9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Το προβλημα του ειναι οτι δεν ξερει να κανει πλασε... Μεχρι τωρα δεν το χρειαζοταν γιατι ειχε ταχυτητα, ξεπεταγματα κτλ
Τωρα που δεν μπορει, φαινεται η ανικονοτητα του στα τελειωματα...
Δεν κανω πλακα, δειτε μονο τον τελευταιο μηνα τι φασεις εχει χασει, και θα δειτε οτι αν μπορουσε να πλασαρει θα τα ειχε βαλει ολα...
Τωρα που δεν μπορει, φαινεται η ανικονοτητα του στα τελειωματα...
Δεν κανω πλακα, δειτε μονο τον τελευταιο μηνα τι φασεις εχει χασει, και θα δειτε οτι αν μπορουσε να πλασαρει θα τα ειχε βαλει ολα...
Χώρια απ'το ότι είναι δεδομένα άτεχνος και το ξέραμε χρόνια τώρα,θέλει ανάσες κ αυτός..η εκρηκτικότητα και η ταχύτητα είναι τα μόνα χαρίσματα του που χωρίς ξεκούραση μετά από συνεχόμενους αγώνες,όσο να'ναι φθίνουν..και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει ούτε σε μισό ματς ο Ελ Ζαρ της Καβάλας που απ τα δεξιά έκανε ότι γούσταρε κ όποτε γούσταρε...
Περίεργα πράγματα συμβαίνουν..πολύ περίεργα
Περίεργα πράγματα συμβαίνουν..πολύ περίεργα
Αν οχι να το βάλει, ας κάνει φαρμακερή ασίστ για γκολάρα.
Δεν με χαλάει καθόλου.
ΓΚΟΛ να 'ναι κι οτι να 'ναι.
ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ !

Δεν με χαλάει καθόλου.
ΓΚΟΛ να 'ναι κι οτι να 'ναι.
ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ !

Εγώ τον θέλω MVP, να κουβαλήσει την ομάδα πάνω του.
Χρειαζόμαστε αρχηγούς αυτή τη στιγμή με ουσία μέσα στο γήπεδο.
Καλή τύχη άυριο Μήτσο, γερά.
Χρειαζόμαστε αρχηγούς αυτή τη στιγμή με ουσία μέσα στο γήπεδο.
Καλή τύχη άυριο Μήτσο, γερά.
- ΑποστόληςΑ
Ξέρει να κάνει πλασέ, ακόμη και με το αριστερό, όπως με την Εθνική μέσα στην Ουκρανία. Ξεκούραση δεν έχει ώστε να κάνει sprint και να ξεμαρκαρίζεται συνεχώς, αλλά και να έχει καθαρό μυαλό να τελειώνει τις φάσεις με τη μία.
πλασε δεν ξερει να κανει.ουτε τεχνικη εχει.μεχρι τωρα η προσφορα του ειναι αστεια και στα αποδυτηρια και στις 4 γραμμες..
Αλλα ειναι ο Σαλπιγγιδης....Και ειναι προσωπικοτητα..Και αυτο το ματσ (ακομα και σε τραγικη χρονια) οφειλεις να τον εχεις βασικο γιατι εχει την προσωπικοτητα να το παρει..Παρτο !!!!!!!!!!!!
Αλλα ειναι ο Σαλπιγγιδης....Και ειναι προσωπικοτητα..Και αυτο το ματσ (ακομα και σε τραγικη χρονια) οφειλεις να τον εχεις βασικο γιατι εχει την προσωπικοτητα να το παρει..Παρτο !!!!!!!!!!!!
Βάλτο γαμώ την τρέλα σου και θα ξεχάσω τι έχασες στην Τσσκα αν όχι όμως θα σε κρεμάσουμε στην Αριστοτέλους και θα σε κάψουμε σαν τον Ιούδα!
Μου χρωστάς πολλά γκολ για φέτος και ακόμα δεν τα έχεις πιάσει τελείωνε και άσε στην άκρη τα ψυχολογικά ολόκληρος άντρας-άνθρωπας!!
Άιντε λαίμαι και θα πχιούμε αριάν και 4 οκάδες ρακί στο όνομα σου μετά.
Μου χρωστάς πολλά γκολ για φέτος και ακόμα δεν τα έχεις πιάσει τελείωνε και άσε στην άκρη τα ψυχολογικά ολόκληρος άντρας-άνθρωπας!!
Άιντε λαίμαι και θα πχιούμε αριάν και 4 οκάδες ρακί στο όνομα σου μετά.
Μήπως ηταν κατα τυχη?ΑποστόληςΑ έγραψε:Ξέρει να κάνει πλασέ, ακόμη και με το αριστερό, όπως με την Εθνική μέσα στην Ουκρανία. Ξεκούραση δεν έχει ώστε να κάνει sprint και να ξεμαρκαρίζεται συνεχώς, αλλά και να έχει καθαρό μυαλό να τελειώνει τις φάσεις με τη μία.

- ΑποστόληςΑ
Λοιπόν σήμερα ξέρεις εσύ..
Μπουρδουκλοκοντρόλ με πιγουνι-στήθος-γόνατο, μήτο και δίχτυα..!!
Άντε αγόρι μου το χρωστάς από τα 2 τελευταία ματς...!!
Μπουρδουκλοκοντρόλ με πιγουνι-στήθος-γόνατο, μήτο και δίχτυα..!!
Άντε αγόρι μου το χρωστάς από τα 2 τελευταία ματς...!!

To κραταει for παστελωμα στην Τουμπα. Μια προκριση εδωσε εκτος εδρας, μια σε κλειστη Τουμπα.. ε ωρα ειναι η τριτη να ειναι μεσα στην κολαση!!!!
- navigator11
οι βοήθειες που δίνει αμυντικά είναι εντυπωσιακές.αν καθόταν κ εκείνη η σουτάρα χθές ...