Ποιους αλλωστε θα μπορουσε να ευχαριστησει?
Ελπιζω οταν ο Ιβιτς πετυχει γκολ να μην παει μεχρι την αθηνα να ευχαριστησει τον Νικολαου γιατι καηκαμε...
Φατσα ο Βασιλης! χαχαχαχαJordi_ 04 έγραψε:[dailymotion]xhl2pe_yyy-yyyyy-yyyyyy_fun#from=embed[/dailymotion]
Έχεις ρέντα moican4!!!moican4 έγραψε:
Ελπιζω οταν ο Ιβιτς πετυχει γκολ να μην παει μεχρι την αθηνα να ευχαριστησει τον Νικολαου γιατι καηκαμε...
teod1980 έγραψε:Είναι τρελή αυτή η ομάδα...
Οι σκληροτράχηλοι παίκτες σου συχνά πυκνά κλαίνε (όχι αδίκως βέβαια), οι τεχνίτες παίκτες σου σπάνε τις διαφημιστικές όπου κάνουν προνθέρμανση και οι οπαδοί μας πετάνε κροτίδες στους ίδιους μας τους παίκτες...
![]()
![]()
kataramenos5 έγραψε:Και ενίοτε τρως και ξυλο άμα βάλεις γκόλ (Κλαους)
Federacion έγραψε:ασε που κινδυνεύεις να ξεβρακωθείς.
+1926
συμφωνώ απόλυτα περί πέναλτι,το οποίο,αν κ παρών στο γήπεδο,δεν είδα (έκλεισα τα μάτια).αν δεν έμπαινε,θα σκιζόταν τώρα ο βίκτωρας.paok87 έγραψε:Άλλη ομάδα με Βιτόλο ο ΠΑΟΚ.
Το πέναλτι ωστόσο κάκιστο, η μπάλα απαγορεύεται να κυλάει στο χόρτο κατά την εκτέλεση.
MVP.
eorptol έγραψε:ενταξη εγω ειμαι ασχετος και ημιμαθης....το παρακατω αρθρο απο το PAOK24 ειναι απο του γλυφτες τους ΑΡΔ ....
αλλα και ο βιτολο ειναι στο κολπο και αβανταρει το ιατρικο team ? παντα για την περιπτωση του μιλαμε ...
ΒΙΤΟΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ....
![]()
![]()
![]()
ε τώρα συγγνώμη κιόλας αλλά αυτή είναι η πλήρης φυτοποίηση. δεν γίνεται δηλαδή ενας δημοσιογράφος να κανει και κατι σωστό ή κάτι λάθος?δεν γίνεται να δέχεσαι αυτά που λένα πάντα ή πάντα να τα ακυρώνεις συλλήβδην.moican4 έγραψε:Η θα δεχεσαι οτι γραφουν αυτοι σε ολες τις περιπτωσεις η οχι...
Δεν θα τα αποδεχεσαι οποτε σε συμφερει ...
Για αυτό λεβέντη μου φέρε πίσω στην ομάδα τον Κούτση για να είσαι ευχαριστημένος. Διώξε τώρα τον Βιτόλο και το Γκαρσία και τον Κοντρέρας.DamoN έγραψε:ουστ ρε κοπροσκυλο που επαιζες στους -10 με κατεστραμενο γονατο.....για να παμε εμεις στο αεροδρομιο....λιγε για τον ΠΑΟΚ... επαγγελματια.....