85. Diego Alejandro Arias Hincapié

Άβαταρ μέλους
xristos14

Re: 85. Diego Alejandro Arias Hincapié

Δημοσίευση από xristos14 »

markos4 έγραψε:
xristos14 έγραψε:Παιδιά απαγορεύεται να μπει..δεν το καταλάβατε ακόμα?Δεν γίνεται να φάει τη θέση του Γκαρσια ή του Ιβιτς,θα'ναι έγκλημα για την οικογένεια του ΠΑΟΚ
δυσκολευομαι να πιστεψω κατι τετοιο,αλλα φετος ολα τα εχουμε δει..... :?

Εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος πλεον μετά και τα χθεσινά..η αλλαγή Ελ Ζαρ-Ιβιτς ήταν όλα τα λεφτά..κάποιοι ΠΡΕΠΕΙ να παίζουν και κάποιοι όχι,απλά είναι τα πράγματα
Άβαταρ μέλους
kotsidas9

Δημοσίευση από kotsidas9 »

Παρασανδαλε οσο παλτο και να ειναι ο Αριας (ενα απο τα δυο ενδεχομενα που ανεφερες) αν δεν τον δω με τα ματια μου να αγωνιζεται δεν μπορει κανεις να με πεισει πως ετσι εχει η κατασταση..Οσο τρωει παγκο τοσο θα υπαρχουν δυο ενδεχομενα...Ας παιξει και αν ειναι παλτο τοτε θα μιλαμε για αλλη μια αποτυχημενη μεταγραφη μονο (και οχι αν υπαρχουν κλικες)...Και οσο για την αποψη οτι κατι περισσοτερο ξερουν οι υπευθυνοι (τεχνικο τιμ) και δεν μπορει να παιξει ακομα,μετα τα τελευταια γεγονοτα δεν το πολυβλεπω ως πιθανοτητα...
Άβαταρ μέλους
xristos14

και για να το τεκμηριώσω,εσείς λέτε ο Τσουκαλάς με 2 προπονήσεις αρχές Γενάρη να έμαθε την τακτική της ομάδας και ο Αριας να μην μπορεί να τη μάθει μετά από 1.5 μήνα?Αυτή ήταν η πρώτη δικαιολογία Χάβου..
Και στην τελική αφού είναι τόσο άχρηστος που δν μπορεί να ξεκουράσει το Γκαρσια ούτε με Νιονιο-Ρούλη και ούτε από τακτική σκαμπάζει,τότε γιατί διάολο ξοδέψαμε άλλα 450.000 για να τον φέρουμε???
Αστεία πράγματα τελείως
Άβαταρ μέλους
kotsidas9

Δημοσίευση από kotsidas9 »

Καημενε Αριας τι σου 'μελλε να παθεις....

Ειδήσεις βγαίνουν και από την προπόνηση του ΠΑΟΚ η οποία εξελίσσεται στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

Το πρώτο και πολύ ευχάριστο είναι ότι μετά από πολλές ημέρες, στο πρόγραμμα της ομάδας μπήκε και συμμετέχει κανονικά ο Γιώργος Φωτάκης. Ο Μεσσήνιος χαφ ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του όσον αφορά τον ώμο στον οποίο υπέστη εξάρθρωση και πλέον είναι διαθέσιμος για να παίξει.

Το ίδιο ισχύει και για τον Κώστα Χαλκιά, που ξεπέρασε κάθε ενόχληση στο δικέφαλο. Από σήμερα και ο διεθνής γκολκήπερ μπήκε στην προπόνηση και είναι στην διάθεση του προπόνητή του.

Καλά είναι τα νέα και για τον Βιτόλο. Ο Ισπανός χαφ είναι απολύτως καλά και όλα δείχνουν ότι ήρθε η μέρα για να μπει 100% στην ομάδα, ήρθε η ώρα να παίξει όντας πολύ πιο έτοιμος σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα την ΤΣΣΚΑ.

Υπάρχει όμως και η ανησυχητική είδηση που αφορά τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος έχει ενοχλήσεις στο δικέφαλο και το βράδυ είναι αναγκασμένος να κάνει εξετάσεις. Αυτές θα κρίνουν και την συμμετοχή του στον αγώνα με την ΑΕΚ. Νεότερα γι’ αυτό το θέμα θα προκύψουν τις επόμενες ώρες…

Στην σημερινή προπόνηση δεν συμμετέχει και ο Σαλπιγγίδης που προφυλάσσεται λόγω ενοχλήσεων στην μέση. Γι’ αυτόν δεν υπάρχει ανησυχία…

πηγη: παοκ24
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

xristos14 έγραψε:
markos4 έγραψε:
xristos14 έγραψε:Παιδιά απαγορεύεται να μπει..δεν το καταλάβατε ακόμα?Δεν γίνεται να φάει τη θέση του Γκαρσια ή του Ιβιτς,θα'ναι έγκλημα για την οικογένεια του ΠΑΟΚ
δυσκολευομαι να πιστεψω κατι τετοιο,αλλα φετος ολα τα εχουμε δει..... :?

Εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος πλεον μετά και τα χθεσινά..η αλλαγή Ελ Ζαρ-Ιβιτς ήταν όλα τα λεφτά..κάποιοι ΠΡΕΠΕΙ να παίζουν και κάποιοι όχι,απλά είναι τα πράγματα
δεν ξερω μπορει να εχει και δικαιο...βεβαια με αυτον τον προπονητη που εχουμε στο παγκο ολα ειναι πιθανα.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Με αφορμή την περίπτωση του Αρίας θέλω να πω ότι όσο κι αν δεν ήθελα μέχρι τώρα να το πιστέψω, μου φαίνεται πως κάποιοι έχουν κάνει τον ΠΑΟΚ μαγαζί τους.
Και ύστερα κοροιδεύουμε τα γαβροβάζελα. Δεν κοιτάμε λίγο και τα δικά μας λέω εγώ;
panagiotis10109

Δημοσίευση από panagiotis10109 »

Η γνωμη μου εμενα παντως ειναι οτι τον πηραμε φετος για να τον προετοιμασουμε για του χρονου. :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Mε τον παίκτη-φάντασμα ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία loose-loose-loose κατάσταση.
Αν παραμείνει στο ψυγείο ή θα είναι άχρηστος ή θα οφείλεται στις κλίκες.
Αν παίξει και είναι κακός θα είναι μιά ακόμα αποτυχημένη μεταγραφή και πεταμένα λεφτά.
Αν παίξει και είναι καλός θα είναι μ@λ@κ@ς ο Χάβος που δεν τον έβαζε τόσο καιρό.

Διαλέχτεεεεε......

υ.γ. ότι και να πει ο καθένας δίκιο θα 'χει.
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

μυστικο όπλο για τον προκριματικο Τσ.Λ. είναι...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στις μεταγραφές και το rotation έχουμε γίνει περισσότερο αστείοι και από τους πολιτικούς!
s-c-a

Δημοσίευση από s-c-a »

ΡΕ Μάγκες,

Ο savini το μεγαλύτερο παλτό που έχουμε και κάθεται πάνω στο συμβόλαιο δεν ήταν αποτυχημένη μεταγραφή?
Ο filomeno ένα άλλο παλτό που έχουμε ο οποίος κ αυτός κάθεται πάνω στο συμβόλαιο δεν είναι αποτυχημένη μεταγραφή?(τον πήραμε για το 4-4-2) :D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Diego Alejandro Arias Hincapié
Ο άνθρωπος με περισότερα ονόματα από τα λεπτά συμμετοχής του!
Άβαταρ μέλους
xristos14

Αν δε παίξει και αύριο να αρχίσουμε να τον φωνάζουμε Φαντομά
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εγω παντως διεκρινα μια υψηλη τεχνικη στον παικτη. Τωρα τι σκατα γινεται και ο Μακης τον εχει τοοοοσο παραμελημενο αυτος ξερει
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Συμφωνώ. Στα δέκα λεπτά που έπαιξε έδειξε καλά στοιχεία.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”