Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Π. 2-1 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - gay 2-1 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
Μπράβο για το 3ποντο...Αυτό θέλαμε από αυτό το ματς και το πήραμε...
χοντρή μαρίδα,....τα γαυρόπαιδα θα πάνε αύριο στεναχωρεμένα σχολείο....δεν πειράζει
χοντρή μαρίδα,....τα γαυρόπαιδα θα πάνε αύριο στεναχωρεμένα σχολείο....δεν πειράζει
Θέλανε ,λέει, να γιορτάσουν την κατάκτηση του Πρωταθλήματος τους, στην Τούμπα!

στο στοιχημα στο ε3ωτερικο θα εχουμε κλεισει πολλα σπιτια..
Μπραβο στον ΠΑΟΚ και στον κουτσια, πλεον δειχνει στοιχεια και πανω απ ολα παθος..
το γκολ του παντως ειναι χαρακτηριστικο, ολο τετοια βαζει ..
Μπραβο στον ΠΑΟΚ και στον κουτσια, πλεον δειχνει στοιχεια και πανω απ ολα παθος..
το γκολ του παντως ειναι χαρακτηριστικο, ολο τετοια βαζει ..

Το 1ο γκολ το έβαλε ο κόσμος.
Αλλά ρε ούστη μου δεν γινετε να πάνε μερικά παλικάρια καμιά 20αριά να ξεσηκώσουν τον κόσμο?
Στο σκαι λέει οτι το πεναλτι ήταν ντεμί. Εμένα στο γήπεδο πάντοσ μια χαρά ανατροπή μες φάνηκε!!!!
Ψίφησα γκαρσία γιατι μας πήρε πάνω του όταν έπρεπε.
Τώρα βλέπουμε τετάρτη.
Αλλά ρε ούστη μου δεν γινετε να πάνε μερικά παλικάρια καμιά 20αριά να ξεσηκώσουν τον κόσμο?
Στο σκαι λέει οτι το πεναλτι ήταν ντεμί. Εμένα στο γήπεδο πάντοσ μια χαρά ανατροπή μες φάνηκε!!!!
Τώρα βλέπουμε τετάρτη.
- Caballo Viejo
Τεράστια νίκη!
Παρακαλώ το Θεό να μας δώσει και τη χαρά να κατεβούμε στην Αθήνα για τον τελικό.
Παρακαλώ το Θεό να μας δώσει και τη χαρά να κατεβούμε στην Αθήνα για τον τελικό.
Μεγάλη ψυχολογική ένεση για την συνέχεια, την καταλληλότερη στιγμή και με τον καταλληλότερο τρόπο...
Συγχαρητήρια και στον Κούτσια. Έτσι παθιασμένο όπως σήμερα σε θέλω πάντα...
Συγχαρητήρια και στον Κούτσια. Έτσι παθιασμένο όπως σήμερα σε θέλω πάντα...
-
Caballo Viejo έγραψε:Τεράστια νίκη!
Μπραβο σε ολους.
ΥΓ. το πεναλτυ δεν ηταν.δεν βγηκε αιμα.
- paoki_sweden
BRAVO PAOKARA! I goustari our team today especialy in the second half!!!
GARCIA YOU ARE THE LEADER OF THIS TEAM!! PABLO "RAMBO" GARCIA!!!!
Bravo Koutsia very good game, continueaaaaaaa like this.
Cirillo crazy italiano mafiozo!
Vitolo! Wednesday I want you to score and run to our S.F. PAOK TARATSAS!
AINTAAAAAAAAAAAAAAAAAA PAOKARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
GARCIA YOU ARE THE LEADER OF THIS TEAM!! PABLO "RAMBO" GARCIA!!!!
Bravo Koutsia very good game, continueaaaaaaa like this.
Cirillo crazy italiano mafiozo!
Vitolo! Wednesday I want you to score and run to our S.F. PAOK TARATSAS!
AINTAAAAAAAAAAAAAAAAAA PAOKARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
- alex ntepo
Συγχαρητήρια σε παίχτες και προπονητή για τη μεγάλη νίκη! Έσπασε η πέτσινη παράδοση, τέλειωσε κ η ωνείρωξη για φιέστα μες την Τούμπα, πήραμε το 2ο συνεχόμενο τρίποντο πριν το πολύ κρίσιμο ματς με κούλα, έγινε κ συντήρηση δυνάμεων, όλα καλά! Ο Χάβος που έφαγε ΠΑΡΑ πολύ κράξιμο για την επιλογή αποστολής και για την εντεκάδα που κατέβασε, τελικά δικαιώθηκε. Ειδικά για την επιλογή Κούτσια, ο μικρός τον έβγαλε ασπρομαυροπρόσωπο!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alex ntepo την Κυρ 13 Μαρ 2011, 22:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχεις ένα θέμα με τους Σλάβους εσύ σίγουρα...Δε γίνεται αντί να χαρείς να βγάζεις τόσο χολή αμέσως....Photis έγραψε:Καλύτερος παίχτης του Ολυμπιακού πάντως ήταν ο Μουσλίμοβιτς με τον Ίβιτς να ακολουθεί...Για τον ΠΑΟΚ τώρα......Μετά το 2-1 ο Κωνσταντινέας έπαιζε 100-0 γάβρο.
Ο Κωνσταντινέας έπαιξε πάρα πολύ καλά...Και τα δύο τα φάουλ που έδωσε έξω από την περιοχή μας ήταν ΟΛΟΣΩΣΤΑ και μην φοβάστε να το πείτε...
Πολύ καλή διαιτησία χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι, γιατί θα έπρεπε να είναι το αυτονόητο....
-
niks έγραψε:Μπραβο σε ολους.

στον Σκαι μέχρι πρόσφατα είχε 20% ο μαρινάκης , τι θα έλεγε δηλαδή?Ale3 έγραψε:Το 1ο γκολ το έβαλε ο κόσμος.
Τώρα βλέπουμε τετάρτη.
Σωστό! Πέναλτι=Εξαγωγή αίματος από το σώμα λόγω αντιπάλουniks έγραψε:Μπραβο σε ολους.
Μόνο για τον Ολυμπιακό βέβαια ισχύει η...εσωτερική αιμοραγία.Δεν βλέπουμε αίμα στα πέναλτυ που παίρνουνε και τους παρεξηγούμε τους καϋμένους

Στο πρώτο ημίχρονο το κέντρο μας δεν βλεπότανε με τίποτα.
Εξ΄ού και τα απανωτά λάθη του Κοντρέρας που δεν είχε παίχτη να δώσει τη μπάλα.
Μας κράτησε στο ματς ο Κούτσια, που τον ψήφισα κι όλας σαν ΜΒΠ.
Μπορούσαμε να έχουμε δεχθεί, απο τα απανωτά λάθη που έγιναν, τρία γκόλ και να έχει τελειώσει το ματς απο το 30 λεπτό.
Είχαμε μια φορά κωλοφαρδία.
Στο δεύτερο μέρος μπορούσαμε να βάλουμε εμείς τρία γκολάκια, αλλά κι αυτά φτάνουν.
Μ΄αυτή τη φόρμα που έχουν ο Φωτάκης, ο Ίβιτς και ο Σάλπι (λίγο έπαιξε και ίσως επειδή ξεκουράστηκε μπορεί να παίξει καλλίτερα) δεν πρέπει να παίζουν απο την αρχή.
Τώρα μια ΝΙΚΗ εναντίον της ποιό κωλόφαρδης ομάδας που έχω δεί να παίζει εναντίον μας και πάμε γερά για το κύπελλο.

Εξ΄ού και τα απανωτά λάθη του Κοντρέρας που δεν είχε παίχτη να δώσει τη μπάλα.
Μας κράτησε στο ματς ο Κούτσια, που τον ψήφισα κι όλας σαν ΜΒΠ.
Μπορούσαμε να έχουμε δεχθεί, απο τα απανωτά λάθη που έγιναν, τρία γκόλ και να έχει τελειώσει το ματς απο το 30 λεπτό.
Είχαμε μια φορά κωλοφαρδία.
Στο δεύτερο μέρος μπορούσαμε να βάλουμε εμείς τρία γκολάκια, αλλά κι αυτά φτάνουν.
Μ΄αυτή τη φόρμα που έχουν ο Φωτάκης, ο Ίβιτς και ο Σάλπι (λίγο έπαιξε και ίσως επειδή ξεκουράστηκε μπορεί να παίξει καλλίτερα) δεν πρέπει να παίζουν απο την αρχή.
Τώρα μια ΝΙΚΗ εναντίον της ποιό κωλόφαρδης ομάδας που έχω δεί να παίζει εναντίον μας και πάμε γερά για το κύπελλο.