Το ειχα μερες κρατημενο και θυμηθηκα να το βαλω τωρα..
Πραγματικα τα σπαει το κειμενο του Γιατρου και πάλι!
Με Τρεις Ομάδες ο Τελικός Του Europa!
Οπως όλοι γνωρίζετε, το αφεντικό της πόλης υπέστη άδικη ήττα από τη city το βράδυ της Πέμπτης αφού δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη σωρεία ευκαιριών που δημιούργησε αντίθετα με τους γηπεδούχους που χωρίς καμμία φάση πέτυχαν τρία γκολ! Συν τοις άλλοις ο περήφανος ρούλης είχε να αντιμετωπίσει και τη σφαγιαστική διατησία που του αρνήθηκε καμμιά δεκαριά πέναλτυ.
Μη ξεχνάμε ότι δεν απέβαλε και τον αληταρά Τζέκο που είχε το θράσος να σκοράρει δις μπροστά στο πέταλο του ανυπέρ-βήτου..
Οι συνέπειες του αποκλεισμού είναι ανυπολόγιστες αφού πέραν όλων των άλλων, ο έγκριτος Λάμπρος είχε προαναγγείλει την παρουσία της μουσταρδί ομάδας στον τελικό του Δουβλίνου. Ο δήμαρχος της πόλης προχώρησε στην εκ βάθρων ανακατασκευή της, ώστε να φιλοξενήσει τις μυριάδες των οπαδών. Κατασκεύασε αυτοκινητόδρομους στις κεντρικές πλατείες προκειμένου να χωρέσουν τη μεγαλειώδη πορεία που ετοίμαζαν, έκτισε περί της 700.000 ξενοδοχειακές μονάδες γιά να φιλοξενήσουν το ρουλολαό, ενώ προκήρυξε διαγωνισμό γιά την κατασκευή ειδικών χωματόδρομων με αυτόματο πότισμα γιά τη δημιουργία λάσπης, έργο απαραίτητο γιά την προσαρμογή των ερπετών στις συνθήκες της πόλης, αλλά και την ψυχαγωγία τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες επίσης, οι τοπική συναγωγή δημιούργησε περί τις 120.000 υποκαταστήματα προκειμένου οι δεήσεις γιά κατάκτηση του europa να πιάσουν τόπο.
Oπως όλα δείχνουν όμως, τα έξοδα στα οποία υποβλήθηκε ο δήμος και η κοινωνία του Δουβλίνου γενικότερα θα πάνε στράφι, αφού ο ρούλης έχασε από την κατώτερη city και αποκλείστηκε...
Είναι όμως ακριβώς έτσι? Το paokizein.gr φέρνει στη δημοσιότητα επιστολή του γνωστού οδοντιάτρου-πρ. προέδρου-εκφωνητή- εκδότη κλπ Λάμπρου Σκόρδα προς το δήμαρχο Δουβλίνου, που θα προκαλέσει πάταγο αφού ανατρέπει τα δεδομένα που μέχρι τώρα γνωρίζαμε:
''Αγαπητέ (Αμπελά)... εεεεεεε συγγνώμη, δήμαρχε ήθελα να πω. This is Skordas not speaking but έρπινγκ as usual!And καρφώνινγκ also!
Δε σε ξέρω, αλλά έχοντας ασχοληθεί με πολλές κουφάλες κατά το παρελθόν κάπου θα σ' έχω πετύχει δε γίνεται. Εσυ πάντως σίγουρα με ξέρεις, ήμουν miss Χαρίλαος επί σειρά ετών.
ATHLITIKANEAΕγραψα στην έγκυρη εφημερίδα μου όπως βλέπεις ότι είμαστε στο δρόμο γιά το Δουβλίνο και συνεχίζω να το πιστεύω. Απλώς χαθήκαμε γιά λίγο, όμως είμαστε εκπαιδευμένοι και θα τη βρούμε την άκρη. Εδώ δε χάσαμε το δρόμο στα κωλοχώρια της Β εθνικής που δεν τα βρίσκεις ούτε με gps, στο Δουβλίνο θα κολλήσουμε?
Εκτός αυτού πρέπει να γνωρίζεις ότι ο λαός και η ομάδα στέκονται πάντα συνεπείς σε τέτοιου τύπου προαναγγελίες, ειδικά όταν φωνάζουμε '' ερχόμαστε ''.
Το 97 που πήγαμε να παίξουμε την παραμονή μας φωνάζαμε ''ερχόμαστε κουφάλα Τζαλακώστα'' αλλά ο μ@λ@κ@ς οδηγός πήρε τα δελτία και πήγε στο βουνό.
Τον βρήκαμε μας απάντησε ''έρχομαι',' αλλά ακόμα τον περιμένουμε..
Πέσαμε και ανεβήκαμε με το σύνθημα ''ερχόμαστε γιά εκδίκηση και ντου γιά κορυφή'', αλλά ξαναπέσαμε.
Πέρσυ πήγαμε στον τελικο 1.344.762 ρούληδες φωνάζοντας ''ερχόμαστε'' να το σηκώσουμε. Κύπελο δεν πήραμε αλλά πραγματοποιήσαμε το ρεκόρ της μεγαλύτερης πομπής σε κηδεία, αμέσως μετά τη λήξη, λίγο το' χεις?
Το ίδιο φωνάζαμε και φέτος στο europa και να δεις ότι γιά ακόμα μιά φορά θα φανούμε συνεπείς. Μην πιστεύεις αυτά που γράφουν ότι χάσαμε 3-0, αυτά είναι ψεύδη ΠΑΟΚτσήδων που θέλουν να πλήξουν το μουσταρδί φρόνημά μας.
Εμείς θα έλθουμε και θα έχεις τη χαρά να απολαύσεις το μεγαλείο του ρουλολαού, ιδίοις όμασι. Φαντάζομαι ότι έχεις ακούσει άλλωστε από ομολόγους σου σε Λος Αντζελες, Χαβάη, Πεκίνο, Σιγκαπούρη αφού η φήμη μας έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, έτσι γράφω στο έγκυρο φυλάδιό μου άρα έτσι είναι! Μη κάνεις καμμιά μαλακία και με διαψεύσεις, στο φινάλε αποστήθισε το!
garlicΕπειδή όμως η ΠΑΟΚτσήδικη προπαγάνδα έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις κι' ενδεχομένως να πειστεί μέχρι και ο Πλατινί ότι αποκλειστήκαμε, θα κάνω το εξής. Με το κύρος και το βάρος που με διακρίνει, θα εισηγηθώ στην Uefa τη συμμετοχή τριών ομάδων στον φετεινό τελικό του europa, ώστε να μη στερηθεί η διοργάνωση το χρώμα και τον παλμό που μόνο ο λαός μπορεί να προσφέρει στο ποδόσφαιρο του γαλαξία!
Ακόμα κι' αν απορριφθεί το αίτημα, θα προσφύγουμε στο CAS όπου αποδεδειγμένα γνωρίζουμε τα κατατόπια και θα τα καταφέρουμε!
Αυτά δήμαρχε, τα υπόλοιπα από κοντά. Εχεις χαιρετισμούς από τους (τέως και νυν) ομολόγους
σου κ.κ sport Billy Παπαγεωργόπουλο και Γιάννη Μπουτάρη με τους οποίους μας συνδέει οπαδική και όχι μόνο φιλία. Ημουν άλλωστε πάντα πολέμιος της εξουσίας..
Α , και μην ξεχάσεις να ενημερώσεις τον εκεί συνάδελφο μου ότι με την ευκαιρία της επίσκεψης θα πραγματοποιήσω επιθεώρηση στα σώματα ασφαλείας της πόλης..''
Always yours...
Labros
http://paokizein.gr/paokizein/arthra/do ... uropa.html