Θεόδωρος Ζαγοράκης
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
Πολλά λέγονται, πολλά ακούγονται, ελάχιστα όμως ισχύουν. Εδώ και καιρό, οι σχέσεις του Θοδωρή Ζαγοράκη με τον Ζήση Βρύζα αποτελούν αντικείμενο συζητήσεων σε πολλά στέκια της Θεσσαλονίκης. Σήμερα πάντως, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης, ο βοηθός του Φερνάντο Σάντος στην εθνική Ελλάδος Ζήσης Βρύζας και ο ίδιος ο Πορτογάλος προπονητής,, παρακολούθησαν όλοι μαζί τον αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού.
Είναι η πρώτη φορά που οι τρεις παρακολουθούν μαζί το παιχνίδι αν και υπάρχουν ενδείξεις πως άλλη μία φορά στο πρόσφατο παρελθόν ήταν μαζί.
από paok24
Αντε ρε όλοι μαζί, να σηκώσουμε τον ΠΑΟΚ ψηλά.....
Είναι η πρώτη φορά που οι τρεις παρακολουθούν μαζί το παιχνίδι αν και υπάρχουν ενδείξεις πως άλλη μία φορά στο πρόσφατο παρελθόν ήταν μαζί.
από paok24
Αντε ρε όλοι μαζί, να σηκώσουμε τον ΠΑΟΚ ψηλά.....
Προφανως εσυ εισαι ο στοχος και συμβαινουν ολα αυτα απο τους δηθεν...
Τελικα η μαλακια ειναι ανικητη.
Για οσο κρατησε το ονειρο ηταν παντως ωραιο. Σε ευχαριστουμε.
Τελικα η μαλακια ειναι ανικητη.
Για οσο κρατησε το ονειρο ηταν παντως ωραιο. Σε ευχαριστουμε.
- cristiano4
εισαι στοχος τωρα που θα φυγεις να δω ποσο χαμηλα θα φτασουμε μπραβο στους μαλακες που μπηκαν μεσα ουστ κοπροσκυλα
Πριν από 3 χρόνια παρακαλούσαμε τον Ζαγοράκη να μπεί μπροστά για την σωτηρία της ομάδας και αφού μπήκε τώρα τώτα τον βρίζουμε.
Αυτο ειναι καφρίλα.
Αυτο ειναι καφρίλα.
- potamda
- Bet Guru 2023
Για το μόνο που σε βρίζω πρόεδρε είναι που δεν τα έβαλες με τους μαστουρωμένους της κερκίδας και με όσους συνεχίζουν να τους αβαντάρουν...
Ξέρω ότι είναι δύσκολο Θόδωρε, αλλά αν καταφέρεις να μας απαλλάξεις από αυτά τα μειάσματα θα έχεις προσφέρει την μεγαλύτερη υπηρεσία στην ομάδα.
Αν σε έμεινε άντερο να συνεχίσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Τετ 16 Μαρ 2011, 23:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
+1926DC έγραψε:Ξέρω ότι είναι δύσκολο Θόδωρε, αλλά αν καταφέρεις να μας απαλλάξεις από αυτά τα μειάσματα θα έχεις προσφέρεις την μεγαλύτερη υπηρεσία στην ομάδα.
- nyxteridas
μην χαλιέσε μια χαρά του κάτσε...D.A.A.T. έγραψε:σε διωξανε και σενα σκυλε..
αξιοι της μοιρας μας...
- cristiano4
50 πρεζακια μπερδεμενα κανουν ακομα φασαριες,εγω θα χαιρομουνα να μπουν φυλακη προσωπικα αλλα ειπαμε δεν υπαρχει κρατος,με την ατιμωρησια αυτα θα παθαινουμε και τετοιους οπαδους θα εχουμε,να δω πως θα συνελθουμε μετα απο αυτο σημερα
Την αποχώρησή του από τον Ολ..... Βόλου ανακοίνωσε ο Αχιλλέας Μπέος. "Ορκίζομαι στη ζωή του πατέρα μου, που είναι βαριά άρρωστος, ότι το καλοκαίρι δεν θα είμαι στον Βόλο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρόλευκων".
contra.gr
Φύγε Ζαγόρ! Θα φέρουμε Μπέο λέμε!!!
contra.gr
Φύγε Ζαγόρ! Θα φέρουμε Μπέο λέμε!!!

Ποιανού του έκατσε καλά... ;nyxteridas έγραψε:μην χαλιέσε μια χαρά του κάτσε...D.A.A.T. έγραψε:σε διωξανε και σενα σκυλε..
αξιοι της μοιρας μας...
Ηρεμήστε όλοι επιτέλους. ΕΛΕΟΣ!!!!
ΠΡΟΕΔΡΕ ΦΥΓΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕς ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΞΕΣ? ΚΑΙ ΕΧΕΙς ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΚΑΤΣΕ Α ΡΕ ..............
Δεν φταιει μονο το κρατος αλλα οταν εσυ ζητας οποιος μπαινει μεσα να βγαινει και κανεις πορειες κ τετοια τοτε λογικο ειναι να μπαινουν κ να κανουν οτι θελουν ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ