ένας χορταρεας μας λείπει......

eorptol έγραψε:σωστά ότι ναναι Joshua αληθεια για την σαιζόν 2012 - 2013 τι προβλέπεις ; Χάλια τα πράγματα και τότε ε ;
ένας χορταρεας μας λείπει......
Νόμιζα ότι με αυτό εννοούσες ότι πρέπει κι εμείς να παίζουμε με 2 εξτρέμ φίλος, ίσως κατάλαβα λάθος.joshua έγραψε:Θεωρω αδιανοητο για τον ΠΑΟΚ και ηττοπαθη την στιγμη που ο βολος η κερκηρα και γενικα ολη η superleague παιζει με 2 εξτρεμ εμεις να πρεπει να βαζουμε ενα επιπλεον χαφ για να εξασφαλιζουμε και καλα αμυντικη ισορροπια.
Συγγνώμη ζητώ, παρανόησις... (Αν και το ζουμί του επιχειρήματός μου είναι αλλού, κ πιστεύω ότι έγινε κατανοητό)joshua έγραψε:Με 2 εξτρεμ φιλε, η και με σαλπι δεξια, αλλα οχι με διαταξη 4-4-2,με 4-2-3-1 που ειναι και το σχημα που ταιριαζει οσο κανενα αλλο στην ομαδα και το ροστερ της.
DC έγραψε:Αυτή είναι μια τοποθέτηση "καλύπτω τον κώλο μου στην περίπτωση που πετύχει ο Χάβος" νάβι.
Το να παρακαλάς να μην πάρουμε κύπελλο για να μην μείνει ο Χάβος ή να μην χαρακτηριστεί πετυχημένος, είναι κατάντια ρε φίλε.
Λυπάμαι.
Ως βαθύς γνώστης (το αποδεικνύουν άλλωστε και τα (πολλά) διπλώματα που έχω στην κατοχή μου...), λέω ότι...καμμία σχέση. Βασική εργασία του Σορλέν στο γήπεδο ήταν να "ανεβάζει" το Λίνο με ασφάλεια...Ο Φωτάκης ποιόν θα ανεβάσει...το Μίρο.?alex ntepo έγραψε:ΕΡΩΤΗΣΗ (προς τους γνώστες του ποδοσφαίρου, επειδή εγώ είμαι και άμπαλος): Πόσο διαφορετική/χειρότερη είναι η χρησιμοποίηση του Φωτάκη ως δεξιού χαφ, από αυτήν του Σορλέν ως αριστερού;
Πές τα....Γιατί εμείς που δεν μπορούμε να πιστέψουμε (γιατί προφανώς είμαστε παράλογοι) ότι ο Χάβος με το Μιχαηλίδη και τον Παντελή μπορούν να χτίσουν ομάδα (γενικώς ομάδα), πολύ περισσότερο δε, την ομάδα του ΠΑΟΚ, δεν "αγαπάμε" (αρκετά) την ομάδα....navigator11 έγραψε:αγαπήσατε τον ΠΑΟΚ.11η εντολή-πανάκια.πιστέψατε σε χάβο κ παντέλο για το χτίσιμο της νέας ομάδας.12η εντολή-ασπιρίνη.![]()
![]()
έτσι είναι ακριβώς έτσι κάνανε κάποιοι και με τον σαντος τον γνωστό καρπουζά που λέγανε ......DC έγραψε:Αυτή είναι μια τοποθέτηση "καλύπτω τον κώλο μου στην περίπτωση που πετύχει ο Χάβος" νάβι.
Το να παρακαλάς να μην πάρουμε κύπελλο για να μην μείνει ο Χάβος ή να μην χαρακτηριστεί πετυχημένος, είναι κατάντια ρε φίλε.
Λυπάμαι.