Παράπονα για το Paokmania
- xrhstos_volos4
Re: Παράπονα για το Paokmania
παιδια, οντας πολυ χρησιμο το φορουμ στην κεντρικη σελιδα δεξια, παρακαλώ όπως το επαναφέρετε.
και αν είναι εφικτο, να απεικονίζονται τα τελευταια 10 ποστ...
Ευχαριστω...
και αν είναι εφικτο, να απεικονίζονται τα τελευταια 10 ποστ...
Ευχαριστω...
- PAOK_NORTH_ARMY
Όποτε γίνει, ας υπάρξει η δυνατότητα να εμφανίζονται τα 10 τελευταία ποστ όπως γινόταν παλιά και όχι μόνο τα 5.
Δεν ξερω αμα το γραφω εδω, αλλα για καποιο λογο ενω ειμαι συνδεδεμενος στην κεντρικη σελιδα, δε μου εμφανιζεται κατω το text box να γραψ κομμεντ εδω και δυο μερες. (απο τοτε που επεσαν οι σερβερ)
P.S Αμα ειναι βγαλτε το βοδι με τη μηχανη απο πρωτη φωτοφραφια , μη μπει κανενας ευρωπαιος τωρα και το δει, και μας νομισει για τριτοκοσμικους

P.S Αμα ειναι βγαλτε το βοδι με τη μηχανη απο πρωτη φωτοφραφια , μη μπει κανενας ευρωπαιος τωρα και το δει, και μας νομισει για τριτοκοσμικους

novito έγραψε:7,5 να τα αφησουμε συναδελφε?![]()
υ.γ. ε ρε κόλλημα με τη κεντρική...![]()
είναι η ... βιτρίνα του σάιτ

xrhstos_volos4 έγραψε:παιδια φτιαξτε στην κεντρικη να εμφανιζεται το φορουμ δεξια...
novito έγραψε:Θα γινει παιδες συντομα.
[youtube]-KEIUsNxkZc&NR[/youtube]

- emeissaspsirizoume4
για ποιο λογο δεν μπαινει μπανερακι του περιοδικου των συνδεσμων στην κεντρικη? (οπως αυτο της εφημεριδας της 4)
επισης 3 τευχη εχουνε βγει και κανενα δεν εχει μπει κεντρικη

- emeissaspsirizoume4
emeissaspsirizoume4 έγραψε:για ποιο λογο δεν μπαινει μπανερακι του περιοδικου των συνδεσμων στην κεντρικη? (οπως αυτο της εφημεριδας της 4)
- Aureliano Buendia
Έχω την εντύπωση (βεβαιότητα) πως αγνοήθηκαν πολλές από τις ερωτήσεις των μελών στη συνέντευξη με τον Μπάνε.
Δεν το θεωρούσα υποχρεωτικό να κάνουν ερωτήσεις τα μέλη, ήταν πολύ καλό που πάρθηκε η συνέντευξη και μπράβο αλλά αν είναι να μην μεταφέρετε τις ερωτήσεις μας, ποιος ο λόγος να ανοιχτεί τόπικ για να κατατεθούν ερωτήσεις
Δεν μου άρεσε αυτό, ομολογώ.
ΥΓ: δεν ξερω αν το έγραψα στο σωστό τόπικ, αν όχι, ας μεταφερθεί. δεν είναι ζήτημα φόρουμ πάντως.
Δεν το θεωρούσα υποχρεωτικό να κάνουν ερωτήσεις τα μέλη, ήταν πολύ καλό που πάρθηκε η συνέντευξη και μπράβο αλλά αν είναι να μην μεταφέρετε τις ερωτήσεις μας, ποιος ο λόγος να ανοιχτεί τόπικ για να κατατεθούν ερωτήσεις

Δεν μου άρεσε αυτό, ομολογώ.
ΥΓ: δεν ξερω αν το έγραψα στο σωστό τόπικ, αν όχι, ας μεταφερθεί. δεν είναι ζήτημα φόρουμ πάντως.
to chat στην κεντρικη μπορει να ξαναγινει με την μορφη που ηταν αρχικα? Οπως το εχει δλδ το fcpaok.gr ?????
Euχαριστω.
Euχαριστω.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ... (Πολύ θα το θέλαμε και εμείς)
Το θέμα έχει να κάνει με την μεγάλη επισκεψιμότητα.
Η μόντουλα αυτή βαραίνει πολύ την σελίδα και πέφτει.
Εδώ πολλές φορές αναγκαζόμαστε να κατεβάσουμε και την μόντουλα που δείχνει τα τελευταία ποσταρίσματα στο forum που επίσης βαραίνει το site αρκετά.
Φαντάσου τώρα που σε γράφω αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη σελίδα 1400 άτομα.
Από αυτά και οι 100 μόνο να έλεγαν μια καλησπέρα φαντάσου τι θα γινόταν.
Παρόλα αυτά αν στο μέλλον βρεθεί φόρμουλα ελαφρύτερου chat για joomla να είσαι σίγουρος πως θα είναι η πρώτη μας δουλειά.
Το θέμα έχει να κάνει με την μεγάλη επισκεψιμότητα.
Η μόντουλα αυτή βαραίνει πολύ την σελίδα και πέφτει.
Εδώ πολλές φορές αναγκαζόμαστε να κατεβάσουμε και την μόντουλα που δείχνει τα τελευταία ποσταρίσματα στο forum που επίσης βαραίνει το site αρκετά.
Φαντάσου τώρα που σε γράφω αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη σελίδα 1400 άτομα.
Από αυτά και οι 100 μόνο να έλεγαν μια καλησπέρα φαντάσου τι θα γινόταν.
Παρόλα αυτά αν στο μέλλον βρεθεί φόρμουλα ελαφρύτερου chat για joomla να είσαι σίγουρος πως θα είναι η πρώτη μας δουλειά.