Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
"Kύπελο εμείς ή κανείς" νομίζω ταιριάζει περισσότερο. Με τους κούληδες τα τελευταία χρόνια έχουν μαζευτεί πολλά χοντράδια και η ευκαιρία είναι ιδανική για ξεμπούκωμα.
Τελειώσαν τα ψέματα και η ώρα πλησιάζει να πληρώσει η αεκ για όλη αυτή την κωλοφαρδία που είχε στο παρελθόν και να σκύψει για μας κάνει αυτό που πρέπει. Εμπρός αετέ, δικέφαλε!!!
και εκεί που έχουμε κανονίσει τα πάντα.... απεργία λέει ο ΟΣΕ την Πέμπτη................................... που σημαίνει ότι ανεβαίνουμε με το μεσημεριανό της Τετάρτης, αλλά μετά το ματς το δρομολόγιο της επιστροφής (1.45 ιντερσίτυ από Θεσσαλονίκη για Αθήνα) δεν θα εκτελεστεί λόγω της απεργίας....... κτελ έχει στις 24.00 που μάλλον δεν το προλαβαίνεις και με αυτοκίνητο αυθημερόν, μετά από δουλειά και ξανά μετά απ ευθείας στη δουλειά δεν γίνεται... επομένως;;; Αθήνα και connx.... φωνάξτε και για εμάς που δεν θα μπορέσουμε. Θα σας περιμένουμε εδώ για τον τελικό!!!!
Λοιπόν παιδιά. Δεν ξέρω τί θα κάνουν οι παίκτες και δεν με ενδιαφέρει. Το μόνο που με νοιάζει είναι τί κάνουμε εμείς. Γιατί νομίζω ότι τελευταία δεν κάνουμε καλά τη δουλειά μας. Μεγάλη υποτονικότητα βλέπω. Ελπίζω σε αυτό το παιχνίδι να φανούμε αντάξιοι της φήμης μας. Όχι μόνο μερικές φωτοβολίδες στην αρχή και μετά μούγκα. Πρέπει να έχουμε σθένος ακόμη κι αν δεχθούμε γκολ
Έτσι ακριβώς. Στα παπάρια μας ποιός θα παίξει πού θα παίξει αν ο Χάβος μας αρέσει ή όχι αν χάθηκε μια ευκαιρία σε κενή εστία.Ακόμα κι αν στραβώσει κάτι. Προχωράμε στην επόμενη φάση. Αν είμαστε ΕΜΕΙΣ αυτοί που πρέπει έχουμε περάσει από σήμερα. Όχι ανάψαμε κανά πυρσό βγάλαμε φωτό και τέλος. Θέλετε να φέρετε τα παιδιά σας? ΟΧΙ ΜΑΓΚΕΣ.ΟΧΙ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ. Δεν είμαστε για τσα τσα τσα τώρα. Δεν έχει χαβαλέ με ρετσίνες και χαζά. Πρέπει να είμαστε σε καλή φυσική κατάσταση κι εμείς! Αρχίζουν τα περίεργα οι επόπτες? Ας πέσει και καμμιά κροτίδα απ τη 5-6, δεν τρέχει τίποτα. Όχι χαζές καθυστερήσεις που να κόβουν το ρυθμό μας. ΦΩΝΗ,ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ,ΦΩΝΗ. Δεν μας νοιάζει το ματς,το θέαμα,η βροχή,οι αλλαγές. Μόνο το ΟΑΚΑ.
Επειδή το χανουμι το εχει ριξει πολυ στην προπαγανδα μπουκωστε τους το στομα την τεταρτη μηπως και το βουλωσουν οι γραφικοι.Και μετα ετσι για πλακα θα το σηκωσουμε και μεσα στο οακα. ΤΡΕΜΕΤΕ ΜΟΥΝΙΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ