13. Μιχάλης Γιαννακίδης

dtown

Re: 13. Μιχάλης Γιαννακίδης

Δημοσίευση από dtown »

Ας παραδεχτουμε οτι δεν κανει για επιπεδο Α1,ακομα και αυτης της αστειας φετινης Α1.Ουτε εγω θυμαμαι απο ποτε εχει να κανει ενα θετικο 5λεπτο(δεν τολμαω να μιλησω για ολοκληρο αγωνα).Αθλια ποσοστα στα σουτ,που υποτιθεται οτι ειναι το δυνατο του σημειο,και ακομα χειροτερη αμυνα.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

δουλειά μιχάλη δουλειά. και ΨΗΛΑ το κεφάλι!
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Πολύ καλός.
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

θα βελτιωθει με τον σουλη να τον δουλευει στις προπονησεις,πολυ καλος στο τελος χθες
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Go μιχάλη Go. δουλειά στα πόδια επιμένω!!!!
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Ένιωσε ζεστός μετά το buzzer του τρίτου δεκαλέπτου και του βγήκανε μεγάλα σουτ στο τέλος.
Παρόλα αυτά, νομίζω πως πέραν του φυσιολογικού εύγε κρίνοντας εκ του αποτελέσματος και προσμετρώντας θετικά το θράσος, δεν βλέπω κανέναν λόγο αναπτέρωσης προσδοκιών.
Μετριότατη τρίπλα, αδυναμία σωστής χρήσης κορμιού και ποδιών, μέτρια άμυνα τόσο on όσο και off the ball, διεύσδυση ούτε για πλάκα, ταχύτητα αδιάφορη.
Πρέπει να αξιοποιηθεί το σουτ του, το οποίο αν το δουλέψει καλά ίσως δίνει λύσεις σταθερά σε αυτόν τον τομέα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Επομενος Βασιλειαδης τολμω να πω. Ιδια στοιχεια, ιδια εκρηκτικοτητα και πανω απο ολα με τον Μαρκοπουλο προπονητη!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Και απο πότε ο χαρακτηρισμός ως < νεος Βασιλειάδης> θεωρείται θετικός;;;

Εγω τον έχω συνδεδεμένο με την επιπολαιότητα, την τεμπελιά, την ψευτομαγκιά και τα συνεχή λάθη στις επιλογές.

Ο Γιαννακίδης μου έχει δημιουργήσει πολύ θετικές εντυπώσεις και αν συνεχίσει ετσι σίγουρα θα εξελιχθεί σε πολύ καλύτερο παίκτη απο τον πρωην αρχηγό του παρηκμασμένου τη δεκαετία 2000 ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Σε αυτο το παρικμασμενο Ελλ.μπασκετ εχει να δωσει πολλα οπως και ο ΚΑΛΛΕΣ με παιδαγωγο τον ΣΟΥΛΗ.
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

rainmaker διαφωνω καθετα! ο Βασιλειαδης ειναι απο τις πιο ευχαριστες αναμνησεις που εχω απο τον ΠΑΟΚ αυτης της δεκαετιας!Αυτος και οι Βασιλοπουλος, Μαυροκεφαλιδης, Μουλαομεροβιτς κλπ. ασχετα οτι μετα μας πουλησαν για τον γαυρο!

Οσο για τον Γιαννακιδη, εκτος του οτι ειναι τρομερο ταλεντο χθες μου εδειξε οτι σε σημεια που η μπαλα καιει μπορει να παρει την ομαδα πανω του.Πιστευω οτι θα εξελιχθει πολυ γρηγορα σε παικτη-κλειδι!
Άβαταρ μέλους
Dark_Shadow

Δημοσίευση από Dark_Shadow »

Δηλαδή αν δεν είναι ο Βασιλειάδης και Σία οι πιο ωραίες στιγμές ποιος είναι;Ο ρέντα ραλίμι; :mrgreen:

on topic Πόσο είναι ο μικρός;
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

dj_timo έγραψε:Επομενος Βασιλειαδης τολμω να πω. Ιδια στοιχεια, ιδια εκρηκτικοτητα και πανω απο ολα με τον Μαρκοπουλο προπονητη!
Συμφωνω...
Πολυ καλος ηταν χθες...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

δεν είναι στο επίπεδο του βασιλειάδη με τίποτα. προοπτικές ναι-ίσως, αλλά να παίξει στην bilbao και στον γαύρο δεν το βλέπω (και από το καλοκαίρι νομίζω θα παίζει και στην εθνική). και έχουνε μόνο 4 χρόνια διαφορά ηλικίας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Γι αυτό μίλησα για την κατάντια μας το 2000 κ επειτα. Ο Βασιλόπουλος σαφώς καλύτερος Επαγγελματίας παίκτης μπάσκετ απο τον άνθρωπο της αλάνας Βασιλειάδη. Καλό σουτ που δεν δουλεύτηκε ποτέ, ανύπαρκτη τακτική παιδεία, δήθεν αρχηγιλίκι μόνο στα εύκολα και ποτέ σταθερός. Το γεγονός πως τον θυμόμαστε τόσο θετικά έχει να κάνει με την ανυπαρξία καλύτερου, οχι με την ποιότητα του. Είναι παοκτσάκι βέβαια, αλλά γι αυτό του χρεώνω ακόμα πιο αρνητικά στοιχεία, καθώς δεν δούλεψε ιδιαίτερα ενώ είχε κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Το γεγονός πως έπαιξε στον γαυρο πριν ίγα χρόνια δεν μου λέει τίποτα απολύτως. Πάντα μια δεύτερη λύση ήταν για ομάδες με βλέψεις.
dtown

Δημοσίευση από dtown »

Γιαννακιδης ο νεος Βασιλειαδης και Καλλες ο νεος Φασουλας :opaokara:

Φετος ο Γιαννακιδης εχει 3 ποντους μ.ο. σε 17 λεπτα συμμετοχης.Στην ηλικια του ο Κωστακης ειχε 15 ποντους μ.ο. σε πρωταθλημα καπου 20 φορες ισχυροτερο απο το φετινο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”