Πανιά λάβαρα και ιερά κειμήλια

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
katerini4

Re: Πανιά λάβαρα και ιερά κειμήλια

Δημοσίευση από katerini4 »

και αν ολοι οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ της θεσσαλονικης πηγαινανε γηπεδο η τουμπα θα ειχε 10χιλιαρικα απο εξω καθε αγωνιστικη.
εαν δεν ητανε η επαρχια και τα παιδια που εσυ χαρακτηριζεις ντροπη ουτε 10000 δε θα ημασταν..
και γω σε συνδεσμο ανηκω και ενισχυω αλλα απο εκει και περα ο καθενας κανει τις επιλογες του.δε θα τον κρινω ουτε γω ουτε συ
και αν δεν ξερεις απο αθηνα μη μιλας καλυτερα
που φευγαμε σαν κυνηγημενοι εμτα απο καθε ματς και οι συνδεσμιτες μπαινανε στα λεωφορεια κια δρομο
αυτα και παντα φιλικα
:nairepaok:
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Ήρεμα..

Μη γενικεύετε καταστάσεις, όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια!

Είναι πασίγνωστο ότι έχουμε το προνόμιο να δημιουργούμε καταστάσεις αναμεταξύ μας με το παραμικρό, αλλά ας μη το ξεφτυλίσουμε.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

bob έγραψε:και λίγα ήταν αυτά που πάθανε εκείνη την μέρα!
Επειδή έγινε ένα μικρό θέμα με αυτή τη φράση του bob, θα έλεγα να διαβάσετε καλύτερα τι λέει... Δεν εννοεί καλά να πάθουν, αν είναι δυνατόν δηλαδή. Προφανώς εννοεί ότι θα μπορούσαν να πάθουν πολύ χειρότερα από τις γκέισες.

Κατά τα άλλα καλό θα ήταν να μην το βλέπουν μονόπλευρα οι σύνδεσμοι και να σκεφτούν τι λάθος κάνουν και δε πηγαίνει ο κόσμος. Και για να μην αρχίσει η μπουρδολογία του στυλ "πήγες ρε φίλε σε σύνδεσμο και μιλάς κτλ κτλ", είμαι σε σύνδεσμο και όχι απλά γραμμένος έτσι για να λέω, όποτε μπορώ πηγαίνω.
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Μαγκες να ρωτησω εγω κατι ακυρο???????
Ενα δικο μου πανο πως θα μπορουσα να φτιαξω και με τι κοστος περιπου????
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

bob έγραψε:Αν ξέρεις τρόπους να τους συσπειρώσεις γιατί δεν τους λες???Αν σε πειράζει κάτι στον Πανελλήνιο γιατί δεν το αλλάζεις ως ενεργός???
Αυτοί που έχασαν το πανί είναι η ντροπή των οπαδών τελεία και παύλα!Δεν ξέρω και αν ήσουν και εσύ σε εκείνο το ματς που τους λέγαμε είμαστε λιγοι ελάτε μαζί μας για ασφάλεια και αυτοί προτίμησαν να πάνε μόνοι τους!
Έκαναν και μηνύσεις και μετά από όλη αυτή την ντροπή έβγαλαν και το ίδιο πανί...και λίγα ήταν αυτά που πάθανε εκείνη την μέρα!
σε ποιο παιχνιδι εγινε αυτο δεν ξερω..παντως σου ειπα λυση ειναι δυσκολο για μερικους να κατεβαινουμε καθε λιγο και λιγακι απο του διαλου την μανα στο κεντρο οταν πολλοι εχουνε οικογενειες και χιλια δυο...να βρει ατομα που εχουνε την καβλα να ασχολοηθουνε να οργανωσουνε τοπικα και να βρουνε ατομα και να δημιουργησουν πυρηνες.εδω στην περιοχη μου εχουμε κατι τετοιο γνωριζουμε με τηλεφωνα και μαζευομαστε καπου συγκεκριμενα ολοι και βλεπουμε τους αγωνες αλλα πιστευω οτι καποιοι διαφωνουν και καλα κανουν με αυτο και οτι πρεπει να ειμαστε ολοι συγκεντρωμενοι καπου.εγω λεω οτι αν γινει καπως ετσι θα προστατευονται ολοι και ο πανελληνιος θα ειναι πανισχυρος με τους ΠΑΟΚτσηδες που εχει ολη η αθηνα!εγω εχω πει στα παιδια εδω να ερθουμε σε επαφη με τα παιδια κατω(που τους παω με τα χιλια για να μην λετε οτι ειμαι εναντιον του συνδεσμου)απλα δεν θελουν για ενα σκηνικο που ειχε γινει παλια στην τουμπα!εγω αν ημουν εναντιων του συνδεσμου δεν θα πηγαινα καθολου και ουτε θα αγοραζα μπλουζακι!
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

μεγαλο προβλημα να μην καταλαβαινουμε τι λεει ο αλλος και να δημιουργουμε θεματα απο κει που δεν υπαρχουνε

ο bob ειπε ντροπη τους συγκεκριμενους γιατι κανανε μηνυση και γιατι ξαναβγαλανε το ιδιο πανι,δεν ειπε ντροπη ολους τους αθηναιους ΠΑΟΚτσηδες που δεν πηγαινουνε στον πανελληνιο ουτε μιλησε για επαρχια

ο katerini απο το πουθενα μιλαει για εμεις και εσεις και κανει διαχωρισμο Θεσσαλονικης-επαρχιας,λες και εμεις(μελη του φορουμ) δεν μπορουμε να βρουμε 10 στραβα της επαρχιας η αλλα τοσα της θεσσαλονικης

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ :roll:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Τώρα άμα τη χαρακτηρίσω, κουβέντα της π@υτσας θάχω άδικο?
Ρε μάγκες, όποιος κάνει πανί, αναλαμβάνει και την ευθύνη της πράξης του αυτής.
Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη να κουβαλάς πανί του ΠΑΟΚ. Δεν είναι για πλάκα.
Θέλει και μυαλό.
Οταν σαν μπούφος πας στο στόμα του λύκου με κοτζάμ πανί, τι νομίζεις θα σου την χαρίσουνε?
Καθόμαστε και συζητάμε τα ευκόλως εννοούμενα, άχρηστη συζήτηση δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Δημοσίευση από bakunin4 »

Συμφωνω με τους 2 προλαλησαντες.
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

Και παρολαυτα η ιδια κουβεντα ξαναγινεται για αλλον εναν χρονο με αφορμη το ιδιο πανι απο τα ιδια ατομα.
Καψτε το ρε λοκογαυροι να τελειωνουμε γιατι ειμαστε ικανοι να το συζηταμε μεχρι να λιωσει.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Kolokotronis_4 έγραψε:Τώρα άμα τη χαρακτηρίσω, κουβέντα της π@υτσας θάχω άδικο?
Ρε μάγκες, όποιος κάνει πανί, αναλαμβάνει και την ευθύνη της πράξης του αυτής.
Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη να κουβαλάς πανί του ΠΑΟΚ. Δεν είναι για πλάκα.
Θέλει και μυαλό.
Οταν σαν μπούφος πας στο στόμα του λύκου με κοτζάμ πανί, τι νομίζεις θα σου την χαρίσουνε?
Καθόμαστε και συζητάμε τα ευκόλως εννοούμενα, άχρηστη συζήτηση δηλαδή.
Ετσι..
Οπως κι έχεις ευθύνη, τα ρούχα που φοράς και έχουν το σύμβολο του ΠΑΟΚ να τα έχεις πάντα δίπλα σου και σε καμία περίπτωση να μην αφήνεις άλλους να στα πάρουν ή να στα βγάλουν...

Κανόνες οπαδικής συμπεριφοράς θα κάνουμε με φαίνεται!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

φώτο από τα ... τζιμάνια της 4 κ της 7 που πετούσαν μπουκάλια σε κάτι κόρνερ του γαβράκου γιατί ... (γιατί άραγες;) μήπως σου βρίσκονται σέρα;ή του ... αδερφού που μάλλον δεν αναγνώρισε το ίνδαλμά του,όταν είναι νηφάλιος,το γκαρσία ντέ εννοώ,κ πέταξε κροτίδα που έσκασε λίγο πιό δίπλα του μήπως;αν έχεις ή όποις έχει στην κατοχή του,τον θερμοπαρακαλώ να τις ανεβάσει,να ανυψωθεί το οπαδικό μου γόητρο.'φχαριστώ εκ των προτέρων.
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Τραγικό το πανό σήμερα.
Σε ημιτελικό στην ουσία τελικό το μόνο που μας νοιάζει να τη ''πούμε'' στα χανούμια, για διάφορα σκηνικά.
Ωραία. Θα βγάλουμε βιντεάκια για τα επεισόδεια και θα νιώθουμε πολύ περήφανοι.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Συμφωνώ, το τραγικό πανό ταίριαξε γάντι με την τραγική εμφάνιση της ομάδας.
Τέτοια παιδικά πανό δεν υπήρχε περίπτωση να σηκωθούν άλλες εποχές.
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Kolokotronis_4 έγραψε:.
Τέτοια παιδικά πανό δεν υπήρχε περίπτωση να σηκωθούν άλλες εποχές.
Mεγάλη κουβέντα έγραψες. Και δεν είμαι από αυτούς που λένε ''εμείς τότε...''
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”