19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
Re: 19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
Από την χτεσινή του εμφάνιση είναι πασιφανές ο,τι ο Κούτσια εργάζεται σκληρά.Καθώς και ο,τι ο Χάβος γνωρίζει πως πρέπει να τους δουλεύει στις προπονήσεις για να γίνονται καλύτεροι .Συνεχίστε έτσι κι εμείς μαζί σας.

σερί παιχνίδια για να βρει ρυθμό, ουδέποτε πήρε στον ΠΑΟΚ από τότε που ήρθε. Την πρώτη χρονιά μπορεί να είχε συμμετοχές, αλλά ήταν κάτι δεκάλεπτα και πεντάλεπτα ως αλλαγή. Έτσι ούτε ο Βιερίνια δεν μπορεί να αποδώσει. Για εμένα είναι απ'τους πιό αδικημένους ποδοσφαιριστές της ομάδας
ξέρω κι'εγώ;δεν έχω πάει! Στο Χαριλάου πήγα μια φορά, δεν ξέρω αν πιάνεται!
To exo pi apo tin proti stigmi pou to pirame afto to pedi kai osoi thelete peste me trello ,anisoropo,mirodia,ampalo kai oti allo thelete......EAN KATAFERI NA BALLI TO NIONIO TOU NA DOULEPSI STIS STROFES POU DOULEBOUN TA PODIA TOU THA KSEXASOUME AKOMA KAI TON VIERINIA KAI DEN IPERBALO KATHOLOU EAN OMOS...Itan kai einai kai tha parameni panta apopsi mou oti tin diafora enos ellina talento me ena europeo exi na kani me tin inotropia kai fisika me tin pedia tin podosferiki pou perni apo polli mikro pedi kai eki ta ellinakia isteroun afantasta.
-
Dimg4
ΑποστόληςΑ έγραψε:Τίμο, δεν συμμερίζομαι την άποψη αυτή, αλλά αυτό το ταλέντο θα έπρεπε να φανεί στα δύο χρόνια που είναι στον ΠΑΟΚ. Εγώ δεν το είδα ποτέ. Είδα μόνο έναν μέτριο παίκτη που έκανε ορισμένα - ελάχιστα - καλούτσικα παιχνίδια. Χθες είδα μόνο διάθεση και ψευτοελιγμούς, που μερικώς απέδωσαν αλλά δεν κατέληξαν σε κάτι ουσιαστικό για την επίθεση. Μόνο τον σωματότυπό του να δεις, σου έρχεται αποστροφή! Άσε αυτό το σουτ...
Χθες διαλύθηκαν και οι τελευταίες ελπίδες μου ότι θα μπορούσε να γίνει καλός παίκτης!
χαχαχα ασε ασε, ο ανιψιος μου εκει πιο δυνατο σουτ θα εκανε
τον γεωργιου τον ειδαμε δυο φορες εκανε ελπιδοφορες προσπαθειες κ ολο φωναζουμε να τον βαλει.
ο τσουκαλας ηρθε απο β εθνικη κυπρου πηρε μερικα σερι παιχνιδια κ ελπιζουμε κ για αυτον.
ο κουτσιανικουλης ηρθε με δυο μυρια.και αυτο τον καταστρεφει.αν ειχε την ηρεμια κ τη μηδαμινη πιεση που εχουν οι υπολοιποι μικροι.αν ειχε ξεκινησει απο το πουθενα θα μας ειχε πολυ περισσοτερα.ετσι πιστευω.
ο τσουκαλας ηρθε απο β εθνικη κυπρου πηρε μερικα σερι παιχνιδια κ ελπιζουμε κ για αυτον.
ο κουτσιανικουλης ηρθε με δυο μυρια.και αυτο τον καταστρεφει.αν ειχε την ηρεμια κ τη μηδαμινη πιεση που εχουν οι υπολοιποι μικροι.αν ειχε ξεκινησει απο το πουθενα θα μας ειχε πολυ περισσοτερα.ετσι πιστευω.
ο εαυτός του τον κατέστρεψε και τίποτ'άλλο..είχε 1 χρόνο δίπλα σε βαρβάτο προπονητή να βελτιώσει τις αδυναμίες του και αν ήθελε να εξελιχθεί με βάση τα λίγα χαρίσματα που είχε θα το'χε κάνει..αν επαναπαύτηκε στο συμβόλαιο ή αν την είδε ολοκληρωμένος παίκτης πρόβλημά του..εμείς θέλουμε αποτελέσματα δεν είμαστε τέλης να περιμένουμε τον βασίλη πότε θα δουλέψει
ε πανω κατω το ιδιο λεμε.δεν ειπα οτι φταιει η ομαδα για τη βλακεια του.οπως λεει και ο αλεκακιους η νοοτροπια του ελληνα φταιει.αν σε εχουν στο φτυσιμο πεισμωνεις και καταφερνεις και αν σε εχουν στα οπα οπα τα γραφεις στα παπαρια σου και νομιζεις οτι ολα σου ανηκουν.
η βλακεια του μυαλου του φταιει και η υπερβολικες προσδοκιες του κοσμου.
η βλακεια του μυαλου του φταιει και η υπερβολικες προσδοκιες του κοσμου.
Αδελφέ Αλεκάκιους υπερβάλλεις αλλά μακάρι να γίνει κανονικός παίκτης και υπολογίσιμη μονάδα για τον ΠΑΟΚ...Alekakius έγραψε:To exo pi apo tin proti stigmi pou to pirame afto to pedi kai osoi thelete peste me trello ,anisoropo,mirodia,ampalo kai oti allo thelete......EAN KATAFERI NA BALLI TO NIONIO TOU NA DOULEPSI STIS STROFES POU DOULEBOUN TA PODIA TOU THA KSEXASOUME AKOMA KAI TON VIERINIA KAI DEN IPERBALO KATHOLOU EAN OMOS...Itan kai einai kai tha parameni panta apopsi mou oti tin diafora enos ellina talento me ena europeo exi na kani me tin inotropia kai fisika me tin pedia tin podosferiki pou perni apo polli mikro pedi kai eki ta ellinakia isteroun afantasta.
-
Dimg4
barlow4 έγραψε:τον γεωργιου τον ειδαμε δυο φορες εκανε ελπιδοφορες προσπαθειες κ ολο φωναζουμε να τον βαλει.
Με τον Γεωργιου παντως λυπαμαι αφανταστα με αυτο που γινεται. Ο Τσουκαλας ειχε δειξει λιγοτερα και τον εμπιστευτηκαν. Σε μια θεση οπως το αριστερο μπακ οπου ποναμε, δεν ειχε θεση ο Γεωργιου σε καποια ματς? Ο Κουτσια πηρε τις ευκαιριες του και τις πεταξε στα σκουπιδια. Ειδικα επι Σαντος επαιξε, αλλα τα σκατωσε
- george aspromayros
βασιλακη εχεις βελτιωθει παντως...αυτο στο αναγνωριζω!
ο Γεωργιου ρε παιδες τι κανει? οφ τοπικ....αλλα τωρα που τον θυμηθηκατε!! εγινε καλα το παλικαρι?
ο Γεωργιου ρε παιδες τι κανει? οφ τοπικ....αλλα τωρα που τον θυμηθηκατε!! εγινε καλα το παλικαρι?
κουτσια βαλε ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ για να κλεισεισ πολλα στοματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!adamroxas έγραψε:Έχεις δρομο, αλλα μου εδωσες ελπιδα για το καλυτερο....