Π.Α.Ο.Κ. - AEK 0-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2011 και όλων των παρελλειπομένων...
tsapgeo

Re: Π.Α.Ο.Κ. - AEK 0-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από tsapgeo »

δυστυχώς το γήπεδο έχει γίνει πεδίο εκτόνωσης στην κοινωνία. Επειδή όμως τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ δεν ταυτιζονται με την βία και το χουλιγκανισμό, αυτό πρέπει να απαγορευτεί από την Διοίκηση και εμάς.
Η πολιτεία δεν θέλει να κάνει τίποτα. Η πολιτεία θέλει να αποφύγει τις διαδηλώσεις, την βία στον δρόμο, τις εξεγέρσεις λόγω της οικονομικής δυσπραγίας. Αντίθετα, λίγο τους ενδιαφέρει αν κάποιοι εκτονώνονται στο γήπεδο, γιατί τότε μπορεί εύκολα να κατηγορηθεί ο ΠΑΟΚ και οι λοιπές ομάδες!
Σε περιστάσεις 'οπως η χθεσινή, ο ΠΑΟΚ χρεώνεται οικονομικ'α και δυσφημίζεται ηθικά.
Τα μέτρα λοιπόν που ΠΡΕΠΕΙ να πάρουμε είναι γνωστά και αρκεί μια επικοινωνία με τις Αγγλικές αρχές και Ομοσπονδία για να τα εμπεδώσουμε!
Κάμερες στο γήπεδο για εσωτερική παρακολούθηση. Είσοδος με ταυτότητα, εισιτήριο με ονοματεπώνυμο και σεκιούριτι με συμβόλαια με ρήτρα.
1) ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΖΗΜΙΑ , ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ ΣΤΟΝ ΣΑΧΑ, ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΑΙΧΤΗ ΣΤΗΝ ΦΥΣΟΥΝΑ ΝΑ ΜΗΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ Η ΠΑΕ. :(
2) ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΞΑΝΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Οταν γίνει το γήπεδο χώρος όπου μπορείς να φέρεις την κοπέλα σου , να φας από το κυλικείο, να φέρεις τα παιδιά σου, να είναι δηλαδή σαν έξοδος, τότε η ΠΑΕ θα μπορέσει να έχει έσοδα και κέρδη.
Στην Αμερική , το γήπεδο είναι SHOW BUSINESS. Εδώ???

Υ.Γ. Ζω στην Σουηδία και πονάω να βλέπω έτσι τον ΠΑΟΚ, μέσα από ένα λάπτοπ. Και δεν θέλω να σας περιγράψω τι θα συμβεί εδώ αν κάποιος διανοηθεί να βλάψει την περιουσία της ομάδας στο γήπεδο, ή να βλάψει τον αντίπαλο παίχτη.

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Παρενέβη εισαγγελέας ζητώντας την κασέτα του χθεσινών επεισοδίων στην Τούμπα έτσι ώστε με τη βοήθεια των τηλεοπτικών πλάνων να πιαστούν οι ταραξίες.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη ο εισαγγελέας, κ. Κωνσταντίνου, ο οποίος ήταν «παρών» στο γήπεδο ζήτησε την βιντεοκασέτα του αγώνα προκειμένου να βοηθηθούν οι αρχές για τη σύλληψη των οπαδών που έκαναν το «ντου».

Να ζητήσεις όμως και το αντίστοιχο της αεκ και του γάβρου που έκαναν χειρότερα και να κάνεις συλλήψεις.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Τώρα που κάθεται σιγά σιγά ο καπνός, έχω να πω τα ακόλουθα:

1. Χάσαμε ένα ματσ που κάλλιστα θα μπορούσε να παίζεται 200 λεπτά και γκολ να μη μπει. Δύο μέτριες ομάδες σε κακή μέρα. Θα κέρδιζε όποιος έβαζε γκολ. Το έβαλε η ΑΕΚ. Χειροκρότημα και σπίτι για ξεκούραση για τους επόμενους αγώνες που κρίνουν την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη.

2. Αντ' αυτου κάποιοι θεώρησαν καλύτερο να εξασφαλίσουν όχι μόνο την απώλεια του κυπέλλου αλλά να βάλουν και τις βάσεις για μια πολύ κακή πορεία στα πλέυ οφσ μέσα από τις επερχόμενες τιμωρίες, την οικονομική ζημιά, την απώλεια ηθικού, την κακή μαρτυρία και προδιάθεση των ήδη αρνητικά διατεθειμένων παραγόντων, διαιτητών, τύπου κ.ο.κ.

3. Με βάση τα 1 και 2, απερίφραστα δηλώνω πως χίλλιες φορές χτες να παίζαμε κεκλεισμένων. Πεποίθηση μου δε είναι πως ουτε την πρόκριση θα είχαμε χάσει, ούτε τα απόνερα της θα τρώγαμε στη μάπα.....

Αυτά.
:pano:
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

slidar έγραψε:Τα ειπε ολα ο ΣΤΙΝ. Ο προπονητης της κουλας δεν ειναι κανας αμπαλος. Σε πιεσε στην πρωτη μπαλια , σε αναγκασε σε γιομα και αντιο ζωη. Ετσι οπως ειναι η ομαδα μας και με τα χαρακτηριστικα των παιχτων μας δυστυχως δεν μπορουμε να παιξουμε αυτο που λεμε "κατακτητικο ποδοσφαιρο" .
Ο προπονητής της κούλας (μήπως αυτή η υποτίμηση των εκάστοτε αντιπάλων μας έφαγε τελικά?) τα βασικά και αυτονόητα έκανε,ναι δεν είναι άμπαλος αλλά ούτε είναι καλός προπονητής..Και αυτός την έχει διαλύσει την αεκ απλά ακόμα δεν το έχουν καταλάβει..θα δεις του χρόνου που θα φύγουν οι δανεικοί και οι 36ρηδες χωρίς να έχει βγάλει ούτε ένα ταλέντο που θα'ναι η αεκ..απλά ο δικός μας προπονητής δεν έχει είτε την ευφυία είτε την ικανότητα να κάνει τα αυτονόητα..και αυτά που λέει ότι ο Μουσλι δεν μάρκαρε τον Δέλλα όπως του είχα πει δεν δικαιολογούν αυτή την εμφάνιση για πολλοστή φορά φέτος,ούτε την ανύπαρκτη τακτική του,ούτε το απαράδεκτο αγωνιστικό πλάνο του κρατάω το 0 κ περιμένω τα πέναλτυ
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Από τα σχόλια ΑΕΚτζή φιλάθλου, στο άρθρο του Τσορμπατζόγλου, με τίτλο 'βρες τον επόμενο και φύγε'. Νομίζω πολύ καλό.

Θέλεις να πεις καλημέρα και δε μπορείς.Είμαι ΑΕΚ και δε χαίρομαι γιατί οι ομάδες κερδίζουν στο γήπεδο αντίπαλους ποδοσφαιριστές κι όχι τη βλακεία που είναι ανίκητη.
Είμαι οπαδός της ΑΕΚ και χάρη στο Ζαγοράκη,τον προπονητή και τους υπέροχους γερόλυκους ποδοσφαιριστές του ξαναθυμήθηκα τι μπορεί να πετύχει μια ομάδα που δεν έχει λεφτά,δεν έχει παικταράδες αλλά έχει το βασικότερο συστατικό που είναι η μεγάλη,η βαθιά ψυχή όπως του Γκαρσία και του τεράστιου Πάμπλο Κοντρέρας.Είμαι ΑΕΚ και ζήλευα τον ΠΑΟΚ γιατί μας έδειχνε το δρόμο που είχαμε χάσει.Ο Βιερίνια των 250.000,ο Γκαρσία που έμεινε με μείωση συμβολαίου.Είμαι ΑΕΚ και έχω μαλώσει με αχάριστους ΠΑΟΚτσίδες που χλεύαζαν την ομάδα τους γιατί εγώ έβλεπα μια ομαδάρα(ομάς=σύνολο,κοινή προσπάθεια) που έκανε τη μια υπέρβαση μετά την άλλη.Είμαι ΑΕΚ και έχω δει την ΑΕΚ να παίζει ποδόσφαιρο που δεν έχει παίξει καμιά ομάδα στην Ελλάδα κι όμως παρακολουθούσα τα ματς του ΠΑΟΚ γιατί πάνω κι από το ποδόσφαιρο είναι η ωραία καθαρή μαγκιά των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ που έκαναν νίκες ψυχής.
Είμαι ΑΕΚ και νιώθω γι αδέρφια μου όλους αυτούς που μπήκαν εδώ για να γράψουν πως ντρέπονται μετά τα χθεσινά όπως ντρέπομαι κι εγώ για τους αλήτες που έδειραν το Μπάγιεβιτς και έκαν ντου στο ματς με το βάζελο.Εγώ μπήκα σήμερα εδώ για να ζητήσω από τους υγιώς σκεπτόμενους να τραβήξουμε μια γραμμή και να διαλέξουμε με ποιούς θα είμαστε.Από τη μια μεριά τα άρρωστα εγώ που γίνονται οπαδοί για τα άρρωστα εγώ τους.Από την άλλη όλοι εκείνοι που αγαπούν τις ομάδες τους και το άθλημα.Στη μπανανία που ζούμε και είναι μπανανία με ευθύνη όλως μας υπάρχει πλέον η ευλογία του ίντερνετ και η δυνατότητα να δούμε πως πέρα από τις οπαδικές διαφορές αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα.Δεν είναι δυνατόν ρε νούμερα να κάνετε κουμάντο απέναντι σε εμάς τους πολλούς που θέλουμε να δούμε ποδόσφαιρο κι όχι διαγωνισμούς για το ποιός την έχει μεγαλύτερη.
Είμαι ΑΕΚ και η ομάδα μου από το καλοκαίρι και μετά μπορεί να μην υπάρχει καν.Πήραμε παράταση ζωής πάνω από το πτώμα του ΠΑΟκ.Ε δεν είμαι χαρούμενος που θα μείνουν οι απαταιώνιοι να αλωνίζουν.Δεν είμαι χαρούμενος που θα φεύγουν άνθρωποι σα το Ντέμη και τον τεράστιο Ζαγοράκη.Ελπίζω ο Θόδωρος να βρει το κουράγιο και να τραβήξει αυτός τη γραμμή.Η με το Ζαγοράκη και όσα πρεσβεύει ή με τα ρεμάλια και τον αριστερίστικο λαικισμό της ό,τι να ναι επανάστασης.Είμαι ΑΕΚ και αριστερός και έχω σιχαθεί τον κάθε ανύπαρκτο που καβαλάει την αριστερά και τις ιδέες της για να κάνει απλά του κεφαλιού του και να καταστρέψει όλους τους άλλους.Η διαφορά του μαύρου φασίστα από τον κοκκινόμαυρο είναι απειροελάχιστη.
Είμαι ΑΕΚ και στο δικό μου μυαλό ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ είναι πιο κοντά απ όσο θέλουν οι κύρηκες του μίσους.Πήγα να το ξεχάσω με τις υπερβολές των τελευταίων ημερών από τη μεριά σας.Σήμερα όμως διαβάζοντας τα σχόλια των περισσότερων εδώ θυμήθηκα πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που ξέρω εγώ φοράνε παντελόνια όπως οι παίκτες της ΑΕΚ που δεν έκαναν τους πυροβολημένους.
Είμαι οπαδός της ΑΕΚ και η περηφάνια μου δεν είναι μια πρόκριση αλλά ο σεβασμός απέναντι σε μια τεράστια ομάδα και σε ένα κοινό που προς τιμήν του γιούχαρε τους άμυαλους και δέχτηκε με αξιοπρέπεια την ήττα.Το μεγαλείο ενός λαού φαίνεται στον τρόπο που αντιμετωπίζει τις πίκρες.Τα σχόλια που δίαβασα εδώ μου άφησαν την ελπίδα ότι ο αληθινός ΠΑΟΚ υπάρχει και δεν κάηκε μαζί με τα μυαλά λίγων ανερμάτιστων.Εγώ πάνω κι από ΑΕΚ είμαι αδερφός με όσους αγαπάνε αξίες.Ας ανοίξουμε τα μάτια μας και θα δούμε πως υπάρχουν σε όλες τις ομάδες άνθρωποι που ζητάνε τα αυτονόητα.Ο μόνος που κερδίζει με το να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας είναι το σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

αυτοι που πρεπει να φυγουν το καλοκαιρι με κοκκινο
( και φυσικα χαβοι κωνσταντινιδηδες μιχαηληδες κτλ )
και μην ξεχναμε κοντρερας του χρονου 33 τσιριλο - γκαρσια 34
και στελεχωση με 6-7 παικταραδες και κανονικο προπονητικο τιμ

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

δεν με νοιαζει τι εγινε με τους αλλους η δικια μου ομαδα με νοιαζει και η χασουρα πλεον του ενος μυριου απο προστιμο και τιμωρια εδρας αλλα ξεχασα ο ζαγορ κλεβει τα λεφτα μας :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Steenage έγραψε:αυτοι που πρεπει να φυγουν το καλοκαιρι με κοκκινο
( και φυσικα χαβοι κωνσταντινιδηδες μιχαηληδες κτλ )
και μην ξεχναμε κοντρερας του χρονου 33 τσιριλο - γκαρσια 34
και στελεχωση με 6-7 παικταραδες και κανονικο προπονητικο τιμ

Εικόνα
Διαφωνώ ως προς Ελ Ζαρ και Αρίας.
Στους υπόλοιπους συμφωνώ περίπου.

ΥΓ Αυτή η ψυχή ο Γεωργίου τι απέγινε?
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Ρε Steenage, τώρα σοβαρά, ποιος χέζεται για τα αγωνιστικά ΑΥΤΗ τη στιγμή;
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

χαρη σε αυτα εγιναν τα χθεσινα
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

cellophan έγραψε:Από τα σχόλια ΑΕΚτζή φιλάθλου, στο άρθρο του Τσορμπατζόγλου, με τίτλο 'βρες τον επόμενο και φύγε'. Νομίζω πολύ καλό.

Θέλεις να πεις καλημέρα και δε μπορείς.Είμαι ΑΕΚ και δε χαίρομαι γιατί οι ομάδες κερδίζουν στο γήπεδο αντίπαλους ποδοσφαιριστές κι όχι τη βλακεία που είναι ανίκητη.
Είμαι οπαδός της ΑΕΚ και χάρη στο Ζαγοράκη,τον προπονητή και τους υπέροχους γερόλυκους ποδοσφαιριστές του ξαναθυμήθηκα τι μπορεί να πετύχει μια ομάδα που δεν έχει λεφτά,δεν έχει παικταράδες αλλά έχει το βασικότερο συστατικό που είναι η μεγάλη,η βαθιά ψυχή όπως του Γκαρσία και του τεράστιου Πάμπλο Κοντρέρας.Είμαι ΑΕΚ και ζήλευα τον ΠΑΟΚ γιατί μας έδειχνε το δρόμο που είχαμε χάσει.Ο Βιερίνια των 250.000,ο Γκαρσία που έμεινε με μείωση συμβολαίου.Είμαι ΑΕΚ και έχω μαλώσει με αχάριστους ΠΑΟΚτσίδες που χλεύαζαν την ομάδα τους γιατί εγώ έβλεπα μια ομαδάρα(ομάς=σύνολο,κοινή προσπάθεια) που έκανε τη μια υπέρβαση μετά την άλλη.Είμαι ΑΕΚ και έχω δει την ΑΕΚ να παίζει ποδόσφαιρο που δεν έχει παίξει καμιά ομάδα στην Ελλάδα κι όμως παρακολουθούσα τα ματς του ΠΑΟΚ γιατί πάνω κι από το ποδόσφαιρο είναι η ωραία καθαρή μαγκιά των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ που έκαναν νίκες ψυχής.
Είμαι ΑΕΚ και νιώθω γι αδέρφια μου όλους αυτούς που μπήκαν εδώ για να γράψουν πως ντρέπονται μετά τα χθεσινά όπως ντρέπομαι κι εγώ για τους αλήτες που έδειραν το Μπάγιεβιτς και έκαν ντου στο ματς με το βάζελο.Εγώ μπήκα σήμερα εδώ για να ζητήσω από τους υγιώς σκεπτόμενους να τραβήξουμε μια γραμμή και να διαλέξουμε με ποιούς θα είμαστε.Από τη μια μεριά τα άρρωστα εγώ που γίνονται οπαδοί για τα άρρωστα εγώ τους.Από την άλλη όλοι εκείνοι που αγαπούν τις ομάδες τους και το άθλημα.Στη μπανανία που ζούμε και είναι μπανανία με ευθύνη όλως μας υπάρχει πλέον η ευλογία του ίντερνετ και η δυνατότητα να δούμε πως πέρα από τις οπαδικές διαφορές αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα.Δεν είναι δυνατόν ρε νούμερα να κάνετε κουμάντο απέναντι σε εμάς τους πολλούς που θέλουμε να δούμε ποδόσφαιρο κι όχι διαγωνισμούς για το ποιός την έχει μεγαλύτερη.
Είμαι ΑΕΚ και η ομάδα μου από το καλοκαίρι και μετά μπορεί να μην υπάρχει καν.Πήραμε παράταση ζωής πάνω από το πτώμα του ΠΑΟκ.Ε δεν είμαι χαρούμενος που θα μείνουν οι απαταιώνιοι να αλωνίζουν.Δεν είμαι χαρούμενος που θα φεύγουν άνθρωποι σα το Ντέμη και τον τεράστιο Ζαγοράκη.Ελπίζω ο Θόδωρος να βρει το κουράγιο και να τραβήξει αυτός τη γραμμή.Η με το Ζαγοράκη και όσα πρεσβεύει ή με τα ρεμάλια και τον αριστερίστικο λαικισμό της ό,τι να ναι επανάστασης.Είμαι ΑΕΚ και αριστερός και έχω σιχαθεί τον κάθε ανύπαρκτο που καβαλάει την αριστερά και τις ιδέες της για να κάνει απλά του κεφαλιού του και να καταστρέψει όλους τους άλλους.Η διαφορά του μαύρου φασίστα από τον κοκκινόμαυρο είναι απειροελάχιστη.
Είμαι ΑΕΚ και στο δικό μου μυαλό ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ είναι πιο κοντά απ όσο θέλουν οι κύρηκες του μίσους.Πήγα να το ξεχάσω με τις υπερβολές των τελευταίων ημερών από τη μεριά σας.Σήμερα όμως διαβάζοντας τα σχόλια των περισσότερων εδώ θυμήθηκα πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που ξέρω εγώ φοράνε παντελόνια όπως οι παίκτες της ΑΕΚ που δεν έκαναν τους πυροβολημένους.
Είμαι οπαδός της ΑΕΚ και η περηφάνια μου δεν είναι μια πρόκριση αλλά ο σεβασμός απέναντι σε μια τεράστια ομάδα και σε ένα κοινό που προς τιμήν του γιούχαρε τους άμυαλους και δέχτηκε με αξιοπρέπεια την ήττα.Το μεγαλείο ενός λαού φαίνεται στον τρόπο που αντιμετωπίζει τις πίκρες.Τα σχόλια που δίαβασα εδώ μου άφησαν την ελπίδα ότι ο αληθινός ΠΑΟΚ υπάρχει και δεν κάηκε μαζί με τα μυαλά λίγων ανερμάτιστων.Εγώ πάνω κι από ΑΕΚ είμαι αδερφός με όσους αγαπάνε αξίες.Ας ανοίξουμε τα μάτια μας και θα δούμε πως υπάρχουν σε όλες τις ομάδες άνθρωποι που ζητάνε τα αυτονόητα.Ο μόνος που κερδίζει με το να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας είναι το σύστημα.
+1.000.000
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ειπαμε ψυχραιμια...
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Sera4, το σχόλιό μου ήταν ιδιαίτερα μετρημένο και "ευπρεπές" σε σχέση με τόσα και τόσα που έχουν γραφτεί εδώ μέσα από χτες. Δε μπορώ δηλαδή να εκφράσω την απαξίωσή μου για αυτούς που χτες ασέλγησαν πάνω στα τέσσερα ιερά γράμματα; Να το πω αλλιώς: "Όχι Steenage, για τα χτεσινά ευθύνονται οι ανεγκέφαλοι που τα έκαναν, όπως το ίδιο ανεγκέφαλοι είναι κι αυτοί που τους υποστηρίζουν!". Εντάξει τώρα, ή δεν πρέπει να θίξουμε τους υποστηρικτές;
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

την τρελα μου μεσα το παιδι αν εχει τα μυαλα που δειχνουν τα λογια του ειναι α3ιος σεβασμου.
το οτι βγαλανε ανακοινωση που ελεγε πως ΠΑΟΚτσηδες θα φανε φαπες απο ΠΑΟΚτσηδες και πως οι νεοι ΠΑΟΚτσηδες ειναι της μοδας και πρεπει να τους πλακωνουν οι παλιοι μονο εμενα θορηβησε?
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

Μαλλον γιατι αλλιως θα σε κανουν ντα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”