Π.Α.Ο.Κ. - AEK 0-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2011 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Re: Π.Α.Ο.Κ. - AEK 0-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

Θελω να ψηφισω MVP,που ειναι το poll? :evil:
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

D.A.A.T. έγραψε:καθολου αστειο..παραγοντες τυπου κανωτα ειναι η επομενη λυση
Πολύ αστείο ...απλά και πολύ black...
spiros1989

Δημοσίευση από spiros1989 »

ευχαριστω τον θεο που ακομα υπαρχουν ατομα που νιωθουν και δν αφησαν να τελειωσει αυτος ο ημιτελικος ντροπης....καλυτερα 5 χιλιαδες γιατι παλι εμεις θα μεινουμε,αυτοι δηλαδη που μολις εβαλε το γκολ η αεκ δν εκραζαν ολη τν ομαδα αλλα συνεχιζαν να φωναζουν και αυτοι που επειδη ενιωσαν προδομενοι μπηκαν μεσα....γιατι οταν νιωθεις προδομενος κανεις πολλα πραγματα.....απο τον προεδρο μεχρι τον τελευταιο παιχτη μπουλο ολοι....μπηκατε για να χασετε σημερα,δν αξιζετε να φορατε αυτη τη φανελα....καντε αποχη απο τις τραπεζες τωρα....για ενα κυπελλο σε ξεφτιλησε καθε ομαδουλα φετος αλλα η υπομονη εχει και τα ορια της....οταν τρως τρυπηματα απο παντου καποια στιγμη αντιδρας.....

υ.γ. εσυ με το νουμερο 20 με μπλα μπλα και συνεντευξεις θα μεινεις για παντα στην σουπερλιγδα στν ΠΑΟΚ να ικανοποιησεις αυτους που σε εχουνε θεο....κοιτα αυτν με το νουμερο 5 μπας και νοιωσεις λιγο.....
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Ό,τι νάναι....άσε μας ρε Σπυράκο βραδυάτικα....Νιώθουνε λέει αυτοί που μπήκανε...Τι άλλο θα ακούσουμε
thief

Δημοσίευση από thief »

Καλά spiros1989 ,
δεν πειράζει μετά από 10 χρόνια ίσως (..ΙΣΩΣ) θα καταλάβεις το τι γράφεις....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος novito την Πέμ 17 Μαρ 2011, 01:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ηρεμα με τους χαρακτηρισμους...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Spyro μπορω (ή θέλω) να τους καταλάβω, αλλά όχι να τους δικαιολογήσω... Πάνε αύριο στην προπονηση και κάντα πουτ@να. Και γω μαζί σου. Αλλά όχι σήμερα και όχι έτσι...
Άβαταρ μέλους
katerini4

Δημοσίευση από katerini4 »

Αυτή ήταν η εξέγερση μιας γενιάς που ονειρευόταν μία Παρί Σεν Ζερμέν, για την οποία μέχρι χθες μόνο άκουγε για αυτήν. Μπόρεσε (για διάφορους λόγους) και τα έκανε. Δεν είναι έτσι η πλειοψηφία. Από τα 9/10 του γηπέδου ακούστηκε καθαρά το σύνθημα «πόσο μαλ....ες είσαστε». Αυτοί, οι πολλοί, οι παλιοί πιθανώς και να θυμούνται τι έγινε στην επόμενη πενταετία, μετά από εκείνο το βράδυ της 1ης Οκτωβρίου του 1992, όταν γεννήθηκε ο «θρύλος» της Παρί Σεν Ζερμέν...
+++
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Τι να πεις μετά από αυτό .....
Ο ένας λέει μπράβο σε αυτούς που εξαφάνησαν σήμερα τον ΠΑΟΚ μπαίνοντας στο γήπεδο, ο νοβίτο παρακινεί να πάμε και να τα κάνουμε πουτάνα στην προπόνηση ....
Αν είναι αυτός ο ΠΑΟΚσής τότε χίλιες φορές να γίνω σκουλίκι.
Ντροπή σας ρε. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Έχω την εντύπωση ότι αυτό το άρθρο εξηγεί πολλά για το γιατί έγιναν όσα έγιναν απόψε:
http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=43717&catid=116

του Σωτήρη Μήλιου

Ημουν μικρό παιδάκι το 1992, όταν στο ημίχρονο του ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν έγινε το μεγάλο «ντου». Οταν ρώτησα τους μεγαλύτερους «γιατί το έκαναν αυτό;», άκουσα διάφορα. Μερικοί μου είπαν ότι «ήθελαν να φάνε το Βουλινό». Ομολογώ ότι δεν το κατάλαβα. Μερικοί μου είπαν ότι το έκαναν «γιατί έτσι είναι η Τούμπα». Πάλι δυσκολεύτηκα να το πιάσω πως κάτι τέτοιο συνιστά «μαγκιά» και τίτλο τιμής. Πώς μπορεί κάποιος που δηλώνει ότι αγαπάει αυτό που συμβολίζουν αυτά τα τέσσερα γράμματα, να βάζει τον εαυτό του πάνω από αυτά, απλώς για να τα σπάσει, να ξεδώσει και μετά να τα διηγείται με καμάρι στους κολλητούς, καταδικάζοντας την ομάδα του σε αφανισμό; Μετά από αυτές τις «ομορφιές» έκανα να ξαναδώ τον ΠΑΟΚ σε ευρωπαϊκό ματς πέντε χρόνια. Από αρχή γυμνασίου, έφτασα να δίνω πανελλήνιες. Ξέρω πολλούς που από εκείνη την ημέρα και μετά δεν ξαναπάτησαν στο γήπεδο.

Μία ολόκληρη γενιά μεγάλωσε, χωρίς να θυμάται τι έγινε εκείνο το βράδυ και, κυρίως, τι έγινε μετά. Το μετά, ήταν διοικητικό χάος, αγωνιστική παρακμή, άδειες εξέδρες, χρονιές που στόχος έγινε η αποφυγή του υποβιβασμού, οικονομικός μαρασμός, ευρωπαϊκή απαξίωση. Το προϊόν ΠΑΟΚ ευτελίστηκε. Μίκρυνε και η αρχή έγινε εκείνο το βράδυ.

Σε πολλούς, η ιστορία αυτή πέρασε ως η ημέρα που ο κόσμος του ΠΑΟΚ πήρε την κατάσταση στα χέρια του, πούλησε την τρέλα του, γούσταρε, έχτισε τον μύθο της «Τούμπας» όπου «κανείς δεν πουλάει μαγκιά, όπου κουμάντο κάνουμε εμείς». Ξέρω πολλούς πιτσιρικάδες, μία ολόκληρη γενιά, που μπορεί και να ήταν αγέννητοι τότε και ονειρεύονταν για καιρό να κάνουν «μία νέα Παρί Σεν Ζερμέν» γιατί... «πολύ φλώρικα έγιναν τα πράγματα να 'ούμε».

Το «ντου» έφτασε πολύ κοντά να γίνει σε πολλά ματς. Ο ερχομός του Ζαγοράκη, το αγωνιστικό όραμα, η επιστροφή σε πρωταγωνιστικό ρόλο και το περίφημο σλόγκαν «ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα» λειτουργούσε πάντα ως εσωτερικός πυροσβεστήρας. Υπήρχε όμως εδώ και καιρό μία εσωτερική οπαδική τάση που ήθελε ένα καλό «γλέντι», δικαιολογώντας την άποψη της με την λογική «αφού τα κάνουν κι άλλοι».

Ομολογώ ότι το αυτί μου είχε πάρει μέρες ότι το ματς μπορεί και να μην τέλειωνε αν κάτι πήγαινε.... στραβά. Εδώ και καιρό, ο επαναληπτικός της ΑΕΚ μύριζε τέλος εποχής, αν κάτι πήγαινε... στραβά. Εδώ και καιρό, στον λαιμό αυτής της ομάδας φορτώθηκε ένας κόμπος πως είναι υποχρεωμένη να πάρει το κύπελλο γιατί μία γενιά τριαντάρηδων και βάλε (Πάμπλο Γκαρσία, Κοντρέρας, Ιβιτς, Χαλκιάς, Λίνο και άλλοι) θα έκλεινε τον τριετή κύκλο της σε αυτή την εξελικτική διαδικασία, που ξεκίνησε περίπου από το τίποτα, με ένα τίτλο. Εδώ και καιρό, είχε μπει η «υποχρέωση κατάκτησης κυπέλλου». Αλλοι ήθελαν τελικό για μία ιστορική ασπρόμαυρη εκδρομή στην Αθήνα. Αλλοι είπαν «κύπελλο ή θάνατος». Sorry, δεν θα πάρω. Δεν θυμάμαι να άλλαξε η τροχιά και η πορεία του ΠΑΟΚ μετά τα κύπελλα το 2001 και το 2003. Αντίθετα, θα άλλαζε με πρόκριση επί του Αγιαξ. Οι κούπες δεν περισσεύουν δα στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό που μετράει είναι να γίνεσαι κάθε χρόνο ολοένα και καλύτερος και να μπεις στο γκρουπ αυτών που ισότιμα διεκδικούν τα πάντα. Με τα χθεσινά νιώθω ότι ένας κύκλος της ταινίας «τα όμορφα χωριά, όμορφα καίγονται», έκλεισε. Με αυτπυρπολισμό, κιόλας. Εκείνο το περίφημο «ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα» πήγε περίπατο. Στις εξέδρες έγιναν σκηνές «εμφυλίου». Είμαι σίγουρος ότι ο κι ο (σταδιακά «χαλασμένος» τον τελευταίο καιρό) Ζαγοράκης ξενέρωσε. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από τους παίκτες του ΠΑΟΚ ξενέρωσαν. Αυτός ο κύκλος μπορεί να κλείσει τελικά πολύ νωρίτερα από το καλοκαίρι.

Προσπάθησα να απαντήσω στο ίδιο ερώτημα, που έκανα στους μεγαλύτερους μου, πριν από 19 χρόνια. Ομολογώ δεν βρήκα απάντηση. Στην θέση του Βουλινού είναι σήμερα ο λαοφιλής Ζαγοράκης. Η ομάδα εδώ και μία τριετία έχει κάνει απανωτές υπερβάσεις, έστω και χωρίς χειροπιαστή κούπα. Ο διαιτητής ήταν πενηνταρίσιος. Ουδείς από την ΑΕΚ δυναμίτισε, προκάλεσε, έφταιξε. Ε, τότε, τι; Πολύ απλά. Αυτή ήταν η εξέγερση μιας γενιάς που ονειρευόταν μία Παρί Σεν Ζερμέν, για την οποία μέχρι χθες μόνο άκουγε για αυτήν. Μπόρεσε (για διάφορους λόγους) και τα έκανε. Δεν είναι έτσι η πλειοψηφία. Από τα 9/10 του γηπέδου ακούστηκε καθαρά το σύνθημα «πόσο μαλ....ες είσαστε». Αυτοί, οι πολλοί, οι παλιοί πιθανώς και να θυμούνται τι έγινε στην επόμενη πενταετία, μετά από εκείνο το βράδυ της 1ης Οκτωβρίου του 1992, όταν γεννήθηκε ο «θρύλος» της Παρί Σεν Ζερμέν...
εγιναν κιολας 9/10 τα φυτα... αντε να δουμε ποσο ακομα θα ανεβει... αξιος ο μισθος σου και σενα... μη χαλασουμε τον ουτοπικο κοσμο που ζουμε...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

DC έγραψε:... ο νοβίτο παρακινεί να πάμε και να τα κάνουμε πουτάνα στην προπόνηση ....
...
Μιλαω για κατι αντιστοιχο μετα την 4αρα απ τον ΠΑΣ dc...
spiros1989

Δημοσίευση από spiros1989 »

Pablito έγραψε:
spiros1989 έγραψε:ευχαριστω τον θεο που ακομα υπαρχουν ατομα που νιωθουν και δν αφησαν να τελειωσει αυτος ο ημιτελικος ντροπης....καλυτερα 5 χιλιαδες γιατι παλι εμεις θα μεινουμε,αυτοι δηλαδη που μολις εβαλε το γκολ η αεκ δν εκραζαν ολη τν ομαδα αλλα συνεχιζαν να φωναζουν και αυτοι που επειδη ενιωσαν προδομενοι μπηκαν μεσα....γιατι οταν νιωθεις προδομενος κανεις πολλα πραγματα.....απο τον προεδρο μεχρι τον τελευταιο παιχτη μπουλο ολοι....μπηκατε για να χασετε σημερα,δν αξιζετε να φορατε αυτη τη φανελα....καντε αποχη απο τις τραπεζες τωρα....για ενα κυπελλο σε ξεφτιλησε καθε ομαδουλα φετος αλλα η υπομονη εχει και τα ορια της....οταν τρως τρυπηματα απο παντου καποια στιγμη αντιδρας.....

υ.γ. εσυ με το νουμερο 20 με μπλα μπλα και συνεντευξεις θα μεινεις για παντα στην σουπερλιγδα στν ΠΑΟΚ να ικανοποιησεις αυτους που σε εχουνε θεο....κοιτα αυτν με το νουμερο 5 μπας και νοιωσεις λιγο.....

Αδερφε εντελως φιλικα τι παιρνεις? οχι τπτ αλλο αλλα αν ειναι να εχει τοσο μεγαλο effect να μου πεις να το παρω
πανε να χειροκροτησεις τους παιχταραδες σου και να γλειψεις παλι τα @@ του ζαγορακη και ασε με εμενα τι παιρνω....συνεχισε το ποτισμα σου εσυ μαζι με τα υπολοιπα φυτα που καλλιεργουνται....
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Παραμύθι τέλος...

Δεν ξέρω τι να γράψω... έχει κολλήσει το μυαλό μου... έχει πονέσει το στομάχι μου...

Τώρα ρουφιανοδημοσιογράφοι μπορείτε να τα ρίξετε όλα στους 100 ανεγκέφαλους και να μην πείτε τίποτα για τα 87 λεπτά που προηγήθηκαν... μην πείτε, μην γράψετε τίποτα, επικεντρωθείτε στα γεγονότα και κάντε άλλη μία λοβοτομή στον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ.. Πλάκα πλάκα δεν χρειάζεται καμία σοβαρή λοβοτομή για να βελάξουμε άλλη μία φορά. Πάμε όλοι μαζί αδέρφια.... ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ.....

Να μιλήσουμε για το ματς;;; Μα είναι αστείο!! Σήμερα μπήκαμε για να χάσουμε, για κανένα άλλον λόγο. Το σύστημα δεν κατάφερε να μας αποτρέψει να βρεθούμε στο ΟΑΚΑ και τα κατάφερε η ίδια η ομάδα μας κατά περίεργο τρόπο.... ελπίζω να ήταν τυχαίο γεγονός....

Να μιλήσουμε για τον Π.Α.Ο.Κ. του 2011; Πόσες φορές πια να τα πούμε; Από το καλοκαίρι φωνάζουν κάποιοι "μεμψίμοιροι". Απλά σήμερα τελείωσε το παραμύθι... Τέλος παραμυθιού!! Το παραμύθι που μας κράτησε για να φτάσουμε σ αυτή την "ιστορική ημέρα", 15 Μαρτίου 2011. Η ημέρα που κατέρρευσε το παραμύθι... μην μιλάτε έχουμε Ευρώπη... μην μιλάτε έχουμε κύπελλο... και να οι 40 βαθμοί... και να ο αυτόματος πιλότος... και να οι παίκτες προπονητές... και να ο άφαντος πρόεδρος.... και να η ντροπιαστική σημερινή εμφάνιση που δυστυχώς δεν ήταν η πρώτη φέτος. Τέρμα πια τα παραμύθια, η αλήθεια είναι μία, έφυγαν δυο άνθρωποι που ήταν το Α και το Ω και η ομάδα πήγε σε εποχή σαρδέλας. Όσοι έμειναν και δεν μας παράτησαν ή δεν τους διώξαμε... λάθη, λάθη, λάθη... και ασχετοσύνη. ααααααααααααααααααα και χρυσοπληρωμένοι αδιάφοροι κολλητοί και απλήρωτοι ποδοσφαιριστές για 7 μήνες...

Τέλος παραμυθιού και το παραμύθι δείχνει να τελειώνει για πολλούς.

Και ποιος είναι ο Π.Α.Ο.Κ. του 2011; Αυτός που μοιράζει από δω και από εκεί διαρκείας για να κάνουν κάποιοι μούγκα; Αυτός που μοιράζει από εδώ και από κει εισιτήρια-φοράκια για να κονομάνε κάποιοι δυνατοί κολλητοί για να κάνουν μούγκα; Αυτός που ζει για να το παίζει τσάτσος της κάθε διοίκησης και της κάθε παπαριάς της και του κάθε αυλοκόλακα της; Αλήθεια ποιος είναι ο Π.Α.Ο.Κ.? αυτός που πηδάει το κάγκελο για να κάνει μανούρα, πλακώνεται με "αδέρφια" του και μετά από 6 μήνες θυμάται ότι ο κοντός είναι προδότης αλλά το καλοκαίρι έκανε μούγκα; Άραγε γιατί έκανε; Αλήθεια πόσοι κονομάνε επιτέλους από αυτόν τον Π.Α.Ο.Κ.; Έξω και μέσα από αυτόν;

Αλήθεια ακόμη ΕΣΥ δεν αηδίασες; Απορώ γιατί για μεγάλο ξέρασμα είστε.. πως να αηδιάσεις όμως αφού δεν επέστρεψες ποτέ; Αφού δεν είσαι εδώ; Σήμερα ήταν μεγάλη μέρα για σένα, αν το κατάλαβες... ελπίζω και για τον Π.Α.Ο.Κ. φυσικά υπάρχει ένα προβληματάκι αλλά μπορεί να λυθεί μέσω ερασιτέχνη.

Ας προσέχουν κάποιοι που και πως πετάνε την ΦΑΝΕΛΑ, γι αυτήν χάθηκαν ψυχές.... και αν δεν γουστάρετε να την φοράτε δεν θα κλάψουμε κιόλας.

Ένα ευχαριστώ και ένα συγνώμη στους δύο Πάμπλο! Είστε εσείς και μόνο εσείς...

Δεν μπορώ να γράψω κάτι άλλο.... και δεν πρόκειται να ξαναγράψω...
Ήρθε η ώρα να κοιτάξω περισσότερο την ζωή μου και την οικογένεια μου...
Χαίρομαι που εξαιτίας αυτού του blog γνώρισα κάποια άτομα και είναι το σημαντικότερο που μου πρόσφερε όλη αυτή η ενασχόληση μου. Γεια σας μάγκες...

τώρα βάλτε ράδιο να ακούσετε τον κάθε πιανόλα να σας κάνει μάθημα Π.Α.Ο.Κ.τσηδοσύνης..
http://paokland.blogspot.com/2011/03/blog-post_17.html
jojario

Δημοσίευση από jojario »

ειναι σαν να υπηρχε εντολη να μπουν οι παιχτες μεσα και να χασουν.
γιατι σου λεει αμα κατεβουν 40 χιλιαρικα κατω,δεν θα μεινει τιποτα ορθιο.ποιος θα τους κουλαντρισει?????
δεν ειμασταν εμεις αυτοι στο γηπεδο.

κατα τ αλλα.
μεγαλε ΠΑΟΚ ποιοι ειναι η δυναμη σου???
ξυλο μεταξυ μας???
τις βλαχομαγκιες των αλλων τις αντιγραφουμε???
η ομαδα προωθειται για στημενο και εμεις "με βια και τρομοκρατια"???

υ.σ. ενας λακαμας ειπε οτι ο βιερινια παρεδωσε φανελα στον ιωσηφιδη.ελπιζω να ναι μπαρουφα.
υ.σ. η χασισοποτεια ενδεικνυται για το σπιτι με ανεστη δελια και γιοβαν τσαους
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ζαγορακη,καλα να παθεις!Το εβλεπες,το ηξερες αλλα δεν αντεδρασες.Καποιοι σε εφεραν για να σε εχουν βιτρινα και να κανουν κουμαντο στον ΠΑΟΚ-αναμεσα τους και αυτοι που πετουσαν,τους πυρσους μεσα στο γηπεδο μετα το 0-1.Οταν ειδαν πως εχεις αλλα σχεδια για τον ΠΑΟΚ-ΜΕΓΑΛΑ-....ΧΑΛΑΣΤΗΚΑΝ!Οταν ειδαν πως ο ΠΑΟΚ αλλαζει σελιδα και ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ......ΤΡΟΜΑΞΑΝ!Θελουν τον ΠΑΟΚ μικρο,για να μπορουν να κανουν κουμαντο!Νεος ημουν και γερασα.Τιποτα δεν αλλαξε.Πετρες στον Παντελακη,πετρες στο Βουλινο,πετρες στον Μπατατουδη,πετρες στο Γουμενο,πετρες θα φας και συ.Ο ΜΟΝΟΣ ΑΛΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ" ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!Ο οποιος οτι κανει το κανει για το "καλο" της ομαδας!

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΛΕΞΗ "ΑΔΕΡΦΙΑ"!ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΑ!ΑΥΤΑ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΜΑΔΑ!ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ!ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ,ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!

Και φυσικα,οταν λεω αποβρασματα δεν εννοω αυτα τα δεκαπενταχρονα-γιατι τοσο ηταν-που μπηκαν μεσα.Εννοω ολους αυτους που ποτισαν τα μυαλα τους και εκαναν αυτο που εκαναν!

ΥΓ.Σε ολους εσας που ειχα γυρω μου και εισασταν ΚΟΜΜΑΤΙΑ,θελω να σας πω οτι ειστε για κλαματα.Μην κατηγορειτε τις γκομενες που ερχονται στην 4..........δειτε πρωτα τα μουτρα σας στον καθρεφτη και μετα μιληστε!Ουτε ποιος εμπαινε αλλαγη δεν ξερατε!Δεν μιλαμε για φωνη.....κοκκαλο εισασταν.....αλλα το σημαντικο ειναι οτι εισαστε συνδεσμιτες,ε?........

ΥΓ2.Ενα μεγαλο μπραβο απο μενα,στα ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ (50-100)--και κυριως στα παιδια που προσπαθουσαν να δωσουν παλμο με τα τυμπανα-που φωναζαν μεχρι να μπουν τα μαλακισμενα μεσα.

ΥΓ3.Ο ΠΑΟΚ δεν τελειωνει εδω.Το θεμα ειναι ποτε θα βρει τη δυναμη να ορθοποδησει...

ΥΓ4.Παικτες του ΠΑΟΚ.....στον αθλητισμο δεν χρειζονται πολλα λογια.Εκθετουν ανεπανορθωτα!

ΥΓ5.Δεν θελω να ξανακουσω απο ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ να λενε την ΑΕΚ,κουλα.........μην αρειανιζετε!
black death

Δημοσίευση από black death »

novito έγραψε: Τώρα ρουφιανοδημοσιογράφοι μπορείτε να τα ρίξετε όλα στους 100 ανεγκέφαλους και να μην πείτε τίποτα για τα 87 λεπτά που προηγήθηκαν... μην πείτε, μην γράψετε τίποτα, επικεντρωθείτε στα γεγονότα και κάντε άλλη μία λοβοτομή στον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ.. Πλάκα πλάκα δεν χρειάζεται καμία σοβαρή λοβοτομή για να βελάξουμε άλλη μία φορά. Πάμε όλοι μαζί αδέρφια.... ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ.....
Είναι φυσικό επακόλουθο όταν μπουκάρουν οι xxxx στο γήπεδο, όταν καίγεται από βεγγαλικό η φανέλα του αντίπαλου τερματοφύλακα και τα δίχτυα του τέρματος, το αγωνιστικό κομμάτι να περνάει σε δεύτερη μοίρα. Αλλά βρήκαμε τώρα για όλα φταίνε οι ΑΡΔ και τα "πρόβατα".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Πέμ 17 Μαρ 2011, 08:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: φρονιμα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”