δε ζουμε για να δικαιωνομαστε..ζουμε για να βλεπουμε την ΠΑΟΚΑΡΑ να βελτιωνεται...γιαυτο πληρωνουμε γιαυτο τρεχουμε γιαυτο χανουμε τα λαρυγγια μας...οποτε δικαιωση γιοκDC έγραψε:Μπράβο. Συγχαρητήρια. Δικαιωθήκατε.diniko80 έγραψε:δε φταιει αυτος, ο ζαγορ φταιει...δυστυχως ετσι ειναι και τοσο καιρο το λεμε
Μάκης Χάβος
Re: Μάκης Χάβος
Κούραση και είναι λογικό.
Αλλά 90 λεπτά μας τάραξαν οι γιόμες και δεν είδαμε τίποτα άλλο παρά μόνο 1 ευκαιρία.
Απο το άσπρο στο μαύρο.
Αλλά 90 λεπτά μας τάραξαν οι γιόμες και δεν είδαμε τίποτα άλλο παρά μόνο 1 ευκαιρία.
Απο το άσπρο στο μαύρο.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
δεν εχω να πω τπτ τα εχω πει ηδη εδω και καιρο
ειναι βαρια η φανελα του ΠΑΟΚ μακη να το ξερεις
ειναι βαρια η φανελα του ΠΑΟΚ μακη να το ξερεις
Ακόμα να δηλώσει παραίτηση ο Μάκης.
Μάλλον περιμένει να τον παρατήσει η διοίκηση αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει γιατί η διοίκηση μας, τελείωσε από πέρυσι.
Μάλλον περιμένει να τον παρατήσει η διοίκηση αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει γιατί η διοίκηση μας, τελείωσε από πέρυσι.
σε δειρανε τα καθικια..μη τυχον και ηρεμησει η κατασταση..να σιγουρευτουν για την καταστροφη.
Ντιοπ και δελλας οι 2 ψηλοτεροι παικτες στο πρωταθλημα και παιζουμε με γιομες και σεντρες...ε οταν δε μπορεις να καταλαβεις ουτε τα βασικα,λυπαμαι αλλα παιρνεις δρομο...εχεις κουτσιανικουλη και σαλπιγγιδη και αντι να εκμεταλευτεις το οτι η αεκ εχει καποια βαρια κορμια στην αμυνα,μου βαζεις ιβιτς και μουσλιμοβιτς να προσπαθουν να παρουν κεφαλια απο ντιοπ και δελλα....τραγικο οσο δε παει
- TylerDurden
^ Ντρεπομαι που υποστηριζω την ιδια ομαδα με σενα..τετοια πραγματα δε λεω ουτε στον εχθρο μου,οχι σε καποιον που φοραει τα χρωματα της ομαδας μου,οσο αχρηστος και να ειναι.
check
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Πέμ 17 Μαρ 2011, 03:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paokathens
δεν έβρισα κανέναν
έριξα μια κατάρα την οποία πιστεύω και δεν παίρνω πίσω αφού θεωρώ πως εν γνώσει του ο Χάβος παριστάνει τον προπονητή του ΠΑΟΚ για προσωπική προβολή
δεν μπορεί να είναι τόσο ηλίθιος που να μην καταλαβαίνει πως δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ
επίτηδες το κάνει, καταστρέφει τον ΠΑΟΚ για να πουλάει αυτός μούρη στις παρέες του πως είναι προπονητής
διέλυσε τον ΠΑΟΚ για να παριστάνει τον κόουτς
εννοείται πως του αξίζει η κατάρα μου
Υ.Γ.
τώρα, για όσους δεν τους κάθεται καλά στο στομάχι, μπορούν να ρωτήσουν καμιά γιαγιά τους να τους πει τι είναι κατάρα και ποια η ποιοτική της διαφορά απ το βρίσιμο...βαριέμαι να ασχολούμαι με μειράκια
έριξα μια κατάρα την οποία πιστεύω και δεν παίρνω πίσω αφού θεωρώ πως εν γνώσει του ο Χάβος παριστάνει τον προπονητή του ΠΑΟΚ για προσωπική προβολή
δεν μπορεί να είναι τόσο ηλίθιος που να μην καταλαβαίνει πως δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ
επίτηδες το κάνει, καταστρέφει τον ΠΑΟΚ για να πουλάει αυτός μούρη στις παρέες του πως είναι προπονητής
διέλυσε τον ΠΑΟΚ για να παριστάνει τον κόουτς
εννοείται πως του αξίζει η κατάρα μου
Υ.Γ.
τώρα, για όσους δεν τους κάθεται καλά στο στομάχι, μπορούν να ρωτήσουν καμιά γιαγιά τους να τους πει τι είναι κατάρα και ποια η ποιοτική της διαφορά απ το βρίσιμο...βαριέμαι να ασχολούμαι με μειράκια
Γενικό ήταν για να προσεχείς πως μιλάς...είτε κατάρα ήταν είτε βρισιά το ίδιο μου κάνει...Μην το συνεχίζεις και μπούμε σε άλλες διαδικασίες