Κάνε εσύ κοντρόλ ρε φίλε με τον Παπαδόπουλο και τον Μέλπμεργκ να σε πάνε καροτσάκι...kataramenos5 έγραψε:Πεθαίνω για σένα αλλα ρε πουλεν..
ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΡΟΛ ΒΡΕ
ΕΝΑ ΚΟΝΤΡΟΛ.Γανιασαμε...
11. Zlatan Muslimović
Re: 11. Zlatan Muslimović
Με αυτόνα τι θα γίνει?Κάνα τετ α τετ θα βάλει ποτέ?Επιθετικός είναι υποτίθεται..μη πούμε για τα κοντρολ αλα Χαριστέα και τις πάσες ότι να ναι που βγάλανε αντεπιθέσεις στο γάβρο
Τα είπες όλα...παίκτης χωρίς μυαλό που δεν βλέπει γήπεδο και έχει απλά εξάρσεις ποδοσφαιρικές...

Κατω τα χερια απο τον ΖΛΑΤΑΝ
Ο ζλαταν ειναι παικτης πολυ εξυπνος.
Το μονο κακο που προσεξα , περαν των περασμενων τραυματισμων του, ειναι οτι οταν τρωει σπρωξιδια(και γενικα ξυλο) τα χανει λιγο.
Αλλα νταξει.
Μην τα θελουμε και ολα.
Αμα ειχαμε λεφτα θα περναμε τον ιμπραιμοβιτς.
Ο ζλαταν ειναι παικτης πολυ εξυπνος.
Το μονο κακο που προσεξα , περαν των περασμενων τραυματισμων του, ειναι οτι οταν τρωει σπρωξιδια(και γενικα ξυλο) τα χανει λιγο.
Αλλα νταξει.
Μην τα θελουμε και ολα.
Αμα ειχαμε λεφτα θα περναμε τον ιμπραιμοβιτς.
Εύχομαι να τον δω μεταμορφωμένο με την
και να μας χαρίσει ένα γκολ σαν εκείνο το γκολ πριν δυο χρόνια.

- kataramenos5
Αδύνατον.Εγω ημουν εκτός αποστολής..teod1980 έγραψε:Κάνε εσύ κοντρόλ ρε φίλε με τον Παπαδόπουλο και τον Μέλπμεργκ να σε πάνε καροτσάκι...kataramenos5 έγραψε:Πεθαίνω για σένα αλλα ρε πουλεν..
ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΡΟΛ ΒΡΕ
ΕΝΑ ΚΟΝΤΡΟΛ.Γανιασαμε...
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με αυτά που γράφετε.....xristos14 έγραψε:Με αυτόνα τι θα γίνει?Κάνα τετ α τετ θα βάλει ποτέ?Επιθετικός είναι υποτίθεται..μη πούμε για τα κοντρολ αλα Χαριστέα και τις πάσες ότι να ναι που βγάλανε αντεπιθέσεις στο γάβρο
- kataramenos5
Δε χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε σε ακριβώς προηγούμενη δημοσίευση!
Τhx, AdminTeam
Δηλαδή εσύ τρελάθηκες χθές με την απόδοση του Μούσλι?Άλλο ματς θα
βλέπαμε.
ΥΓ Παρόλα αυτά όπως εχω πει δηλώνω Ζλατανόσκυλο.
Κι εκφράζω τη δυσφορία μου στο φορουμ.ΟΧΙ στο γήπεδο.
Τhx, AdminTeam
Δηλαδή εσύ τρελάθηκες χθές με την απόδοση του Μούσλι?Άλλο ματς θα
βλέπαμε.
Συμφωνώ ότι ήταν μέτριος έως κακός αλλά έχει πλάκα πώς βλέπει κανείς τα πράγματα από την άλλη μεριά. Πολλοί Ολυμπιακοί πιστεύουν ότι ο Μουσλίμοβιτς έκανε πλάκα στο Μέλμπεργκ γιατί του πήρε πολλές μονομαχίες
.

Απλά ρε φίλε ξέρεις τι γίνεται...Πρέπει να δεις το σύνολο της ομάδας...Δεν είχε τόσες βοήθειες από τα πλάγια στο α' ημίχρονο...Έπειτα πρέπει να συγκρίνεις και με τι έχεις για αντικαταστάτη....και ακόμη με ποιον αντίπαλο παίζει, πόσο βοηθάει στην δημιουργία και τι θέληση δείχνει....το τετ α τετ που χάνει, πέρα το ότι έχει σπάσει το οφσαιντ και κάνει κούρσα να προλάβει τη μπάλα, υπο πίεση πλασάρει με το όχι καλό του πόδι και ενώ σκάει η μπάλα κάτω ο πάρντο την βγάζει με καλή ενέργεια...kataramenos5 έγραψε:Δηλαδή εσύ τρελάθηκες χθές με την απόδοση του Μούσλι?Άλλο ματς θαteod1980 έγραψε:Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με αυτά που γράφετε.....xristos14 έγραψε:Με αυτόνα τι θα γίνει?Κάνα τετ α τετ θα βάλει ποτέ?Επιθετικός είναι υποτίθεται..μη πούμε για τα κοντρολ αλα Χαριστέα και τις πάσες ότι να ναι που βγάλανε αντεπιθέσεις στο γάβρο
βλέπαμε.
- kataramenos5
Συμφωνώ σε όλα όσα λές .Απλά εγώ αναφέρθηκα στα 6 – 7 χαμένα κοντρόλ χθές(έλειψη συγκέντρωσης?) και όχι στο τετ α τετ που είχε. Διαφωνήσαμε σε λάθος βάση.
Και τα κοντρόλ, όχι όλα, αλλά τα περισσότερα γίνανε με έναν από τους δύο ψηλούς του γκέυ στην πλάτη του...όχι εύκολα...δηλαδή σε μία φάση του πετάνε γιόμα από 40 μέτρα προς την 4 και τρέχει με την ανάσα του σουηδού από πίσω του...εκεί να σταματήσει, να κοντρολάρει και να γυρίσει είναι κομματάκι δύσκολο...
τες πάντων θεωρώ όπως κι με τον΄Ίβιτς ότι ακόμα και κακιστοι να είναι δεν έχουμε αντικαταστάτες...
τες πάντων θεωρώ όπως κι με τον΄Ίβιτς ότι ακόμα και κακιστοι να είναι δεν έχουμε αντικαταστάτες...
- nick_shortjohn
Ξες τι γίνεται?Αν ήταν ο Σάκης στη θέση του χθες ίσως να ήμουν σχεδόν ευχαριστημένος..από το βασικό μας φορ που θα πάρει για την φετινή του προσφορά 700.000 περιμένω πολλά παραπάνω από αυτά που είδαμε ΚΑΙ χθες..Αντε κάνεις λάθος πάσες,άντε κάνεις παιδικά κοντρολ,άντε ώρες ώρες στο παιχνίδι είσαι εκτός τόπου και χρόνου,αλλά σαν σεντερ φορ όταν στα 5 τετ α τετ είναι ζήτημα να βάλεις το 1 είσαι τουλάχιστον υπερεκτιμημένος μη πω ακατάλληλοςteod1980 έγραψε:Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με αυτά που γράφετε.....xristos14 έγραψε:Με αυτόνα τι θα γίνει?Κάνα τετ α τετ θα βάλει ποτέ?Επιθετικός είναι υποτίθεται..μη πούμε για τα κοντρολ αλα Χαριστέα και τις πάσες ότι να ναι που βγάλανε αντεπιθέσεις στο γάβρο