Δεν αναφέρομαι σε παράνομα χάπια ή ντόπα.bane1980 έγραψε:bane1980 έγραψε:Οκ, νεύρα όλοι, αλλά δεν προσέχουμε λίγο πόσο το τραβάμε...;chabos4 έγραψε:Δεν διαλέγουν οι παίχτες παιχνίδια!!!!!!!!!
Η ομάδα διαλέγει παιχνίδια!!!!!
Όταν παίρνεις χάπια δεν μπορείς να τα ξαναπάρεις σε λιγότερο από 5 μέρες!!!!!!!!!!
Καταλάβετέ το επιτέλους και σταματήστε να κράζετε!!!
Η ομάδα κάνει αυτό που όλοι μας θέλουμε:
Έχει την καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση στην Ευρώπη και στο κύπελο.
Στο πρωτάθλημα εμφανίζεται καλή όταν δεν έχουμε παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα.
Αλλά αυτό είναι η επιλογή του ΠΑΟΚ!!!!!!!!!!!!
Ώστε να είμαστε καλοί στην Ευρώπη όπως και ήμασταν! Ώστε να είμαστε καλοί στο κύπελο όπως και ήμασταν μέχρι στιγμής και θα δείτε πώς θα είμαστε με ΑΕΚ!
Και μέχρι τα playoff υπομονή, θα δείτε!
Αυτό για τα χάπια. Εάν δεν είναι κακόγουστο αστείο, ακόμα και να πιστεύεις ή γνωρίζεις κάτι τέτοιο, δεν είναι σόφρον να αναφέρεται έτσι ανοιχτά εδώ. Εννοούσα πόσο το τραβάμε με τις "αποκαλύψεις" ή υποθέσεις που κάνει ο καθένας μας.
Όποιος έχει παίξει επαγγελματικά ξέρει τι λέω και ξέρει πως νιώθει ο οργανισμός.
Όλες οι ομάδες φροντίζουν ώστε οι παίχτες να δίνουν το κάτι παραπάνω σε φυσική κατάσταση με την βοήθεια της χημείας τουλάχιστον σε νόμιμα πλαίσια.
Απλά επειδή ο πολύς ο κόσμος δεν έχει ιδέα είναι κρίμα να πάει και να κράζει τους παίχτες και να τους ξενερώνει λες και δεν θέλουν οι ίδιοι να νικάνε παντού και πάντα.
Την Τρίτη παίζαμε το πιο μεγάλο ευρωπαικό παιχνίδι της ιστορίας μας και την τετάρτη παίζουμε έναν τίτλο και έχουμε μόνο 6 από αυτούς στα 85 χρόνια. Και μου έχουν την απαίτηση όλοι να νικήσουμε την Καβάλα ενδιάμεσα στην κανονική περίοδο σε ένα πρωτάθλημα που έχει playoff......
Κι εγώ θέλω η ομάδα να μπορεί να τρέχει το ίδιο Τετάρτη Κυριακή στα καπάκια αλλά αυτό απλά ΔΕΝ είναι εφικτό.
Είναι εφικτό όταν και η άλλη ομάδα έχει παίξει Τετάρτη όπως ο Παναθηναικός όταν ήρθε στην Τούμπα και ήμασταν και οι δυο στα ίδια από άποψη χημικής κατάστασης.
Όταν έρθει η στιγμή που θα νιώσει η ομάδα ότι μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα. Τότε πρέπει να δίνει το βάρος από Κυριακή σε Κυριακή ΜΟΝΟ.
Όπως έγινε πρόπερσι όχι όμως από επιλογή αλλά επειδή αποκλειστήκαμε από Ευρώπη νωρίς και είδατε πόσο κοντά φτάσαμε.
Πρέπει δηλαδή οι αθηναίοι να παίζουν Ευρώπη όσο παίξαμε εμείς φέτος, κι εμείς να κοιτάμε μόνο τις Κυριακές και να έχουμε υπεροχή φυσικής κατάστασης απέναντι σε όλες τις μικρομεσαίες ομάδες.
Όσο για το φίλο που λέει με Σάντος τέτοια ματς δεν έχανες. Πίστευω αυτό το μήνυμα εξηγεί μερικώς το γιατί.