Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από Mutasevic »

Οτι δεν παμε καλα δεν παμε καλα .Βενζινα γιοκ.Εχουν κλαταρει ολοι οι παιχτες και το σχεδιο φαινεται πως ειναι να παρουμε το κυπελλο και να κανουμε διακοπες απο το Μαιο.Αμα να φυγει ο Ζαγορ μετα να δειτε χαλι , ταμειο α κανουμε στο τελος της χρονιας και οποιος δεν κανει το πουλο απλα πραματα.
Άβαταρ μέλους
nick_shortjohn

Δημοσίευση από nick_shortjohn »

Σημείωση: Τη χρονιά της σαρδέλας η ομάδα εντέχνως (απ' όσο ακούγεται) βγήκε εκτος play-off. Όχι ότι είχε σοβαρή ομάδα και θα έβγαινε αλλά όσο να 'ναι το επεδίωξε να μη βγει στην πεντάδα γιατί και οι συντελεστές βαθμολογίας τότε ήταν πολυ διαφορετικοί και δεν υπήρχε ελπίδα για 2η ή 3η θέση πάρα μόνο για κάνα ουέφα απ' τον Ιούνιο οπότε δε το κυνήγησε καν για να μπορέσει να κάνει προγραμματισμό της προκοπης. Κι έκανε για 3 χρόνια... Αλλά φέτος άμα μπούμε στα play-off οι συτελεστές είναι διαφορετικοί και μέχρι 2οι βγαίνουμε αν παίξουμε σαν άνθρωποι (αν εμφανιστεί π.χ. το πνέυμα του Φερνάντο). Απλά άμα πάρουμε το κύπελλο νομίζω παίρνουμε και την "καλή" (αυγουστιάτικη) θέση ουέφα...
Άβαταρ μέλους
mkpaok

Δημοσίευση από mkpaok »

Photis έγραψε:
dj_timo έγραψε:Εγω παντως θα τον στηριζω μεχρι να βρεθει καλυτερος. Τους χειροτερους του εζησα. Γι'αυτο εκτιμω τον καλυτερο απο εκεινους που με οδηγησαν στην καταστροφη.
Τον πολύ καλύτερο...!!!!!Απλά τα λάθη πρέπει να του τα λέμε καλόπιστα!!!Επίσης η ομάδα διέρχεται κρίσιμη καμπή για τη φετινή σεζόν και καλά κάνουμε να συγκεντρωθούμε στο στόχο...
:pano:
+4
Επειδη το εχει ξανακανει μπορω να ειμαι συγουρος οτι γνωριζει πως να ξανακτισει αυτο που με δικα του λαθη γκρεμιστηκε φετος. Το θεμα ειναι αν εχει την διαθεση να το κανει με ολα αυτα που γινονται γυρω του.
Το ιδανικο αυτη τη στιγμη θα ηταν να εννωθουμε ξανα ολοι γυρω του, να κανουμε την αυτοκριτικη μας και πρωτα αυτος και να χτισουμε τον ΠΑΟΚ της επομενης μερας
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

ζαγορακη σε παω σε εκτιμαω αλλα φετος εχεις κανει ΤΡΑΓΙΚΑ λαθη ... δεν ειναι δυνατον να εχεις στελεχωσει την ομαδα αγωνιστικα με ανυπαρχτους .. χαβους κωνσταντιντιδηδες λεμονακηδες μιχαηλιδηδες

κανονισε να τους διωξεις οσο πιο γρηγορα και να φερεις σοβαρο προπονητη και τεχνικο διευθυντη
Άβαταρ μέλους
nick_shortjohn

Έκανε μια τεράστια προσπάθεια πριν 4 χρόνια και στελέχωσε την ομάδα με ικανότατα άτομα στις νευραλγικές θέσεις. Ξεκίνησε με Ζήση που πλην από μεμονομένες κινήσεις τύπου Παπάζογλου και επιμονή στην ξένη αγορά για προπονητή τη στιγμή που δεν το επέτρεπε το μπάτζετ, η θητεία του είναι άκρως επιτυχημένη. Ξεκίνησε με Σάντος και στήριξε όλη την αποσαρδελοποίηση πάνω του κόντρα στην ελληνική συνήθεια να φεύγει πάντα ο προπονητής και όχι το συνονθύλευμα και έχτισε μια ομάδα το λιγότερο με γερό μέταλλο που χτυπούσε πρωτάθλημα. Επανέφερε την ομάδα σε επίπεδο πρωταθλητισμού έστω και με οικονομικά ανοίγματα, έδωσε όραμα και συσπείρωσε όλες τις δυνάμεις και τις τάσεις του ΠΑΟΚ. Ώσπου κάπου το έχασε. Έμεινε μόνος, χωρίς χρήματα και...

...Σ' ένα καλοκαίρι ξεκίνησε η διάλυση η οποία ολοκληρώνεται τώρα (και δε θεωρώ ότι με κυπελλάκι όλα είναι όμορφα και τι ωραία, τι καλά). Η ομάδα αγωνιστικά έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της.

Αντί για έναν αντάξιο του Ζήση ήρθε ο παντελώς άσχετος Παντέλος με μηδενικό κύρος και διασυνδέσεις και με μοναδικά "highlights" όλη τη χρονιά, τη διαφαινόμενη αποτυχία στις μεταγραφές (δεν αναγνωρίζω ελαφρυντικά, αν δεν μπορούσε ας μην ερχόταν), την αποτυχία στο να πείσει οποιονδήποτε παίκτη για τις θέσεις της διοίκησης και την ανάθεση ρόλων (ο Παπάζογλου του έλεγε "δε φεύγω" μέχρι να τον πάρει ο Δερμιτζάκης, ο Γκαρσία και οι βεντέτες τον γράφουν στα παπάρια τους, αντί να βάλει μια τάξη στα αποδυτήρια έγιναν μπουρδέλο, χωρίστηκαν σε Έλληνες και ξένους και σε λίγο θα χωριστούν σε Σαρακατσάνους, Πόντιους κ.λ.π.) και επίσης τις αποβολές του απ' τον πάγκο σε πόσα ματς όταν ωρύεται σε σημείο λύπησης (πραγματικά όταν βλέπω μπαμπίνο ταμτάκο και παντέλο να τσιρίζουν σαν κατίνες μου θυμίζει ομάδα Γ' τοπικού Ευρυτανίας).
Η εξωαγωνιστική θωράκιση γίνεται με μέθοδο...

Στο θέμα προπονητή (συνυπολογίζοντας τα οικονομικά) το καλοκαίρι η λύση Δερμιτζάκη φάνταζε λογική καθώς έδειχνε να τον πιστεύει ο Τέο (άσχετο αν στην πορεία αποδείχθηκε μυρωδιάς) και ξαφνικά και με την άστοχη φλασιά του Ζήση έρχεται ο... Δερμιτζάκης της Ιταλίας με τριπλάσια φράγκα και διαλύει στην ουσία τη φιλοσοφία που του είπατε προηγουμένως να μην αλλάξει. Και φτάνουμε στον Μάκη που του ανέθεσες τα πάντα. Του φέρνεις και τον μπαμπίνο (μόνο ο Άγγελος λείπει να αρχίσουμε τις αυτοκτονίες) και πάμε γερά κ.λ.π.. Και με προσευχές και τον αυτόματο περίμενες να βγει η χρονιά πούδρα...
Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά... Και δεν πρόκειται να παραιτηθεί (όπως και ο Δερμιτζάκης). Δεν είναι χαζός. Είναι σα να έχεις γκόμενα την Μπελούτσι και να λες ..."παραιτούμαι από γκόμενός της". Δεν το κάνεις. Οπότε παραίτησέ τον εσύ. Όσο θα τον αφήνεις, τόσο θα ζει με την ελπίδα ότι θα αναστρέψει τα πράγματα (όπως και ο Δερμιτζάκης που θα έφευγε ματωμένος...). Οι παίκτες τον θέλουν γιατι τον κάνουν ότι θέλουν (προκύπτει από δηλώσεις). Γι' αυτό φοβάται να βγάλει τον Γκαρσία κ.λ.π. Από τακτικής άποψης ακόμα κάνει την πρακτική του... Δοκιμάζει πράγματα... Πάιζει football manager...

Άποψη μου (άχρηστη και αχρείαστη) είναι ότι ο Δερμιτζάκης (μυρωδιάς, τα 'παμε αυτά) ήταν πιο ορθολογιστής στην τακτική αλλά δεν του βγήκε. Βέβαια και ο Μουρίνιο να έρθει αμφιβάλλω αν θα του βγει κάτι...

Ένα μεγάλο του λάθος κατα τη δική μου άποψη είναι ότι, ίσως δεν άντεξε, ίσως παρασύρθηκε κι απ' τον κόσμο, το ότι έχασε εκείνο το αφ' υψηλού, σνομπ ύφος και την εγκράτεια που είχε στην αρχή. Με το "χαμηλά την μπάλα" και την αδιαφορία στα θεσμικά όργανα κατάφερνε να είναι αφοσιωμένος στο χτίσιμο της ομάδας και προσπαθούσε να βελτιώσει κάθε αδυναμία που θα του προκαλούσαν εξωαγωνιστικοί παράγοντες και το κατάφερνε. Ώσπου ένα μεσημέρι... "Πάμε για πρωτάθλημα" και λίγους μήνες μετά σπασμωδικές κινήσεις εναντίον ΚΕΔ και θεσμικών οργάνων. Απ' τη στιγμή που αποφάσισε να αντεπιτεθεί, δεν το έκανε μεθοδευμένα και έδειχνε κάποιες φορές πως το έκανε για να καλύψει εσωτερικά κενά με αποκορύφωμα το ματς με τον Άρη εντός (που μας έφταιγαν τα χάλια μας και μόνο και βγαίνει η χειρότερη ανακοίνωση ΠΑΕ όλων των εποχών του τύπου "διαγραφή διαιτητή τώρα" και "αποφορτίζω την ομάδα από τον πρωταθλητισμό" ...ντράπηκα) και στην τελική δεν πέτυχε σχεδόν τίποτα τη στιγμή που πέρσι σε καθάρισαν εν ψυχρώ με τον γαμόσπιτο Σπαθα...

Ώσπου φτάσαμε εδώ... Ούτε τον κράζω, ούτε τον βρίζω! Τον θέλω στην ομάδα αφού δεν υπάρχει καμία απολύτως αξιόπιστη λύση. Τον παρακαλώ μόνο να μάθει από τα λάθη του και να συνεχίσει. Να κάνει μια συνέντευξη τύπου και να μιλήσει ειλικρινά. "Δεν υπάρχει μία και πάμε για σωτηρία"; Εγώ εκεί θα είμαι να τον στηρίξω. Αλλά να το πει...
Η ομάδα χρειάζεται επειγόντως εναν νέο Ζήση, εναν νέο Σάντος και μια νέα αποσαρδελοποίηση. Αν δεν το αναγνωρίσει τότε θα είναι λάθος. Αν επαναπαυθεί σε ενδεχόμενη κατάκτηση κυπέλλου, ζήτω που καήκαμε... Είμαι μαζί του σε ότι αποφασίσει αν δω ότι συνεχίζει όπως τότε και τώρα να δίνει το 99% της ζωής του στον ΠΑΟΚ καταλαβαίνοντας τα λάθη του και διορθώντάς τα στο μέτρο που μπορεί...

ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ! ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕΣ!
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

ZAGORAKI!

Beos infront of you

Psomiadis infront of you

Adamidis infront of you

PAO I dont know who infront of you

Marinakis 30 points infront of you!

But yes we have the chanse of winning the Greek Cup! THIS IS PAOK!

When you finish Xavos continue with Michailidis its OK! And yes only sign players that are free! We dont have any money we are the gipsys of greek football! But its also strange becuase the stadium is almost always full! But PAOK has no money. EUROPALEUGE IS COSTFULL for PAOK as GOUMENOS always said, WE GO IN WHEN WE PLAY IN EUROPE!
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

:lol: :lol: :lol: swedish, I melted...be good to make us laugh in bad times like this one :?

κατα τ' άλλα αντε 100 φορες στα λέμε και στα ξαναλέμε, δεν είναι κ πυρηνικη φυσική, πλάνο κ οργανωση αλα 1η σου χρονιά στον ΠΑΟΚ.
Ότι γουσταρεις κανε, αν δεν μπορείς ή δε θέλεις πεστο να ξέρουμε κι εμεις που βαδίζουμε.

τέλος ελπίζω να μη ξανακούσω καμια μ@λ@κία οτι φταίει ο λαος.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Steenage έγραψε:ζαγορακη σε παω σε εκτιμαω αλλα φετος εχεις κανει ΤΡΑΓΙΚΑ λαθη ... δεν ειναι δυνατον να εχεις στελεχωσει την ομαδα αγωνιστικα με ανυπαρχτους .. χαβους κωνσταντιντιδηδες λεμονακηδες μιχαηλιδηδες

κανονισε να τους διωξεις οσο πιο γρηγορα και να φερεις σοβαρο προπονητη και τεχνικο διευθυντη

+++++++++++++++++

Ευτυχως αρχισαν να τα λενε και πολλοι αλλοι για το τεχνικο τιμ και ειδικα για τον ΛΕΜΟΝΑΚΗ απο τον ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΕΛΟΣ :opaokara: :opaokara: :opaokara:

ΡΕΠΟΡΤΑΤΖΙΔΕΣ :redcard: ΜΑΝΑΝΖΟ-ΠΑΡΡΑΓΩΓΟΙ-ΜΜΕ :redcard:
Άβαταρ μέλους
nick_shortjohn

Τι σε φταίει ο Λεμονάκης, μια χαρά είναι...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Πως γίνεται να Τον στηρίζεις, αλλά να αμφισβητείς τις επιλογές Του?
αυτα μονο στον ΠΑΟΚ συμβαίνουν.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Kolokotronis_4 έγραψε:Πως γίνεται να Τον στηρίζεις, αλλά να αμφισβητείς τις επιλογές Του?
Δείξε λίγο έλεος ρε συ οπλαρχηγέ.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ τον στηριζω και τον υπεραγαπω γιατι ειναι ΑΣΤΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ και οχι σαρδελες οπως τεχνικο τιμ.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Οποιαδήποτε κριτική, ειδικά η "καλόπιστη", τώρα παραμονές της μεγάλης μάχης ενόψει κυπέλου και πλέη-οχ είναι ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΝΗ.
Δεν προσφέρει απολύτως τίποτα θετικό ίσα ίσα που αποσυσπειρώνει και αποσπά την προσοχή μας από τον μεγάλο στόχο μας.
Τα ξέρουμε, έχουν χιλιοειπωθεί, είναι γνωστά σε όλους. Το έχουμε ξεχειλώσει το θέμα, δεν παίρνει άλλη ανάλυση.
Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Αυτό ξέρω εγώ.
Ως τότε προσήλωση και αυτοσυγκέντρωση στον μεγάλο στόχο. Στα επόμενα 6+1 παιχνίδια παίζεται όλη χρονιά.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Kolokotronis_4 έγραψε:Πως γίνεται να Τον στηρίζεις, αλλά να αμφισβητείς τις επιλογές Του?
Kolokotronis_4 έγραψε:Οποιαδήποτε κριτική, ειδικά η "καλόπιστη", τώρα παραμονές της μεγάλης μάχης ενόψει κυπέλου και πλέη-οχ είναι ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΝΗ.
Δεν προσφέρει απολύτως τίποτα θετικό ίσα ίσα που αποσυσπειρώνει και αποσπά την προσοχή μας από τον μεγάλο στόχο μας.
Τα ξέρουμε, έχουν χιλιοειπωθεί, είναι γνωστά σε όλους. Το έχουμε ξεχειλώσει το θέμα, δεν παίρνει άλλη ανάλυση.
Ως τότε προσήλωση και αυτοσυγκέντρωση στον μεγάλο στόχο. Στα επόμενα 6+1 παιχνίδια παίζεται όλη χρονιά.
+άπειρο σε όλα.

Και στηρίζω και κράζω όποτε κάτι μου ξινίζει δε γίνεται.

Φαταούλες ΠΑΟΚτσήδες..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Kolokotronis_4 έγραψε:Οποιαδήποτε κριτική, ειδικά η "καλόπιστη", τώρα παραμονές της μεγάλης μάχης ενόψει κυπέλου και πλέη-οχ είναι ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΝΗ.

θεωρώ δεδομένο πως στην ΑΠΕΥΚΤΑΙΑ περίπτωση αποκλεισμού από την αεκ στο κύπελο την άλλη τετάρτη θα έχεις την ίδια άποψη.ιδίως μετά από καμιά εμφάνιση έστω και ελαφρώς καλύτερη της χθεσινής.
κατά βάση χτύπημα κάτω από τη μέση θα'ναι τυχόν ύβρεις ή γιούχες κατά του ζαγοράκη την τετάρτη με τέλη ή την κυριακή με γαύρο στην τούμπα πρίν την έναρξη του αγώνα.οπότε ας μη βιαζόμαστε να χωριστούμε σε καθεστωτικούς και αντί.μέχρι να μας επιβεβαιώσουν ή να μας διαψεύσουν τα γεγονότα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”