Ατρόμητος Αθηνών - Π.Α.Ο.Κ. 20/3 19:00 nova3

Συζήτηση για τους επόμενους αγώνες του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Re: Ατρόμητος Αθηνών - Π.Α.Ο.Κ. 20/3 19:00 nova3

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Μη φέρνετε την καταστροφή ρε. Όλοι πονάμε γαμώ την πουτάνα μου γαμώ.
Η καύλα μας ήταν το κύπελλο (υπήρχαν και μερικοί άπλες που το σνομπάρανε). Χάθηκε. Πονάει και θα πονάει για αρκετό διάστημα.

Έχουμε μπροστά μας play-off. Το ξέρω ότι δε χρυσώνει το χάπι αλλά είναι η τελευταία μας ευκαιρία να κάνουμε κάτι καλό. Η τελευταία μας ευκαιρία να συνεχίσουμε το χτίσιμο του ονόματός μας στην Ευρώπη που με τόσο κόπο κάναμε φέτος.

ΈΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΑΟΚ ΕΊΝΑΙ Η 4η ΘΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 32 ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ??? ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ Ο ΠΑΤΟΣ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ?? Η 9η ΘΕΣΗ, Ο ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΟΝΕΙΡΩΞΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Τέτοιο πάτο ούτε η μαμά Τζένα Τζέιμσον δεν είχε.
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

τη μια ειναι κουρασμενοι,την αλλη εχουν ψυχολογικα,τωρα να βρουνε το κουραγιο.....
γιατι ρε αδερφε να μην βρουνε το κουραγιο???τι νομιζεις οτι πικραθηκαν οπως ολοι εμεις??εγω αυτα τα ακουω βερεσε απο χθες το βραδυ....να κοψουν τα ποδια τους κ να παρουνε διπλο ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ τιποτε αλλο.....αντε,θα λυπομαστε κ τους εκατομμυριουχους τωρα.....
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε: ΈΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΑΟΚ ΕΊΝΑΙ Η 4η ΘΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 32 ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ??? .
Ακριβώς φίλε επειδή έφτασα άξια στους 32 δε μου λεέι τίποτα πια ουτε το κύπελλο όυτε το
πρωτάθλημα της χαβούζας.Ειναι απλά το μέσο για να βγω Ευρώπη,να πάω πιό ψηλά .
Για μένα η πιό ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου ήταν οταν πέρασα την Άρσεναλ
όχι όταν κέρδισα το ρούλη και πήρα το κυπελλο .Τό χα ξαναπάρει 3 φορές ,τό χα ξαναζήσει.
Δε "πέθανα" που έχασα απ τη κούλα,"πέθανα" που αποκλέιστηκα με Αγιαξ.Εγώ ,εσύ μπορεί να το
βλέπεις αλλιώς .Δικαίωμά σου
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

όλες οι ομάδες που έχουμε να παίξουμε από εδώ μέχρι το τέλος, όλες καίγονται για βαθμούς. Ο Ατρόμητος σου έριξε την πρώτη ηχηρή σφαλιάρα στην παιδική χαρά που λέγεται Τούμπα, την άλλοτε απόρθητη έδρα μας.
Ο Ατρόμητος του Δώνη, είναι πολύ ανεβασμένος και συγχρόνως έχει δείξει σημάδια μιας σοβαρής και καλοδουλεμένης ομάδας. Το παιχνίδι είναι ανοιχτό για κάθε αποτέλεσμα ξεκινώντας από το Χ μετά τον άσο 1 και τέλος το διπλό 2. Προσωπικά δεν βλέπω αλλαγές στην αγωνιστική συμπεριφορά της Ομάδας μας. Μια από τα ίδια, δηλ. σφικτή άμυνα, μάχες στο χώρο του κέντρου, μαρκάρισμα στα 2/4 του γηπέδου και μετρημένες ευκαιρίες στα δάκτυλα του ενός χεριού. Αν μας πάει η τύχη μπορεί να το καθαρίσουμε. Πάντως και η ΦΑΠΑ Νο2 δεν είναι μακρυά.
Θα είναι μεγάλη ανάσα πάντως η νίκη μέσα στον σπανό. Κυρίως για τους πάιχτες μας που βρίσκονται στη χειρότερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση από την αρχή της χρονιάς και με δική τους συνυπαιτιότητα βεβαίως.

Παίχτες του ΠΑΟΚ, τα δύσκολα τελείωσαν, παίζετε πλέον σε μία διοργάνωση. ερχονται μέρες ξεκούρασης και ανάπαυσης. Ποιος στην χάρη σας!!
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Ή θα γκελάρουμε...ως συνήθως..Και ύστερα απο ότι έγινε προχτές...
Ή θα κερδίσουμε... επειδή βαλαν μυαλό τα παλικάρια μας μετα το..μύνημα μας..

Αν και το πρώτο φαντάζει πιο πιθανό...
ΠΑΟΚ με μαμημένη ψυχολογία....Ατρόμιτος με γαμάω και δέρνω ψυχολογία...
Αντε να δούμε...

3-0 με Καραγκούνη,Αναστασάκο, και....ξέρω γω..κάποιος θα βάλει το 3ο..

(Δεν λέω θα νικήσουμε γιατι ΣΙΓΟΥΡΑ θα χάσουμε...)
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

theoPAOK έγραψε:Ή θα γκελάρουμε...ως συνήθως..Και ύστερα απο ότι έγινε προχτές...
Ή θα κερδίσουμε... επειδή βαλαν μυαλό τα παλικάρια μας μετα το..μύνημα μας..
Ωραίο το ΠΑΟΚτσάκι από τον Πειραιά. Την κουρτίνα Νο3 ξέχασες ρε. 8-)
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

Η Κουρτινα νουμερο 3 ειναι η ΔΙΑΚΟΠΗ..
Αλλα παιχτηκε αλλη μερα αυτο...
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Και να μην ειχαν συμβει τα προχθεσινα παλι ασσος ηταν το ματσακι απλα τωρα ειναι πιο σιγουρος.παιζουμε με ομαδα που εχει προπονητη και αγωνιστηκο πλανο.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Kolokotronis_4 έγραψε:όλες οι ομάδες που έχουμε να παίξουμε από εδώ μέχρι το τέλος, όλες καίγονται για βαθμούς. Ο Ατρόμητος σου έριξε την πρώτη ηχηρή σφαλιάρα στην παιδική χαρά που λέγεται Τούμπα, την άλλοτε απόρθητη έδρα μας.
Διαφωνώ οπλαρχηγέ, ο Άρης έριξε την πρώτη σβουριχτή. Αλλά τότε βλέπεις χάσαμε απ' την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ που τη στηρίζουν γνωστοί και φίλοι κι έτσουξε γιατί μας γύρισαν πίσω ένα μέρος της καζούρας που τρώνε χρόνια. Με τον Ατρόμητο εεε νταξ μωρέ ΠΑΟΚ είσαι. Ξεχάσαν γρήγορα το 0-3 του 2006-2007, το περσινό 1-0 με το ζόρι... Ο Ατρόμητος-Χαλκηδόνα έχει πολύ καλή παράδοση με τον ΠΑΟΚ.

Δεν ξέρω απλούς οπαδούς του Ατρομήτου, ξέρω όμως ότι κάποτε οι οργανωμένοι τους φώναζαν "Βούλγαροι φωνάξτε περιστέρι σ' αγαπώ αν θέλετε να παίξετε στο ευρωπαϊκό". Για μια συμμετοχή που κατά τη γνώμη μου ναι μεν δικαιούνταν μιας και η διοίκηση του ΠΑΟΚ τα' χε γα τη μα αλλά τη διεκδίκησαν με θράσος και σάλια και όλα αυτά για να αποκλειστούν πανηγυρικά απ' τη Σεβίλλη χωρίς καν να κάνουν sold-out στο εντός. Βέβαια η βλακεία υπάρχει παντού και δε νομίζω ότι όλοι οι φίλοι του Ατρομήτου θα είχαν το θράσος να φωνάξουν το "Βούλγαροι". Τελοσπάντων, ψιλά γράμματα και ιστορίες γι' αγρίους, ας πάρουμε το διπλό γιατί Η ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

Ζόρικο ματς, θέλει προσπάθεια και σχέδιο να νικήσουμε.
Τίποτε δε τελείωσε ακόμα._
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Παίζουμε με τον φιναλίστ του κυπέλλου και το ματς λέει πολλά πλεον για εμάς που έχουμε φάει συντριβή απο την αεκ.
Γιατί μετά το 4-0 και το 0-1 στην Τούμπα μιλάμε για συντριβή του δικέφαλου αετού στο χώμα.
Για συντριβή 3 ετών και προσπάθειας τόσο του κόσμου μας όσων και τον παιχτών μας και της διοίκησης για επαναφορά αλλά και διάλυση κάθε ονείρου μας.

Πολύ δύσκολο να μην διαλυθούμε το καλοκαίρι μετά απο όσα έγιναν.
Οφείλουμε όμως μέχρι τέλους να παλέψουμε αλλά και η διοίκηση όπως έγραψε η Θύρα 4 να δώσει στον κόσμο το νέο πλάνο πριν την έναρξη των πλέι οφ όσο δύσκολο και αν ακούγεται για αυτήν.

Στα σχοινιά του ρίνγκ βρέθηκε ο ΠΑΟΚ και είναι έτοιμος για νοκ αουτ να βγει.

ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ η ντροπή δεν θα ξεπλυθεί εύκολα.
Η πίκρα που μας χαρίσατε δεν θα χωνευτεί έτσι απλά.

[youtube]T0uo123Mncs[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Τι να πεις και τι να γράψεις...
Εδώ που έχουμε φτάσει και ο διασυρμός 3-0 κοντά είναι.
Κάντε ότι σας φωτίσει ο Θεός, δεν ξέρω τι άλλο να πω.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ετσι ειναι...

και μετα ''μη τα παιδια ηταν απογοητευμενα'' ''μη τα παιδια ειχαν αγωνα δυσκολο'' μη τα παιδια το ενα και το αλλο...τα κουκουλωνουμε και τα βαζουμε ολα κατω απο το κρεβατι ετσι οπως κανουμε τον τελευταιο καιρο...χασαμε απο την κουλα στο ματς τη χρονιας και δωσαμε αξια στους 20-30-50 που μπηκαν μεσα λες και ματς δεν εγινε ποτε ποσοι σταθηκαν στην εμφανιση...και επειδη βλεπω τελευταια ειναι τις μοδας οι αναφορες στο παρελθον απλα σας λεω οτι στο παρελθον κανεις παιχτης δεν θα ειχε φυγει απο την τουμπα μετα το ματς...τις αποχες τις περναμε στο μουχτι τη ντροπιαστικη ηττα μετα τις αποχες στο μουχτι την κουλα στο μουχτι το κυπελλο στο μουχτι το οτι η τουμπα εχει γινει μπατε σκυλοι αλεστε στο πρωταθλημα στο μουχτι...αυτο ειναι η μεγαλυτερη κατρακυλα μας αντι να δουμε το προβλημα προσπαθουμε να εθελοτυφλουμε με καθε δυνατο τροπο...οποτε μη τα παιδια μην τα κακοπαιρνετε...και οταν στο τελος θα βαραμε το κεφαλι μας στον τοιχο θα ειναι αργα...

τι να πω ο θεος να βαλει το χερι του...
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Sick Bastard έγραψε:Κάντε ότι σας φωτίσει ο Θεός, δεν ξέρω τι άλλο να πω.

Αυτό κάνουν όλη τη χρονιά δεν το βλέπεις;

Αφού στον πάγκο έχουμε κώνο αντί για προπονητή.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

gash04 έγραψε: Πολύ δύσκολο να μην διαλυθούμε το καλοκαίρι μετά απο όσα έγιναν.
...
Στα σχοινιά του ρίνγκ βρέθηκε ο ΠΑΟΚ και είναι έτοιμος για νοκ αουτ να βγει.
Κι όμως τότε είναι που έχουμε τις καλύτερες στιγμές μας .Όταν όλοι
μας έχουν τελειωμένους, ακόμα κι εμείς. Τα εύκολα δε τα μπορούμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επόμενοι Αγώνες”