AEK - Π.Α.Ο.Κ. 4-0 Σχόλια & παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν
PAOKhead

Re: αεκ 44- ΠΑΟΚ 4-0 σχόλια και παραλειπόμενα..

Δημοσίευση από PAOKhead »

Η σημερινη ντροπη ξεπλενεται μονο με νικη στο κυπελλο με αντιστοιχο σκορ και φυσικα κατακτηση του τιτλου στον τελικο.
Αλλα επειδη καλο ειναι να ειμαστε ρεαλιστες (που σαι ρε καρπουζα του εστοριλ που δε μας εκανες) ή ντροπη αυτη δε θα ξεπλυθει. Τουλαχιστον φετος.
Γιατι αν στο κυπελλο δει παλι κανα μεγαλομανες ονειρο ο Ιωακειμ και παει για "εκδικηση" με 4-4-2, ελκυστικο ποδοσφαιρο με πολλα γκολ κτλ κτλ, τη βαψαμε

Δε μπορω να το χωνεψω ρε πστ μου. ΡΕ ΜΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΡΕ ΓΙΑΤΙ??????????
kalamata4

Δημοσίευση από kalamata4 »

Δε μπορούμε να κάνουμε πολλά. Έχουμε μια βδομάδα που παίζουμε όλη τη χρονιά. Ρίξτε καμιά κουτουλιά στον τοίχο να ηρεμήσουμε και τα λέμε μετά την επόμενη τετάρτη.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:Μην τρελαίνεστε ρε. Σχέδιο ήταν για να τους αδειάσουν(ψυχολογικά) ενόψη 2ου ημιτελικού στην Τούμπα.

Θα τρίβετε τα μάτια σας με το αποτέλεσμα του αγώνα στην Τούμπα με την ΑΕ44.
Ραντεβού στις 16.03.2011.

:opaokara:

τι να πεις.....μακαρι..... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

Scoco - Karnabalia : 4-0

τα στατιστικά μας δεν είναι για playoff, o gay Βόλου έχει πετύχει 13 γκολ ποιο πολλά απο μας,
οπότε δεν μου αξίζει να μπω καν στα playoff. Δυστχυχώς ρίξαμε τα ζάρια και φέραμε ασσόδυο.
Μόνο το Κύπελλο μας μένει για την παρηγοριά.
Πάντως σήμερα μου λύθηκαν κάποιες απορίες, όπως γιατί δεν παίζει ο Σακελαρίου ας πούμε. Αν είναι να φύγει ο Κρέσιτς ας μην ξαναμπεί στην 11άδα γιατί χάνει από την αξία μεταπώλησης. Ο Χάβος για μένα δεν ευθύνεται, οι παίκτες φταίνε 100%, μετά το 3-0 μια χαρά έπαιζαν με τσαμπουκά, στην αρχή πετούσαν χαρταετό.
Υ.Γ χωρίς Βιερίνια-Γκαρσία να μην πω και Ιβιτσ.. είμαστε σαν πρόβατα που πάνε για σφαγή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zoomgr την Κυρ 06 Μαρ 2011, 22:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

ΠΑΟΚαρες αντε παλι στο αεροδρομιο να υποδεχτητε τους παιχταραδες επειδη φαγανε μονο 4...
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ .....γιατι μας γαματε ετσι την ψυχολογια ;
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Πρόεδρε σ'αγαπάμε σ'εκτιμάμε αλλά διώξε τους φίλους σου από τον πάγκο και τη διοίκηση κ φέρε σοβαρούς ανθρώπους επαγγελματίες να κάνουν τα αυτονόητα...και ρίξε και στα μαλακισμένα ένα ομαδικό πρόστιμο που μου θέλαν και αποχή
τρελαg4

Δημοσίευση από τρελαg4 »

cronos έγραψε:Μην τολμήσει να βάλει κανείς διακριθέντα.....

Γιατί όχι ! :o
Εγώ είδα τον Κοντρέρας σήμερα πόσο τρελαμένος ήταν γι αυτά που έβλεπε και ράγισε η καρδία μου.
Έπαιξε άμυνα ,κέντρο και επίθεση.Τι άλλο θα μπορούσαμε να του ζητήσουμε?
Γι αυτό για μένα ο Κοντρέρας MVP!!!
Και πρέπει να παραδεχτώ οτι και ο Μούσλι το πάλεψε όσο μπορούσε.Τι θέση έπαιζε?Για δεκάρι μου έκανε. :shock
Τέλος πάντων!Το θέμα τώρα είναι, πως θα διαχειριστούμε αυτή την ήττα(πελώρια και ξεφτήλα δεν αντιλέγω).Όμως κάτι υπερβολές που έγραψαν μερικοί (γιούχες-άδεια Τούμπα-μπηχτές στον Ζαγοράκη) καλό θα ήταν να μην ¨ξεφεύγουμε".Καταλαβαίνω το πόνο, την απογοήτευση και την πίκρα στα χείλη μας,αλλά καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε ο,τι πριν τέσσερις μέρες που παίξαμε μαζί τους με 9 παίχτες, τα αεκάκια ήταν εξαφανισμένα!! :oops:
Η ομάδα μας χρειάζεται και εμείς έχουμε την υποχρέωση να είμαστε δίπλα τους.Γιατί ΠΑΟΚ είσαι!
Εξάλλου τι χρωστάει ο Γκαρσία,ο Βιειρίνια,ο Ίβιτς και όλοι όσοι έλλειπαν, να τα ακούσουν και να χειροτερέψουμε την ήδη χάλια ψυχολογία τους?
Τα επόμενα ματς είναι ζωής ή θανάτου!
Γι αυτό η Τούμπα πρέπει να είναι γεμάτη.
Όχι γιούχες αλλά μόνο ένα σύνθημα "ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ"
Διαφορετικά, θα ήθελα να μου απαντήσετε ειλικρινά,με το χέρι στην καρδία.
Μετά τον ΠΑΟΚ ΤΙ? :roll:

ΥΓ.1 Σήμερα αποδείχτηκε, ξεκάθαρα νομίζω,για ποιο λόγο παίζουμε πάντα με τους ίδιους και τους ίδιους παίχτες.
Γιατί πολύ απλά δεν έχουμε άλλους. :shock:
ΥΓ.2 Νομίζω επίσης ο,τι είναι άδικο να βρίζουμε τον Λίνο.Γιατί εμείς φταίμε που ο άνθρωπος πέρυσι (που ήταν απλός τέλειος ),εμείς του βγάλαμε το "λάδι".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τρελαg4 την Κυρ 06 Μαρ 2011, 22:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
iliasp

Δημοσίευση από iliasp »

zoomgr έγραψε:Υ.Γ χωρίς Βιερίνια-Γκαρσία να μην πω και Ιβιτσ.. είμαστε σαν πρόβατα που πάνε για σφαγή.

Μα αυτο ακριβως σημαινει να εισαι προπονητης: στα δυσκολα οταν λειπουν τα αστερια σου να μπορεις να παρεις ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα π.χ. 0-0.

Επισης ειναι πασιφανες οτι οι παιχτες τον γραφουν το Χαβο, κανουν οτι θελουν. Οταν ο προπονητης δεν μπορει να επιβαλλει πειθαρχια στους παιχτες του ειναι ωρα να φυγει.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

επίσης άλλη μια παράδοση καλά κρατεί...
η ομάδα μετά από αποχές παικτών να τρώει 4άρες...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αν αυτός ο Π.Α.Ο.Κ. περάσει play-off, θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα...Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι... :redcard:
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

που ναι ο ιβιτς οεο που ναι ο ιβιτς.. :? :? :cry:
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

zoomgr έγραψε:..... Ο Χάβος για μένα δεν ευθύνεται, οι παίκτες φταίνε 100%, μετά το 3-0 μια χαρά έπαιζαν με τσαμπουκά, στην αρχή πετούσαν χαρταετό.
Υ.Γ χωρίς Βιερίνια-Γκαρσία να μην πω και Ιβιτσ.. είμαστε σαν πρόβατα που πάνε για σφαγή.

Πάλι οι παίκτες φταίνε...5ετές στο Χάβο τώρα και φέρτε και Τέβες, Μαικόν, Τσάβι....Τότε μπορεί έχουμε μια ελπίδα ότι δε θα φταίνε οι παίκτες...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

zoomgr έγραψε:τα στατιστικά μας δεν είναι για playoff, o gay Βόλου έχει πετύχει 13 γκολ ποιο πολλά απο μας,
οπότε δεν μου αξίζει να μπω καν στα playoff. Δυστχυχώς ρίξαμε τα ζάρια και φέραμε ασσόδυο.

Tείνω να το πιστέψω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνων”