AEK - Π.Α.Ο.Κ. 6/3 19:30 nova1
Re: AEK - Π.Α.Ο.Κ. 6/3 19:30 nova1
Φερτε μας το κύπελλο στον πυργο τον λευκό.
Απο ποτε εχω να δω τον ΠΑΟΚ σε ενα ντερμπι εκτος να παιξει επιθετικα και ανοιχτα μπαλαρα....
ας φαω και 3...... θελω σημερα να δω μπαλα απο τον ΠΑΟΚ και γκολ ΤΕΛΟΣ.
Απο ποτε εχω να δω τον ΠΑΟΚ σε ενα ντερμπι εκτος να παιξει επιθετικα και ανοιχτα μπαλαρα....
Μαζι σου ρε falegkos αλλα δηλαδη στον ΠΑΟΚ δεν υπαρχει αλλη λυση μεταξυ των σουπερ αμυντικων προσανατολισμων με τα τρελλα στυλ 4 χαφ γραμμη μαζινο στο κεντρο σε μια ευθεια με μονο ενα εξτρεμ και ενος απιστευτου 4-4-2 οπου μεταξυ 6 παικτων μαρκαρουν μονο οι 2 αντε και ο σαλπι?Δεν μπορουμε για μια φορα να χρησιμοποιησουμε τα αυτονοητα με 2 αμυντικα χαφ και 2 εξτρεμ?
- pagotatzis
Ε λογικα αν ζουσες τη δεκαετια του 70' απο τοτε μαλλονFalegkos έγραψε:Φερτε μας το κύπελλο στον πυργο τον λευκό.
Δεν ζουσα αδερφε αλλα ειδα κατι βιντεακια με κατι τεσσαρες στον γαυρο για πλακα.....
τεσπα.
τεσπα.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Αν κατεβάσουμε αυτην την ενδεκάδα που λεγεται εχω δυο απορίες...
1)ποιος απο μας θα μαρκαρει στα στημενα τους?χανουμε πολύ σε μποι με ελ ζαρ,κουτσια, σαλπι,βιτολο,κτλ..
2)ποιος θα εκτελει τα δικα μας??εκτός γκαρσια φωτακης..
Κατι μου λεει οτι θα δουμε μπαλάφα η φωτακη σημερα
1)ποιος απο μας θα μαρκαρει στα στημενα τους?χανουμε πολύ σε μποι με ελ ζαρ,κουτσια, σαλπι,βιτολο,κτλ..
2)ποιος θα εκτελει τα δικα μας??εκτός γκαρσια φωτακης..
Κατι μου λεει οτι θα δουμε μπαλάφα η φωτακη σημερα
- george aspromayros
τι να κανουμε κοντους εχουμε....κ γω κοντος ειμαι αλλά...
θα μιλησει η ψυχη ρε!!
παραθετω απο olapaok
Δέλλας, Ματέος, Ντιόπ, Μάκος, Μπάχα, Μπλάνκο, Μανωλάς που θα βρίσκονται κατά τα φαινόμενα στην ενδεκάδα της Ένωσης είναι πολύ δυνατοί στον αέρα και οι παίκτες του ΠΑΟΚ καλούνται να ξεπεράσουν το προφανές μειονέκτημα τους. Πως; Αποφεύγοντας αρχικώς τα πολλά φάουλ γύρω από την περιοχή αλλά και παίζοντας με το δυνατόν μεγαλύτερο πάθος.
Οι πεντάδες
ΠΑΟΚ
Κουτσιανικούλης 1.68
Ελ Ζαρ 1.71
Σαλπιγγίδης 1.72
Βιτόλο 1.68
Σνάουτσνερ 1.74
Αεκουλα
Δέλλας 1.96
Ματέος 1.91
Ντιόπ 1.94
Μάνωλάς 1.86
Μπάχα 1.85
Για Φωτακη πρωτο ματς μετα απο καιρο στην 11δα μετα τοση αποχη? δε νομιζω....ειναι φρεσκο ακομη του Βιτολο...!
και για να ζηλεψουν μερικοι....δηλωνω τι θα ειμαι σημερα ΜΕΣΑ στο ΟΑΚΑ! ελπιζω να φανω γουρλης καθως ειναι το πρωτο εκτος εδρας που παω....

θα μιλησει η ψυχη ρε!!
παραθετω απο olapaok
Δέλλας, Ματέος, Ντιόπ, Μάκος, Μπάχα, Μπλάνκο, Μανωλάς που θα βρίσκονται κατά τα φαινόμενα στην ενδεκάδα της Ένωσης είναι πολύ δυνατοί στον αέρα και οι παίκτες του ΠΑΟΚ καλούνται να ξεπεράσουν το προφανές μειονέκτημα τους. Πως; Αποφεύγοντας αρχικώς τα πολλά φάουλ γύρω από την περιοχή αλλά και παίζοντας με το δυνατόν μεγαλύτερο πάθος.
Οι πεντάδες
ΠΑΟΚ
Κουτσιανικούλης 1.68
Ελ Ζαρ 1.71
Σαλπιγγίδης 1.72
Βιτόλο 1.68
Σνάουτσνερ 1.74
Αεκουλα
Δέλλας 1.96
Ματέος 1.91
Ντιόπ 1.94
Μάνωλάς 1.86
Μπάχα 1.85
Για Φωτακη πρωτο ματς μετα απο καιρο στην 11δα μετα τοση αποχη? δε νομιζω....ειναι φρεσκο ακομη του Βιτολο...!
και για να ζηλεψουν μερικοι....δηλωνω τι θα ειμαι σημερα ΜΕΣΑ στο ΟΑΚΑ! ελπιζω να φανω γουρλης καθως ειναι το πρωτο εκτος εδρας που παω....

Νικήστε ακόμα μια ομάδα με κομπλεξικούς φιλάθλους. Αυτοί μάλιστα έχουν την ιδιαιτερότητα να συνδυάζουν την αλαζονεία του ΠΟΚ με το θράσος του Αρηκλειδέα. Γι' αυτό αύριο τούς θέλω πάλι να κλαίγονται για τη διαιτησία (η οποία φυσικά δε θα τους φταίει σε τίποτα).
Κάτι που έγραψα και στο "νέα - άρθρα - σχόλια για άλλες ομάδες":
Ο αετός του ΠΑΟΚ είναι ακόμα μια προσαρμογή ενός παλιού συμβόλου από τις πολλές που υπάρχουν (το σύμβολο είναι πανάρχαιο μικρασιατικό). Ο αετός της ΑΕΚ είναι πανομοιότυπος με αυτόν που έχουν στις εκκλησίες κι ευτυχώς που δεν τον έχουμε αλλά ήμασταν λίγο πιο ευρηματικοί (βοήθησε και σε αυτό βέβαια η ένωση του παλιού ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ Θεσσαλονίκης το 1929 γιατί η Ένωση Κωνσταντινουπολιτών θεωρούσε χαζό να έχει δυο ομάδες υπό τη σκέπη της). Η παπαριά περί "αυθεντικών Κωνσταντινουπολιτών" είναι για γέλια. Αυθεντικά κρατικοδίαιτη ομάδα που ζει χάρη σε παραθυράκι σε λαμογιονόμο επί Μητσοτάκη και οι οπαδοί της είναι από τους πρώτους που φώναξαν το "βούλγαροι" παρότι τους ίδιους τους λένε "τούρκους". Συγγενείς είπατε; Αυτά μας έφαγαν, να γιατί οι ΑΕΚτσήδες ήταν σχεδόν οι μόνοι που έρχονταν και το 80 ακόμα (έστω για ένα ημίχρονο) και είναι η ομάδα με την καλύτερη σχετικά παράδοση στην Τούμπα... Αδέρφια των γαύρων είναι
Κάτι που έγραψα και στο "νέα - άρθρα - σχόλια για άλλες ομάδες":
Ο αετός του ΠΑΟΚ είναι ακόμα μια προσαρμογή ενός παλιού συμβόλου από τις πολλές που υπάρχουν (το σύμβολο είναι πανάρχαιο μικρασιατικό). Ο αετός της ΑΕΚ είναι πανομοιότυπος με αυτόν που έχουν στις εκκλησίες κι ευτυχώς που δεν τον έχουμε αλλά ήμασταν λίγο πιο ευρηματικοί (βοήθησε και σε αυτό βέβαια η ένωση του παλιού ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ Θεσσαλονίκης το 1929 γιατί η Ένωση Κωνσταντινουπολιτών θεωρούσε χαζό να έχει δυο ομάδες υπό τη σκέπη της). Η παπαριά περί "αυθεντικών Κωνσταντινουπολιτών" είναι για γέλια. Αυθεντικά κρατικοδίαιτη ομάδα που ζει χάρη σε παραθυράκι σε λαμογιονόμο επί Μητσοτάκη και οι οπαδοί της είναι από τους πρώτους που φώναξαν το "βούλγαροι" παρότι τους ίδιους τους λένε "τούρκους". Συγγενείς είπατε; Αυτά μας έφαγαν, να γιατί οι ΑΕΚτσήδες ήταν σχεδόν οι μόνοι που έρχονταν και το 80 ακόμα (έστω για ένα ημίχρονο) και είναι η ομάδα με την καλύτερη σχετικά παράδοση στην Τούμπα... Αδέρφια των γαύρων είναι
- kotsos
Υποψήφιο για τοπ - σχόλιο του μήνα!george aspromayros έγραψε:τι να κανουμε κοντους εχουμε....κ γω κοντος ειμαι αλλά...![]()
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΟΚ
Γιατί βλέπετε μόνο τα μειονεκτήματα συνΠΑΟΚτζηδες??
Τα πλεονεκτήματα δεν τα βλέπετε??
Πιος θα μαρκάρει αυτην την πυραυλοκίνητη έπίθεση??
Ελ Ζαρ - Καράμπελας??
Κουτσιανικόλας - Γιάχιτς??
Σαλπι - Δέλλας??
Και τον Κλαους ο άλλος τους αμυντικός?
1-4 χαλλαρά....
Ελ Ζαρ (5',17',63',90+3')
Για αυτούς, το Ντελα, με κεφαλιά μετα απο κόρνερ..μιας και θα τον μαρκάρει ο Νικολάκης
Τα πλεονεκτήματα δεν τα βλέπετε??
Πιος θα μαρκάρει αυτην την πυραυλοκίνητη έπίθεση??
Ελ Ζαρ - Καράμπελας??
Κουτσιανικόλας - Γιάχιτς??
Σαλπι - Δέλλας??
Και τον Κλαους ο άλλος τους αμυντικός?
1-4 χαλλαρά....
Ελ Ζαρ (5',17',63',90+3')
Για αυτούς, το Ντελα, με κεφαλιά μετα απο κόρνερ..μιας και θα τον μαρκάρει ο Νικολάκης

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Ετό, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Βιτόλο, Φωτάκης, Τσουκαλάς, Ελ Ζαρ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης
Ο Φωτακης σε ρολο Ιβιτς, Βιτολο -Τσουκ χαφ ,αριστερα ελ ζαρ, δεξια σαλπι και κορυφη Κλαους..
Νικη και μονο νικη...
Τιποτα αλλο..
Νικη και μονο νικη...
Τιποτα αλλο..
- Caballo Viejo
Χαιρομαι για την αλλαγη του φωτακη σε σχεση με τον κουτσια, δεν θα με χαλουσε αν ξεκουραζοταν και ο σαλπι και πεζαμε με 2 καθαρα εξτρεμ σε 4-3-3.Ελπιζω ο φωτακης να παιξει στον αξονα ειτε ως 8ρι ειτε ως αντιιβιτς γιατι αν τον ξαναδω ως δεξι χαφ...