Σταύρος Κόλκας
- Sick Bastard
Re: Σταύρος Κόλκας
Έλα ρε γεωπόνε πες μας την αλήθεια εσύ.gate4mitsos έγραψε:Ευτυχως που υπαρχει ο κολκας για να διαβαζουν τα φυτα του ΠΑΟΚ την αληθεια..
Ευτυχως που υπαρχουν ΠΑΟΚτσηδες σαν και σενα και μας λενε τι πρεπει να διαβαζουμε και τι οχι.........Μαλλον,δεν εχεις σε καμμια εκτιμηση τους συνοπαδους σου......τα "αδερφια" σου............gate4mitsos έγραψε:Ευτυχως που υπαρχει ο κολκας για να διαβαζουν τα φυτα του ΠΑΟΚ την αληθεια..
ΥΓ.Τωρα που σιγα-σιγα αρχιζει να χανεται ο προσανατολισμος του οπαδικου κινηματος του ΠΑΟΚ-δικη μου,η εκτιμηση-,αποψεις σαν και αυτη θα αρχισουν να ευδοκιμουν!
Kαι μόνο που ασχολούμαστε με τους ΑΡΔ ρίχνουμε το επίπεδο μας σαν φίλαθλοι και οπαδοί.
Και γώ έχω γράψει καλά λόγια κατά καιρούς για τον Κόλκα αλλά μέχρι εκεί.
Δημοσιογράφοι-Αθλητικογράφοι στην Ελλάδα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού οι υπόλοιποι είναι βόδια και ρουφιανάκια νομιστεράκια με οδηγό το εύκολο χρήμα που τους πασσάρουν οι μεγαλοεκδότες και τα ταμεία των ομάδων.
Πρέπει να αποβάλλουμε ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΔΕΡΦΙΑ......ΟΛΟΥΣ.
REBOOT.........!!!
Και γώ έχω γράψει καλά λόγια κατά καιρούς για τον Κόλκα αλλά μέχρι εκεί.
Δημοσιογράφοι-Αθλητικογράφοι στην Ελλάδα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού οι υπόλοιποι είναι βόδια και ρουφιανάκια νομιστεράκια με οδηγό το εύκολο χρήμα που τους πασσάρουν οι μεγαλοεκδότες και τα ταμεία των ομάδων.
Πρέπει να αποβάλλουμε ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΔΕΡΦΙΑ......ΟΛΟΥΣ.
REBOOT.........!!!
-
Αλανια οταν εγραφα για φυτα εννοουσα ολους μας που καθομαστε και διαβαζουμε την αποψη του καθενος που πληρωνεται για να ρουφιανευει και ζει απο τον ΠΑΟΚ..Και εγω καθημερινα διαβαζω τον κολκα(λογω της δουλειας μου) και πολλες φορες εχω συμφωνησει με τον συγκεκριμενο.Το θεμα μου ειναι πως οι δημοσιογραφοι επηρεαζουν πολυ ενα μεγαλο ποσοστο του λαου του ΠΑΟΚ και αποτελουν εδω και χρονια τον καρκινο της ομαδας.Μακαρι να κανανε καθε μερα απεργια ολοι τους..
Οποιος διαφωνει με κατι ας μου το πει..
ΥΓ ουτε αμα σας εβριζα τετοιες αντιδρασεις..θιχτηκατε ολοι για τον σταυρο..
Οποιος διαφωνει με κατι ας μου το πει..
ΥΓ ουτε αμα σας εβριζα τετοιες αντιδρασεις..θιχτηκατε ολοι για τον σταυρο..

- Kostomanolis
Το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω... Για εμάς (εκτός Θεσσαλονίκης)αυτοί οι δημοσιογράφοι είναι η μοναδική μας επικοινωνία με τον ΠΑΟΚ εκτός από τους αγώνες... Στο θέμα αυτό θα συμφωνήσω μόνο όσον αφορά το ραδιόφωνο, γιατί όσες φορές έχει τύχει να ακούσω στην Θεσσαλονίκη, με αγανακτούν κυρίως τα αδερφια που ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του... Αλλά όποιος έχει κρίση, ακούει,βλέπει και φιλτράρει τις πληροφορίες που του έρχονται και κρατάει ότι θεωρεί χρήσιμο... Τα υπόλοιπα τα πετάει... Ο καθένας έχει την άποψή του και δεν χρειάζεται ούτε να φιμώνεται κανείς, ούτε το να πιστεύουμε τον καθένα, όσα μέσα και άκρες έχει... Ο χρόνος είναι αυτός που αποδεικνύει ή όχι, αν αυτά που λέει θα γίνουν ή όχι.
Αλλά όποιος έχει κρίση, ακούει,βλέπει και φιλτράρει τις πληροφορίες που του έρχονται και κρατάει ότι θεωρεί χρήσιμο... Τα υπόλοιπα τα πετάει... Ο καθένας έχει την άποψή του και δεν χρειάζεται ούτε να φιμώνεται κανείς, ούτε το να πιστεύουμε τον καθένα, όσα μέσα και άκρες έχει... Ο χρόνος είναι αυτός που αποδεικνύει ή όχι, αν αυτά που λέει θα γίνουν ή όχι.
αυτο ακριβώς τα λέει ολα.
αν ο δημοσιογραφος βγει και πει δλδ οτι παιξαμε μπαλαρα την κυριακη και μας αδικησε η διαιτησια γι αυτο φάγαμε 4 και εσυ (ο οποιοσδηποτε εσυ) τον πιστεψεις φταιει ο δημοσιογραφος που τα λεει ή εσυ που τον πιστευεις???
αυτο ακριβώς τα λέει ολα.
αν ο δημοσιογραφος βγει και πει δλδ οτι παιξαμε μπαλαρα την κυριακη και μας αδικησε η διαιτησια γι αυτο φάγαμε 4 και εσυ (ο οποιοσδηποτε εσυ) τον πιστεψεις φταιει ο δημοσιογραφος που τα λεει ή εσυ που τον πιστευεις???
Kαι αυτό τι σημαίνει ότι θα τους αφήσουμε να λένε ότι θέλουν?Απλά εμείς θα φιλτράρουμε?
Άμα δε φιλτράραμε τις αντι-Παοκτσήδικες βλακείες τους δεν θα κάναμε καν αυτή την συζήτηση....το θέμα είναι πως θα τους αποβάλλουμε από τον ΠΑΟΚ.
Άμα δε φιλτράραμε τις αντι-Παοκτσήδικες βλακείες τους δεν θα κάναμε καν αυτή την συζήτηση....το θέμα είναι πως θα τους αποβάλλουμε από τον ΠΑΟΚ.
@ΡΧΙΔΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...
ο σταυράκης που παλια ηταν στον πανελλήνιο και ακόμα μας το λέει και δεν ντρέπεται ενώ τα αδέρφια μας από κάτω ντρέπονται μέχρι αηδίας και τον σιχαίνονται αφάνταστα για αυτό το πράμα που κατάντησε...έχει μούτρα ο κύριος να μιλάει κιόλας ο πατσοκοιλιάς που πέρυσι σας έκραζε και σας είπε χάρη σε εμενα βγήκατε 2οι και 3οι και ακόμα κάθεστε και ασχολείστε με τον χοντρό...αυτός που μας έκανε τα παπάρια ΝΑ στο θέμα του κοντού και ακόμα μας τα κάνει για το τι πάσα έδωσε και το τι κοντρόλ έκανε αλλά για ότι δεν βάζει γκολ που μας υποσχόταν 15 το λιγότερο και έγινε ρόμπα δεν το λέει κανείς...ο χοντρός που η πατσοκοιλιά του που είναι τόσο μεγάλη και δεν μπορεί να δει το μόριο του κάθε καλοκαίρι πουλάει ότι καλύτερο υπάρχει στον ΠΑΟΚ...πρόπερσι ήταν ο Γκαρσία πέρυσι ήταν ο Κοντρέρας και φέτος είναι ο Βιερίνια που για τον μικρό δεν έφτασε καν καλοκαίρι και μας τα έχουν κάνει νταούλια για το πόσα λεφτά θα πάρουμε και αν θα πάρουμε και και και...υπάρχουν 1002 μλκίες που έχουν κάνει και ντροπιάζουν τον σύλλογο και ακόμα κάποιοι κάθονται τους ακούν και διαμορφώνουν την άποψη τους για την ομάδα που αγαπάν!
ΑΑααα και μην ξεχάσω χοντρέ το περιοδικό των συνδέσμων δεν το αντιλήφθηκες ακόμα ή το έθαψες γιατί εκεί πέφτει κράξιμο???
ΠΑΟΚ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ ΧΟΝΤΡΕ
ο σταυράκης που παλια ηταν στον πανελλήνιο και ακόμα μας το λέει και δεν ντρέπεται ενώ τα αδέρφια μας από κάτω ντρέπονται μέχρι αηδίας και τον σιχαίνονται αφάνταστα για αυτό το πράμα που κατάντησε...έχει μούτρα ο κύριος να μιλάει κιόλας ο πατσοκοιλιάς που πέρυσι σας έκραζε και σας είπε χάρη σε εμενα βγήκατε 2οι και 3οι και ακόμα κάθεστε και ασχολείστε με τον χοντρό...αυτός που μας έκανε τα παπάρια ΝΑ στο θέμα του κοντού και ακόμα μας τα κάνει για το τι πάσα έδωσε και το τι κοντρόλ έκανε αλλά για ότι δεν βάζει γκολ που μας υποσχόταν 15 το λιγότερο και έγινε ρόμπα δεν το λέει κανείς...ο χοντρός που η πατσοκοιλιά του που είναι τόσο μεγάλη και δεν μπορεί να δει το μόριο του κάθε καλοκαίρι πουλάει ότι καλύτερο υπάρχει στον ΠΑΟΚ...πρόπερσι ήταν ο Γκαρσία πέρυσι ήταν ο Κοντρέρας και φέτος είναι ο Βιερίνια που για τον μικρό δεν έφτασε καν καλοκαίρι και μας τα έχουν κάνει νταούλια για το πόσα λεφτά θα πάρουμε και αν θα πάρουμε και και και...υπάρχουν 1002 μλκίες που έχουν κάνει και ντροπιάζουν τον σύλλογο και ακόμα κάποιοι κάθονται τους ακούν και διαμορφώνουν την άποψη τους για την ομάδα που αγαπάν!
ΑΑααα και μην ξεχάσω χοντρέ το περιοδικό των συνδέσμων δεν το αντιλήφθηκες ακόμα ή το έθαψες γιατί εκεί πέφτει κράξιμο???
- Kostomanolis
Δεν έχω κάτι υπέρ ή κατά του Κόλκα, αλλά αυτό που λες είναι ανέφικτο... Πάντα θα υπάρχουν δημοσιογράφοι γύρω από τον ΠΑΟΚ, όπως υπάρχουν σε κάθε ομάδα, παγκοσμίως... Η αμέσως επόμενη επιλογή είναι να μην τους ακούς και να μην αγοράζεις τις φυλλάδες τους, αν δεν μπορείς ή δεν θέλεις να φολτράρεις τα λεγόμενα ή τα γραφόμενα τους. Και εδώ στο παοκμανια, εξάλλου αναδημοσιεύσεις δημοσιογράφων ή ΅δημοσιογράφων΅διαβάζεις στην δεξιά στ¨ηλη. Αν δεν κάνεις κλικ με το ποντίκι τότε τους αποφεύγεις και αυτούς...Argonaut4 έγραψε:Kαι αυτό τι σημαίνει ότι θα τους αφήσουμε να λένε ότι θέλουν?Απλά εμείς θα φιλτράρουμε?
bob έγραψε:@ΡΧΙΔΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...
Φίλε μου το αν το Κόλκας είναι 100-200 κιλά δεν μας ενδιαφέρει, ότι γράφει παπαριές και το παίζει διανοούμενος αυτό είναι ένα άλλο θέμα, να μου γράφει τώρα εμένα ο Κόλκας να βουτήξω την γλώσσα στο μυαλό... αυτό πάει πολύ.. ποιος? αυτός που βγάζει λεφτά στο όνομα του ΠΑΟΚ και στις συνειδήσεις των οπαδών, Αυτός που κατα διαστήματα ήθελε να φύγουν Γκαρσία , Μουσλίμοβιτς, Αμφιβάλλω αν ο κύριος αυτός βοήθησε την ομάδα σε κάποια ΑΜΚ στο μέγεθος που του αναλογεί, και δεν μιλάω για 300-500 ευρώ, τόσα βάζουμε εμείς που δεν βγάζουμε λεφτά στις πλάτες του ΠΑΟΚ.
Εν κατακλείδι θα πω πως αν ο Κόλκας μελετούσε το ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ όπως έκανε και με το Τσοντο DVD (γνώριζε όλο το καστ σκηνοθεσία κτλ κτλ) της Τζούλιας ίσως να συμφωνούσαμε σε πολλά πράγματα.
Τώρα για το αν είναι πατσοκοιλιάς τον έχει μικρό ή μεγάλο , αυτό είναι κάτι που δεν μας αφορά.
Η σχέση δημοσιογράφου - κοινού είναι αμφίδρομη. Ένας γραφίας της σειράς θα γράψει αυτά που θέλει να διαβάσει το κοινό του. Ένας πονηρός γραφιάς της σειράς που νομίζει οτι είναι και κάποιος, θα γράψει αυτά που τον συμφέρουν ανεξαρτήτως του τι θέλει το κοινό του. Ένας σωστός δημοσιογράφος - αρθρογράφος θα γράψει αυτά που χρειάζεται για να εκπαιδεύσει και διδάξει το κοινό του, ώστε να καταλάβουν - εξελίξουν - σχολιάσουν οι αναγνώστες του τις απόψεις του. Εμείς τι περιμένουμε να έχουμε σε ένα οπαδικό μπλογκ; Ο καθένας που συνεχίζει να ασχολείται και ενημερώνεται από ένα τέτοιο, πάει να πει οτι βρίσκει σε αυτό, αυτό που ψάχνει και χρειάζεται.
ΥΓ. Πρώτη φορά πάντως βλέπω δημοσιογράφους να τα χώνουν, να κατηγορούν, να ειρωνεύονται και να νουθετούν βάσει της πολύχρονης εμπειρίας τους και του καλλιεργημένου πνευματικού, επαγγελματικου και γενικότερου επιπέδου, αυτούς που τους ταίζουν με τα κλικς τους...ο καθένας παίρνει ό,τι του αξίζει. Και ως αναγνώστης και ως συγγραφέας, αμφίδρομα.
ΥΓ. Πρώτη φορά πάντως βλέπω δημοσιογράφους να τα χώνουν, να κατηγορούν, να ειρωνεύονται και να νουθετούν βάσει της πολύχρονης εμπειρίας τους και του καλλιεργημένου πνευματικού, επαγγελματικου και γενικότερου επιπέδου, αυτούς που τους ταίζουν με τα κλικς τους...ο καθένας παίρνει ό,τι του αξίζει. Και ως αναγνώστης και ως συγγραφέας, αμφίδρομα.
- Kostomanolis
Δε χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε σε ακριβώς προηγούμενη δημοσίευση!
Thx, AdminTeam
+1000 ειδικά στο υστερόγραφο
Thx, AdminTeam
+1000 ειδικά στο υστερόγραφο
free4 έγραψε:Λίγο λόγια για τον Χάβο
Η ζωή, η μοίρα, η αύρα ή οτιδήποτε άλλο μπορώ να φανταστώ μας έχει φέρει στη καθημερινότητά μας τα δύο χρώματα που συνοδεύουν τον ΠΑΟΚ. Το άσπρο και το μαύρο.
Πιάνω τον εαυτό μου να μην μπορεί να αγοράσει άλλα ρούχα, που να έχουν άλλα χρώματα εκτός από αυτά. Στη ντουλάπα μου, ελάχιστα θα βρεθεί κάτι διαφορετικό. Άντε λίγο μπλε σκούρο, λίγο μπεζ, άντε κανά χακί χοντρά – χοντρά. Σε ποσοστό πάντως, δεν αγγίζουν ούτε το 10% τα υπόλοιπα χρώματα.
Μάλλον, το άσπρο και το μαύρο μας ακολουθά και σα νοοτροπία. Το γκρι δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει άλλωστε και στη ντουλάπα μου, νομίζω πως το σιχαίνομαι, όπως το κίτρινο.
Έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται πως μάλλον ο άνθρωπος που είναι σε ποιο δύσκολη θέση απ όλους είναι ο Χάβος. Μετά τα τέσσερα που φάγαμε από την ΑΕΚ, ζωντανό να τον έτρωγα δεν θα χόρταινα. Είναι η μούρλα που σε πιάνει, είναι η τρέλα του εγωισμού που σου βγαίνει σε τόσο έντονο βαθμό που δεν υπολογίζεις τίποτα μπροστά της.
Σήμερα, βλέποντας την διαχείρισή του, ικανοποιήθηκα όχι γιατί ξαφνικά πιστεύω πως είναι προπονητής θαύμα, αλλά επειδή μέσα στη πίεση που αισθάνεται, εμφάνισε πρακτική σκέψη.
Μέσα από τα όσα έχω καταλάβει για τον Χάβο, ένα πράγμα με κάνει να μαλακώνω όταν πρέπει να τον κρίνω. Ανέλαβε ένα πολύ βαρύ φορτίο που δεν ήταν δικό του. Έπρεπε να βάλει πλάτες σε έναν οργανισμό που εκείνη τη στιγμή έπασχε. Τις έβαλε μέχρι εκεί όμως που φτάνει το πάπλωμα και η αλήθεια είναι πως εγώ αν είχα απαιτήσεις Σάντος από τον Χάβο, θα ήμουν βλάκας.
Για παράδειγμα, δεν μπορώ να περιμένω από τον Χάβο να μου έχει 22 ετοιμοπόλεμους παίκτες, κάτι που έκανε πέρυσι ο Σάντος έχοντας μάλιστα λιγότερα παιχνίδια.
Ο Πορτογάλος οδήγησε ομάδες στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, είχε ευρωπαϊκές πορείες. Άλλωστε από πέρυσι το καλοκαίρι μου έλεγε – αφού είχε φύγει – πως η ομάδα θα έχει πρόβλημα αν περάσει και στις τρεις διοργανώσεις. Ένα πρόβλημα που θα αντιμετώπιζε και ο ίδιος αν έμενε, αλλά σε μικρότερο βαθμό.
Αυτό που καταλαβαίνω εγώ με τον Χάβο είναι ότι προσπαθεί. Αλλά λόγω έλλειψης εμπειρίας, μία απόφαση που ο Σάντος θα την έπαιρνε σε μία ώρα, αυτός ήθελε δύο. Μία σκέψη που ο Σάντος θα την ανέλυε μόνος του, ο Χάβος θα τη συζητούσε.
Φανταστείτε επίσης, πως ο Χάβος έχει να διαχειριστεί μία ομάδα του Σάντος και πως ο τελευταίος διαχειριζόταν τη δική του. Άλλο ένα ντεζαβαντάζ για τον σημερινό μας προπονητή.
Κάτι που είχα καταγράψει και παλαιότερα, με αποτέλεσμα να παρεξηγηθώ, είναι η κοντινή επαφή του Χάβου με τους παίκτες, σε αντίθεση με τον Πορτογάλο που απλά τους κοιτούσε με το βλέμμα του Ντρούπι και τους έγραφε εκεί που δε χωρά μελάνι. Αλλά αυτή η απόσταση, ήταν δημιουργική στο αίσθημα δικαιοσύνης μέσα στην ομάδα, κάτι που σήμερα υπάρχει όχι σε άσχημο, αλλά σε μικρότερο σίγουρα βαθμό.
Μπορώ να βρω πολλά θετικά στον Χάβο, προσθέτοντας το γεγονός πως τακτικά δεν είχε χρόνο να δουλέψει. Μία ομάδα που παίζει αγώνα κάθε τέσσερις ημέρες, είναι αστείο να πιστεύει κάποιος πως μπορεί να προσθέσει στοιχεία στο παιχνίδι της. Να αλλάξει αγωνιστικό πλάνο, να βάλει αυτοματισμούς. Οι προπονήσεις αναλώνονται στο χαλάρωμα, στο φρεσκάρισμα, άντε και λίγο στη προσαρμογή απέναντι στον αντίπαλο.
Μπορώ να πω πως με τη μαγκιά του ο Χάβος έριξε στη μάχη τον Αθανασιάδη, κέρδισε έναν ποδοσφαιριστή ονόματι Τσουκαλά, βελτίωσε την συμπεριφορά του Κουτσιανικούλη – ελπίζοντας να τη δούμε και σε διάρκεια – πέρασε τον ΠΑΟΚ στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Με την ίδια ευκολία μπορώ να πω πως έκανε και λάθη. Η διαχείριση που Ελ Ζαρ, που ένα μήνα έκανε τον τραυματία και ξαφνικά μπήκε στην ομάδα, η συμπεριφορά του απέναντι στον Μπαλάφα που τον εξαφάνισε στο καλό του μομέντουμ, η απραγία του χρήσιμου Σαβίνι, το κακό τάιμινγκ της χρησιμοποίησης Βιτόλο. Και άλλα πολλά.
Καταλήγοντας, θέλω να πω – γράψω, πως ο Χάβος έχει την ευκαιρία να γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Έχει μπροστά του την ελπίδα διεκδίκησης μίας θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και την διεκδίκηση του κυπέλλου Ελλάδος. Ο τίτλος νούμερο επτά, μπορεί να έχει τη σφραγίδα του και είναι η ώρα που το ρόστερ του έχει γεμίσει και ο προβληματισμός του μπορεί να μειωθεί.
Από εκεί και πέρα, πρέπει να σταματήσει αυτή η υπόγεια σύγκρισή του με τον Σάντος. Τα 100 χιλιάρικα του Χάβου ή πόσα παίρνει δεν είμαι σίγουρος, διαφέρουν με τα 600 του Σάντος (χωρίς τους συνεργάτες τους). Οι παραστάσεις του ενός, απέχουν από του άλλου, ακόμη και σε επικοινωνιακό επίπεδο.
Ο ΠΑΟΚ θα πάει μέχρι το τέλος της σεζόν με τον Χάβο και καλό θα ήταν να βοηθηθεί πρώτα από τον εαυτό του, διευρύνοντας λίγο τη σκέψη του και μαζεύοντας την ξεροκεφαλιά του και μετά από εμάς που δεν θα μας χαλούσε να πάρει η ομάδα έναν τίτλο, ακόμη και αν δίπλα στη λέξη προπονητής, υπάρχει το όνομα της… Μαντώ Μαυρογέννους.Κώδικας: Επιλογή όλων
http://blog.paok24.com/?p=1002
σαν συγνωμη μου μοιαζει. συγνωμη που παρασυρθηκε για λιγο τις προηγουμενες μερες και εκραξε.