Μάκης Χάβος
Re: Μάκης Χάβος
Ο Χαβος πρέπει να μείνει μέχρι και τα play of οπωσδήποτε οποιαδήποτε αλλαγή δεν έχει νόημα τωρα ....
Οποίες αλλαγές με το τέλος των play of και μακάρι να παρουμε τα play of και με χαβο δεν κατάλαβα θα προσεύχομαι
Να μην παρουμε τα play of μην τυχόν μείνει ο χαβος ; Πόσο άρρωστη νοοτροπία εχουμε πια.....
Οποίες αλλαγές με το τέλος των play of και μακάρι να παρουμε τα play of και με χαβο δεν κατάλαβα θα προσεύχομαι
Να μην παρουμε τα play of μην τυχόν μείνει ο χαβος ; Πόσο άρρωστη νοοτροπία εχουμε πια.....
- Federacion
βρε να παρουμε κ πλευ οφ κ ότι γουστάρεις.
πάντως το λέω απο τώρα για να είμαι καλυμένος
για όλους τους λόγους του κόσμου
say NO to Aggelos
say NO to Aggelos
- kataramenos5
Ξεχνάς κάτι πολύ σημαντικό. Ο Χάβος ήξερε την ομάδα και έτσι δε θα χάνονταν επι πλέον χρόνος.Bono έγραψε:Το να υποστηρίζεις και να επιμένεις κιόλας σήμερα που μιλάμε πως η καλύτερη δυνατή λύση ήταν ένας προπονητής τρίτης Εθνικής κατηγορίας για τον ΠΑΟΚ μου φαίνεται τραγικό....και με όποιο οικονομικό δεδομένο και αν υπάρχει.karl έγραψε: Ο Χάβος - το έχω ξαναγράψει - ήταν η καλύτερη δυνατή λύση.
Ελεος δλδ,έλεος.
Ήταν η καλύτερη δυνατή λύση τη δεδομένη χρονική στιγμή .
Από το Χάβο παράπονο δεν έχω.Περίμενα να πάρω ένα 3 και πήρα 5 -5,5.
Το λάθος (λάθη) στο θέμα προπονητή έγινε το καλοκαίρι.Παρ όλα αυτά η ομάδα πήγε πολύ καλύτερα στην Ευρώπη από ότι πέρσι.Στο πρωτάθλημα είναι στα ίδια ,και στο κύπελλο έφτασε ημιτελικό.
Παντως αν αποχωρησει ο Γκαρσια τοτε ειναι ακομα πιο ανοιχτος ο δρομος.. Διοτι ως γνωστον υπαρχει ενα θεμα με προσωπικοτητες σαν τον Παμπλο. Τελος παντων απλα κουβεντα να γινεται, παντως προκειται να ειναι μεγααααλο καλοκαιριFederacion έγραψε:βρε να παρουμε κ πλευ οφ κ ότι γουστάρεις.
say NO to Aggelos
- navigator11
kataramenos5 έγραψε:Ξεχνάς κάτι πολύ σημαντικό. Ο Χάβος ήξερε την ομάδα και έτσι δε θα χάνονταν επι πλέον χρόνος.Bono έγραψε:Το να υποστηρίζεις και να επιμένεις κιόλας σήμερα που μιλάμε πως η καλύτερη δυνατή λύση ήταν ένας προπονητής τρίτης Εθνικής κατηγορίας για τον ΠΑΟΚ μου φαίνεται τραγικό....και με όποιο οικονομικό δεδομένο και αν υπάρχει.karl έγραψε: Ο Χάβος - το έχω ξαναγράψει - ήταν η καλύτερη δυνατή λύση.
Ελεος δλδ,έλεος.
Το λάθος (λάθη) στο θέμα προπονητή έγινε το καλοκαίρι.Παρ όλα αυτά η ομάδα πήγε πολύ καλύτερα στην Ευρώπη από ότι πέρσι.Στο πρωτάθλημα είναι στα ίδια ,και στο κύπελλο έφτασε ημιτελικό.
ας είμαστε λίγο ρεαλιστές βρε παιδιά.ποιά ίδια;
- paoki_sweden
Noone will match better than PABLO AND AGGELOS! So stop saying bullshit and malakies naoume!
They are both winners and hate to loose!
They are both winners and hate to loose!
- ΑποστόληςΑ
Συμφωνώ ότι ο Χάβος ήταν η βέλτιστη λύση μετά τις ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ που ακολούθησαν την φυγή του Santos:
Τραγωδία 1η: Δεν υπήρχε πλάνο (λίστα) υποψηφίων προπονητών. Υπήρχε μόνο το όνομα του Πορτογάλου που θα συνέχιζε το έργο του Fernando (George Costa θαρρώ ότι τον έλεγαν), τον οποίο είχαμε σίγουρο, χωρίς να υπάρχει εναλλακτικό πλάνο.
Τραγωδία 2η: Αποτυχία συμφωνίας με τον Πορτογάλλο.
Τραγωδία 3η: Τρέχουμε τελευταία στιγμή να βρούμε προπονητή. Ο Θοδωρής θέλει Δερμιτζάκη, αλλά οι άλλοι του λένε πως δεν γίνεται να παίζεις Ch. L. χωρίς προπονητή κάποιων προδιαγραφών. Έτσι παίρνει πίσω το όνομα του Παύλου και καλείται ο Ζήσης να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, ήτοι να βρει ξένον προπονητή. Καταλήγουμε άρον - άρον στον Beretta.
Τραγωδία 4η: Φεύγει ο Beretta 3 μέρες πριν τον αγώνα με Άγιαξ.
Τραγωδία 5η: Αναλαμβάνει, ως λύση εσχάτης ανάγκης, ο Παύλος που ένα μήνα πριν απορρίφθηκε ως λίγος.
Τραγωδία 6η: Χωρίς καλά αποτελέσματα στην Ελλάδα, φεύγει ΚΑΙ ο Παύλος και αναλαμβάνει ο βοηθός του.
Όλες αυτές οι τραγωδίες είχαν σοβαρότατο αντίκτυπο στην ομάδα, ιδιαίτερα όταν φέτος, η ομάδα είχε αυξημένες υποχρεώσεις σε Ευρώπη και Ελλάδα.
Χωρίς πλάνο, χωρίς προπονητή μακράς πνοής, χωρίς δηλαδή κάποιο σοβαρό σχέδιο, πάμε να βγάλουμε όπως - όπως την φετινή χρονιά.
Τι μέλλει γενέσθαι;
Κατ' αρχήν είναι κουτό να συζητάμε αλλαγή προπονητή, πριν τελειώσει η σεζόν.
Κατά δεύτερον, είναι θέμα σχεδιασμού της επόμενης τριετίας, ή τετραετίας: Εξαρτάται από τους στόχους που θα θέσει η διοίκηση, οι οποίοι εξαρτώνται από τα ποσό που μπορεί να διαθέσει. Αν δεν υπάρχουν χρήματα θα καταλήξουμε σε εγχώριο προπονητή, οπότε δεν είμαι σίγουρος ποιός είναι καλύτερος του Χάβου.
Αυτό όμως που σίγουρα ΠΡΕΠΕΙ να βελτιώσουμε είναι τα στελέχη που ασχολούνται με τις μεταγραφές.
Τραγωδία 1η: Δεν υπήρχε πλάνο (λίστα) υποψηφίων προπονητών. Υπήρχε μόνο το όνομα του Πορτογάλου που θα συνέχιζε το έργο του Fernando (George Costa θαρρώ ότι τον έλεγαν), τον οποίο είχαμε σίγουρο, χωρίς να υπάρχει εναλλακτικό πλάνο.
Τραγωδία 2η: Αποτυχία συμφωνίας με τον Πορτογάλλο.
Τραγωδία 3η: Τρέχουμε τελευταία στιγμή να βρούμε προπονητή. Ο Θοδωρής θέλει Δερμιτζάκη, αλλά οι άλλοι του λένε πως δεν γίνεται να παίζεις Ch. L. χωρίς προπονητή κάποιων προδιαγραφών. Έτσι παίρνει πίσω το όνομα του Παύλου και καλείται ο Ζήσης να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, ήτοι να βρει ξένον προπονητή. Καταλήγουμε άρον - άρον στον Beretta.
Τραγωδία 4η: Φεύγει ο Beretta 3 μέρες πριν τον αγώνα με Άγιαξ.
Τραγωδία 5η: Αναλαμβάνει, ως λύση εσχάτης ανάγκης, ο Παύλος που ένα μήνα πριν απορρίφθηκε ως λίγος.
Τραγωδία 6η: Χωρίς καλά αποτελέσματα στην Ελλάδα, φεύγει ΚΑΙ ο Παύλος και αναλαμβάνει ο βοηθός του.
Όλες αυτές οι τραγωδίες είχαν σοβαρότατο αντίκτυπο στην ομάδα, ιδιαίτερα όταν φέτος, η ομάδα είχε αυξημένες υποχρεώσεις σε Ευρώπη και Ελλάδα.
Χωρίς πλάνο, χωρίς προπονητή μακράς πνοής, χωρίς δηλαδή κάποιο σοβαρό σχέδιο, πάμε να βγάλουμε όπως - όπως την φετινή χρονιά.
Τι μέλλει γενέσθαι;
Κατ' αρχήν είναι κουτό να συζητάμε αλλαγή προπονητή, πριν τελειώσει η σεζόν.
Κατά δεύτερον, είναι θέμα σχεδιασμού της επόμενης τριετίας, ή τετραετίας: Εξαρτάται από τους στόχους που θα θέσει η διοίκηση, οι οποίοι εξαρτώνται από τα ποσό που μπορεί να διαθέσει. Αν δεν υπάρχουν χρήματα θα καταλήξουμε σε εγχώριο προπονητή, οπότε δεν είμαι σίγουρος ποιός είναι καλύτερος του Χάβου.
Αυτό όμως που σίγουρα ΠΡΕΠΕΙ να βελτιώσουμε είναι τα στελέχη που ασχολούνται με τις μεταγραφές.
-Αρκετοί μετά και από τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ θεωρούν ότι χάθηκε η τελευταία ευκαιρία για τίτλο, ότι ο κύκλος αυτή της ομάδας έχει κλείσει. Τι πιστεύεις;
«Πρώτα απ' όλα θέλω να πω ότι κάναμε μια αρκετά καλή σεζόν. Είμαστε, όμως, βετεράνοι παίκτες και πιστεύω ότι πρέπει να βρεθούν και οι αντικαταστάτες μας για το μέλλον».
-Εσύ αντέχεις; Γνωρίζουμε ότι έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο; Θα συνεχίσεις;
«Πράγματι, έχω έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου και έχω ήδη μιλήσει με τον πρόεδρο γι' αυτό. Πέραν συμβολαίου, όμως, πρέπει και τα πόδια μου να είναι καλά. Να ξέρουν όλοι ότι όταν δω πως δεν μπορώ να ανταποδώσω στον κόσμο του ΠΑΟΚ αυτό που θέλω, θα παραχωρήσω τη θέση μου, όπως έκανα πάντα στην καριέρα μου».
Έφτασες ήδη τα 38 παιχνίδια στη σεζόν. Είναι τα περισσότερα που έχεις δώσει ποτέ;
«Ναι, έτσι είναι. Φέτος, έπαιξα τα περισσότερα παιχνίδια. Από εδώ και πέρα ελπίζουμε στα ματς που απομένουν να παίξουμε καλύτερα και να βγούμε μπροστά, όπως όλοι θέλουμε».
PABLO GARCIA
«Πρώτα απ' όλα θέλω να πω ότι κάναμε μια αρκετά καλή σεζόν. Είμαστε, όμως, βετεράνοι παίκτες και πιστεύω ότι πρέπει να βρεθούν και οι αντικαταστάτες μας για το μέλλον».
-Εσύ αντέχεις; Γνωρίζουμε ότι έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο; Θα συνεχίσεις;
«Πράγματι, έχω έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου και έχω ήδη μιλήσει με τον πρόεδρο γι' αυτό. Πέραν συμβολαίου, όμως, πρέπει και τα πόδια μου να είναι καλά. Να ξέρουν όλοι ότι όταν δω πως δεν μπορώ να ανταποδώσω στον κόσμο του ΠΑΟΚ αυτό που θέλω, θα παραχωρήσω τη θέση μου, όπως έκανα πάντα στην καριέρα μου».
Έφτασες ήδη τα 38 παιχνίδια στη σεζόν. Είναι τα περισσότερα που έχεις δώσει ποτέ;
«Ναι, έτσι είναι. Φέτος, έπαιξα τα περισσότερα παιχνίδια. Από εδώ και πέρα ελπίζουμε στα ματς που απομένουν να παίξουμε καλύτερα και να βγούμε μπροστά, όπως όλοι θέλουμε».
PABLO GARCIA
- kataramenos5
Πέρσι 3 αγωνιστικές πριν το τέλος ήσουν 3ος φέτος 4ος.Πάλι Ευρώπη κυνηγάς,τον ίδιο στόχο έχεις.navigator11 έγραψε:kataramenos5 έγραψε: Ξεχνάς κάτι πολύ σημαντικό. Ο Χάβος ήξερε την ομάδα και έτσι δε θα χάνονταν επι πλέον χρόνος.
ας είμαστε λίγο ρεαλιστές βρε παιδιά.ποιά ίδια;
Ναι, 1 ποντο πισω απ τον δευτερο και 5 απ τον πρωτο ομως.... Και +8 απ τον 4ο.... Τεραστια διαφορα...
Κι ολα αυτα ενω διεκδικησες στα ισα πρωταθλημα που σου κλεψανε... Κι οχι να παλευεις για την εισοδο στα play off...
http://www.galanissportsdata.com/footba ... asp?day=27

Κι ολα αυτα ενω διεκδικησες στα ισα πρωταθλημα που σου κλεψανε... Κι οχι να παλευεις για την εισοδο στα play off...
http://www.galanissportsdata.com/footba ... asp?day=27
Χωρις να ειναι αμοιρος ευθυνων,παμε να του χρεωσουμε ΟΛΑ τα λαθη της χρονιας.Και αυτο ειναι πολυ αδικο.Και το λεω εγω,που μετα το επεισοδιο με τον Γκαρσια πριν το ματς στο Βιγιαρεαλ,τον ειχα "στολισει" κανονικα.
- kataramenos5
Νάι βρε νόβι αλλά :
Και (βαρέθηκα να το λέω) 15 (?) παιχνίδια παραπάνω με μια ομάδα βετεράνων και πολύ δυνατούς αντιπάλους.
Και χωρίς προετοιμασία. Και τρεις αλλαγές προπονητή.
Δεν είναι ίδιες οι συνθήκες . Δε μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις.
Τα πάντα κρίνονται από το αποτέλεσμα .Αυτό μένει.
Πάλι καλά να λέμε που φτάσαμε ως εδώ.
Για μένα μόνο αν χαθεί η Ευρώπη θα είναι χειρότερη χρονιά απο πέρσι.
Υγ Ίσως έπρεπε να διαλέξουμε διοργανώσεις και φέτος
όπως ο Δόν πέρσι(δε μου το βγάζεις απ το μυαλό).
Και (βαρέθηκα να το λέω) 15 (?) παιχνίδια παραπάνω με μια ομάδα βετεράνων και πολύ δυνατούς αντιπάλους.
Και χωρίς προετοιμασία. Και τρεις αλλαγές προπονητή.
Δεν είναι ίδιες οι συνθήκες . Δε μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις.
Τα πάντα κρίνονται από το αποτέλεσμα .Αυτό μένει.
Πάλι καλά να λέμε που φτάσαμε ως εδώ.
Για μένα μόνο αν χαθεί η Ευρώπη θα είναι χειρότερη χρονιά απο πέρσι.
Υγ Ίσως έπρεπε να διαλέξουμε διοργανώσεις και φέτος
όπως ο Δόν πέρσι(δε μου το βγάζεις απ το μυαλό).
Συμφωνω 100%. Και χωρις προπονητη να μεινουμε δεν ειναι δυνατον να τα παμε πιο χαλια απο τωρα. Γι'αυτο πρεπει κιολας να ψαχνει η διοικηση για νεο προπονητη και να μην περιμενουμε μεχρι το καλοκαιρι γιατι τοτε θα ειναι αργα.kos έγραψε: ετσι και αλλιως η ομαδα μονη της παιζει.
Παντως αυτος ο Χαβος ειναι απιστευτα εγωιστης, προτιμα να καταστραφει ο ΠΑΟΚ παρα να χαλασει η καριερα του. Κι απο πανω το παιζει και Παοκτζης, τι να πεις...
αφού έζησα για να διαβάσω πως η φετινή πορεία είναι ίδια με την περσινή μπορώ να πεθάνω ευτυχισμένος...δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να με εκπλήξει στον πλανήτη πλέον...
πως το λεγε εκείνο το ωραίο ο Αινστάιν με την ηλιθιότητα...
Υ.Γ.
φτάσαμε λέει στα ημιτελικά στο κύπελλο...ουάου, επιτυχία!...γίναμε Εορδαικός και θα πανηγυρίζουμε τις "καλές πορείες" στο κυπελλάκι...ξεφτίλα...κανένας δεν προσβάλλεται που κάνουμε αλλαγή για να κρατήσουμε το Χ με τον Ατρόμητο, κανένας δεν προσβάλλεται που φάγαμε 4άρα από την χειρότερη ΑΕΚ της 20ετίας, κανένας δεν προσβάλλεται που γλιτώσαμε από συντριβή μέσα στην έδρα μας από την Καβάλα, κανένας δεν προσβάλλεται που ισοβαθμούμε με τον Ολυμπιακό Βόλου στην 5η θέση και κινδυνεύουμε από την Καβάλα για να μείνουμε εκτός πλέι οφ, κανένας δεν προσβάλλεται που έχουμε διαφορά τερμάτων 0 (29-29), κανένας δεν προσβάλλεται που ένας ηλίθιος μας γελοιοποιεί σε όλη την ευρώπη με δηλώσεις πως θα παίρναμε το OYEΦΑ κλπ...α ρε ΠΑΟΚάρα, σε κάναν παοκάκι για να σε φέρουν στα μέτρα τους
Υ.Γ.2
η καταστροφή ποτέ δεν είναι ούτε η μόνη ούτε η καλύτερη λύση...ακόμα και το σκουλήκι το κατάλαβε και δεν κάθισε πάνω από 2 βδομάδες με τον Χάβο του, εμείς παριστάνουμε πως τελείωσαν οι προπονητές στον πλανήτη...
πως το λεγε εκείνο το ωραίο ο Αινστάιν με την ηλιθιότητα...
Υ.Γ.
φτάσαμε λέει στα ημιτελικά στο κύπελλο...ουάου, επιτυχία!...γίναμε Εορδαικός και θα πανηγυρίζουμε τις "καλές πορείες" στο κυπελλάκι...ξεφτίλα...κανένας δεν προσβάλλεται που κάνουμε αλλαγή για να κρατήσουμε το Χ με τον Ατρόμητο, κανένας δεν προσβάλλεται που φάγαμε 4άρα από την χειρότερη ΑΕΚ της 20ετίας, κανένας δεν προσβάλλεται που γλιτώσαμε από συντριβή μέσα στην έδρα μας από την Καβάλα, κανένας δεν προσβάλλεται που ισοβαθμούμε με τον Ολυμπιακό Βόλου στην 5η θέση και κινδυνεύουμε από την Καβάλα για να μείνουμε εκτός πλέι οφ, κανένας δεν προσβάλλεται που έχουμε διαφορά τερμάτων 0 (29-29), κανένας δεν προσβάλλεται που ένας ηλίθιος μας γελοιοποιεί σε όλη την ευρώπη με δηλώσεις πως θα παίρναμε το OYEΦΑ κλπ...α ρε ΠΑΟΚάρα, σε κάναν παοκάκι για να σε φέρουν στα μέτρα τους
Υ.Γ.2
η καταστροφή ποτέ δεν είναι ούτε η μόνη ούτε η καλύτερη λύση...ακόμα και το σκουλήκι το κατάλαβε και δεν κάθισε πάνω από 2 βδομάδες με τον Χάβο του, εμείς παριστάνουμε πως τελείωσαν οι προπονητές στον πλανήτη...
Τεράτιε φέτος έπαιζες μέχρι προχθές σε ευρώπη ελλάδα και κύπελο.
Πέρσι σε πόσες διοργανώσεις έπαιζες?
Μέχρι και ο Σάντος το είπε ότι δε θα την παλέψει η ομάδα.
ΕΛΕΟΣ με την απαξίωση
Πέρσι σε πόσες διοργανώσεις έπαιζες?
Μέχρι και ο Σάντος το είπε ότι δε θα την παλέψει η ομάδα.
ΕΛΕΟΣ με την απαξίωση