Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Πόθεν έσχες εδώ και τώρα για όλους όσους ασχολήθηκαν με τα διοικητικά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ την τελευταία 15ετία.
Για να ξέρουμε τι μας γίνεται. Καθαρά και σταράτα.
Αλλιώς διαρκείας ούτε εις στον αιώνα τον άπαντα.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

έναν ψηλό ρε παιδιά. ΕΝΑΝ...
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

2 παικτες θελουμε και νομιζω ειμαστε ηδη 3η ..............δλδ ελεος ρε πουστη μου ειμαστε τοσο κοντα και δεν κανουν τιποτα.

παρτε μωρε ανυπαρκτοι ενα κοντο και ενα ψηλο ....παρτε γαμω την τρελα μου
και το καλοκαιρι παρτε και εσεις τον μπουλο και θα ειμαστε καλα !

θεώ προεδρο στον ΠΑΟΚ τον σουλη τον μαρκοπουλο, μονο αυτον νιωθω δικο μου και πιστευω για αυτα που λεει !
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

ντροπη σας.

δεν αντεχω να βλεπω τα μουτρα σας ουτε δευτερολεπτο..το εχετε ξεσκισει το τμημα.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Αποχή λοιπόν και στο μπάσκετ. Η διοίκηση επικαλέστηκε την τιμωρία για να δικαιολογήσει τη μη καταβολή αρκετών χρωστούμενων στους παίχτες. Τι να πει κανείς για μια χρονιά που θα μπορούσε να είναι πάρα πολύ καλή... Μακάρι να γίνουν θαύματα.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

το ίδιο λένε όλοι. Φέτος είναι ευκαιρία....
Το θέμα είναι ποιος θα επιβιώσει. Και η ευρωλίγκα μια ιδέα είναι. Άντε και να βγούμε τρίτοι, άντε και χα μπούμε στους ομίλους, τι να λέει; θα λύσουμε τα προβλήματά μας; απλά θα ικανοποιήσουμε για λίγο ένα απωθημένο. Ας δούμε τι έγινε και φέτος με την επιστροφή μας στην ευρώπη. Το ταξίδι ολοκληρώθηκε σύντομα και τα ματς παίχτηκαν μεταξύ συγγενών και φίλων.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Δεν έχεις άδικο αλλά και τι κάνει ο φίλαθλος; Θέλει το καλύτερο απ' την ομάδα του...
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

kostasff έγραψε:το ίδιο λένε όλοι. Φέτος είναι ευκαιρία....
Το θέμα είναι ποιος θα επιβιώσει. Και η ευρωλίγκα μια ιδέα είναι. Άντε και να βγούμε τρίτοι, άντε και χα μπούμε στους ομίλους, τι να λέει; θα λύσουμε τα προβλήματά μας; απλά θα ικανοποιήσουμε για λίγο ένα απωθημένο. Ας δούμε τι έγινε και φέτος με την επιστροφή μας στην ευρώπη. Το ταξίδι ολοκληρώθηκε σύντομα και τα ματς παίχτηκαν μεταξύ συγγενών και φίλων.
Η Ευρωλίγκα δεν είναι απλά μια ιδέα... Έχει και χρήματα. Πως νομίζεις οτι φυτοζωεί βγαίνοντας τρίτο το Μαρούσι τόσα χρόνια? Μη μου πείς οτι βάζει χρήματα ο μεγαλομέτοχός τους γιατί θα λιποθυμήσω απο τα γέλια.

Απο την άλλη βέβαια τα χρήματα απο τυχόν έξοδο στην Ευρωλίγκα, δεν ξέρεις "που" θα καταλίξουν.

Βέβαια μέχρι τώρα αυτή η Διοίκηση(εδω γελάμε) κάνει οτι είναι δυνατόν για να εμποδίσει την ομάδα να βγεί τρίτη και να σαμποτάρει το έργο του προπονητή. Οπότε η κουβέντα μας είναι μάλλον μάταιη. Δεν αποκλείεται μέχρι και απόλυση του Σούλη στα Πλέι Όφ σε περίπτωση που είμαστε κοντά στην κατάκτηση της τρίτης θέσης.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

χωρίς να ξέρω νούμερα, πιστεύω πως το μαρούσι δεν επιβιώνει με τα έσοδα της ευρωλίγκα αλλά κάτι άλλο παίζει. Άλλωστε 2 χρονιές έπαιξε (νομίζω)
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

αν δεν κάνω τρομερό λάθος το ποσό που δίνει ο bertomeu είναι 275 χιλιάρικα. και δεν ξέρω αν το παίρνεις αυτό το ποσό (και πότε) εφόσον μπεις απλά στους ομίλους (ή πρεπει να κάνεις και κάποιες νίκες όπως στο CL)...
από εκεί και πέρα προφανώς υπάρχουνε και τα παρελκόμενα έσοδα (χορηγίες, εισητήρια,tv κλπ.) γιατί προφανώς η συμμετοχή σου στην ευρωλίγκα δίνει added value.

η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ εδώ και πάρα πολλά χρόνια -το χω ξαναπεί- αποτελεί μοναδικό φαινόμενο: κανένας δεν βάζει τάληρο στην ΚΑΕ και παρόλαυτα κάνει κουμάντο με τις ευλογίες του θείου (ακόμα και ο δρόσος δεν πρέπει να βγαλε φράγκο από την τσέπη του και απλά φόρτωσε τα παχυλά συμβόλαια του χαρίση και του τσιάρα στου κασσίδη το κεφάλι).

PS: όσον αφορά το μαρούσι, στα ταμεία του δεν ήμουνα και αν έβαλε τίποτα, αλλά φυσικά όποιος είναι (τουλάχιστον) αθηναίος βορειοπροαστειώτης ξέρει τι σημαίνει "Babis Vovos" ...
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

Σιγά το Μονακό... τα βπ, η χαρά της πιστωτικής κάρτας...
Όσο για τον Babis, δεν έκανε λεφτά(γιατί έχει λεφτά) με το να χαρίζει σε τρύπια βαρέλια των ΑΕ τα κεφάλαια του.

Δες λίγο τα χρέη του βάζελου στο ποδόσφαιρο και θα καταλάβεις τι σημαίνει έλληνας επενδυτής...

Έβαλε κάποια λεφτά στην αρχή βγήκε η ομάδα Ευρωλίγκα και απο τότε είναι στον αυτόματο πιλότο λόγω ανυπαρξίας των υπολοίπων.

για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λές. Άλλωστε έχω καταντήσει γραφικός εδω μέσα να λέω τα ίδια και τα ίδια εδώ και πολλά χρόνια... Δυστυχώς ορισμένοι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν καταλαβαίνουν τίποτα.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

όχι οτι έχει σημασία αλλά έχω γνωστό που μένει στα βόρεια προάστεια και είναι κάτοικος Monaco (όχι δεν είναι roger moore- είχε ακουστεί πάντως κάποτε το όνομα του βάζελου θείου του για την ΠΑΕ και τον είχα ρωτήσει... :mrgreen: )
επίσης όχι, δεν είναι Monaco τα βόρεια προάστεια, αλλά προσωπικά πιο πολλές bentley continental gt έχω συναντήσει στο envy απέξω στην πολιτεία παρά στην avenue st george στο παρίσι... ρίξε μια ματιά και στο βιβλίο sir takis του θεοδωρακόπουλου να δεις οτι οι μοναδικοί πλούσιοι τότες (πέραν των βασιλικών οικογενειών) στα θέρετρα των άλπεων ήταν πάντοτε έλληνες. καμμία άλλη εθνικότητα (τώρα είναι πιο πολλοί ρώσσοι...). το λέω απλά γιατί δεν ξέρω αν κάποιος συνειδητοποιεί τι σημαίνει "πλούσιος πλούσιος αθηναίος" (αν δει ας πούμε κάποιος που μένει ο κοπελούζος στην κηφισσιά, πρέπει το σπίτι του να είναι όσο όλη η έκθεση θεσσαλονίκης).ο βωβός δεν είναι μπόμπολας, αλλά το να κάνει δώρο ένα νεόδμητο διαμέρισμα στο χολαργό 140 τετραγωνικά (πάνω από 400 χιλιάρικα) κάθε χρόνο στην ΚΑΕ αμαρουσσίου δεν μου φαίνεται απίθανο. από την άλλη φυσικά μπορεί να μη βάζει και τίποτα. το σίγουρο είναι οτι οι δικοί μας δεν βάζουνε τίποτα. και από οσο ξέρω (δεν ξέρω αν είναι αλήθεια) οι σκώληκες (σαριζα) βάζουνε περί του 500ρικου κάθε χρόνο...
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

πειτε μου ικετευω ....ποιον εχουν πληρωσει ?

μονο αυτο !

κατσαριδας-φαγωτας-γαλατσ@πουλοι και λοιποι....... καλη μασα να εχετε !!
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

D.A.A.T. έγραψε:ντροπη σας.

δεν αντεχω να βλεπω τα μουτρα σας ουτε δευτερολεπτο..το εχετε ξεσκισει το τμημα.

φοβαμαι οτι καθημερινα θα κανω αυτο το ποσταρισμα
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

Κ Α Λ Ο Φ Α Γ Ω Τ Α ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”