23. Λευτέρης Σακελλαρίου
Re: 23. Λευτέρης Σακελλαρίου
Μετά από 3 μήνες αγωνιστικής απραξίας κ παραγκωνισμού πέραν λογικής περίμενε κανείς ότι θα μπει στο 3-0 και θα γίνει κάτι?Θα'παιρνε το ματς πάνω του ας πούμε,αυτός και ο επίσης αχρηστεμένος Αριας?Παιδία σοβαρευτείτε
Συμφωνώ πως ούτε αυτός, ούτε ο Arias φταίνε σε τίποτα ή πρέπει να χαρακτηριστούν...
στον φετινο ΠΑΟΚ παιζουν ΜΟΝΟ οι χειρότεροι....
γιαυτο εισαι παγκο.
μετα μας φτεει και το "κουρασμενο" υλικο.
γιαυτο εισαι παγκο.
μετα μας φτεει και το "κουρασμενο" υλικο.
Εδώ ο κοντός έχει παίξει 41 παιχνίδια και στα 35 σερνόταν, κι εσείς μου λέτε για τον Σακελαρίου; Φυσικά παίζουν πάντα οι καλύτεροι.. 

τον βαζει με αεκ που ηταν ολα χαμενα και μετα τον ξανα εξαφανιζει....χαβο δεν παμε καλα...
πολυ φοβαμε οτι δεν φτεει μονο ο χαβος για αυτο.
Αν δεν το εχουμε καταλαβει γινοντε καποια εγκλήματα στον φετινο ΠΑΟΚ με καποιους παικτες.
Αν δεν το εχουμε καταλαβει γινοντε καποια εγκλήματα στον φετινο ΠΑΟΚ με καποιους παικτες.
Ρε μπας και πλακωθηκες με τον Χαβο και δεν το ξερουμε...
Εχουμε Λινο,Σαβινι,Σακελαριου βαλε και τον Γεωργιου και οταν ακουω οτι ο Σταφυλιδης θα παρει ευκαιριες κ οτι λογω τραυματισμου ακομα δεν εχει παιξει απορω.Δεν εχω κατι με το παιδι προς θεου.17 χρονων ειναι μπορει να ειναι πολυ καλος αλλα σε παιχνιδια που καιγεσαι προτιμας να βαλεις καποιους καλυτερους ή εστω καποιους που απλα δεν σου εχουν κανει ζημια μεχρι τωρα.
Δλδ ο Δερμιτζακης μας φορτωσε ενα παλτο κ εφυγε?
Τι να πω.Τοσο χαλια ειναι ο Λευτερης?
Δεν το πιστευω.
Ας ελπισουμε οταν θα εχουμε πλεον Προπονητη (αμην και ποτε παναγια μου) να μπορεσουμε να τον αξιολογησουμε καλυτερα.
Εχουμε Λινο,Σαβινι,Σακελαριου βαλε και τον Γεωργιου και οταν ακουω οτι ο Σταφυλιδης θα παρει ευκαιριες κ οτι λογω τραυματισμου ακομα δεν εχει παιξει απορω.Δεν εχω κατι με το παιδι προς θεου.17 χρονων ειναι μπορει να ειναι πολυ καλος αλλα σε παιχνιδια που καιγεσαι προτιμας να βαλεις καποιους καλυτερους ή εστω καποιους που απλα δεν σου εχουν κανει ζημια μεχρι τωρα.
Δλδ ο Δερμιτζακης μας φορτωσε ενα παλτο κ εφυγε?
Τι να πω.Τοσο χαλια ειναι ο Λευτερης?
Δεν το πιστευω.
Ας ελπισουμε οταν θα εχουμε πλεον Προπονητη (αμην και ποτε παναγια μου) να μπορεσουμε να τον αξιολογησουμε καλυτερα.
- PaOkArAsIrAkLiO
Για να πω την αληθεια ο Σακ δεν μου πολυγεμιζει το ματι! Προτιμω τον Σταφυλλιδη ή τον Γεωργιου για να ξεκουραζει τον Λινο.Για Σαβινι ουτε λογος!
- Dark_Shadow
gika έγραψε:Εδώ ο κοντός έχει παίξει 41 παιχνίδια και στα 35 σερνόταν, κι εσείς μου λέτε για τον Σακελαρίου; Φυσικά παίζουν πάντα οι καλύτεροι..
Πσσ διαπιστωση... βλεπεις μπαλα γκικα παραδεχομαι