Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από free4 »

Δυστυχώς, προσωπολατρεία δεν υπάρχει προς τους παίκτες, αλλά προς τη διοίκηση που μερικοί πιστεύιυν ότι ΠΑΟΚ είναι ο Ζαγοράκης..
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Nα λοιπόν γιατί ένας επενδυτής είναι άκρως απαραίτητος. Κάποιοι συνεχίζουν να πιστεύουν ότι η ομάδα μπορεί να πορευθεί μόνο με τον κόσμο. Εάν θέλουμε έναν ΠΑΟΚ να τερματίζει στην 7η και 8η θέση, ναι, μπορεί μόνο με τον κόσμο. Εάν θέλουμε έναν ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή είναι σαφές ότι η καλή διάθεση του κόσμου δεν φτάνει. Γι' αυτό επιτακτική ανάγκη για την ομάδα πρέπει να είναι η εύρεση ενός μεγάλου επενδυτή. Διαφορετικά αυτά τα φαινόμενα θα τα βλέπουμε συχνότερα. Τεό συνέχισε τις προσπάθειες για έναν επενδυτή, δεν πάει άλλο...
Κατά τα άλλα, δεν μπορώ να ρίξω άδικο στους παίκτες, εάν όντως είναι έτσι όπως τα λένε. Μπορεί εμείς να θεωρούμε τον ΠΑΟΚ ιδέα, αλλά για κάποιους είναι επάγγελμα, είτε μας αρέσει, είτε όχι. Και από το επάγγελμά σου θέλεις να ζεις. Απλό είναι.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Ρε ασε τους επενδυτες κ τα κουραφεξαλα.... Να βγει καποιος κ να πει πως γινεται να μην τουσ εχουμε πληρωσει τοσους μηνες ενω ειχαμε αρκετα εσοδα φετος... ΚΑΘΑΡΑ Κ ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ
black death

Δημοσίευση από black death »

Πάντως αυτό το "τόσα λεφτά πήρατε, πάλι δεν έχετε να πληρώσετε, που πήγαν τα λεφτά, γιατί δεν φέρνετε παιχταράδες με αυτά;" καταντάει κουραστικό.
Και για να μην παρεξηγηθώ, ούτε εγώ βάζω το χέρι μου στη φωτιά για τους χειρισμούς της διοίκησης αλλά δεν μπορώ και να αμολάω κατηγορίες από εδώ κι από εκεί χωρίς να μπορώ να τις υποστηρίξω. Καλό είναι πριν γράψουμε/πούμε κάτι να βάζουμε το μυαλό μας να δουλέψει.
Καταλαβαίνω τη δυσαρέσκεια για πράγματα τα οποία δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα αλλά αυτή η καχυποψία που κοντεύει να γίνει σιγουριά από που προκύπτει; Μήπως από το ότι κάποιοι ψάχνετε εχθρούς παντού;
Πώς αποκλείετε κάποιοι το ενδεχόμενο η ΠΑΕ να έχει ένα μπάτζετ το οποίο πολύ απλά δεν μπορεί να καλύψει με τα έσοδά της;
Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα έχουμε μάθει να κρίνουμε τους πάντες εκ του ασφαλούς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Παρ 25 Φεβ 2011, 21:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

WestBlock4 έγραψε:Ρε ασε τους επενδυτες κ τα κουραφεξαλα.... Να βγει καποιος κ να πει πως γινεται να μην τουσ εχουμε πληρωσει τοσους μηνες ενω ειχαμε αρκετα εσοδα φετος... ΚΑΘΑΡΑ Κ ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ
Αυτό ακριβώς.. Βγες και πες τι σκ@τα γινεται στην ομάδα γιατί τα μυαλά μας πονάνε..
Πριν μια βδομαδα μαθαμε οτι η διοικηση ειχε εσοδα 5 μυρια μονο απο τα εισιτηρια, τι γινεται? Που ειναι τα λεφτα?
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Τι λες ρε φιλε πλακα μας κανεις... ποιος μιλησε για μεταγραφες??? εδω μιλαμε δεν πληρωνουνε τους παιχτες που εχουμε....κ στην τελικη εγω θυμαμαι να βγαινουν στην ΠΑΕ κ να λενε οτι δε θα ξεφυγουν απο το μπατζετ κ αλλα τετοια... Πως τωρα χρωσταμε 3 ολοκληρους μηνες ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...

Πεταξανε μια μαλακια με τους Αραβες ολα τα φυτα ψαρωσανε κ περιμενανε τον ΜΕΣΣΙΑ κ ακομα δεν ειχαν πληρωθει παιχτες ... ε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

black death έγραψε:Πάντως αυτό το "τόσα λεφτά πήρατε, πάλι δεν έχετε να πληρώσετε, που πήγαν τα λεφτά, γιατί δεν φέρνετε παιχταράδες με αυτά;" καταντάει κουραστικό.
Και για να μην παρεξηγηθώ, ούτε εγώ βάζω το χέρι μου στη φωτιά για τους χειρισμούς της διοίκησης αλλά δεν μπορώ και να αμολάω κατηγορίες από εδώ κι από εκεί χωρίς να μπορώ να τις υποστηρίξω. Καλό είναι πριν γράψουμε/πούμε κάτι να βάζουμε το μυαλό μας να δουλέψει.
Καταλαβαίνω τη δυσαρέσκεια για πράγματα τα οποία δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα αλλά αυτή η καχυποψία που κοντεύει να γίνει σιγουριά από που προκύπτει; Μήπως από το ότι κάποιοι ψάχνετε εχθρούς παντού;
Πώς αποκλείεται κάποιοι το ενδεχόμενο η ΠΑΕ να έχει ένα μπάτζετ το οποίο πολύ απλά δεν μπορεί να καλύψει με τα έσοδά της;
Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα έχουμε μάθει να κρίνουμε τους πάντες εκ του ασφαλούς.

Πολυ ωριμη προσεγγιση..και λεω οτι η διοικηση(η τιμιοτητα τους δεν αμφισβητειται) μας λεει παιδια δεν μπορουμε..Βιερινια,Βιτολο το καλοκαιρι λομπου σε οποιον δωσει τα παραπανω και χτιζουμε νεα ομαδα με ρισκο(αλλους 2-3 τσουκαλαδες),μακη χαβο και ξενους λαχεια τυπου αρειας.

Ειναι ο κοσμος τοσο ωριμος ωστε να στηριξει κατι τετοιο?
zisis the end

Δημοσίευση από zisis the end »

Sera4 έγραψε:
zisis the end έγραψε:ρε παιδια παμε καλα?εμας αμα μας χρωσταγε λεφτα το αφεντικο μας δε θα αντιδρουσαμε?ειναι ενα μεσω πιεσης αυτο που κανουν αυτη τη στιγμη οι ποδοσφαιριστες....δλδ αυτοι δεν ειναι ανθρωποι δεν εχοθν οικογενειες και υποχρεωσεις?μονο εμας να μπαινουν στο γηπεεδο να βαζουνε γκολακια να γουσταρουμε και μετα να μας ειανι αδιαφορο αμα πληρονονται η οχι...τοσο καιρο τους κατηγορουμε οτι διαλεγουνε παιχνιδια...αμα ρωτατε τη γνωμη μου ειναι προς τιμην τους που δεν το εκαναν πριν την ΤΣΣΚΑ....και το κανουν τωρα...θα μπορουσαμε τοτε να διασυρθουμε επισημως σε ολη την ευρωπη.αντιθετως υπερηφανα και με αξιοπρεπεια τα βγαλανε περα...κατηγορουμε αυτουσ τουσ ιδιουσ που υποδεχτηλκαμε στο αεροδρομιο....ε δεν ειναι λιγο ντροπη?οταν θες κατι να διεκδικησεισ βρισκεις ενα μεσο να πιεσεις.και ενταξει δεν ειπαν δεν κατεβαινω στον αγωνα μια αποχη κανουνε ημερισια για να διεκδικησουν τα δεδουλευμενα τους στην ουσια... :nairepaok:
αυτα ειναι τα ασχημα της προσωπολατρειας οι υποδοχες τα συνθηματα στο γηπεδο κλπ...το να συγκρινεις τα δεδομενα της σημερινης κοινωνιας οπου ο κοσμακης πειναει και περαν του δημοσιου οι υπολοιποι σε μεγαλη πλειοψηφια και πολλοι στον ιδιωτικο τομεα βλεπουν λεφτα απο μακρια με τους συγκεκριμενους ποδοσφαιριστες ειναι προκλητικο πραγματικα αδερφε...και δε μιλαμε για λεφτα που υπαρχουν περιπτωση να χαθουν μιλαμε για μια καθυστερηση που συμβαινει σε ολες τις ομαδες...αλλα μονο σε εμας γινεται μονιμως θεμα...

εμενα δε με πειραζει ετσι αισθανθηκαν ετσι εκαναν(ομολογω ομως οτι πικραθηκα)...ετσι ομως και διακρινω τα περσινα στα γιαννενα περιμενω να γραψεις το ιδιο ακριβως...

υγ δεν θα ξεχασω τη δηλωση του μασερανο οταν εφυγε απο τη λιβερπουλ που ειπε ειχε να πληρωθει καπου 10 μηνες...παλι καλα δεν το εριξε στην απεργια πεινας... :lol:

καταρχην δεν ειχα σκοπο να προκαλεσω κανεναν...και εγω απολυθηκα προσφατα και μου χρςστανε τα μαλλια της κεφαλης μου.αυτο που θελω να πω ειναι πως καθε ανθρωπος φτιαχνει τη ζωη του συμφωνα με τα εσοδα του αλλοι για 50000 αλλοι για 200000 αλλοι για 10000000.και δημιουργει και αναλογες αναγκες σιγουρα δεν τους λυπαμαι οπως τον εαυτο μου η τους υπολοιπους ανεργους στην ηλικια μου.αλλα το αισθημα δικαιου μου αυτο μου λεει πως απο τη στιγμη που τα ταξανε στους ποδοσφαιριστες επρεπε να τους τα δωσουνε.το γεγονος οτι δεν τα στερουνται δε σημαινει πως δεν ειναι αναφερετο δικαιωμα τους να τα απαιτουν.

υ.γ1 αμα γινουν τα ιδια με τα γιαννενα θα σου πω αυτο που θα πω και τωρα ....πως για ολα υπαχει ενασ αξιοπρεπεις τροπος να τα διεκδικησεις.μεχρι στιγμης το μετρο υπαρχει...αυτο που εγινε περυσι ηταν ξεφτιλα....αμα γινει και φετος θα ειναι διασυρμος....
:pano:
black death

Δημοσίευση από black death »

D.A.A.T. έγραψε: Πολυ ωριμη προσεγγιση..και λεω οτι η διοικηση(η τιμιοτητα τους δεν αμφισβητειται) μας λεει παιδια δεν μπορουμε..Βιερινια,Βιτολο το καλοκαιρι λομπου σε οποιον δωσει τα παραπανω και χτιζουμε νεα ομαδα με ρισκο(αλλους 2-3 τσουκαλαδες),μακη χαβο και ξενους λαχεια τυπου αρειας.

Ειναι ο κοσμος τοσο ωριμος ωστε να στηριξει κατι τετοιο?
Την ξέρεις νομίζω την απάντηση...

Μήπως αυτοί που θέλουν τόσο πολύ την αλήθεια είναι οι ίδιοι που δεν μπορούν να την αντέξουν;
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

free4 έγραψε:Δυστυχώς, προσωπολατρεία δεν υπάρχει προς τους παίκτες, αλλά προς τη διοίκηση που μερικοί πιστεύιυν ότι ΠΑΟΚ είναι ο Ζαγοράκης..
Το οικοδομημα που απολαμβανουμε τα τελευταια τρια χρονια ειναι δημιουργημα της πιστης του λαου του ΠΑΟΚ στο προσωπο του ΖΑΓΟΡΑΚΗ.Καλος κακος δεν γνωριζω, αυτος ειναι ο ηγετης μας και δεν υπαρχει αυτη την στιγμη αντιπαλο δεος.Και μη με πει κανεις οτι αντιπαλο δεος ειναι οΙ ΒΡΥΖΑΣ ΣΑΧΠΑΖΙΔΗΣ και ιος ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ.Οταν δεν ποναει το κεφαλι δεν το βαρας στον τοιχο. :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

WestBlock4 έγραψε:Ρε ασε τους επενδυτες κ τα κουραφεξαλα.... Να βγει καποιος κ να πει πως γινεται να μην τουσ εχουμε πληρωσει τοσους μηνες ενω ειχαμε αρκετα εσοδα φετος... ΚΑΘΑΡΑ Κ ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ
1) ειναι απλο ρε αδελφε οσα εσοδα και αν ειχες φετος δεν βγαινεις χωρις τα φραγκα του τσ λου καθε ελληνικη ομαδα μπανει μεσα
2) να τελειωσει η χρονια να φυγουν μερικα συμβολαια και η πωληση του αντελινο θα μας φερει στα καλα μας

3) το καλοκαιρι παμε για νεα αρχη η αλλαγη στην προεδρια εξαρταται απο το αν εχει σοβαρο πλανο ο ζαγορ

4) το συμβολαιο του κοντου,οι προπονητες, αποτυχημενες μετεγραφες εκανα χειροτερα την οικονομικη κατασταση της παε

5)οι παιχτες δεν φταινε σε τιποτα μην τους χρεωνετε κατι

6) οταν ενας μεγαλος αριθμος συνοπαδων μας θεωρει οτι ο ζαγορ ειναι αλανθαστος και τα ριχνει συνεχως σε αλλους ΑΘΕΛΑ τους δημιουργει ενα εκτρωμα που εκμεταλευονται οι ΑΡΔ νωπη ειναι ακομα η προσπαθεια να βγει αμπαλος ο κοντρερας το καλοκαιρι

υγ για να πω και εγω την μαλακια μου λεω πως για ολα φταιει ο κοντος καποιοι αλλοι λενε για τους σφ και παει λεγοντας

υγ (κανονικο) υποσχεθηκαμε στηριξη στον ζαγορακη απο την πρωτη μερα ως την τελευταια και αυτο δεν αλλαζει στηριξη ομως οχι υποτελεια ο ΠΑΟΚ υπηρχε και πριν και θα υπαρχει και μετα
να καθαρισει την αυλη και το μυαλο του περιμενουμε πολλα απο αυτον και για αυτο κανουμε εντονη κριτικη αλλα οχι πολεμο στον ζαγορ
ΟΣΟΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΕΡΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ (και η 2 θεση στα πλει οφ)
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από joshua »

Sera4 έγραψε:
joshua έγραψε:Εσυ ρε Sera4 εχεις καποια εσωτερικη πληροφορηση και ξερεις οτι η παε εχει παρει λεφτα μονο απο την ουεφα στην ωρα τους και οτι οντως αυτα πηγαν ως επι το πλειστον στα πριμ? Ειναι αστειο να πιστευουμε οτι σε μια παε που το καθε ευρω μετραει και καθε εσοδο ειναι μανα εξουρανου, δωθηκαν ποσα της ταξης των 2 μυριων ως πριμ και μαλιστα εκτος συμφωνιων, την στιγμη που χρωσταμε ακομα τα περσινα πριμ και καποιοι δεν εχουν πληρωθει απο τον σεπτεμβριο.Αν οντως ισχυει και δωθηκαν τετοια ποσα με συγχωρειτε αλλα ειναι ΥΛΙΘΙΟΙ στην διοικηση και οι παικτες αντιστοιχα απιστευτα αχαριστοι.Ουτε η ρεαλ και η σιτυ δεν δινουν τετοιο ποσοστο εσοδων ως πριμ.Οση καθηστερηση και αν υπαρχει στην εισροη χρηματων στα ταμεια της παε εχουν μπει πανω απο 10 μυρια τα οποια τετοια καθηστερηση δεν δικαιολογουν.Δηλαδη οπως ειπε και ο Bono αν δεν περναγαμε την φενερ τι στο διαολο θα ειχε γινει τωρα? Θα πουλαγαμε οσο οσο βιερινια βιτολο και κρεσιτς απο τον γεναρη?Οσο και αν θελουμε να δικαιολογουμε καταστασεις αυτη τη στιγμη στο μονο που ελπιζουμε ειναι οτι απλα καποιοι στην διοικηση ειναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ στην οικονομικη διαχειριση.Δεν θελω να κανω σκεψεις για οτιδηποτε αλλο και για να μην κανω απαιτω κινησεις.
εσυ ρε τζοσουα λοιπον βγες και πες τη δικη σου εκδοχη παρα να διαψευσεις τη δικη μου...η δικη μου πληροφορηση ειναι απο αυτα που εχει πει η παε και μονο η παε απο επισημα χειλη...τη σεναριολογια και τα παραμυθακια με τους δρακους τα αφηνω στα παιδακια δεν ασχολουμαι...

επαναλαμβανω θελω μια φορα να σε ακουσω να πεις την εκδοχη σου αντι να προσπαθεις να διαψευσεις των αλλων...εφοσον διαψευδεις τη δικη μου παει να πει οτι εχεις κατι αλλο...πες το λοιπον θελω πολυ να το ακουσω... :ugeek:
Τι ακριβως εννοεις εσυ ως εκδοχη? Πρεπει να κατσω να μπω ξανα στην διαδικασια του λογιστη να κατσω να μαντευω ποσο πριμ εδωσαν, η ποσα πληρωσαν για τα εργα στην τουμπα, η αν εχουν καθηστερησει προυπολογιζομενα εσοδα?Ολα αυτα με βαση τι? Καποιες γενικολογιες που οποτε θυμηθει αναφερει η παε σε καποιες συνεντευξεις? Ποιες συνεντευξεις? Αυτες που μιλαγαν οπως ειπε και ο φιλος για προβλημα ρευστοτητας? Η παε προφανως και δεν εχει απλα προβλημα ρευστοτητας και μονο, διαφορετικα δεν θα ειχε προβλημα.Η δικη μου εκδοχη λεει οτι για δευτερη συνεχη χρονια με εσοδα πανω απο 20 μυρια ευρω (πανω απο 10 ηδη στα ταμεια απο διαρκειας και ευρωπη τουλαχιστον) παρουσιαζω ολοενα και αυξανομενο ελλειμα.Αυτο συνιστα ΔΕΔΟΜΕΝΑ αποτυχημενη οικονομικη διαχειριση η οποια αρχιζει να γινεται και επικυνδινη.Ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες να χαμε να λεγαμε και επειδη εξακολουθω να εχω πιστη στον ζαγορακη για την τιμιοτητα και τις προθεσεις του απαιτω να γινουν οποιες κινησεις χρειαζονται για να αρχισει να αντιστρεφεται η κατασταση.Ειναι τυχαιο οτι απο τη στιγμη που εφυγε ο παπαδοπουλος μετα απο 2 κερδοφορες χρονιες παρουσιαζω συνεχη ελλειματα?Ποιος αναπληρωσε το κενο του? Ποιοι εχουν αναλαβει το μανατζαρισμα της εταιριας και τον ελεγχο των οικονομικων?Εγω προσωπηκα οποιοι και αν ειναι τους θεωρω πλεον δεδομενα αποτυχημενους.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ΟΠΑΠ και … τρικλοποδιές

25 Φεβ 2011 21:47, Από PAOK24

Από το ξεκίνημα της σεζόν ο ΟΠΑΠ δεν τα λέει και πολύ καλά στον ΠΑΟΚ. Βέβαια, αυτό το δικαίωμα το απέκτησε και από τη στάση της ΠΑΕ η οποία δέχτηκε – σε μία δύσκολη είναι η αλήθεια περίοδο – να συμφωνήσει με την συγκεκριμένη εταιρία για τη βασική χορηγία της φανέλας.

Το περασμένο καλοκαίρι, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν η μοναδική που πλήρωσε ρήτρα βίας, η οποία ναι μεν προήλθε από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αλλά τα 1,5εκατ. ευρώ που θα δινόντουσαν για τα έργα της Τούμπας θα τα έδινε η ΟΠΑΠ Α.Ε.

Τα λεφτά αυτά, παρότι η απόφαση πάρθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας, δεν έφτασαν ποτέ στο ταμείο της ΠΑΕ και η διοίκηση αναγκάστηκε να πληρώσει από το ταμείο της για να καλυφθούν οι ανάγκες της αδειοδότησης από την ΟΥΕΦΑ.

Στη συνέχεια, αφού ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με την ΟΠΑΠ Α.Ε. υπήρξε μεγάλη κωλυσιεργία όσον αφορά στις υπογραφές των συμβάσεων και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το πρώτο κύμα των καθυστερήσεων στις πληρωμές που είχαν υποσχεθεί οι άνθρωποι της ΠΑΕ. Ουσιαστικά, έδιναν λιγότερα χρήματα στους παίκτες από αυτά που τους είχαν υποσχεθεί.
Σήμερα, ενώ οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήθελαν να πληρώσουν ένα συγκεκριμένο ποσό, αυτό ήταν μειωμένο γιατί ο ΟΠΑΠ, δεν ήταν συνεπής στη δόση που ήταν να δώσει αυτή την εβδομάδα.

Τουλάχιστον υπήρξε η διαβεβαίωση πως θα δοθούν τα χρήματα μέσα στην επόμενη εβδομάδα, έτσι ώστε να πληρωθούν και οι υπόλοιποι παίκτες. Η αποχή βέβαια δεν παίρνεται πίσω και η αφορμή για αυτή – όχι η αιτία – ήταν η καθυστέρηση των συγκεκριμένων πληρωμών.
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

H αιτια ποια ηταν δηλαδη?
Άβαταρ μέλους
papageorgiou

Δημοσίευση από papageorgiou »

Για να καταλάβω....Πλην μεταγραφής Σαλπιγγίδη (μεγάλο συμβόλαιο) δεν έγινε κάτι που θα επιβάρυνε το περυσινό μπάτζετ..Ίσως μόνο τα πήγαινε - έλα των προπονητών,με αποζημιώσεις σε ιταλό κλπ!!!ξεφορτωθήκαμε το (σχετικά βαρύ) συμβόλαιο του Christiano το δεκεμβριο,δανεικο τον Παπάζογλου κ με μισό συμβόλαιο (για φέτος) Eto αντί του Bussaidi.κάνω κάπου λάθος???Ά,συγνώμη,εφυγε κ ο γεροδεμένος Αγκολέζος δεκέμβριο (άλλο ένα "πρόβλημα" λύθηκε)
Αντ'αυτού,με εξαιρετική πορεία σε ευρώπη,εξασφάλισες τηλεοπτικά κ εισητήρια κ διαφημήσεις που πέρυσι δεν τα είχες.Άρα πώς έχεις τα ίδια οικονομικά προβλήματα με πέρυσι τέτοια εποχή γαμώ τα μυαλά μου???Δηλαδή η Καβάλα που κάθε χρόνο φέρνει κ ΟΝΟΜΑΤΑ ποδοσφαιριστές (δεν κρίνω το τι προσφαίρουν στην τελικη μα το τι φράγκα ζήτησαν για να έρθουν) πώς την παλεύει???Ας μου ε ξηγήσει κάποιος ρε γαμώ... :cry: :redcard:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”