joshua έγραψε:PARASANDALOS έγραψε:αν ηταν ελληνας ισως και να επαιζε
Δυστυχως και εγω αυτο βλεπω και δεν νομιζω οτι ειναι κολημα του προπονητη αλλα ολης της παρεας.Αρχικα πηρε την θεση του μουσλι ο κλαους.Μετα ο τσουκ εγινε βασικος και αναντικαταστατος χωρις να δωθει ουτε μια ευκαιρια στον αριας.Τωρα ενω ο ελζαρ οποτε επαιξε πηγε πολυ καλα το παλευουν να παρει τη θεση ο κουτσια.Οκ κανεις δεν αρνειται οτι οι ελληνες πρεπει να προσεχονται και να παιζουν φτανει ομως αυτο να γινεται αξιοκρατικα και σε εμας πλεον δεν νομιζω οτι γινεται ετσι.Δεν νομιζω οτι ειναι αγωνιστικη η κριση αλλα πιο πολυ κριση στα κασε και προσπαθεια μειωσης τους μεσω προοθησης ελληνων που και αυτο κακο δεν το λες φτανει να μην αλλαζει το επιπεδο της ομαδας.
νομίζω,συμφωνώντας μαζί σου,κ εγώ ότι δίνονται σιγά σιγά εν όψει της νέας χρονιάς ΜΗΝΥΜΑΤΑ με διαφόρους αποδέκτες.ότι,αν δεν αλλάξει κάτι ... αιφνιδιαστικά,επιτάσσεται περαιτέρω ελάττωση του μπάτζετ κ το βάρος θα κληθούν εφεξής να σηκώσουν ΚΥΡΙΩΣ οι ολιγότερο ... θορυβώδεις ως προς το αντιδράν έλληνες,οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν κ χαμηλότατα συμβόλαια -τους τα αναπροσαρμόζεις κιόλας κ τους φτιάχνεις την όρεξη για μπαλίτσα να δείξουν τι αξίζουν-.το <<κακό>> όμως είναι πως το επίπεδο της ομάδας ΔΕΔΟΜΕΝΑ μεταβάλλεται επι τα χείρω.εκεί βλέπω να πηγαίνει το πράγμα.κ σε περίπτωση που η κατάληξη είναι τούτη βλέπω να συνδυάζεται αλυσιδωτά με παραμονή προπονητή,οι προσδοκίες του οποίου απέναντι στον ... ΕΥΕΡΓΕΤΗ του εικάζω ότι δε θα'ναι κ ιδιαιτέρως υψηλές.