν.
και ο λαος θα στηριξει και δεν θα ειναι ενοχες οι διαφημισεις καθως αυτος θα τις επιλεγει.και ο κοσμος δεν θα βλεπει συνωμοσιες πισω απο οτιδηποτε λεει η πισω απο οποιαδηποτε διαφημιση αναρτα στο blog του.
δεν ειναι ευκολο αλλα αν θελει να τον θεωρησουμε σαν εναν απο εμας πρεπει να γινει ενας απο εμας χωρις εξαρτησεις.
ως τοτε αρδ και μονο θα ειναι.
:redcard: στον κολκα.και ολους τους κολκες και τα κωλομμε τους.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

Κουκουρουκου μαγκες....σκεφτειτε οτι ακομη τρεχει με το γιαννουλη τον ναυτη για μια λακιαμα που εγραψε και που ηταν και σωστη...μη περιμενετε απο δημοσιογραφους να βγαλουν λαυρακια...μονο τσιρακια θα βγαλουν λαυρακια ελεγχομενα ομως και κατευθυνομενα...και καλως η ΠΑΕ δεν μπηκε καν στη διαδικασια να κανει θεμα...το μονο που πρεπει να κανει εινα ινα παρει ολο το οπτικοακουστικο υλικο και να το στειλει στον Μισελ σε ενα κουτακι με τριγωνα ΠΑνοραματος, για να το ανοιξει ο λιγουρης σιγουρα
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Ξεκίνησε το … restart

Η απόφαση του Ζαγοράκη να ξεκινήσει την προσπάθεια ανασύνταξης της ΠΑΕ, νομίζω πως πήρε μπρος. Μετά την ανακοίνωση που βγήκε εχθές, διαπιστώνω πως ήδη γίνεται έρευνα για να βρεθεί ο οικονομολόγος που θα μπει όχι μόνο για να σουλουπώσει τα οικονομικά, αλλά και να δώσει ιδέες γύρω από αυτά.
Όταν γράφω να σουλουπώσει τα οικονομικά, δεν εννοώ να αποκρύψει ατασθαλίες. Ότι και αν ακούω δεξιά και αριστερά, δεν πιστεύω πως υπάρχει ο άνθρωπος που να έκανε συνειδητά κακό στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, γνωρίζω καλά πως ακόμη και τα ταξίδια τους, οι περισσότεροι διοικητικοί τα πληρώνουν από τη τσέπη τους. Και όχι μόνο αυτά.
Ο οικονομολόγος είναι απαραίτητος από εδώ και στο εξής. Όχι πως δεν ήταν, αλλά από του χρόνου η αδειοδότηση αγριεύει πολύ. Αγριεύει σε τέτοιο βαθμό, που ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχει ένα άριστα καταρτισμένο στέλεχος εκεί.
Φέτος, την δουλειά την έκανε ο Ανδρέας Μανδρίνος, ο οποίος όμως γνώριζε εκ αρχής πως μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτό το κομμάτι. Ίσως και ο ίδιος πλέον να μην μπορεί να σηκώσει το βάρος αυτό, από τη στιγμή που η ΠΑΕ δεν είναι η αποκλειστική του απασχόληση.
Το να επιλέξεις οικονομολόγο βέβαια, μόνο εύκολο δεν είναι. Πρώτον, δεν μπορεί να είναι κάποιος αφελής, δεύτερον δεν μπορεί να είναι πονηρός – λαμόγιο, τρίτον πρέπει να είναι πανέξυπνος και να μην έχει τα παραπάνω κουσούρια. .
Το ότι ο ΠΑΟΚ ξεκινά το restart φαίνεται από αυτή του την κινητικότητα. Θα μου πει κάποιος πως φτάνει αυτό; Βεβαίως και όχι.
Για εμένα, είναι απαραίτητη η επιστροφή Βρύζα. Είναι απαραίτητη πρώτον για την εξαφάνιση των διχαστικών τάσεων. Γνώριζα την ημέρα που έφευγε πως θα δημιουργηθεί ένας δεύτερος πόλος, το βλέπω τώρα να συμβαίνει και μάλιστα με τρόπο τόσο γελοίο που το χαρτί του καίγεται.
Η επιστροφή Βρύζα, θα εξαφανίσει τον διχασμό. Αρκεί αυτός βέβαια να μην εμφανιστεί μέσα στον ΠΑΟΚ, άρα θα πρέπει τα δύο παιδιά μας να ξεκαθαρίσουν θέσεις, ρόλους και όλα όσα τους οδήγησαν σε απόσταση.
Η επιστροφή του Ζήση εφόσον επιτευχθεί – επιδιωχτεί, θα είναι ουσιαστικά η σφραγίδα του restart της ΠΑΕ. Αλλά και αυτή δεν αρκεί για να στηθεί ο ΠΑΟΚ σε ποιο σταθερές βάσεις, από αυτές που υπήρχαν όταν οι δυο τους ήταν μαζί.
Οικονομολόγος, Βρύζας και πάει λέγοντας. Ακούγεται ήδη πως ο Ζαγοράκης, αλλά και οι συνεργάτες του, έχουν υπ όψιν τους κάποιους που είναι ικανοί, αλλά και διατεθειμένοι να μπούνε στη διοίκηση. Άνθρωποι του όχι και τόσο στενού διοικητικού κύκλου, αλλά τέκνα της οικογένειας. Η κατεύθυνση, είναι αυτή που ήθελα και πιστεύω οι περισσότεροι οπαδοί της ομάδας αυτό ζητάνε.
Για εμένα, το πλέον εκνευριστικό και αυτό που μου έχει στοιχήσει σε προσωπικό επίπεδο, είναι η εσωστρέφεια. Αυτό το κουσούρι, δεν λύνεται με στελέχη, αλλά με κεντρικές αποφάσεις. Ο ΠΑΟΚ σε αντίθεση με άλλες ομάδες διαθέτει υγεία, αλλά την κρύβει ακολουθώντας πρακτικές… κρυφού σχολειού.
Χωρίς να πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ και τα στελέχη του πρέπει να γίνουν μαϊντανοί, σίγουρα θα πρέπει να βγούνε πιο μπροστά στη βιτρίνα του συλλόγου. Θα πρέπει να είναι σε θέση να γίνουν πιο ενοχλητικοί εκεί που χρειάζεται. Θα πρέπει να δίνουν ερεθίσματα τέτοια, ώστε κανένας να μην αμφισβητεί τη χρησιμότητάς τους και την ικανότητά τους.
Η εσωστρέφεια του ΠΑΟΚ, έρχεται σε αντίθεση με τη φράση «άμα δε σπάσεις αυγά ομελέτα δε γίνεται». Δε γίνεται να είμαστε συνεχώς σε θέση άμυνας, δεν γίνεται να προσπαθούμε να πείσουμε ανάξιους πως είμαστε άξιοι. Ερχόμενοι πάντοτε δεύτεροι στην επικαιρότητα. Ακολουθώντας πάντα, κάποιων που μας προσβάλει ή μας αδικεί ή μας τρυπάει.
Νομίζω πως το restart που ξεκίνησε, θα έχει ολοκληρωθεί πετυχημένα όταν παρθεί και αυτή η απόφαση. Ο ΠΑΟΚ μπορεί λόγω καταβολών να πρέπει να είναι ταπεινός, όμως υπάρχει και η γραμμή που όταν ξεπερνιέται θα πρέπει να βγάζει τα νύχια του.
Αυτά τα ολίγα σε πρώτη φάση…
ΥΓ Το προηγούμενο κείμενο παρεξηγήθηκε από πολλούς φίλους. Διαβάζοντάς το και εγώ είναι η αλήθεια με πιο καθαρό μυαλό, διαπίστωσα πως έχει τις αδυναμίες του. Ίσως και να απέτυχα να περάσω την παράνοια που βιώνω τελευταία, γιατί αυτό ήθελα να κάνω.

Κόλκας.....ΠΑΟΚΕΙΚΟΣΙΤΕΣΣΕΡΑ.ΤΕΛΕΙΑ.ΚΟΜ.ΤΕΛΕΙΑ.ΤΖΙΑΡ

:lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Δημοσιογράφοι”