Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cristiano4 έγραψε:«Σχετικά με δήθεν δηλώσεις του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο ο ίδιος ο παίκτης διαψεύδει ότι έδωσε συνέντευξη και θεωρεί ότι ο πρώην ατζέντης του με τον οποίο μίλησε τελευταία φορά πριν ένα χρόνο, έδωσε ψευδείς πληροφορίες στον Σουηδό δημοσιογράφο»
Ε δεν είμαστε καλα ρε καθηκια αφήστε μας ήσυχους εχουμε και κρίσιμα ματς μπροστά παλιολαμογια....
Και οι καλοθελητές τρεξανε αμεσως να κραξουνε τι να πω.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Δευ 07 Μαρ 2011, 23:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βρισκόμαστε σε περίοδο ακυβερνησίας. Ή μάλλον, έχουμε φτάσει στο σημείο που η μόνη εξουσία είναι οι "φρούραρχοι" της επανάστασης, οι γνωστοί "δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ".
Αυτοί που με το ζόρι καθιέρωσαν τον Σαλπιγγίδη σέντερ φορ (γιατί δεν μπορεί να παίζει αλλού και δεν αισθάνεται καλά στα πλάγια), αυτοί που με το στανιό δε θέλανε συγκεκριμένο προπονητή στην ομάδα και είναι ικανοί να αβαντάρουν και τον Γιασέρ για τη θέση αυτή, αυτοί που δεν έχουν ίχνος ΤΣΙΠΑΣ πάνω τους και στράφηκαν με απίστευτη ΜΑΝΙΑ εναντίον και των τελευταίων εναπομεινάντων πυλώνων της ομάδας δηλαδή των ποδοσφαιριστών (Γκαρσία, Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς κτλ).
Σε αυτές τις στιγμές, ένα είναι σίγουρο. Οποιοδήποτε κράξιμο απέναντι στους παίκτες της ομάδας αποτελεί ΥΒΡΗ και ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Στιγμές που θυμίζουν πολύ την περίοδο του ιστορικού κυπέλλου του 2001, εν μέσω παραπλήσιας ακυβερνησίας, όπου καθάρισαν οι παίκτες και ο προπονητής. Το επόμενο δεκαήμερο θα καθορίσει τα ΠΑΝΤΑ.
Νομίζωότι δίνετε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ σημασία σ'αυτές τις δηλώσεις. Τόσο οι δηλώσεις του Μούσλι, όσο και οποιουδήποτε άλλου ποδοσφαιριστή, δεν έχουν καμιά ουσιαστική σημασία. Τις περισσότερες φορές αποτελούν μέρος του μάρκετινγκ, της επίτευξης των προσωπικών τους στόχων, και εξαρτώνται αποκλειστικά από τις τρέχουσες συνθήκες κατά την περίοδο που γίνονται. Είναι επίσης αποτέλεσμα της προσπάθειας των ίδιων και των μάνατζέρ τους να δημιουργήσουν ένα συγκεκριμένο προφίλ προς τα έξω. Κάποιες άλλες φορές, μπορεί να γίνονται και ελαφρά τη καρδία που λέμε, χωρίς να τις πολυσκεφτούν. Αν διαπιστώσουν ότι κάποια δήλωσή τους μπορεί να τους ζημιώσει με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ τρόπο, μπορούν κάλλιστα να τις διαψεύσουν και να πουν ότι αυτοί ουδέποτε είπαν κάτι τέτοιο, ή ότι έγινε παρεξήγηση, δεν ήταν καλή η μετάφραση και τέτοια. Με λίγα λόγια, στα @@ μας τι είπε και τι δεν είπε ο Μούσλι. Μπορεί να βάλει 2 από τα 5 γκολ που πρέπει να αρπάξει μεθάυριο η ΑΕΚ; Εκεί να σε χαρώ Ζλάταν Αλάνι-Γάμα-το-Λιμάνι-και-τους-Μουσλίμ-της-Φενέρ-οβιτς!
Είναι δυνατόν να πιστεύετε και να αναπαράγετε με τόση απίστευτη αφέλεια αυτό το κείμενο;
ΑΝΤΕ να δεχτώ οτι είναι απλήρωτος, προφανώς δεν είναι 7 μήνες. Αλλά και να είναι, σημαίνει οτι θέλουμε να τον διώξουμε.(Ο Βιερίνια που είναι στο άλλο άκρο είναι τίγκα πληρωμένος.)
ΑΝΤΕ να δεχτώ οτι βαρέθηκε.
ΔΕΝ γίνεται να δεχτώ οτι εξέφρασε άποψη περί ανέμων και υδάτων, οτι δεν έχουμε στόχους για τίτλο( !!!! σε μια βδομάδα παίζουμε ημιτελικό για κουπα !!! )
ΔΕΝ γίνεται να δεχτώ οτι μιλάει έτσι ο Ζλάταν που είναι σκαλωμένος με τον ΠΑΟΚ και το πόσο καλά πέρασε εδώ.
Κυρίως αυτό που μου τη δίνει άγρια, είναι το μίσος που βγάζουν ορισμένοι, που πιάνονται απο μια παπαριά και με τη μια διαλύουν κάθε έννοια σεβασμού στον οποιονδήποτε μέσα στην ομάδα, επειδή έγραψε μια μαλακία μια σκανδιναβική φυλλάδα.
Δίνω 9/10 πιθανότητες να είναι στημένο το κείμενο.
Αν δεν είναι, τότε πρώτα φταίει ο παίκτης που τον είπαμε να φύγει και δεν ήθελε με το ζόρι, που μέχρι πριν λίγο καιρό όπως μαθαίναμε ντρεπόταν απέναντι στους συμπαίκτες του που δεν μπορεί να σκοράρει ούτε πάνω απ τη γραμμή, που του δώσαμε τόση στήριξη αντί να τον πουλήσουμε έστω με 100 χιλιάρικα τόσους μήνες που μπαινοβγαίνει στα ιατρεία.
Και ακόμα, είναι δυνατόν να μίλησε για γηρασμένη ομάδα;;;; Οι γηραιότεροι παίκτες της ομάδας, έχουν προσφέρει απείρως περισσότερα απο αυτόν με τα ίδια ή και λιγότερα λεφτά (Ποιοί; Οι Πάμπλο, ο Βλάνταν, ο Λίνο. Αυτοί είναι οι γηραιότεροι. Ποιός πρόσφερε λιγότερα απο το Ζλάταν; ΚΑΝΕΙΣ.) Επομένως θα θεωρήσω αρρωστημένη προσβολή απέναντι σε συναδέλφους του το να έχει κάνει τέτοιες δηλώσεις.
Και ο Ζλάταν, όσο χαζούλης και φευγάτος να είναι, ΔΕΝ είναι μ@λ@κ@ς.
Σταματήστε λοιπόν την παπαριά και δείτε κατάματα οτι πράγματι δεν πάει καλά στην ομάδα, και αυτό είναι η ΑΠΟΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ, που δίνει την ευκαιρία στον κάθε μαλάκα να μας τρυπάει. Αυτό, μάλιστα, είναι ένα τραγικό λάθος του Ζαγοράκη, κυρίως απέναντι στον εαυτό του, γιατί αυτός θα την πληρώσει στο τέλος.
Συνεπώς, είμαι βέβαιος οτι αυτές οι δηλώσεις θα διαψευστούν, αύριο κιόλας.
Αν οχι, θα πέσει πολύ κυνήγι, και θα είναι κρίμα για τον ίδιο τον παίκτη και τον μάνατζερ του.
Οποιος θέλει μένει στα τυπικά που αφορούν τον όντως εντελώς λάθος χρόνο που βγήκε και έκανε αυτές τις δηλώσεις και στο αν έχει προσφέρει σχετικά μ' αυτά που πληρώθηκε.....μπορείς να σπάσεις τα αρχίδια σου για πολύ ώρα με αυτόν τον τρόπο.
Εγώ προτιμώ να μείνω στην ουσία που με τον τρόπο που περιγράφει ο Μούσλι-που έχει σε πολλά δίκιο-είναι απογοητευτική γι' αυτήν την ομάδα που κάποτε κανείς δεν ήθελε να φύγει.Και κάτι μου λέει πως σε λίγο πολλοί θα συνωστίζονται στην πόρτα της εξόδου.
Καμμιά προοπτική,κανένα όραμα και κανένας σχεδιασμός δεν υπάρχει σ' αυτή την ομάδα....που ξεκινάει απ' την επιλογή του προπονητή, των μεταγραφικών στόχω,των στόχων που πρέπει να έχει μία ομάδα......αυτά που λέμε και μεις εδώ και κάποιοι το παίζουν έκπληκτοι.
Αυτό βέβαια που ξέχασε επιμελώς (και ευγενικώς) να αναφέρει ο Μούσλι είναι πως και με προπονητή επιπέδου τοπικού πρωταθλήματος,το πράγμα γίνεται χειρότερο.
Τα μάτια (και ο προβληματισμός) ας μην πέσουν στο δέντρο αλλά στο δάσος.....
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:"Υπάρχουν προβλήματα στον σύλλογο. Μπορεί κάποιος να μείνει απλήρωτος μέχρι και επτά μήνες, αλλά έτσι είναι στην Ελλάδα", δήλωσε ο Μουσλίμοβιτς στην ιστοσελίδα fotbollskanalen.se.
Σωστα ρε αδερφε αλλα και να μην ειναι 7 μηνες και να ειναι 5, τι αλλαζει?
Εγινε η ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ που θα μπορουσε να γινει.
Ειλικρινα ντρεπομαι οταν βλεπω τον περηφανο λαο του ΠΑΟΚ να τσιμπαει σαν το πιο ηλιθιο ψαρι σε δολωματα που εχουν πεσει πανω απο χιλιες φορες κι ακομα ομως κανουν δουλεια.Δηλαδη τοσο να μη πω τι ειμαστε ρε πστ μου?
Αγομαστε και φερομαστε απο τον καθε τυχαρπαστο?
Καποιος παραπανω ρωταει αν τζαμπα γραφαμε τοση ωρα.
Οχι αδερφε δε γραφαμε τζαμπα. Γραφαμε για να κονομανε οι ΑΡΔ. Τιποτα δεν ειναι τζαμπα σ'αυτη τη ζωη κι ακομα να το παρετε χαμπαρι.