Παράπονα για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Παράπονα για το φόρουμ

Δημοσίευση από gika »

ΕΞΥΓΕΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

M' αυτά τα κατεψυγμένα βατράχια που έχουν κατακλύσει το forum τελευταία θα γίνει κάτι?
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για τις εγγραφές. Γι' αυτό είναι ορατό απ' όλους το φόρουμ άλλωστε, για να αποφεύγονται οι άσκοπες εγγραφές, οι ηλίθιες δημοσιεύσεις και οι αναπόφευκτες διαγραφές. Και, ειλικρινά τώρα, δε θέλετε να διασκεδάζουμε με τις υποκριτικές τσιρίδες τους για λίγο; :mrgreen:
staurostoumpa

Δημοσίευση από staurostoumpa »

μαυτο τον πουτη τον σταυροτουμπα τι θα γινει?σταδιαλο πια αγανακτησα.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Κεφάτο σε βρίσκω σήμερα
:D
staurostoumpa

Δημοσίευση από staurostoumpa »

ειναι πολλα τα παυσιπονα αρη
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Έχω ένα πρόβλημα.

Είμαι ένας άνθρωπος που πάντα προσπαθώ να υπερασπίζομαι τους παίχτες της ομάδας.
Δε μου αρέσει να τους χαρακτηρίζω άσχημα χωρίς λόγο και ποτέ δε γράφω κάτι επικριτικό μετά απο ένα άσχημο αποτέλεσμα χωρίς πρώτα να το σκεφτώ πολύ καλά.
Φαίνεται ότι είμαι απο τους πολύ λίγους που το κάνουν όμως....

Οι περισσότεροι γράφουν ότ γουστάρουν και χαρακτηρίζουν τους παίχτες ΟΠΩΣ τους έρθει και πάρα πολλές φορές ΑΔΙΚΑ.
Οι προσωπικές εμπάθειες δίνουν και παίρνουν. Δε χωνεύει κάποιος έναν παίχτη και θα πάει στο thread του να βγάλει ότι κομπλεξ έχει, με παπάδες, 0 επιχειρήματα και δημιουργόντας άσχημο κλίμα.
Και αυτό είναι που με χαλάει πιο πολύ.
Οκ δε μπορεί όλοι να τους γουστάρουμε όλους.

Όμως όταν αυτούς τους ανθρώπους τους κατονομάζεις ψευτες ή κολλημένους ή ότιδήποτε ( όχι χειρότερα λόγια απότι μιλάνε αυτοί για τους παίχτες που ΤΙΜΑΝΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ, κρύβονται πίσω απο το ότι δε πρέπει να μιλάμε με χαρακτηρισμούς για άλλα μέλη και χάνεις το δίκιο σου.

Και ρωτάω, είναι δίκαιο να μπορεί να μιλάει ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ο καθένας για τους ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, αλλα γιατί δε μπορεί να κάνει το ίδιο και για τα μέλη του φορουμ? Είναι πάνω απο την ομάδα?

Δε λέω ότι θα πρέπει να γίνει μπου..λο το παοκμάνια αλλα το αντίθετο, δυναμιτίζει το κλίμα εναντίων των παιχτών και προκαλεί μίση και αντιπάθειες.
Και όσο και να παίρνεται αυτό αψήφιστα, και αυτό συμβάλει στα νευρα, στις γιούχες και στις βλακείες που βλέπουμε καθημερινά, ακόμα και απο εδώ μέσα.

Δε θα έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη προστασία στους παίχτες αφού υπάρχει τόοοοοοση στα μέλη?

Σκεφτείτε το και απαντήστε μου.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Aν και δε συμφωνώ με χαρακτηρισμούς σε άλλα μέλη, εν τούτοις έχει δίκιο για χαρακτηρισμούς απέναντι σε παίκτες ο eleos.
Τόσες φορές έχουμε πει πως το φόρουμ είναι σαν ένα μικρό καφενείο, που με τη σειρά του είναι ένα μικρό ραδιόφωνο, που με τη σειρά του είναι ένα μικρό γήπεδο...και καταλήγω πως όποιος πιστεύει ότι ό,τι ακούγεται εδώ μέσα ακούγεται μόνο εδώ μέσα είναι γελασμένος. Εδώ παίρνουν κλίμα και ραδιοφωνικοί παραγωγοί και οδηγούν όπου θέλουν τις απόψεις.
Τεράστιο παράδειγμα ο Χαλκιάς και ο Ίβιτς.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

και εγω συμφωνω μαζι σας...τους προσβλητικους χαρακτηρισμους δεν τους αφηνουμε και τους σβηνουμε αμεσως(εκτος που να μην το δουμε και δεν ειδοποιηθουμε απο καποιο μελος) ειτε προς μελη ειτε στους παιχτες...απο εκει και περα για τους παιχτες ομως την εμπαθεια και τα ειρωνικα σχολια δεν μπορουμε να κανουμε κατι ειναι καθαρα στον χαρακτηρα του καθενος και οποιαδηποτε προσπαθεια διορθωσης κινδυνευει να χαρακτηριστει φασιστικη(μπορει και δικαιως)...
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Παίδες, πως θα γίνει να μειώσουμε λίγο το spamming?

Υπάρχουν δημοσιεύεις σε επίκαιρα topic που ειναι εκτός τόπου και χρόνου.

Δε λέω, καλό το φιλικό κλίμα και το παρείστικο, και μέσα στο μουχαμπέτι θα γραφτεί και κάτι άσχετο, όμως όταν επαναλαμβάνεται, κουράζει. Γράψ'τε κάτι ουσιαστικό, και μετά βάλτε και ένα ps και πείτε ότι παπαριά γουστάρετε, αλλά μην υποχρεώνετε τον κόσμο να διαβάζει κατ'επανάληψη την προσωπική σας ζωή, και κυρίως σε topic όπου το ύφος τους δεν το σηκώνει.

Το μικρό σπίτι στο λιβάδι έχουμε καταντήσει.
kos

Re: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Δημοσίευση από kos »

επειδη αφορα αλλον, δεν θα ηθελα να συνεχισουμε με π.μ.
"χριστιανικές αηδίες", "αηδιαστικό βυζαντινό αετό" ειναι προσβλητικες αποψεις. προσβαλουν το θρησκευμα και την πιστη.
οι κανονισμοι του φορουμ το απαγορευουν και προβλεπουν την διαγραφη μηνυματων.
με την διαθεση σου να αποφυγεις κατηγοριες για λογοκρισια επιτρεπεις κατι πολυ χειροτερο.
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Re: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Αδερφέ μου Πίγασε δεν έχω την παραμικρή διάθεση να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν εδώ μέσα και παρακαλώ να μην εκληφθεί ως τέτοια η παρέμβασή μου.
Απλά δεν μπορώ την αδικία.

Πολύ ορθά γράφεις οτι δεν πρέπει να φυμώνονται οι απόψεις, για την συγκεκριμένη όμως, εκτός της άποψης υπάρχουν και οι βαρύτατοι χαρακτηρισμοί: "..χριστιανικές αηδίες", ..τον αηδιαστικό βυζαντινό αετό..

Αν εσύ θεωρείς τους παραπάνω χαρακτηρισμούς ως απλά μια έκφραση προσωπικής άποψης, τότε κάνε με το μυαλό σου μερικούς προσωπικούς συνειρμούς και νοιώσε πόσο προσβλητικό μπορεί να είναι αυτό για κάποιον άλλον που θίγεται.

Αυτά τα λίγα, γιατί δεν μπορώ να βλέπω και να διαβάζω αλλοπρόσαλα πράγματα.
Μην το παίρνεις προσωπικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. την Κυρ 06 Μαρ 2011, 15:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

ΟΚ τώρα

Οι κανόνες λένε το εξής:
Απαγορεύονται και θα τροποποιούνται ή διαγράφονται άμεσα θέματα ή μηνύματα τα οποία:
- περιέχουν ύβρεις ή/και προσβάλουν ή θίγουν κατ’ οιοδήποτε τρόπο τρίτους,
- περιέχουν παραπομπές στο διαδίκτυο που έχουν κερδοσκοπικό ή άσεμνο χαρακτήρα ή καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ.
- επαναλαμβανόμενα πανομοιότυπα μηνύματα από τον ίδιο χρήστη, ή και θέματα και από άλλους χρήστες.
Το υπογραμμισμένο είναι το ζήτημα (το "ύβρεις" θεωρώ ότι αναφέρεται σε πρόσωπα). Σε ένα φόρουμ επίτηδες αφήνονται τέτοια μεγάλα περιθώρια στους συντονιστές να σβήσουν ή να αλλάξουν ό,τι νομίζουν πιο σωστό. Αν το πάρουμε κατά γράμμα, θα έπρεπε να φύγει το 1/3 των δημοσιεύσεων εδώ και θυμίζω πόσες φορές έχει υπάρξει αναταραχή εξαιτίας τέτοιων περιστατικών. Η ύπαρξη αυτής της φράσης εξασφαλίζει ότι μπορούν να υπάρξουν παρόμοιες φράσεις και απ' τον "αντίπαλο δέος" χωρίς τον κίνδυνο διαγραφής / τροποποίησης.

Κάποιος άλλος συντονιστής μπορεί να το βλέπει αλλιώς και να σβήσει ίσως τη λέξη "αηδίες" αν μπει και κρίνει διαφορετικά. Εγώ δε θέλω να το κάνω αυτό άσχετα από το ποια είναι η προσωπική μου άποψη για το θέμα....
kos

Δημοσίευση από kos »

δεν μπορω να σε καταλαβω.
3 χρηστες δηλωνουν οτι η δημοσιευση τους προσβαλει.
το επιχειρημα σου ποιο ακριβως ειναι?
οτι κακως μας προσβαλει?
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Απο την στιγμη που καποιοι θιγονται και πολυ σωστα , θα επρεπε να σβηστει...

Το κοκκινο κουμπακι για ποιο λογο να υπαρχει δηλ.?

Στο κατω κατω μπηκσαν εγραψαν μια μαλακια ,φουντωσαν ολους τους υπολοιπους και εξαφανιστηκαν...

Δεν καταλαβαινω ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”