Μάκης Χάβος

Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Μάκης Χάβος

Δημοσίευση από eorptol »

σωστά ότι ναναι Joshua αληθεια για την σαιζόν 2012 - 2013 τι προβλέπεις ; Χάλια τα πράγματα και τότε ε ;
ένας χορταρεας μας λείπει...... ;)
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

ΕΡΩΤΗΣΗ (προς τους γνώστες του ποδοσφαίρου, επειδή εγώ είμαι και άμπαλος): Πόσο διαφορετική/χειρότερη είναι η χρησιμοποίηση του Φωτάκη ως δεξιού χαφ, από αυτήν του Σορλέν ως αριστερού;

ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ θρήνο και κούλα...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Είναι θέμα πλευράς και εθνικότητας.
eorptol έγραψε:σωστά ότι ναναι Joshua αληθεια για την σαιζόν 2012 - 2013 τι προβλέπεις ; Χάλια τα πράγματα και τότε ε ;
ένας χορταρεας μας λείπει...... ;)
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εμενα προσωπηκα το ιδιο ακριβως με ενοχλουσε και η χρηση του σορλεν αριστερα και ηταν μια απο τις λιγες ενστασεις μου οσον αφορα τον σαντος, ο οποιος βεβαια ζητουσε τον ασσις και του επαιρναν τον φωτακη.Θεωρω αδιανοητο για τον ΠΑΟΚ και ηττοπαθη την στιγμη που ο βολος η κερκηρα και γενικα ολη η superleague παιζει με 2 εξτρεμ εμεις να πρεπει να βαζουμε ενα επιπλεον χαφ για να εξασφαλιζουμε και καλα αμυντικη ισορροπια.Απο την αλλη να συγκρινεται η κλαση του σορλεν με τον φωτακη οκ no comment

Υ.Γ eorptol δεν προκειται να μπω σε αντιπαραθεση μαζι σου παρα μονο αν εκφρασεις προσωπικη σου αποψη και οχι απλα κριτικη στις αποψεις (και ουτε καν) των αλλων οπως σχεδον αποκλειστικα συνηθιζεις.

Υ.Γ2 Το οτι παραμονες αγωνες με τον γαυρο εχουν προπωληθει 1000 εισητηρια δεν σας λεει τιποτα εσας.Ολα ειναι καλα, αλλα ξεχασα φταιει η απογοητευση του κοσμου απο την σαπιλα του ποδοσφαιρου...
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Αδερφέ, κι εμένα όσο με ενοχλούσε ο Σορλέν αριστερά, το ίδιο με ενοχλεί ο Φωτάκης δεξιά, και έκραζα και τον Σάντος, κράζω και τον Χάβο γι' αυτό. Αλλά αυτοί είναι προπονητές, εγώ όχι. Επίσης ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ εδώ μέσα ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ τον Χάβο γιατί σε ένα ματς πήγε να παίξει 4-4-2 με 2 εξτρέμ αντί για 2 πλάγια χαφ, να που εσύ ας πούμε εκφράζεις την αντίθετη γνώμη. Τα λέω αυτά, γιατί τρελλαίνομαι με το πόσο ΑΠΟΛΥΤΗ κριτική κάνουν ορισμένοι, και πόσο ΣΟΒΑΡΑ παίρνουν τον εαυτό τους, πράγμα που εγώ θεωρώ απαράδεκτο. Ας αγαπήσουμε τον ΠΑΟΚ, ας στηρίξουμε τον ΠΑΟΚ, και ταμείο στο τέλος, όπου τις αποφάσεις ευτυχώς θα πάρουν οι αρμοδιότεροι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ποια ειναι η αντιθετη αποψη?Εγω να δεις κραξιμο που ριχνω οταν κατεβαινουμε γενικα με 4-4-2 και ακομα περισσοτερο με 2 εξτρεμ καθως πλαγια χαφ και οχι μονο,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

joshua έγραψε:Θεωρω αδιανοητο για τον ΠΑΟΚ και ηττοπαθη την στιγμη που ο βολος η κερκηρα και γενικα ολη η superleague παιζει με 2 εξτρεμ εμεις να πρεπει να βαζουμε ενα επιπλεον χαφ για να εξασφαλιζουμε και καλα αμυντικη ισορροπια.
Νόμιζα ότι με αυτό εννοούσες ότι πρέπει κι εμείς να παίζουμε με 2 εξτρέμ φίλος, ίσως κατάλαβα λάθος.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Με 2 εξτρεμ φιλε, η και με σαλπι δεξια, αλλα οχι με διαταξη 4-4-2,με 4-2-3-1 που ειναι και το σχημα που ταιριαζει οσο κανενα αλλο στην ομαδα και το ροστερ της.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

αγαπήσατε τον ΠΑΟΚ.11η εντολή-πανάκια.πιστέψατε σε χάβο κ παντέλο για το χτίσιμο της νέας ομάδας.12η εντολή-ασπιρίνη. :lol: :mrgreen:

όσο σκέφτομαι ότι ... κινδυνεύουμε να πάρουμε κύπελο με χάβο,ιδρώνω. :lol:
και σοβαρολογώ διότι θα περαστεί ούτε καν τεχνηέντως αλλά ωμά πως πέτυχε στα πολύ δύσκολα,δικαιώνοντας την επιλογή του.αναφέρομαι στο κύπελο,ανεξαρτήτως του τι θα γίνει στα πλέϊ-όφ,αν μπούμε.κ κάπως έτσι ενδέχεται να εξασφαλίσει το βιοπορισμό του κ τη νέα χρονιά.δίχως να τον κατηγορώ επειδή δεν είναι κατάλληλος να σταθεί προπονητικά ακόμα στον ΠΑΟΚ.αν κ έχω σοβαρές υποψίες πως από τη νέα αγωνιστική χρονιά πιθανότατα να'ναι διά ποικίλους λόγους.
:nairepaok: :pano:

υγ 4-4-2 <<έδειξε>> πάλι ο μάκης;που θα πάει,κάποια φορά οι παίχτες μας ... θα ανταποκριθούν.θα το κάνουν κτήμα τους :!: απλώς θα πρέπει να ζοριστούν λιγάκι να αποκτήσουν άλλα χαρακτηριστικά βιολογικά από αυτά που τους προίκισε ο μεγαλοδύναμος.σε συνδυασμο με την αξιοποίηση της χρονομηχανής σεμινάρια θα παραδίδουν επί του 4-4-2.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Αυτή είναι μια τοποθέτηση "καλύπτω τον κώλο μου στην περίπτωση που πετύχει ο Χάβος" νάβι.
Το να παρακαλάς να μην πάρουμε κύπελλο για να μην μείνει ο Χάβος ή να μην χαρακτηριστεί πετυχημένος, είναι κατάντια ρε φίλε.
Λυπάμαι.
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

joshua έγραψε:Με 2 εξτρεμ φιλε, η και με σαλπι δεξια, αλλα οχι με διαταξη 4-4-2,με 4-2-3-1 που ειναι και το σχημα που ταιριαζει οσο κανενα αλλο στην ομαδα και το ροστερ της.
Συγγνώμη ζητώ, παρανόησις... (Αν και το ζουμί του επιχειρήματός μου είναι αλλού, κ πιστεύω ότι έγινε κατανοητό)
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

DC έγραψε:Αυτή είναι μια τοποθέτηση "καλύπτω τον κώλο μου στην περίπτωση που πετύχει ο Χάβος" νάβι.
Το να παρακαλάς να μην πάρουμε κύπελλο για να μην μείνει ο Χάβος ή να μην χαρακτηριστεί πετυχημένος, είναι κατάντια ρε φίλε.
Λυπάμαι.

με αδικείς.δεν παρακαλάω να μην πάρουμε κύπελο,αν κ να σου πω την αμαρτία μου θα χαρώ απείρως παραπάνω αν βγούμε προκριματικά τσού-λού,έστω κ αν δεν κατακτήσουμε το ... βαρύτιμο.παρακαλάω τυχόν κατάκτηση του κυπέλου να μη διαστρεβλώσει την πραγματικότητα κ να επιφέρει λήθη.ή έστω κατευνασμό.αυτό παρακαλάω να μη γίνει,πιστεύοντας όμως πως τελικά θα γίνει.θα δουλέψει τρελά υποστηρικτός μηχανισμός υπέρ χάβου,εφόσον κατακτηθεί η κούπα κ νοείται εξακολουθεί να στηρίζει το μάκη ο ζαγόρ χωρίς να βλέπω κάποιον προφανή λόγο να αποσύρει απέναντί του την ψήφο εμπιστοσύνης,ειδικά αν σηκώσει ο μάκης κ τρόπαιο.κ πες-πες,γράψε-γράψε θα επιχειρηθεί να υπονομευθεί η ανάγκη να βρεθεί ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.προς το παρόν μελλοντολογώ ασκόπως,το γνωρίζω ...
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

alex ntepo έγραψε:ΕΡΩΤΗΣΗ (προς τους γνώστες του ποδοσφαίρου, επειδή εγώ είμαι και άμπαλος): Πόσο διαφορετική/χειρότερη είναι η χρησιμοποίηση του Φωτάκη ως δεξιού χαφ, από αυτήν του Σορλέν ως αριστερού;
Ως βαθύς γνώστης (το αποδεικνύουν άλλωστε και τα (πολλά) διπλώματα που έχω στην κατοχή μου...), λέω ότι...καμμία σχέση. Βασική εργασία του Σορλέν στο γήπεδο ήταν να "ανεβάζει" το Λίνο με ασφάλεια...Ο Φωτάκης ποιόν θα ανεβάσει...το Μίρο.?
navigator11 έγραψε:αγαπήσατε τον ΠΑΟΚ.11η εντολή-πανάκια.πιστέψατε σε χάβο κ παντέλο για το χτίσιμο της νέας ομάδας.12η εντολή-ασπιρίνη. :lol: :mrgreen:
Πές τα....Γιατί εμείς που δεν μπορούμε να πιστέψουμε (γιατί προφανώς είμαστε παράλογοι) ότι ο Χάβος με το Μιχαηλίδη και τον Παντελή μπορούν να χτίσουν ομάδα (γενικώς ομάδα), πολύ περισσότερο δε, την ομάδα του ΠΑΟΚ, δεν "αγαπάμε" (αρκετά) την ομάδα....

Μη μαλώνεις το παιδί σου...Αγάπησέ το.....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

DC έγραψε:Αυτή είναι μια τοποθέτηση "καλύπτω τον κώλο μου στην περίπτωση που πετύχει ο Χάβος" νάβι.
Λυπάμαι.
έτσι είναι ακριβώς έτσι κάνανε κάποιοι και με τον σαντος τον γνωστό καρπουζά που λέγανε ......
Είναι σωστός ο χρόνος να βγάζουμε αυτήν την μιζερια ενώ εχουμε μπροστά μας κρισιμοτατους αγωνες ;
Φανταστείτε να πανε όλοι με το σκεπτικό του navi στο γήπεδο σήμερα και την τετάρτη τι κλίμα θα μεταφερθεί στους
Παίκτες .....εχουμε χρόνο να κρίνουμε τον χαβο και τον κάθε χαβο αλλα τώρα ενώ έχεις πόλεμο δεν κοιτάς να μαλωσεις με τα παπούτσια σου......
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δες λίγο την εντεκάδα τη σημερινή. Και σύγκρινε με πέρσυ.

Περσυ:
Αριστερό μπακ: Λίνο
Αριστερό χαφ: Σορλέν
Δεξί μπακ: Σνάουτσνερ
Δεξί χαφ: Βιειρίνια

Σήμερα:
Αριστερό μπακ: Σαβίνι
Αριστερό χαφ: Κουτσια
Δεξί μπακ: Ετό
Δεξί χαφ Φωτάκης.

Ο Σάντος έβαζε αριστερα χαφ και από πίσω επιθετικογενές μπακ, ενώ στην άλλη μεριά αμυντικογενές μπακ με καθαρό εξτρεμ.
Ο Χάβος βάζει δεξιά χαφ και από πίσω επιθετικογενές μπακ, ενώ στην άλλη πλευρα αμυντικογενές μπακ με καθαρό εξτρεμ.

Το ίδιο ακριβώς πράγμα. Αλλά με χειρότερο υλικό γιατί Φωτάκης-Σορλέν δεν συγκρίνονται. Ο γάλλος ήταν δύο επίπεδα πάνω. Όπως επίσης κι ο Ετό είναι πολύ χειρότερος από τον περσυνό Λίνο, κι ο Κούτσια είναι κλάσεις χειρότερος από τον Βιειρί.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”