Π.Α.Ο.Κ. - AEK 16/3 21:00 conn-xTV
Re: Π.Α.Ο.Κ. - AEK 16/3 21:00 conn-xTV
Η ομάδα που είναι πιο ομάδα θα περάσει, όπως ακριβώς έγινε με τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά. Όλα θα πάνε καλά.
Σήμερα αγωνίζονται 2 ομάδες με ίδια καταγωγή και διαφορετική νοοτροπία και φρόνημα...Η αεκ44 που συμβολίζει την παντοκρατορία του βυζαντίου και που κατάντησε να λοιδορεί και να λοιδορείται μέσα από τα χρόνια προς ώφελος του χρήματος και της κάλπικης δόξας και ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ ο οποίος συμβολίζει την προσφυγιά,τη θλίψη για την απώλεια των χαμένων πατρίδων και που ΑΚΟΜΑ και σήμερα πρεσβεύει τον απλό λαό και το κίνημα κατά των συμφερόντων της αδικίας και όσων άθλια τηρούμενων ισχύουν σε αυτή τη χώρα...Ο ΠΑΟΚ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...
Η ΛΑΙΚΗ ΜΑΖΑ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΗΣ τον κάλπικο δικέφαλο του νότου ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!!!
ΠΑΟΚ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ!!!

Η ΛΑΙΚΗ ΜΑΖΑ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΗΣ τον κάλπικο δικέφαλο του νότου ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!!!
ΠΑΟΚ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ!!!
- Sick Bastard
EΜΠΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΟΚΑΡΑΣ ΜΑΣ
Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΕΦΤΑΣΕ.
(α λα Μαρσεγιέζ
)
Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΕΦΤΑΣΕ.
(α λα Μαρσεγιέζ
Βρήκα εισιτ τελευταία στιγμή και θα είμαι μέσα...τρελα λεμε...δε περνανε οι ωρες...ΑποστόληςΑ έγραψε:Ιάσονα θα σε δω στον Πλάτωνα, n' est-ce pas?
Το ίδιο ισχύει για και για σένα Γιάννη, ΟΚ?
Σας βαρέθηκα εκεί στο Πλάτωνα
- cristiano4
Εαν παμε για το 1-0,θα αποκλειστουμε!Γι'αυτο,ειμαι σιγουρος,πως θα μπουν για να βαλουν πολλα γκολ.Τα "χαμηλα τη μπαλα" και τα "ηρεμα",δεν ειναι γι'αυτο το ματς.
Παιζει ο ΠΑΟΚ με μια υποδεεστερη ομαδα-ειδικα την τελευταια τριετια-,στην ΤΟΥΜΠΑ,με ολους τους παικτες παροντες,μετα απο ενα τριμηνο.Αρα.....
ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ.Οποιος φοβαται το ματς να καθησει σπιτι του.Οποιος θα ειναι μεσα,ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ ΤΟΥ,ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ!
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ.
Παιζει ο ΠΑΟΚ με μια υποδεεστερη ομαδα-ειδικα την τελευταια τριετια-,στην ΤΟΥΜΠΑ,με ολους τους παικτες παροντες,μετα απο ενα τριμηνο.Αρα.....
ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ.Οποιος φοβαται το ματς να καθησει σπιτι του.Οποιος θα ειναι μεσα,ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ ΤΟΥ,ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ!
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ.
Παικται του ΠΑΟΚ ξεσκιστε το αεκακι
ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

[youtube]uiWsO-jDWdU[/youtube]
ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.....................Σημερα στο γηπεδο πρεπει να υπαρχει ηχητικη τρομοκρατια....Να ξεχασουμε την ευρωπαικη μας συμπεριφορα...............
- ΑποστόληςΑ
Εμείς να δεις!giapas έγραψε:Βρήκα εισιτ τελευταία στιγμή και θα είμαι μέσα...τρελα λεμε...δε περνανε οι ωρες...ΑποστόληςΑ έγραψε:Ιάσονα θα σε δω στον Πλάτωνα, n' est-ce pas?
Σας βαρέθηκα εκεί στο Πλάτωνα![]()
Καλή επιτυχία, καλό δρόμο! Εγώ ήμουν στη Τούμπα την Κυριακή.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ιάσονα θα σε δω στον Πλάτωνα, n' est-ce pas?
Κι όποιος άλλο μέλος επιθυμεί να ακούει τα ανούσια και εκτός θέματος σχόλια της ανωτέρω τριπλέτας και να σερβιριστεί από τον υπέροχο καφέ του Πλάτωνα μπορεί να μας κάνει παρέα.
ΥΓ: Κάποιος μου είπε ότι ο αγώνας, λόγω Ch.L. θα γίνει στις 19:00 δεν πιστεύω να ισχύει, ε;
Αποστολάκο σήμερα έχει γεννέθλια η κοράκλα μου η μεγάλη.................δεν ξέρω αν θα μπορέσω να έρθω.
Με κόβω να το βλέπω σπίτι με ένα κομμάτι τούρτα και τρίγωνο καπελάκι μπροστά στο Conn-x.
Bρε λες να είναι σημαδιακή μέρα?
Βρε λες?
Για να δούμε.......
- ΑποστόληςΑ
Να σου ζήσει βρε Ιάσονα!
Πόσο είναι τριών;
ΥΓ: Πρώτα η οικογένεια!
Πόσο είναι τριών;
ΥΓ: Πρώτα η οικογένεια!
7 ετών γίνετε η μεγάλη και 5 είναι η μικρή......να σε καλά Απόστολε μου.
Ελπίζω η ομαδάρα να κάνει δώρο την πρόκριση στην κοράκλα.......!!
ΦΟΡΤΣΑ λαιμαιSteenage έγραψε:![]()
Να τις χαίρεσαι Ιάσονα!Argonaut4 έγραψε:7 ετών γίνετε η μεγάλη και 5 είναι η μικρή......να σε καλά Απόστολε μου.
Αποστόλη, πες μου οτι ήσουν και στην 6 κάπου εκεί κοντά...
Σήμερα πλατωνικοί φίλοι, δυστυχώς, λόγω σημαντικών επαγγελματικών υποχρεώσεων, ίσως προλάβω μόνο το δεύτερο ημιχρόνιο (Σούλης). Όπως και να έχει, θα τα πούμε στον τελικό από κοντά!