ΕΚΕΙ......ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ..........

DC έγραψε:Διαβάζοντας τα προηγούμενα ποστ σκεφτόμουν ακριβώς τα ίδια, μέχρι που έφτασα στο δικό σου ....navigator11 έγραψε:στο ίδιο ή μάλλον χειρότερο έργο θεατές.απλά άλλαξε το ονοματεπώνυμο του χειρουργού.ποιός θα μου το έλεγε πως 2 χρόνια μετά θα άρχιζα να σκεφτομαι ότι η διαιτησία του κουκουλάκη στο καραϊσκάκη ήταν απείρως καλύτερη της χθεσινής;αναγκαστικά θα υπομείνουμε κ τα φετινά αίσχη κατά του ΠΑΟΚ μέχρι τέλους.προφανώς ο ζαγοράκης έχει στοχοποιηθεί.θέλουν να τον εκθέσουν όσο γίνεται στα μάτια του κόσμου.δεν ξέρω τι προτίθεται να κάνει ο ίδιος στην ωμή ... προτροπή των γνωστών-αγνώστων να τα παρατήσει.προσωπικά αυτό που περιμένω από τον πρόεδρο είναι να συνεχίσει κ να προσπαθήσει να οικοδομήσει τον ΠΑΟΚ ξανά σε σωστές βάσεις.
PS: Το "Ζαγοράκη κάνε κάτι" παλαιότερα ήταν "Βουλινέ κάνε κάτι", "Μπατατούδη κάνε κάτι", "Παντελάκη κάνε κάτι" κλπ
Να 'χαμε να λέγαμε. Λες και όλοι οι πρόεδροι που είχαμε μέχρι σήμερα ήταν ένα μάτσο κοιμισμένα πρόβατα. Αρχίζω να πιστεύω ότι του ζητάμε να γαβροποιηθούμε και να γίνει κομπότης, κόντης ή μπέος. Να γίνει ακόμα ένας βρωμιάρης του παρασκηνίου. Όμως, ούτε ο Ζ είναι τέτοιος ούτε και εμείς γιουσουφάκια.
Μπα αγόρι μου,δε σκοπεύω να σου χαλάσω την ευχαρίστηση.Kάτσε να την απολαύσεις ως το τέλος.zoomgr έγραψε: άντε αγόρι μου πάρε την ομάδα εσύ από τον ΤΕΟ, που έχεις λύσεις καλύτερες και είσαι και πιο γάτα από τον ΤΕΟ
μαζί σου εμείς
άμα κατάλαβες πως αυτό ζητάω,αυτό ζητάει ο κόσμος του ΠΑΟΚ απ' τον εκάστοτε πρόεδρό του,άστο ρε μεγάλε,τι να συζητάμε....zoomgr έγραψε:Bono τι ζητάς δηλαδή από τον ΤΕΟ? να γίνει σαν το ΠΟΚ? να κερδίζει με εύνοια?
Συμφωνώ.navigator11 έγραψε: δεν κατανόησα,συμφωνείς ή όχι με τη γνώμη μου;
σχετικά με το υστερόγραφό σου,είναι παντελώς διαφορετικό παλιοροκά μου να αξιώνεις να σε σέβεται ο διαιτητής το ίδιο με τον αντίπαλο σε σχέση με το να τον εκβιάζεις να κατακρεουργεί τον αντίπαλο απροκάλυπτα για να κερδίσεις χωρίς να το αξίζεις.δε ζητώ να με σπρώξει αναίσχυντα με την καβάλα στην τούμπα.ας μου δώσει το ΜΑΡΣ ΠΕΝΑΛΤΙ κ μετά η καβάλα ας μου έβαζε κ ντόρτι.ένα από τα άπειρα παραδείγματα της φετινής χρονιάς.δε συνιστα γαυροβαζελοποίηση τούτο.
ακριβώς αυτό και όχι we could die sleeping ή μοιρολατρίζινγκ.teratios2 έγραψε: we could die trying...
teratios2 έγραψε:θα μπορούσε να προτείνει να περάσει η διοργάνωση του πρωταθλήματος σε επιτροπή της UEFA
έστω και για την μόστρα, να μην τους νομιμοποιεί δεχόμενος τις βρωμιές όλες στην πλάτη του
άλλο, να βγει και να πει "όποιος παίζει με τον ΠΑΟΚ παίζει με τον λαό του" και να μας έχει όλους στο περίμενε για να βγούμε στον δρόμο
βγαίνει ο σκατιάρης πουτάνας γιός Μαρινάκης και απειλεί πως θα κατεβάσει τους γάβρους στον δρόμο...ο Ζαγοράκης σε τέτοια θέματα θα είχε την στήριξη του 99% του κόσμου του ΠΑΟΚ (γιατί μπορεί να του καταλογήσεις πολλά, αλλά όχι κακές προθέσεις) και αντί να το εκμεταλευτεί κάθεται
κάνε κάτι εντυπωσιακό, κάτι που σε επικοινωνιακό επίπεδο να πείσει την κοινή γνώμη για τα δίκαια του ΠΑΟΚ
ειδικά σήμερα, ο κόσμος έχει σιχαθεί την σαπίλα και το σύστημα του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και το αθλητικό τους αντίστοιχο που είναι το ΠΟΚ
που είναι ο ΠΑΟΚ να το εκμεταλλευτεί;...να παρουσιαστεί ως η αντι-πρόταση στην διαφθορά, το αθλητικό αντίστοιχο αυτού που ψάχνουμε ως χώρα...
με τις παρούσες συνθήκες θα μπορούσαμε να γίνουμε μόδα σε όλη την Ελλάδα, ως το σύμβολο αυτού που προσπαθεί με την αξια του χωρίς να έχει το σύστημα, τα μέσα, τα κονέ, την βρωμιά να τον βοηθάει, χωρίς τίποτα άλλο παρά τα αρχίδια του
αν το εκμεταλλευόμασταν (ή αν ακόμα το εκμεταλλευτούμε...δεν έχει χαθεί ακόμα το παιχνιδι) θα κάναμε την μισή Ελλάδα ΠΑΟΚ και τον ΠΑΟΚ να πάρει την θέση που νομοτελειακά του αξίζει, ως η μεγαλύτερη δύναμη στην χώρα
η τουλάχιστον, we could die trying...