Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Π. 2-1 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - gay 2-1 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
XaXaXa Ρε παιδιά ο σύλλογος είναι άφραγκος. Ο Χάβος ήταν επιλογή υψιστης ανάγκης. Και αυτή φάνηκε μέχρι τώρα να γίνεται αρετή. Ας ξεκολλήσουμε από τα δήθεν μεγάλα ξένα ονόματα. Είναι σα να ονειρεύονται ομαδούλες της B Εθνικής να πάρουν του καλοκαίρι το Βιεϊρίνια μεταγραφή.iliasp έγραψε:Μπα, αλλαξα γνωμη, ο Μπαγιεβιτς τελικα εχει προβλημα, δεν κανει για τον ΠΑΟΚ. Εγω λεω καποιον σαν τον Λεγκεν ή τον Γκρος που συζητιοταν οταν εφυγε ο Δερμιτζακης. Πρεπει να ερθει μεγαλο ονομα αλλα βεβαια δεν ξερω ποσα μπορουμε να πληρωσουμε...novito έγραψε:![]()
![]()
Ξερουμε iliasp οτι εσυ θα προτιμουσες το @ρχιδι τον Μπαγεβιτς... http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 52#p399152
τι ωρα ειναι η εκπομπη, για να βαλω το ξυπνητιρι..............moican4 έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Δε θα κοιμηθώ ,θα περιμένω να δω τη φάτσα του Λυριτζή το πρωί.
Απο τις 5 ξυπνιος θα ειμαι...
Οποιος δεν το δει ,θα το "καταγραψουμε" εμεις..![]()
Λυριτζης και Οικονομου ..
εμετος ,αηδια, σιχαματα...

ααα, και μην ξεχασω....

[youtube]fSKuIEclnbI&feature[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jpower73 την Δευ 14 Μαρ 2011, 00:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
+++++++++++++++++++++++++++moican4 έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Δε θα κοιμηθώ ,θα περιμένω να δω τη φάτσα του Λυριτζή το πρωί.
Απο τις 5 ξυπνιος θα ειμαι...
Οποιος δεν το δει ,θα το "καταγραψουμε" εμεις..![]()
Λυριτζης και Οικονομου ..
εμετος ,αηδια, σιχαματα...
Σιγά μη χάσω τον ύπνο μου για τους τιποτάδες του σκάι. Τους υπάλληλους του κλαρινάκη.
Φορουσε φανελα του ολυμπιακου...novito έγραψε:Πηγασε γι αυτο δε παιρνω κι ορκο. Η αληθεια ειναι οτι δεν τον ειδα να προκαλει αν και ισως να με παρασερνει το παρελθον του... Να πω την αμαρτια μου παντως, δεν αντιληφθηκα καποια προκληση....Pegasus έγραψε:...
Ο Φετφατζίδης πήγε να πουλήσει τρελίτσα στο ημίχρονο. Κάποιος μπήκε να του μιλήσει αλλά το συγκράτησαν συνδεσμίτες και σεκιουριτάδες. Άκουσε γκάζια από το τεχνικό τιμ τους αλλά τώρα είναι αργά: σε ακόμα ένα ταλέντο τού γ!μήσατε τη νοοτροπία.....
Ξαναείδα τα στιγμιότυπα. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να λένε κάποιοι ότι δεν ήταν πέναλτι. Απλώνει το βρωμόχερό του ο Αβραάμ, σπρώχνει τον παίχτη, τέλος. Απλώς στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως και σε πολλά άλλα, αν πέσεις δεν παίρνεις καν αυτό που δικαιούσαι.
Τα αδέρφια των πουστόγ@υρων θα το πάρουν αυτό και θα το κάνουν σημαία ενόψει της ανόδου τους την Τετάρτη. Μην τρώτε πρόλογο...
@novito μόνο εγώ τον είδα να κάνει χειρονομίες προς την κερκίδα; Μήπως μιλάμε για άλλο περιστατικό; Με μπερδέψατε.
Τα αδέρφια των πουστόγ@υρων θα το πάρουν αυτό και θα το κάνουν σημαία ενόψει της ανόδου τους την Τετάρτη. Μην τρώτε πρόλογο...
@novito μόνο εγώ τον είδα να κάνει χειρονομίες προς την κερκίδα; Μήπως μιλάμε για άλλο περιστατικό; Με μπερδέψατε.
Απλα συνηθισε να παιζει ξυλο μεσα και εξω απο την περιοχη με τον ιδιο τροπο και χωρις να τιμωρειται ποτε! Αγκωνιες, σπρωξιματα και κλωτσιες! Τον εσπρωξε, τελος, Penalty!Pegasus έγραψε:Ξαναείδα τα στιγμιότυπα. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να λένε κάποιοι ότι δεν ήταν πέναλτι. Απλώνει το βρωμόχερό του ο Αβραάμ, σπρώχνει τον παίχτη, τέλος. Απλώς στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως και σε πολλά άλλα, αν πέσεις δεν παίρνεις καν αυτό που δικαιούσαι.
θελανε και πρωταθλημα μες στη Τουμπα!!!
μπουγατσα με ψ@λη θελανε, και ντρεπονταν να το πουνε!!!
μπουγατσα με ψ@λη θελανε, και ντρεπονταν να το πουνε!!!
-
Πες τα γιατί θα μας τρελάνουν. Ποιος κανονισμός λέει ότι μπορείς να παίζεις άμυνα με τα χέρια ρε; Έλεος.Pegasus έγραψε:Ξαναείδα τα στιγμιότυπα. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να λένε κάποιοι ότι δεν ήταν πέναλτι. Απλώνει το βρωμόχερό του ο Αβραάμ, σπρώχνει τον παίχτη, τέλος. Απλώς στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως και σε πολλά άλλα, αν πέσεις δεν παίρνεις καν αυτό που δικαιούσαι.
δεν αντεχετε το 50-50 αυτη ειναι η αληθεια η κολογαβροι το 50-50 το θεωρουν αδικια.....
- kataramenos5
Τι θα φέρει ο γαυρος του χρόνου?
ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ .ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΟ
ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ .ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΟ.
-ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ? -ΑAAΑ THIS... LAST YEAR...
ΥΓ Δεν είμαι καλά το ξέρω..
ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ .ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΟ
ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ .ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΟ.
-ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ? -ΑAAΑ THIS... LAST YEAR...

ΥΓ Δεν είμαι καλά το ξέρω..
-
Το θέμα είναι ότι είναι κράτος οι γαύροι. Όταν το 30% των επισκεπτών του κάθε σάιτ είναι γαύροι, με τι @@ θα πάει το κάθε κλικολάγνο σάιτ να γράψει ότι είναι πέναλτι, πώς θα μας επισκεφτούν μετά ξανά οι γαύροι; Όλοι το φέρνουν από 'δώ κι από 'κεί, απλή επαφή σου λέει, το έδωσε με χαρακτηριστική ευκολία κτλ.eorptol έγραψε:δεν αντεχετε το 50-50 αυτη ειναι η αληθεια η κολογαβροι το 50-50 το θεωρουν αδικια.....
Τα ίδια ισχύουν γενικά και με τα κανάλια, αν και δεν άκουσα τι είπαν σήμερα οι τηλεκαθηγητές διαιτησίας, τα ίδια και με τις φυλλάδες.
Βγαίνει μετά και ο Μόραλης και λέει "οι διαιτητές δεν σφυρίζουν ότι βλέπουν"!!!

Ένας Τζιμπούρ όλος ο Ολυμπιακός... Καληνύχτα. Τα λέμε Τετάρτη 

Και για πιο Gourmet καταστασεις
συνιστω το Γαύρος ξιδατος...

συνιστω το Γαύρος ξιδατος...