Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ελευθέριου-Κορδελιού
Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ελευθέριου-Κορδελιού
Και μετά από όλα αυτά:
ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ 2 ΑΘΩΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!
ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ 2 ΑΘΩΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!
και μετά λένε πως ο καφές πειράζει στα νεύρα... δεν εχουν δει το φορουμ φαίνεται... 

Ναι.. Επρεπε να γράψω "Οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ είναι άψογοι, η κερκίδα τέλεια, η αποχή τους γαμάτη, οι αγώνες τους εξωπραγματικοί" και να μου κάνετε και 50 like για να είμαστε όλοι χαρούμενοι... Μάλλον για το φουμπου είστε.
Δεν έχετε καταλάβει ότι φόρουμ σημαίνει ανταλλαγή απόψεων.
Οκ, για χάρη των νεύρων του Νοβίτου, ανακαλώ. ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΙ. Δεν χρειάζονται καμία βελτίωση. ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ.
Έλα αρχίστε και τα like...
Δεν έχετε καταλάβει ότι φόρουμ σημαίνει ανταλλαγή απόψεων.
Οκ, για χάρη των νεύρων του Νοβίτου, ανακαλώ. ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΙ. Δεν χρειάζονται καμία βελτίωση. ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ.
Έλα αρχίστε και τα like...
- Federacion
ερωτηση:
Ποιές ΔΗΜΟΣΙΕΣ κινήσεις στήριξης στον αγώνα για την αποφυλάκιση των 2 συνοπαδών μας έχει κάνει η ΠΑΕ;
Ποιές ΔΗΜΟΣΙΕΣ κινήσεις στήριξης στον αγώνα για την αποφυλάκιση των 2 συνοπαδών μας έχει κάνει η ΠΑΕ;
Γκικα αν αυτο καταλαβες, τι να πω.... Απλα εχει απιστευτο γελιο, οταν ατομα που αναθεμα αν εχουν παει ποτε σε σφ, ξερουν τα παντα για εναν σφ....
αυτά δεν γίνονται δημόσια γιατί θα κατηγορηθεί ότι υπερασπίζεται ταραξίες....
Υπάρχει κανείς απο τον σύνδεσμο Κορδελιού ή απο κάποιον άλλον σύνδεσμο να μας εξηγήσει ποια θεωρεί ότι είναι τα κέρδη μιας τέτοιας κίνησης ή γιατί θεωρεί ορθή κίνηση αντίδρασης τον συγκεκριμένο τρόπο δράσης?
υγ
Φυσικά είμαι κάθετος 101% με το όλο σκεπτικό αλλά απέχω όσο είναι εφικτό απο την συζήτηση γιατί το πληκτρολόγιο μου θέλει άλλαγμα.
υγ2
Λευτεριά στο πληκτρολόγιο του gash
υγ
Φυσικά είμαι κάθετος 101% με το όλο σκεπτικό αλλά απέχω όσο είναι εφικτό απο την συζήτηση γιατί το πληκτρολόγιο μου θέλει άλλαγμα.
υγ2
Λευτεριά στο πληκτρολόγιο του gash
Ποιες ΔΗΜΟΣΙΕΣ κινήσεις στήριξης έκανε ο περιπτεράς από τον οποίο ψόνιζε τσιγάρα ο συγκεκριμένος οπαδός του ΠΑΟΚ;Federacion έγραψε:ερωτηση:
Όση σχέση είχε ο περιπτεράς άλλη τόση είχε και ο επίσημος ΠΑΟΚ.
Το τι κάνει ο καθένας στη προσωπική του ζωή δεν αφορά κανένα. Επειδή κάποιοι κάνανε επεισόδεια και φορούσαν διακριτικά του ΠΑΟΚ δεν σημαίνει ότι μπλέκεται και η ΠΑΕ. Για αυτό άλλοστε και δεν τιμωρήθηκε η ομάδα για εκείνα τα επεισόδεια. Ναι, τα παιδιά δεν συμμετείχαν στα επεισόδεια -τα οποία γίνανε από άλλα παιδιά-. Η ΠΑΕ τη σχέση έχει με όλα αυτά; Δηλαδή αν έγω βάλω μπλουζα "Μασούτης" και πάω και πλακώσω κάποιον θα απαιτήσω από τον Μασούτη να με υπερασπιστεί; Σκεφτείτε λίγο κάποια πράγματα.
Και εν τέλη. Φωνάζετε στην ΠΑΕ να βοηθήσει. Εσείς γιατί δεν βοηθάτε;
Τα παιδιά που είναι φυλλακή λέτε είναι αθώα. Ναι αλλά τα επεισόδεια γίνανε. Σωστά; Ποιοι κάνανε τα επεισόδεια; Ας πάνε να παραδεχτούνε -φυσικά όχι ρουφιανιά. οι ίδιοι να τιμήσουν τα παντελόνια τους- ότι αυτοί φταίνε κι ότι τα παιδιά είναι αθώα. Αλλά κανείς δεν το κάνει. Κι αν κράζεται την ΠΑΕ μία φορά, πρέπει να κράξετε αυτούς δέκα, που κάθονται με σταυρωμένα χέρια και βλέπουν αδέρφια τους να την πληρώνουν για αυτά που αυτοί κανανε.
bob έγραψε:gika πριν μιλήσεις βούτα την γλώσσα στο μυαλό,δεν είναι κακό...και ακόμα είναι κακό πράγμα ένα θέμα που δεν το ξέρουμε να μιλάμε και να αναλύουμε για το πως το τι και το γιατί ενώ δεν έχουμε ιδέα!
φιλικά στα λέω...ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ!!!
Ρε συ γιγκα μπορεις επιτελους να κοψεις τις .... χαζομαρες

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ... ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ να ξυπνησουμε.. πως θα νιωθατε εσεις αν ενας αδερφος σας ειχε προβλημα ?!
ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ θα πρεπει να καταλαβει πως οταν ενας ΠΑΟΚτσης εχει προβλημα τοτε εχουμε ολοι μας !!

Αυτο ακριβως. Η γρια (ποιος?? Η ΓΡΙΑ!!! ΠΑΕ,ΚΑΕ,ΑΣ μαζι...) καταφερε και ξεσηκωσε τον κοσμο το καλοκαιρι (για τη συμμετοχη ή όχι στο πρωταθλημα) και πριν λιγο καιρο (για τα επεισοδια) και μεις σα καλοι χριστιανοι σε καθε χαστουκι γυρναμε και το αλλο μαγουλο... Και δεν ειναι μονο για το συγκεκριμενο θεμα, αλλα για τα παντα! Να δεχτω οτι καποιους δε τους απασχολουν οι συλληψεις... Σκεφτειτε απλα την αντιδραση που ειχαμε (?) με τον Σπαθα στο χαριλαου, με τον γαυρο στο ματς κυπελλου, με, με, με....PAOK LARISSA έγραψε:Παιδες ολοι πισω απο το πληκτρολογιο μπορουμε να λεμε οτι θελουμε αλλα αν ειχαμε ενα φιλαρακι φυλακη αλλιως θα μιλουσαμε. Μην βλεπετε αυτην την αποφαση του Κορδελιου σαν κραξιμο στο Ζαγορακη. Κι' εγω που ειμαι 100% υπερ του Θοδωρου ειμαι και 100% συμφωνος με την αποφαση.Ο προεδρος πρεπει να δειξει μεγαλυτερη πυγμη και να απαιτει πραγματα γιατι πολυ απλα ειναι προεδρος του 70% του κοσμου της Β. Ελλαδας. Ο πολεμος εναντιον μας δεν εχει τελειωμο. Εγω δεν γουσταρω να τρωω καθε ΣΚ τα λυγμενα απο τους μπατσους με το παραμικρο, δεν γουσταρω να μην μπορω να πλησιασω την Τουμπα σε αποσταση 2χλμ επειδη ο απογονος του αμερικανικου στολου γουσταρει, δεν γουσταρω να τρωνε φαπες 15χρονα απο 40ρηδες ρουληδες και να μην εχει γινει καμια συλληψη και οταν τρωνε την απαντηση στα ισα και τις αρπαζουν να πιανουν 10 ατομα με ψευτοκαταθεσεις μπατσων. Ακομη και οι γριες με αυτο που κανανε με τον οπαδο μας εχουν μεγαλυτερη δυναμη και ειναι εξω ενω τα αδερφια μας για ενα τζαμι στον Αγ. Αθανασιο ειναι 5 μηνες μεσα!!! Θελω τον προεδρο κουμαντο και δυναμικοτερο γιατι πολυ απλα ειναι προεδρος του μεγαλυτερου συλλογου...
[youtube]GWWIYz9vgRw[/youtube]
Αντε ξυπνατε ΟΛΟΙ σας !! Οι ιδιες φατσες ηταν σε ολες τις πορειες.... ελπιζω να μην εχετε ΠΟΤΕ το ιδιο προβλημα με τα αδερφια μας
ΥΓ να κανω και μια ερωτηση προς τα μελη του ΣΦ... καλη η αποχη ... αλλα για πορεια ουτε λογος (σοβαρη οχι οπως τις προηγουμενες που ηταν 200 ) ...
Αντε ξυπνατε ΟΛΟΙ σας !! Οι ιδιες φατσες ηταν σε ολες τις πορειες.... ελπιζω να μην εχετε ΠΟΤΕ το ιδιο προβλημα με τα αδερφια μας
ΥΓ να κανω και μια ερωτηση προς τα μελη του ΣΦ... καλη η αποχη ... αλλα για πορεια ουτε λογος (σοβαρη οχι οπως τις προηγουμενες που ηταν 200 ) ...
Ρε συ μικρε τι πορειες και πρασινα αλογα? Ειδαμε και τοτε ποσοι ασχοληθηκαν. Τοσες πορειες, τοσα ψησιματα, τοσα... οργανωσαν τα παιδια και ο λαος (?) στα τετοια του...
+ σε όλα του PAOK LARISSA Novito.
Η εύλογη απορία μου είναι πως θα πετύχει κανείς με την αποχή απο την Τούμπα την ανατροπή όλου αυτού του σκηνικού?
Άλλωστε για ένα φυστίκι όπως έλεγε ο Μανάβης κάποτε κυρίως ΠΑΟΚτσήδες είναι στην φυλακή για παπαριές ή τιμωρεί το γαμημένο σύστημα την ομάδα?
Δηλαδή αν δεν πατήσει κανένας ΠΑΟΚτσής στο γήπεδο θα απελευθερωθούν οι κρατούμενοι στις φυλακές ή ο Ζαγοράκης θα σηκώσει το λάβαρο με τον δικέφαλο και θα κηρύξει την επανάσταση?
Η εύλογη απορία μου είναι πως θα πετύχει κανείς με την αποχή απο την Τούμπα την ανατροπή όλου αυτού του σκηνικού?
Άλλωστε για ένα φυστίκι όπως έλεγε ο Μανάβης κάποτε κυρίως ΠΑΟΚτσήδες είναι στην φυλακή για παπαριές ή τιμωρεί το γαμημένο σύστημα την ομάδα?
Δηλαδή αν δεν πατήσει κανένας ΠΑΟΚτσής στο γήπεδο θα απελευθερωθούν οι κρατούμενοι στις φυλακές ή ο Ζαγοράκης θα σηκώσει το λάβαρο με τον δικέφαλο και θα κηρύξει την επανάσταση?
θεωρω οτι οι συνδεσμοι πρεπει να ερθουν πιο κοντα με τον απλο κοσμο !
(μια ωραια κινηση ειναι το 1926.gr και το περιοδικο που βγαζουν τα παιδια)
και στην τελικη καθε συνδεσμος ειναι σπιτι του ΠΑΟΚ.
και εχει δικαιο ο νοβιτοκ...πρεπει απο τωρα να οργανωθει μια μεγαλη πορεια για τα αδερφια μας, ισως σε ημερα ματς οπως περυσι με τον πανθρακικο που ειχε πιστευω επιτυχια.
και γενικα ρε παιδια εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει να λεω πραγματα πανω στο ιδιο θεμα, γιατι το κορδελιο πως το κορδελιο γιατι ο ευοσμος και τετοια, το θεμα ειναι να κανουμε πραγματα για το μελλον για να παμε μπροστα......
ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ (οπως μπορει ο καθε ενας)
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ !!
(μια ωραια κινηση ειναι το 1926.gr και το περιοδικο που βγαζουν τα παιδια)
και στην τελικη καθε συνδεσμος ειναι σπιτι του ΠΑΟΚ.
και εχει δικαιο ο νοβιτοκ...πρεπει απο τωρα να οργανωθει μια μεγαλη πορεια για τα αδερφια μας, ισως σε ημερα ματς οπως περυσι με τον πανθρακικο που ειχε πιστευω επιτυχια.
και γενικα ρε παιδια εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει να λεω πραγματα πανω στο ιδιο θεμα, γιατι το κορδελιο πως το κορδελιο γιατι ο ευοσμος και τετοια, το θεμα ειναι να κανουμε πραγματα για το μελλον για να παμε μπροστα......
ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ (οπως μπορει ο καθε ενας)
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ !!
Εντάξει. Και γω θεωρώ ότι τα άτομα αυτά λένε ότι να ναι αλλά κάνω μεγάλη προσπάθεια να μη τους το πω. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί προσπαθούμε να κάνουμε κάποια συζήτηση.novitok έγραψε:
Ρε συ γιγκα μπορεις επιτελους να κοψεις τις .... χαζομαρες![]()
... δηλαδη βλεπεις σε λενε ποσα ατομα πως λες ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ...
Τώρα το να σταματήσω να λέω τη γνώμη μου επειδή τόοοοσα άτομα μου λένε ότι διαφωνούνε, είναι λίγο άκυρο. Κυρίως γιατί δεν με νοιάζει πόσοι διαφωνούν, αλλά ποιοι διαφωνούν. Και αυτοί που διαφωνούν είναι όλοι ένας αρκετά μεγάλος λόγος για να συνεχίσω να λέω τη γνώμη μου.