Π.Α.Ο.Κ. - AEK 0-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2011 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Re: Π.Α.Ο.Κ. - AEK 0-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από e8nos »

παιχτες μπουρδελα βαρια ειναι η φανελα!ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.....
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

μας ξεφτιλισατε
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

Σε όλα τα επίπεδα (πέραν της εντυπωσιακής εισόδου) ήμασταν κατώτεροι του αναμενομένου και η ομάδα και ο λαός...

Ένα παιχνίδι ήταν παιδιά και δεν ήταν τελικός!!!Σκεφτείτε να πηγαίναμε Αθήνα και να το χάναμε από τον Ατρόμητο τι θα λέγανε μερικοί που νοιώθουν τώρα ξεφτίλα!!!!!!!!!!

Ελπίζω να καταφέρουμε να μπούμε στα play-ωχ να βγούμε Ευρώπη για να μην πάει χαμένη η πολύ καλή πορεία που είχαμε φέτος!!!

Δυστυχώς εγώ αυτούς που μου δώσανε τέτοια χαρά μέσα στην Κωνσταντινούπολη, στο Zagreb, στη νίκη ενάντια στα ελικόπτερα και την εμφάνιση στη Μόσχα, δεν μπορώ να τους κρεμάσω....Για τους περισσότερους ισχύει το δοκάρι και μέσα = ΘΕΟΣ, δοκάρι και έξω = Άχρηστος, άμπαλος, να φύγει από εδώ!!!!

:nairepaok:
jojario

Δημοσίευση από jojario »

η ομαδα δεχτηκε εντολες να μην παιξει μπαλα. το γραψα χθες και επειμενω. δεν μπορει απ τη μια στιγμη στην αλλη να ξεχνανε το τοπι. φοβηθηκαν ολοι την καθοδο των μυριων
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

alex ntepo έγραψε:Βάλτε το άρθρο που αναδημοσιεύει ο lefis στην κεντρική! Εκφράζει όλους τους υγιώς σκεπτόμενους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ, τις χιλιάδες κόσμου που ήταν χτες στο γήπεδο, και τους πολύ περισσότερους που παρακολουθούσαν από όλες τις γωνιές της γης.

+1000000000000000000000000000000000000000000000
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

jojario έγραψε:η ομαδα δεχτηκε εντολες να μην παιξει μπαλα. το γραψα χθες και επειμενω. δεν μπορει απ τη μια στιγμη στην αλλη να ξεχνανε το τοπι. φοβηθηκαν ολοι την καθοδο των μυριων

πολύ ενδιαφέρον αυτό που επισημαίνεις.
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

αβασταχτα βαρυ αυτο που επισημαίνεις.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ειπαν δηλ στον Κοντρερας, στον Γκαρσια στον Ιβιτς στον Βιειρινια και στους υπολοιπους "μην παιξετε δυνατα και παμε τελικο και σηκωσουμε καμια κουπα γιατι φοβουνται τον κοσμο μας που θα κατεβει"... :shock:

Και τοτε γιατι γμηθηκαν με 9 παικτες και δεν εφαγαν 2 μπαλακια να μην τραβαμε και μεγαλο ζορι στον επαναληπτικο?

Το να μην επαιξαν καθολου μπαλα γιατι ετσι ειναι το ποδοσφαιρο το αποκλειουμε...

Οντως πολυ ενδιαφερουσα αποψη...

Ελεος ,δεν ειμαστε καλα ρε ..
Συνελθετε λιγο με αυτα που λετε..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

;) 8-)
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

jojario έγραψε:η ομαδα δεχτηκε εντολες να μην παιξει μπαλα. το γραψα χθες και επειμενω. δεν μπορει απ τη μια στιγμη στην αλλη να ξεχνανε το τοπι. φοβηθηκαν ολοι την καθοδο των μυριων
Aπο πιον?
Απ τον Ζαγορ? :lol:

Στα σημερινά....
Σας παραθέτω συζήτηση με χανούμι..

-Χανούμι : Τι έγινε? Σας γαμίσαμε?? Π@τσα?
-Εγώ : Ναι μας νικήσατε...μπράβο σας.
-Αυτός: Είδες... Είτε σε κακή, είτε σε καλή μέρα..εσάς πάντα θα σας γαμάμε..
-Εγώ: Νταξ..ότι πείς...
-Αυτός: Κύπελλο δεν θα πάρετε ποτέ...δικό μας ήταν απ την αρχή της χρονιάς...
-Εγω: Ναι...αλλα δεν θα έπρεπε καν να σε νοιάζει το κύπελλο...Αλλα τώρα τι λεμε...Ομάδα της αθήνας δεν είσαι??
-Αυτός: Γιατι δεν έπρεπε να με νοιάζει...
-Εγώ: Γιατι η Δ' ήταν κοντά....
-Αυτός: Δηλαδή όποια ομάδα χρωστάει πρέπει να πέφτει κατηγορία...?? ΕΣΕΙΣ δηλαδη που έπρεπε να παίζετε??
-Εγώ: Εμείς?? :lol: :lol: :lol: Συγκρινεις τα χρέη μου με τα δικά σου?
-Αυτός: Πολύ λιγότερα χρωστάω ξέρεις....
-Εγώ: Ναι...απο 120μύρια τα πήγατε 60..
-Αυτός: 60? Αν θες να ξέρεις τα καθαρά χρεη μας είναι 5,5 εκ... (Εδώ έσκασα στα γέλια...)
-Εγώ: 5,5? έλα ρε....κάντα 5,500,002....για το πιτόγυρο του Νικολαϊδη χτες το βράδυ..
-Αυτός: Δεν πας καλά...Τράβα στο μπ@ρδέλο σου την ΤΟΥΜΠΑ τωρα κλάψε,και έλα μια άλλη μέρα να τα πούμε
-Εγώ: Τουλάχιστον έχω...μπ@ρδέλό...Εσύ που είσαι άστεγος?? Χάρη σου κάνουν που παίζεις ΟΑΚΑ....Παρ'όλο που δεν πληρώνεις νοικια....
-Αυτός: Σιγά ρε συ,με το Καμπ Νου...20χιλιάρικα χωραει όλο κ όλο...
-Εγώ: 1ον δεν χωράει 20, αλλα 30...2ον , καμπ νου δεν είναι..αλλα είναι γηπεδο...κατι το οποιο εσύ δεν έχεις..και ούτε πρόκειται να έχεις...
-Αυτός: Σιγα μην είναι και 100χιλιάδες .... Περίμενε να χωνέψεις πρώτα,και μετα έλα να μιλήσουμε αντικειμενικά..
-Εγώ: Κοίτα να δείς... επειδή απ ότι βλέπω δεν σκαμπάζεις μια απο ποδόσφαιρο..Θυμισέ μου αύριο να σε κεράσω μια μπουγάτσα με τυρί + μια μαλαματίνα...και να σου μάθω μερικά πράγματα...

Και εδώ χτυπάει το κουδούνι και φεύγει... :lol:

Δεν είναι κάτι σοβαρό...αλλα είχε πλάκα και είπα να σας το γράψω.. :oops:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theoPAOK την Πέμ 17 Μαρ 2011, 15:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
jojario

Δημοσίευση από jojario »

μια σκεψη εξεφρασα. φοβοντουσαν γιατι θα τα καναμε πουτανα κατω και οχι μονο ελικοπτερα θα ειχαν .........
ποιος θα μας εβαζε σε ταξη.ασχετα αν εμεις καναμε η οχι οτιδηποτε.
δε ξερω με βασανιζει αυτη η σκεψη.
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

Το ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι για τον π....ο ευνοούσε την ομάδα που είναι καλύτερη στα στημένα...Όποιος έχει παίξει μπάλα, το καταλαβαίνει!!!

Δεν τους είπανε μην παίξετε μπάλα, αν είναι δυνατόν!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

jojario έγραψε:μια σκεψη εξεφρασα. φοβοντουσαν γιατι θα τα καναμε πουτανα κατω και οχι μονο ελικοπτερα θα ειχαν .........
Βγαλτην απο το μυαλο σου..
Στο λεω με καθε ειλικρινεια..
Το Κυπελλο το ηθελαν απαντες στον ΠΑΟΚ απο τον πρωτο ως τον τελευταιο...

Δεν ηρθε ομως γιατι ΔΕΝ παιξαμε μπαλα....
Το ιδιο θα λεγαμε ακομα και αν κερδιζαμε με 1-0 στην φαση του Ιβιτς..
Οταν δεν παιζεις μπαλα δεν εχεις τυχη..
Θα γινει μια -2 φορες το πολυ , την τυχη ομως εμεις την ειχαμε την Κυριακη στην ισοφαριση...
Δεν θα γινεται παντα φιλε...δυστυχως
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

moican4 έγραψε:
jojario έγραψε:μια σκεψη εξεφρασα. φοβοντουσαν γιατι θα τα καναμε πουτανα κατω και οχι μονο ελικοπτερα θα ειχαν .........
Βγαλτην απο το μυαλο σου..
Στο λεω με καθε ειλικρινεια..
Το Κυπελλο το ηθελαν απαντες στον ΠΑΟΚ απο τον πρωτο ως τον τελευταιο...

Δεν ηρθε ομως γιατι ΔΕΝ παιξαμε μπαλα....
Το ιδιο θα λεγαμε ακομα και αν κερδιζαμε με 1-0 στην φαση του Ιβιτς..
Οταν δεν παιζεις μπαλα δεν εχεις τυχη..
Θα γινει μια -2 φορες το πολυ , την τυχη ομως εμεις την ειχαμε την Κυριακη στην ισοφαριση...
Δεν θα γινεται παντα φιλε...δυστυχως
Αυτό ακριβώς!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

ΑποστόληςΑ έγραψε:1. Όσον αφορά στο παιχνίδι ο κακός ΠΑΟΚ έχασε δίκαια από την μέτρια ΑΕΚ.
2. Φοβάμαι ότι θα επαναλάβουμε οι περισσότεροι τη συνήθη, άστοχη κριτική μας, μετά απο ένα κακό αποτέλεσμα: ότι η ομάδα δεν έχει καλούς παίκτες, δεν υπάρχει σωστός προπονητής, δεν κάναμε καλές μεταγραφές, ο πρόεδρος έχει χάσει τον μπούσουλα κλπ.
3. Η καφρίλα μερικών δεν έχει όρια. Είναι λυπηρό να βλέπεις νέα παιδιά να εξαρτώνται πλήρως από τη νίκης της ομάδας τους και όταν αυτή δεν έρχεται να χάνουν πλήρως τον έλεγχο των πράξεών τους. Σαν τον ναρκομανή που πασχίζει να εξασφαλίσει τη δόση του και είναι ικανός να φθάσει και στον φόνο προκειμένου να ικανοποιηθεί.
Κατά την άποψή μου όλα αυτά που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο (άλλα και σε όλες μας τις δραστηριότητες) έχουν την αιτία τους στην κακή παρεχόμενη παιδεία.
Όταν δεν υπάρχουν ιδανικά στον άνθρωπο, αναγκαστικά όλο του το είναι επικεντρώνεται σε εφήμερα και ανούσια πράγματα, όπως πχ στον άρτο και τα θεάματα. Μέσα σ' αυτά είναι και το ποδόσφαιρο. Ο εκφυλισμός συνεχίζεται περνώντας από το φίλαθλο πνεύμα στο οπαδικό, όπου πλέον ο οπαδός, ΔΕΝ ενδιαφέρεται για την ομάδα του, όπως νομίζει, αλλά μόνο για τη ΝΙΚΗ της ομάδας του. Δεν τον ενδιαφέρει δηλαδή η βελτίωση της ομάδας, η ανάπτυξη της ψυχής, όπως θα έπρεπε σε ένα άθλημα που είναι πρωτίστως ψυχαγωγικό, ούτε η καλλιέργεια τού ήθους, του σώματος ή του πνεύματος των αγωνιζομένων, αλλά η με κάθε τρόπο ανάδειξή του σε πρώτον (νικητή). Αυτό είναι ΤΕΛΕΙΩΣ εγωιστικό και φυσιολογικά μας οδηγεί σε τέτοια έκτροπα σαν κι αυτά που είδαμε χθες.
4.Θα προσπαθήσω να κάνω αποτοξίνωση, μέχρι την Ανάσταση, μιας και διανύουμε περίοδο νηστείας. Το αν θα τα καταφέρω είναι άλλο θέμα...

Ηθελα να γράψω κάτι, αλλά τα είπες όλα Αποστόλη μου. Συμφωνώ απόλυτα. Τα λέω αυτά εδώ μέσα 3 χρόνια τώρα, αλλά λίγοι τα ασπάζονται. Δεν πειράζει. Όσο υπάρχει έστω κι ένας να τα καταλαβαίνει εμείς θα τα λέμε.

Να είσαι πάντα γερός να καθοδηγείς τα παιδιά που τόσο το χρειάζονται...

Πονάμε όλοι σήμερα, αλλά θα είμαστε πάντα ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ και πάντα κοντά στην ομάδα μας ότι κι αν συμβεί...

Α, και κάτι άλλο: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ. ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΘΑ ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ.

Και μην το βάζετε κάτω, ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ είμαστε, ξέρουμε από σφαλιάρες...

:pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”