Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
teratios2

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από teratios2 »

αφού όπως μας ενημέρωσαν επιτρέπεται η κριτική, ας πάρουμε 4 πραματάκια και να δούμε τι έκανε ο Ζαγοράκης για αυτά:

προπονητής:

το σημαντικότερο πόστο σε μια ομάδα...ο άνθρωπος απ τον οποίο ξεκινάει το χτίσιμο της, αυτός η επιλογή του οποίου θα έπρεπε να γίνει όσο μπορούμε πιο προσεχτικά...τι έκανε ο Ζαγοράκης;...αμφιταλαντεύτηκε μεταξύ 124 ξένων ονομάτων, τελικά έφερε Μπερέτα, τον κράτησε 20 μέρες και τον έδιωξε, τον αντικατέστησε με έναν γιδοβοσκό φιλαράκι του που την στιγμή που μιλάμε αποτυγχάνει σε ομάδα επιπέδου β' εθνικής (αστέρας τρίπολης), τον κράτησε για κάτι μήνες, τον έδιωξε μετά την κατακραυγή, κορόιδεψε τον κόσμο για κανά μήνα πως και καλά ψάχνει προπονητή να τον αντικαταστήσει, και τελικά έκανε τον βοηθό γιδοβοσκού πρώτο προπονητή του ΠΑΟΚ ισχυριζόμενος πως μια ακόμα αλλαγή θα έκανε κακό στην ομάδα...το τελευταίο διάστημα, έχει βάλει τον τύπο (που ελέγχει ΑΠΟΛΥΤΑ) να προσπαθεί να μας πείσει πως έχουμε να κάνουμε με τον Γκουαρντιόλα Νο. 2 και για αυτό πρέπει να μείνει ως το 2035...

ως αποτέλεσμα, η ομάδα παρουσιάζει σημάδια αποσύνθεσης, τα αποδυτήρια είναι παιδική χαρά, οι παίχτες κάνουν ότι γουστάρουν, οι αυτοματισμοί έχουν εκλείψει, η άμυνα είναι ασόβαρη, η επίθεση δυσκοίλια, το κέντρο μπορούμε να το χάσουμε ακόμα κι απ τον Εορδαικό, γενικά, η περσινή καλοκουρδισμένη μηχανή του ΠΑΟΚ έχει καταντήσει σε ένα τουρλουμπούκι, 11 παίχτες ατάκτως εριγμένοι...οτιδήποτε καλό κάνει αυτή η ομάδα είναι απ το ταλέντο κάποιων παιχτών και τίποτα παραπάνω

ρόστερ:

οι αλλοπρόσαλες κινήσεις ακολουθούν η μία την άλλη...από το καλοκαίρι και μετά δεν υπήρξε ούτε για δείγμα καλή κίνηση του ΠΑΟΚ σε μεταγραφικό επίπεδο...ο Μπουσαιντί ήρθε τον Σεπτέμβριο έφυγε τον Ιανουάριο, ο Ζουέλα ήρθε τον Σεμπτέμβριο έφυγε τον Ιανουάριο, ο Κριστιάνο εκδιώχθη την μία μέρα και την άλλη μέρα έπαιζε ο Τσουκαλάς δεξί εξτρέμ γιατί δεν είχαμε άλλον για την θέση, ο Σορλέν έφυγε και φέραμε ως αντικαταστάτη του τον Ελ Ζαρ (αφού δεν πήραμε τερματοφύλακα πάλι καλά), ο Βιτόλο τραυματίστηκε πήραμε τον Αρίας για να καλύψει το κενό του και ακόμα δεν τον έχουμε δει να παίζει, ο Φιλομένο έχει διαρρεύσει πως θα τον διώξουμε αλλά παρόλαυτα παραμένει στην ομάδα (γιατί, για να "βελτιώνει" το κλίμα στα αποδυτήρια;), στο 10ρι έχουμε έλλειψη από πέρσι ακόμα κι όμως δεν πήραμε ποτέ...αυτά είναι μόνο ένα κομμάτι της φετινής κακοδιαχείρισης του ρόστερ του ΠΑΟΚ...και βεβαίως για αυτό ευθύνη φέρουν και οι γιδοβοσκοί που "κοσμούν" τον πάγκο μας όλη αυτή την χρονιά, και ο Παντελής Κωνσταντινίδης που μπήκε στο πόστο του με το ίδιο κριτήριο που μπήκαν όλοι (είναι φίλος του Ζαγοράκη) και ο ίδιος ο Ζαγοράκης και έμμεσα για τα πρόσωπα που επιλέγει και άμεσα γιατί είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και κάποιες κοτσάνες δεν θα δικαιολογούνταν παρά σε κάποιο που θα ήταν παντελώς άσχετος με το θέμα...

ιατρικό τημ:

ιδού η ιστοσελίδα του γιατρού του ΠΑΟΚ Ιωάννη Ράλλη (http://www.arthroskopisi.gr/index.html)...μπαίνουμε στο βιογραφικό του και διαβάζουμε...17/01/2008 λήψη του τίτλου ιατρικής ειδικότητος Ορθοπαιδικής Χειρουργικής...Από τις 07/02/2008 έως και σήμερα, ιατρός ομάδος της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.

δηλαδή, 20 μέρες αφού πήρε την ειδικότητα του έγινε γιατρός στον ΠΑΟΚ...δεν ξέρω τις ικανότητες του, μπορεί να είναι αξιόλογος, αλλά εγώ ως ΠΑΟΚτσής θα ήθελα κάποιον που να είναι το μεγαλύτερο όνομα στον χώρο του, κάποιον με εμπειρία, με "παράσημα", που να μιλάει η πιάτσα για αυτόν, όχι κάποιο επαγγελματικό μειράκιο που τα πρώτα του βήματα θα τα κάνει στον ΠΑΟΚ (ΟΑΕΔ έχει γίνει ο ΠΑΟΚ...τι προπονητές, τι γιατροί, όλοι μαθαίνουν την δουλειά τους στην πλάτη μας)...

π.χ., βλέπεις στην μετεκπαίδευση του πως στις 17-22 Ιανουαρίου 2010 παρακολούθησε σεμινάριο πάνω στη χειρουργική γονάτου...την ίδια στιγμή ήταν επίσημα ο γιατρός του ΠΑΟΚ...δηλαδή αν τύχαινε στις 5 Ιανουαρίου και τραυματιζόταν κανένας στο γόνατο τι θα λεγε, μισό παιδιά, περιμένετε 2 βδομάδες να παρακολουθήσω το σεμινάριο και θα σας πω;...

χωρίς να έχω τις γνώσεις να κρίνω τις ιατρικές του ικανότητες, εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως είναι μια κάκιστη επιλογή...πόσες και πόσες φορές αυτά τα 3.5 χρόνια δεν έμεινε παίχτης μας τραυματίας περισσότερο από όσο θα περιμέναμε;..πόσες και πόσες φορές δεν υποτροπίασε;...τελευταίο παράδειγμα ο Βιτόλο...από τις 15 Δεκεμβρίου περιμένουμε, πάμε για 3ο μήνα και ο Βιτόλο ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει...

ποιος ευθύνεται για το θέμα του ιατρικού τημ αν όχι ο Ζαγοράκης;...όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει ενοχληθεί από τον τρόπο που χειρίζεται το ιατρικό τημ την αποθεραπεία των παιχτών του ΠΑΟΚ, δεν έχει έστω απορήσει πως γίνεται και κάθε χρόνο η ομάδα που πλήτεται περισσότερο από τραυματισμούς να είμαστε εμείς;...γιατί δεν κάνει τίποτα για αυτό;...ούτε λεφτά για να πάρει γιατρό έχει;...ή μήπως, κοιτώντας και την ημερομηνία γέννησης του κυρίου Ράλλη που ταιριάζει με του Ζαγοράκη, είναι κι αυτός τίποτα συμμαθητής του και τον μάζεψε στην ομάδα όπως τα υπόλοιπα φιλαράκια του;

διαιτησία:

σήμερα είδαμε ακόμα μια σφαγή του ΠΑΟΚ, αυτή την φορά από την Καβάλα...ένα από τα πιο κραχτά πέναλτι που έχω δει στην ζωή μου δεν σφυρίχτηκε και γιατί να σφυριχτεί άλλωστε;...θα ιδρώσει το αυτί του που αδίκησε κατάφορα τον ΠΑΟΚ;...θα κάνει τίποτα ο Ζαγοράκης ώστε να τιμωρηθεί, έχει κάνει ποτέ όλα αυτά τα χρόνια τίποτα για να προστατεύσει την ομάδα;...απολύτως τίποτα...του έλεγε ο Πιλάβιος πως ο Σπάθας θα παίξει 50-50 και αυτός τον πίστευε...ψήφιζε τον Μαρινάκη γιατί τον ήξερε ως άνθρωπο και τον εκτιμούσε, και όταν μας φέρανε τους τζι-αι-τζο και τους πεζοναύτες χτύπησε το χέρι στο τραπέζι και ξεκαθάρισε "η μπουτίκ θα μείνει ανοιχτή"...

ήταν ο πρόεδρος με την μεγαλύτερη λαική στήριξη των τελευταίων δεκαετιών, αντί να μπει στις γαμωεπιτροπές και τις γαμωομοσπονδίες τους σαν καουμπόης και να τους ξεκαθαρίσει "ξέρω πως είστε σάπιοι και στα αρχίδια μου...μεταξύ σας κάντε ότι γουστάρετε, όποιος όμως πειράξει τον ΠΑΟΚ, με ένα κούνημα του δαχτύλου μου όλον τον κόσμο του ΠΑΟΚ τον βγάζω στον δρόμο σε ανένδοτο εναντίον σας" καθόταν και κάθεται άπραγος ως άβουλο ον και αφήνει τον κάθε Παππά και τον κάθε παπάρα να έρχεται στην τούμπα και να πουλάει τρέλα ατιμώρητος

αυτά τα ολίγα για την ιερή αγελάδα του ΠΑΟΚ και συγγνώμη αν διέκοψα την βοσκή της...ως απαντήσεις ξέρω τι θα ακούσω, πως είμαι εχθρός του ΠΑΟΚ, νοσταλγός του Τζον Γου κι αχάριστος προς αυτόν που έβγαλε το κάρο απ την λάσπη...ναι, το έβγαλε, (όχι μόνος του βέβαια, με Βρύζα και καρπουζά και κάτι χιλιάδες ΠΑΟΚτσάκια από δίπλα), αυτό όμως δεν του δίνει το δικαίωμα να το ξαναρίξει...
Άβαταρ μέλους
mkpaok

Δημοσίευση από mkpaok »

Σεβαστη απολυτως η γνωμη σου
Αν θελεις εγω και ο καθενας απο εμας που διαφωνει με αυτη τη στοιχειοθετημενη κατα τα αλλα αποψη να σε παρω στα σοβαρα, κοψε την ειρωνεια περι ιερων αγελαδων, οπως και οι υπολοιποι για θεοδωρακηδες.
Κατα τα αλλα τους προβληματισμους σου καλα κανεις και τους εχεις.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Bono έγραψε:Ισως να έβρισκε και κάποιον για το ρόλο του προέδρου.....
Besuch έγραψε:Το ΠΡΟ-τελευταιο μονο σαν χιουμορ μπορω να το εκλαβω......
Αδερφέ πολύ θα θελα να κάνω χιούμορ,μόνο που δεν κάνω.
Besuch έγραψε: βεβαια η αχαριστια κυβερνα τον κοσμο και η βλακεια ειναι ο ανικητος στρατος της οποτε απο τον παραδοσιακα παρορμητικο λαο του ΠΑΟΚ ολα τα περιμενω...ειδικα οταν μπαινουν και προσωπικοι εγωισμοι στη μεση!
Οσο γι' αυτό,βλάκας μπορεί και να 'μαι,αχάριστος δεν είμαι.
Σίγουρα συγκρινόμενος με Μπατμαν και με Γούμενους ο Ζαγοράκης είναι πολύ καλύτερος.
Δεν ξέρω όμως αν αυτό είναι τίτλος τιμής γιατί για να το καταφέρεις αυτό όφειλες να κάνεις μόνο τα αυτονόητα δλδ να μην κλέβεις και με την βοήθεια του ονόματος σου και της προσδοκίας που αυτό δημιούργησε κατάφερες να συσπειρώσεις τον κόσμο έτσι ώστε να τα έσοδα να πιάσουν ταβάνι.
Από κει και πέρα τα λάθη είναι αμέτρητα.....απ' το πως διαχειρίστηκε αυτή την συσπείρωση του κόσμου και τις ΑΜΚ που έκανε για να τις απαξιώσει στη συνέχεια δίνοντας την εντύπωση πως τα λεφτά ήταν το παν και όχι κάποιο όραμα μέχρι τους λάθους σχεδιασμούς στο οικονομικό που έφεραν την ομαδα να είναι μέσα 3-4 εκ.....απ' την πρόσληψη Γκαγκάτση και την ψήφο σε Μαρινάκη μέχρι την μοιρολατρική στα όρια της μαλθακότητας στάσης του απέναντι σε ΕΠΟ,λίγδες και κράτος για το θέμα των χρεών.....απ' της παλινωδίες στο θέμα του προπονητή φέτος και τα πάμε ή δεν πάμε για πρωτάθλημα μέχρι την επίσης μαλθακή του στάση απέναντι στους παίκτες που φτάνουν στο σημείο να κάνουν αποχή (δις) σ' αυτόν,τον μόνο ποδοσφαιράνθρωπο σε διοίκηση ΠΑΕ στην Ελλάδα και αυτός πάντα να τους δίνει δίκιο και τις αιώνιες δυσκολίες πάντα μόνο στον ΠΑΟΚ να ξεφορτωθούμε παίκτη πληρώνοντας τους για να βλέπουν τα ματς απ' την εξέδρα ενώ οι άλλοι τους ξεφορτώνονται σε μιά νύχτα.
Και τόσα άλλα που θα μου έπαιρνε καιρό να τα αναπτύξω,αλλά είμαι σίγουρος πως όλοι τα ξέρουμε,όλοι τα γνωρίζουμε έστω και αν δεν τα λέμε.

Ολοι κρίνονται με βάση τις προσδοκίες που υπάρχουν απ' αυτούς....αν το μέτρο σύγκρισης για τον κακομοίρη τον ΠΑΟΚ είναι οι ΓουμενοΜπατατούδηδες,ας είναι ήσυχος,είναι πολύ καλύτερος,όλοι του το αναγνωρίζουμε αυτό.
Αν αυτό του (και σου) φτάνει,εγώ πάω πάσο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bono την Κυρ 27 Φεβ 2011, 23:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

teratios2 ευχαριστούμε που μας τα είπες εμείς δεν τα βλέπουμε αυτά...
zavos4 έγραψε:
zoomgr έγραψε:ακόμα τίποτα δεν χάθηκε,
θα είναι αμαρτία να μην πάρουμε έστω το Κύπελλο φέτος
κλαίμε με μαύρο δάκρυ.

Ουσιαστικά αποδείχτηκε οτι δεν αξίζεις ουτε το κύπελο φέτος.

και γιατι να το αξίζεις άλλωστε. Αν το πάρεις θα είναι απο σπόντα. Με τέτοιον προγραμματισμο (που δεν έγινε) απο την αρχή της χρονιάς δεν αξίζεις τίτλο. Άξιζες πέρυσι, πρόπερσι, φετος μονο απο κολοφαρδία.
Εντάξει το αξίζει ο Βόλος. Κωλοφαρδία ενώ πρέπει να περάσεις ΟΣΦΠ,ΑΕΚ και τελικό...ό,τι να ΄ναι

ΥΓ. Α, ρε ταναπου μπάλα δοκάρι κ μέσα όλα καλά,δοκάρι κ έξω οι φωστήρες...
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

zavos4 έγραψε: Ουσιαστικά αποδείχτηκε οτι δεν αξίζεις ουτε το κύπελο φέτος.

και γιατι να το αξίζεις άλλωστε. Αν το πάρεις θα είναι απο σπόντα. Με τέτοιον προγραμματισμο (που δεν έγινε) απο την αρχή της χρονιάς δεν αξίζεις τίτλο. Άξιζες πέρυσι, πρόπερσι, φετος μονο απο κολοφαρδία..
Τι άλλο ακόμα θα ακούσουμε βραδιάτικα Θεέ μου. Μπρος ράδιο, πίσω paokmania.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ
black death

Δημοσίευση από black death »

Ζαβέ δεν την παλεύεις. Άλλαξε ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

teratios2 για να είσαι 100% σωστός να τα γράφεις όλα, όχι μόνο επιλογές.

- προπονητής-διαιτητές είναι γνωστές πληγές τοις πασι, τόπαμε, το γνωρίζουμε όλοι, τι να κάνουμε? να το διαλύσουμε το μαγαζί? συνεχίζουμε με αυτά που έχουμε.

- όσο για το ρόστερ αυτό δεν είναι που μας οδήγησε στους 32?

-σχετικά με τον Ράλλη, παραλείπεις να γράψεις ότι έχει από πίσω του τον γκουρού της ορθοπεδικής στην Θεσσαλονίκη, τον Γιγή.
Άβαταρ μέλους
krik the greek

Δημοσίευση από krik the greek »

Εντάξει ο άνθρωπος ότι μπορεί κάνει.Δέχτηκε πριν από μερικά χρόνια να μπει στο τιμόνι της ομάδας και από ποδοσφαιριστής βρέθηκε από την μία μέρα στην άλλη να παλεύει να να τα βγάλει πέρα με τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας και ταυτόχρονα να προσπαθεί να φτιάξει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ που να κάνει πρωταθλητισμό αλλά και να να ολοκληρώσει και το προπονητικό κέντρο και συν όλα τα άλλα προβλήματα που εμφανίζονται καθημερινά να ψάχνει και υποφήφιο επενδυτή μήπως και βγούμε από τη μιζέρια μας. Πέρυσι κοντέψαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος πήγαμε καλά στην ευρώπη είμαστε μέσα στο κύπελλο στο πρωτάθλημα όμως δεν πάμε καλά. Σίγουρα γίνανε λάθη με προπονητές, παίχτες κτλ αλλά ο άνθρωπος ακόμα μαθαίνει και δίνει και όραμα σε εμάς τους οπαδούς κάτι που δεν έκαναν όλα τα λαμόγια που είχαν περάσει από τον ΠΑΟΚ. Για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας μια χαρά τα πάει
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ασε την ειρωνια μεγαλε ..ξαναδιαβασε εδω και καιρο τι λες ποιον εχεις στοχο και το κυριοτερο ....ΠΟΤΕ το λες
πεσ μας ...αν θες ...ποιος κατα την γνωμη σου θα πηγνε το καραβι καλητερα απο τον ζαγορακη και μετα θα παρεις απο μενα οσα+++++++ θελεις
ολα τα αλλα ειναι κλαιν μαιν σαν τις αποψεις σου

και εγω την γνωμη μου λεω
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Δεν μπορεί να μη γίνεται κριτική σε κάποιον επειδή δεν υπάρχει εναλλακτική. Από την άλλη, δεν μπορούν να γίνονται ανεκτές συκοφαντίες κατά του προέδρου του ΠΑΟΚ ή οποιουδήποτε. Αν κάποιος πει "ο Ζαγοράκης έκανε αυτό λάθος", "ο Ζαγοράκης είχε μεγάλη βοήθεια τις προηγούμενες χρονιές" κτλ. , άποψή του. Αν όμως πει "ο Ζαγοράκης είναι λαμόγιο" και δε μας δώσει στοιχεία, τότε η δημοσίευση έχει κάθε λόγο να σβηστεί και ο ίδιος να προειδοποιηθεί. Αυτή τη στιγμή από συντονιστές μόνο εγώ είμαι μέσα κι έτσι αντιμετωπίζω καθετί. Αν θέλω να πω κάτι παραπάνω, γράφω ως απλό μέλος. Για ο,τιδήποτε σχετικό με τα του συντονισμού, εδώ παρακαλώ να μην τα κάνουμε όλα αμπαλαέα:

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=2&t=1279

Καλό είναι να πέσουν οι τόνοι και ό,τι έχετε να πείτε ο ένας στον άλλον να το πείτε με πμ. Μεγάλα παιδιά είμαστε.

Ο Ζαγοράκης καλό είναι να αρχίσει να σκέφτεται τα της επόμενης χρονιάς. Τουλάχιστον ας μάθει τόσο αυτός όσο και το επιτελείο του απ' τα λάθη τους.
zisis the end

Δημοσίευση από zisis the end »

ενταξει απο ποδοσφαιριστης εγινε παραγοντας,ενταξει κανει ο,τι μπορει ε λοιπον αυτα που δε μπορει να τα κανει γιατι δεν παιρνει αξιους ανθρωπους να τα κανουν?ειναι δυνατον να πηγαινει ο προεδρος στην προπονηση να βαλει σε ταξη τους ποδοσφαιριστες που ηταν ο σβουρας δλδ ?ψωνιζε στη λαικη....και περυσι ειχαμε αναταραχες που απο οτι θυμαμαι λυθηκαν ορθοτερα χωρις την αναμιξη του ζαγορακη....στην ουσια αυτος ο ανθρωπος που εμενα προσωπικα δε μου αρεσει και ιδιαιτερα αλλα να ειμαστε σωστοι και να λεμε την αληθεια....κανει τον προεδρο,τον αντιπροεδρο,τον τ.δ και τον "προπονητη"ε τοσος συγκεντρωτισμος δε βγαινει σε καλο.....αφου οπως ειπε η τ.δ δεν ειναι κατι δυσκολο ας παρει εναν ανθρωπο να την κανει αφου ο σβουρας δε μπορει.......
επιτρεπεται να ειμαστε περυσι στην δευτερη θεση και φετος στην εκτη?πρεπι να καταλαβει οτι θα χασει αυτα που κερδισε η ομαδα τα τελευταια χρονια ετσι.......ας βρει αξιους συνεργατες μας υποσχεθηκλε το πρωταθλημα το πηρε πισω...μπραβο και μαγκια του αλλα οχι και ετσι....οχι και η καβαλα πανω απο τον ΠΑΟΚ ουτε ο θεος δεν το θελει αυτο
Άβαταρ μέλους
teratios2

Δημοσίευση από teratios2 »

abg12d34 έγραψε:η πολλη η δημοκρατια αυτα εχει μαγκες
σύντροφοι να με θυμάστε που και που...

[youtube]VxpOAJbADZM[/youtube]

Υ.Γ.
ο διπλανός μου μουρμουρίζει "εγώ πάντως, χαρτί υπέρ του Χάβου δεν υπογράφω"
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

teratios2 έγραψε:αφού όπως μας ενημέρωσαν επιτρέπεται η κριτική, ας πάρουμε 4 πραματάκια και να δούμε τι έκανε ο Ζαγοράκης για αυτά:

προπονητής:

το σημαντικότερο πόστο σε μια ομάδα...ο άνθρωπος απ τον οποίο ξεκινάει το χτίσιμο της, αυτός η επιλογή του οποίου θα έπρεπε να γίνει όσο μπορούμε πιο προσεχτικά...τι έκανε ο Ζαγοράκης;...αμφιταλαντεύτηκε μεταξύ 124 ξένων ονομάτων, τελικά έφερε Μπερέτα, τον κράτησε 20 μέρες και τον έδιωξε, τον αντικατέστησε με έναν γιδοβοσκό φιλαράκι του που την στιγμή που μιλάμε αποτυγχάνει σε ομάδα επιπέδου β' εθνικής (αστέρας τρίπολης), τον κράτησε για κάτι μήνες, τον έδιωξε μετά την κατακραυγή, κορόιδεψε τον κόσμο για κανά μήνα πως και καλά ψάχνει προπονητή να τον αντικαταστήσει, και τελικά έκανε τον βοηθό γιδοβοσκού πρώτο προπονητή του ΠΑΟΚ ισχυριζόμενος πως μια ακόμα αλλαγή θα έκανε κακό στην ομάδα...το τελευταίο διάστημα, έχει βάλει τον τύπο (που ελέγχει ΑΠΟΛΥΤΑ) να προσπαθεί να μας πείσει πως έχουμε να κάνουμε με τον Γκουαρντιόλα Νο. 2 και για αυτό πρέπει να μείνει ως το 2035...

ως αποτέλεσμα, η ομάδα παρουσιάζει σημάδια αποσύνθεσης, τα αποδυτήρια είναι παιδική χαρά, οι παίχτες κάνουν ότι γουστάρουν, οι αυτοματισμοί έχουν εκλείψει, η άμυνα είναι ασόβαρη, η επίθεση δυσκοίλια, το κέντρο μπορούμε να το χάσουμε ακόμα κι απ τον Εορδαικό, γενικά, η περσινή καλοκουρδισμένη μηχανή του ΠΑΟΚ έχει καταντήσει σε ένα τουρλουμπούκι, 11 παίχτες ατάκτως εριγμένοι...οτιδήποτε καλό κάνει αυτή η ομάδα είναι απ το ταλέντο κάποιων παιχτών και τίποτα παραπάνω

ρόστερ:

οι αλλοπρόσαλες κινήσεις ακολουθούν η μία την άλλη...από το καλοκαίρι και μετά δεν υπήρξε ούτε για δείγμα καλή κίνηση του ΠΑΟΚ σε μεταγραφικό επίπεδο...ο Μπουσαιντί ήρθε τον Σεπτέμβριο έφυγε τον Ιανουάριο, ο Ζουέλα ήρθε τον Σεμπτέμβριο έφυγε τον Ιανουάριο, ο Κριστιάνο εκδιώχθη την μία μέρα και την άλλη μέρα έπαιζε ο Τσουκαλάς δεξί εξτρέμ γιατί δεν είχαμε άλλον για την θέση, ο Σορλέν έφυγε και φέραμε ως αντικαταστάτη του τον Ελ Ζαρ (αφού δεν πήραμε τερματοφύλακα πάλι καλά), ο Βιτόλο τραυματίστηκε πήραμε τον Αρίας για να καλύψει το κενό του και ακόμα δεν τον έχουμε δει να παίζει, ο Φιλομένο έχει διαρρεύσει πως θα τον διώξουμε αλλά παρόλαυτα παραμένει στην ομάδα (γιατί, για να "βελτιώνει" το κλίμα στα αποδυτήρια;), στο 10ρι έχουμε έλλειψη από πέρσι ακόμα κι όμως δεν πήραμε ποτέ...αυτά είναι μόνο ένα κομμάτι της φετινής κακοδιαχείρισης του ρόστερ του ΠΑΟΚ...και βεβαίως για αυτό ευθύνη φέρουν και οι γιδοβοσκοί που "κοσμούν" τον πάγκο μας όλη αυτή την χρονιά, και ο Παντελής Κωνσταντινίδης που μπήκε στο πόστο του με το ίδιο κριτήριο που μπήκαν όλοι (είναι φίλος του Ζαγοράκη) και ο ίδιος ο Ζαγοράκης και έμμεσα για τα πρόσωπα που επιλέγει και άμεσα γιατί είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και κάποιες κοτσάνες δεν θα δικαιολογούνταν παρά σε κάποιο που θα ήταν παντελώς άσχετος με το θέμα...

ιατρικό τημ:

ιδού η ιστοσελίδα του γιατρού του ΠΑΟΚ Ιωάννη Ράλλη (http://www.arthroskopisi.gr/index.html)...μπαίνουμε στο βιογραφικό του και διαβάζουμε...17/01/2008 λήψη του τίτλου ιατρικής ειδικότητος Ορθοπαιδικής Χειρουργικής...Από τις 07/02/2008 έως και σήμερα, ιατρός ομάδος της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.

δηλαδή, 20 μέρες αφού πήρε την ειδικότητα του έγινε γιατρός στον ΠΑΟΚ...δεν ξέρω τις ικανότητες του, μπορεί να είναι αξιόλογος, αλλά εγώ ως ΠΑΟΚτσής θα ήθελα κάποιον που να είναι το μεγαλύτερο όνομα στον χώρο του, κάποιον με εμπειρία, με "παράσημα", που να μιλάει η πιάτσα για αυτόν, όχι κάποιο επαγγελματικό μειράκιο που τα πρώτα του βήματα θα τα κάνει στον ΠΑΟΚ (ΟΑΕΔ έχει γίνει ο ΠΑΟΚ...τι προπονητές, τι γιατροί, όλοι μαθαίνουν την δουλειά τους στην πλάτη μας)...

π.χ., βλέπεις στην μετεκπαίδευση του πως στις 17-22 Ιανουαρίου 2010 παρακολούθησε σεμινάριο πάνω στη χειρουργική γονάτου...την ίδια στιγμή ήταν επίσημα ο γιατρός του ΠΑΟΚ...δηλαδή αν τύχαινε στις 5 Ιανουαρίου και τραυματιζόταν κανένας στο γόνατο τι θα λεγε, μισό παιδιά, περιμένετε 2 βδομάδες να παρακολουθήσω το σεμινάριο και θα σας πω;...

χωρίς να έχω τις γνώσεις να κρίνω τις ιατρικές του ικανότητες, εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως είναι μια κάκιστη επιλογή...πόσες και πόσες φορές αυτά τα 3.5 χρόνια δεν έμεινε παίχτης μας τραυματίας περισσότερο από όσο θα περιμέναμε;..πόσες και πόσες φορές δεν υποτροπίασε;...τελευταίο παράδειγμα ο Βιτόλο...από τις 15 Δεκεμβρίου περιμένουμε, πάμε για 3ο μήνα και ο Βιτόλο ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει...

ποιος ευθύνεται για το θέμα του ιατρικού τημ αν όχι ο Ζαγοράκης;...όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει ενοχληθεί από τον τρόπο που χειρίζεται το ιατρικό τημ την αποθεραπεία των παιχτών του ΠΑΟΚ, δεν έχει έστω απορήσει πως γίνεται και κάθε χρόνο η ομάδα που πλήτεται περισσότερο από τραυματισμούς να είμαστε εμείς;...γιατί δεν κάνει τίποτα για αυτό;...ούτε λεφτά για να πάρει γιατρό έχει;...ή μήπως, κοιτώντας και την ημερομηνία γέννησης του κυρίου Ράλλη που ταιριάζει με του Ζαγοράκη, είναι κι αυτός τίποτα συμμαθητής του και τον μάζεψε στην ομάδα όπως τα υπόλοιπα φιλαράκια του;

διαιτησία:

σήμερα είδαμε ακόμα μια σφαγή του ΠΑΟΚ, αυτή την φορά από την Καβάλα...ένα από τα πιο κραχτά πέναλτι που έχω δει στην ζωή μου δεν σφυρίχτηκε και γιατί να σφυριχτεί άλλωστε;...θα ιδρώσει το αυτί του που αδίκησε κατάφορα τον ΠΑΟΚ;...θα κάνει τίποτα ο Ζαγοράκης ώστε να τιμωρηθεί, έχει κάνει ποτέ όλα αυτά τα χρόνια τίποτα για να προστατεύσει την ομάδα;...απολύτως τίποτα...του έλεγε ο Πιλάβιος πως ο Σπάθας θα παίξει 50-50 και αυτός τον πίστευε...ψήφιζε τον Μαρινάκη γιατί τον ήξερε ως άνθρωπο και τον εκτιμούσε, και όταν μας φέρανε τους τζι-αι-τζο και τους πεζοναύτες χτύπησε το χέρι στο τραπέζι και ξεκαθάρισε "η μπουτίκ θα μείνει ανοιχτή"...

ήταν ο πρόεδρος με την μεγαλύτερη λαική στήριξη των τελευταίων δεκαετιών, αντί να μπει στις γαμωεπιτροπές και τις γαμωομοσπονδίες τους σαν καουμπόης και να τους ξεκαθαρίσει "ξέρω πως είστε σάπιοι και στα αρχίδια μου...μεταξύ σας κάντε ότι γουστάρετε, όποιος όμως πειράξει τον ΠΑΟΚ, με ένα κούνημα του δαχτύλου μου όλον τον κόσμο του ΠΑΟΚ τον βγάζω στον δρόμο σε ανένδοτο εναντίον σας" καθόταν και κάθεται άπραγος ως άβουλο ον και αφήνει τον κάθε Παππά και τον κάθε παπάρα να έρχεται στην τούμπα και να πουλάει τρέλα ατιμώρητος

αυτά τα ολίγα για την ιερή αγελάδα του ΠΑΟΚ και συγγνώμη αν διέκοψα την βοσκή της...ως απαντήσεις ξέρω τι θα ακούσω, πως είμαι εχθρός του ΠΑΟΚ, νοσταλγός του Τζον Γου κι αχάριστος προς αυτόν που έβγαλε το κάρο απ την λάσπη...ναι, το έβγαλε, (όχι μόνος του βέβαια, με Βρύζα και καρπουζά και κάτι χιλιάδες ΠΑΟΚτσάκια από δίπλα), αυτό όμως δεν του δίνει το δικαίωμα να το ξαναρίξει...
τερατιε θα συμφωνήσω στα περισσότερα μαζί σου. εκεί λίγο με το γιατρό μπερδεύουμε λίγο τα μπούτια μας σε κάποια πράγματα αλλα τα υπόλοιπα έτσι είναι.

απλwς το θέμα είναι ότι ο Ζαγοράκης σε αυτά που αναφέρεις έχει πολλά ελαφρυντικά.

μερικά:

ο Ζαγοράκης είναι αναγκασμένος να δουλέψει σε όρια budget τα οποια είναι ήδη ξεπερασμένα. η κατά πολλούς επιτυχημένη περσινή χρονια είναι μια χρονια που λόγο κuριwς αγωνιστικής αποτυχίας (herenveen-γιάννενα) και μεταγραφής κούτσια (για την οποια κανεις δε μπορεί να βάλει το χέρι στη φωτιά ότι ήταν δικια του 100% η m@λακιά) έφερε την ομάδα 2.3 εκ euro μέσα.

άλλο είναι να έχεις να δουλέψεις με 8-9 εκατομμύρια budget το οποιο μπορεί να πάει όλο για μεταγραφές όπως έγινε μετά το τέλος τις πρώτης χρονιας και άλλο να έχεις να δουλέψεις με κάνα μuριο επειδή τα υπόλοιπα πρέπει να πληρωθούν στους είδη υπάρχοντες παίκτες.

επίσης όταν ο βρuζας βγαίνει και δηλώνει ότι ήταν λάθος του ο μπερέτα , τι να κάτσουμε να πούμε στο ζαγοράκη? ότι τον έφερε ο ζαγοράκης? ότι έκανε λάθος που τον απόλυσε? τα δυο παραπάνω, δηλαδή 1) μη διαθέσιμο budget για κινήσεις και 2) αποτυχημένη επιλογή 1ou προπονητή (για τα οποια ο Ζαγοράκης έχει μερίδιο μονο, τhς ευθύνης) οδηγούν σε λύσεις τύπου δερμιτζάκη-μάκη χάβου θέλουμε δε θέλουμε.

αν το δεις δηλαδή από τh σκοπια του Ζαγοράκη θα σε πει : και είχα το santos να μου αποκλείεται από το europa league και να χάνω τα 2 εκατομμύρια και μετά να φεύγει, και το βρυζα να μου φορτώνει μπερέτες, φιλομενους, σαβινιδες και μετά να φεύγει και τα ακούω και από πάνω που έχω μείνει να παλεύω να βγάλω τh χρονια χωρίς να μπούμε μέσα.

στο θέμα τον διαιτητών και γενικότερης στάσης σα ΠΑΕ, σύμφωνw σε όσα λες αλλα το ελαφρυντικό που έχει είναι ότι ποτε κανεις πρόεδρος του ΠΑΟΚ με εξαίρεση τον βεζυρτζή στο μπάσκετ το 91-92-93 δε κατάφερε να ελέγχει έστω και επιφανειακά το παρασκήνιο. γενικός υπάρχει ένα πρόβλημα όλου του συλλόγου να βρει το σωστό τρόπο αντίδρασης στην αντιμετώπιση που έχουμε σε όλα μας τα τμήματα. και δε φταίει μονο ο ζαγοράκης για αυτό. φταίμε όλοι μας.

μπορούμε να μιλάμε με τις ώρες για τα επιμέρους θέματα αλλα η χρονια δεν έχει τελειώσει ακόμα. επίσης στο ΠΑΟΚ έχει διαμορφωθεί μια κατάσταση για την οποια ούτε φταίει μονο ένας αλλα ούτε και υπάρχει κάποιος που να έχει μονο δίκιο. πρέπει να γίνει λίγο αυτοκριτική πρώτα και δυστυχώς δε βλέπω να γίνετε από κανέναν. έχουμε μπει σε ένα τρuπάκι μονο να κατηγορούμε

YG:περιμένω εναγωνίως τον τερατιο4 (το4 για ευνόητους λόγους....)
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Kolokotronis_4 έγραψε: -σχετικά με τον Ράλλη, παραλείπεις να γράψεις ότι έχει από πίσω του τον γκουρού της ορθοπεδικής στην Θεσσαλονίκη, τον Γιγή.
Δεν ξέρω αν έχει πίσω του τον γκουρού της ορθοπεδικής στην Θεσσαλονίκη αλλά την εγχείρηση στον Βιτόλο αυτός την έκανε όπως και όλες όσες χρειάστηκαν και όχι ο γκουρού....οπότε σε περίπτωση που τον έχει πίσω του,μάλλον τον έχει πολύ πίσω του τόσο που να μην φαίνεται καθόλου.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

To ζητούμενο από εδώ και πέρα είναι ένα....

Θα γίνουν τα ίδια λάθη και του χρόνου ή μάθαμε το μάθημά μας και θα πάμε σε πιο οργανωμένη χρονιά;...
Όλα τα άλλα δε μπορούμε ΤΩΡΑ να τα αλλάξουμε..

Στόχος η έξοδος στην Ευρώπη είτε από κύπελλο είτε από πρωτάθλημα....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”