Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Ανακοίνωση τώρα!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Caballo Viejo έγραψε:Ανακοίνωση τώρα!
Όχι πάλι... Δεν θέλω ανακοίνωση.. Θέλω ΠΡΑΞΕΙΣ.

ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ.

Λες και άμα βγάλεις εριωνική ανακοίνωση ή ανακοίνωση διαμαρτυρίας θα αλλάξει κάτι.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Προστατέψτε την ομάδα και την Τούμπα αλλοιώς θα την προστατέψουμε εμείς.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Και πράξεις να γίνουν δε θα τις δούμε. Αρκεί να γίνουν.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

στο ίδιο ή μάλλον χειρότερο έργο θεατές.απλά άλλαξε το ονοματεπώνυμο του χειρουργού.ποιός θα μου το έλεγε πως 2 χρόνια μετά θα άρχιζα να σκεφτομαι ότι η διαιτησία του κουκουλάκη στο καραϊσκάκη ήταν απείρως καλύτερη της χθεσινής;αναγκαστικά θα υπομείνουμε κ τα φετινά αίσχη κατά του ΠΑΟΚ μέχρι τέλους.προφανώς ο ζαγοράκης έχει στοχοποιηθεί.θέλουν να τον εκθέσουν όσο γίνεται στα μάτια του κόσμου.δεν ξέρω τι προτίθεται να κάνει ο ίδιος στην ωμή ... προτροπή των γνωστών-αγνώστων να τα παρατήσει.προσωπικά αυτό που περιμένω από τον πρόεδρο είναι να συνεχίσει κ να προσπαθήσει να οικοδομήσει τον ΠΑΟΚ ξανά σε σωστές βάσεις.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Πρόεδρε συνέχισε τον ύπνο σου και μην σε ταράζει τίποτε.
Με τόσα που μας έχουν ρίξει τελευταία,όπου να 'ναι θα συνηθίσουμε στα γαμήσια και σε λίγο που ξέρεις?
Μπορεί και να μας αρέσει.

υ.γ. μετά το στήσιμο που έφαγες απ' την μπατσαρία σε συνενόηση με τον μπέο για να παίξεις κεκλεισμένων,την άνοδο ελικοπτέρων,ειδικών δυνάμεων και το μουνί της μάνας τους για να προστατεύσουν το γάβρο και να σου σπάσουν τη μαγκιά,την τιμωρία του Χάβου ίσα-ίσα για να μην είναι στον πάγκο στο συγκεκριμένο ματς μετά και τα σημερινά δεν ξέρω αν χρειάζεσαι να μάθεις και τίποτα άλλο για να καταλάβεις πως στη χαβούζα αρρωσταίνουν και μόνο με τη σκέψη πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει κανα μαστραπαδάκι....και αν ακόμα δεν κατάλαβες,είναι ικανοί να σου δώσουν ακόμα ένα μάθημα σε 15 μέρες γι' αυτό κανόνισε....

υ.γ.2 Στήσιμο και με την κούλα ρε πούστη μου,μ' αυτήν την αστεία εξωδιοικητικά ομάδα?
Αντε και με τη Λεβαδιά πλέον.....
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ίσως κάνουν ξανά το λάθος να μας αναγκάσουν να παίξουμε κεκλεισμένων τον επαναληπτικό κ με αεκ.αν κ δεν το πιστεύω ...

πρόβλεψη από τώρα για κάκο.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Δεν το κανόνισε η ΑΕΚ το στήσιμο. Η ομάδα αυτή δεν έχει τόση δύναμη πλέον ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω.

Ο Ζαγοράκης καλά κάνει και δεν ακούγεται όλη την ώρα. Το είπα και παραπάνω, ό,τι είναι να κάνει ας το κάνει πίσω απ' τις κάμερες. Κανείς πρόεδρος του ΠΑΟΚ δεν πέτυχε σε αυτό τον τομέα, της προστασίας του ΠΑΟΚ από τέτοιες διαιτησίες. Αυτό βέβαια δε δικαιολογεί τα πάντα.

Δεν προλαβαίνουν να μας τιμωρήσουν με κεκλεισμένων ακόμα και αν γκρεμίσουμε την Τούμπα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Άβαταρ μέλους
novitok

Δημοσίευση από novitok »

dimbar έγραψε:Προστατέψτε την ομάδα και την Τούμπα αλλοιώς θα την προστατέψουμε εμείς.

Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Kάνε κάτι με τα κοράκια!!! κάτι
Ή ρίξε τα κάγκελα.Όχι άλλος χαμένος τίτλος !
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

navigator11 έγραψε:ίσως κάνουν ξανά το λάθος να μας αναγκάσουν να παίξουμε κεκλεισμένων τον επαναληπτικό κ με αεκ.αν κ δεν το πιστεύω ...

πρόβλεψη από τώρα για κάκο.
Αυτοί είναι ικανοί να μας βάλουν να παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών ακόμα και τον ΤΕΛΙΚΟ :ugeek: :ugeek:
Ποιος ξέρει τι θα σκεφτούν για να μας προκαλέσουν να κάνουμε επεισόδια,ακόμα και με τον Εργοτέλη. :roll:
Ας φερθούμε λίγο έξυπνα στα 2 επόμενα εντός,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,για να μην ξανατιμωρηθούμε
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

navigator11 έγραψε:στο ίδιο ή μάλλον χειρότερο έργο θεατές.απλά άλλαξε το ονοματεπώνυμο του χειρουργού.ποιός θα μου το έλεγε πως 2 χρόνια μετά θα άρχιζα να σκεφτομαι ότι η διαιτησία του κουκουλάκη στο καραϊσκάκη ήταν απείρως καλύτερη της χθεσινής;αναγκαστικά θα υπομείνουμε κ τα φετινά αίσχη κατά του ΠΑΟΚ μέχρι τέλους.προφανώς ο ζαγοράκης έχει στοχοποιηθεί.θέλουν να τον εκθέσουν όσο γίνεται στα μάτια του κόσμου.δεν ξέρω τι προτίθεται να κάνει ο ίδιος στην ωμή ... προτροπή των γνωστών-αγνώστων να τα παρατήσει.προσωπικά αυτό που περιμένω από τον πρόεδρο είναι να συνεχίσει κ να προσπαθήσει να οικοδομήσει τον ΠΑΟΚ ξανά σε σωστές βάσεις.
Διαβάζοντας τα προηγούμενα ποστ σκεφτόμουν ακριβώς τα ίδια, μέχρι που έφτασα στο δικό σου ....

PS: Το "Ζαγοράκη κάνε κάτι" παλαιότερα ήταν "Βουλινέ κάνε κάτι", "Μπατατούδη κάνε κάτι", "Παντελάκη κάνε κάτι" κλπ
Να 'χαμε να λέγαμε. Λες και όλοι οι πρόεδροι που είχαμε μέχρι σήμερα ήταν ένα μάτσο κοιμισμένα πρόβατα. Αρχίζω να πιστεύω ότι του ζητάμε να γαβροποιηθούμε και να γίνει κομπότης, κόντης ή μπέος. Να γίνει ακόμα ένας βρωμιάρης του παρασκηνίου. Όμως, ούτε ο Ζ είναι τέτοιος ούτε και εμείς γιουσουφάκια.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Pegasus έγραψε:Δεν προλαβαίνουν να μας τιμωρήσουν με κεκλεισμένων ακόμα και αν γκρεμίσουμε την Τούμπα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Προλαβαίνουν με τον Εργοτέλη...

Και με το γαύρο μπορεί να μην προλαβαίνουν τιμωρία έδρας, αλλά άνετα θα μοιράσουν κάρτες και κλωτσίδια...θέλει προσοχή και τρελό ροτέισον.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Με τον Εργοτέλη για να γίνουν τόσο μεγάλα επεισόδια θα πρέπει ή να είμαστε πολύ ηλίθιοι ή πολύ στημένοι. Και μη μου πείτε ότι συνωμοσιολογώ. Τρίτη περίπτωση δεν υπάρχει.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

Bono έγραψε:Πρόεδρε συνέχισε τον ύπνο σου και μην σε ταράζει τίποτε.
Με τόσα που μας έχουν ρίξει τελευταία,όπου να 'ναι θα συνηθίσουμε στα γαμήσια και σε λίγο που ξέρεις?
Μπορεί και να μας αρέσει.

υ.γ. μετά το στήσιμο που έφαγες απ' την μπατσαρία σε συνενόηση με τον μπέο για να παίξεις κεκλεισμένων,την άνοδο ελικοπτέρων,ειδικών δυνάμεων και το μουνί της μάνας τους για να προστατεύσουν το γάβρο και να σου σπάσουν τη μαγκιά,την τιμωρία του Χάβου ίσα-ίσα για να μην είναι στον πάγκο στο συγκεκριμένο ματς μετά και τα σημερινά δεν ξέρω αν χρειάζεσαι να μάθεις και τίποτα άλλο για να καταλάβεις πως στη χαβούζα αρρωσταίνουν και μόνο με τη σκέψη πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει κανα μαστραπαδάκι....και αν ακόμα δεν κατάλαβες,είναι ικανοί να σου δώσουν ακόμα ένα μάθημα σε 15 μέρες γι' αυτό κανόνισε....

υ.γ.2 Στήσιμο και με την κούλα ρε πούστη μου,μ' αυτήν την αστεία εξωδιοικητικά ομάδα?
Αντε και με τη Λεβαδιά πλέον.....
άντε αγόρι μου πάρε την ομάδα εσύ από τον ΤΕΟ, που έχεις λύσεις καλύτερες και είσαι και πιο γάτα από τον ΤΕΟ
μαζί σου εμείς
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”