Παντελής Κωνσταντινίδης
Re: Παντελής Κωνσταντινίδης
Είναι ένα θέμα...D.A.A.T. έγραψε:μετα και το σημερινο η προσφορα σου δειχνει να ειναι πιο ερωτηματικο και απο του Αριας...
Τι ακριβως κανεις??Χωρις καμια δοση κριτικης απλα απορω..

δλδ πέρυσι έφταιγε ο Βρυζας?
Ο οποίος Βρύζας έφερε και αρκετούς στον ΠΑΟΚ έχοντας και προσωπικές σχέσεις μαζί τους και πάλι δεν κατόρθωσε να το αποτρέψει.
Τι είναι οι παίκτες παιδάκια και δεν ξέρουν τι τους γίνεται?
Ο οποίος Βρύζας έφερε και αρκετούς στον ΠΑΟΚ έχοντας και προσωπικές σχέσεις μαζί τους και πάλι δεν κατόρθωσε να το αποτρέψει.
Τι είναι οι παίκτες παιδάκια και δεν ξέρουν τι τους γίνεται?
επειδη αυτα συνηθως τα ξεκινουν οι 2 παυλοι περσυ ο βρυζας ειδικα με τον εναν τα προλαβαινε..οταν ΔΕΝ το προλαβε ηταν η αρχη του τελους του Ζ. ο οποιος ξεκαθαρε ενοιωσε προδομενος.Οταν ο τ.δ. πριν σημαντικα ματσ δεν μπορει να συγκρατησει την ομαδα να μιλησει με τον προεδρο φυσικα και Τ.Δ. εχει τεραστια ευθυνη
Στημένα σχόλια γράφεται εδώ μέσα για να ξέρω; Τι σχέση έχιε η αποχή με τον σβούρα; Και με Βρύζα δεν κάναν αποχή και αποκλειστήκαμε στο Κύπελλο και μάλιστα φίλοι του. Γιατί δικοί του (του Βρύζα δηλαδή) ήταν οι παίκτες.
Άντε ρε δεν μασάμε ...
Άντε ρε δεν μασάμε ...
Να με συγχωρείς DAAT αλλά ούτε ο Ζήσης,ούτε ο σβούρας κρίνονται σε ρόλο κατευναστή,λογιστή ή διπλωμάτη.
Αλλος είναι ο ρόλος τους ο οποίος απέχει πολύ απ' αυτόν και είναι οι τελευταίοι που φταίνε σε περίπτωση που στους παίκτες οφείλονται σημαντικά ποσά και έχει εξαντληθεί η υπομονή τους....στο κάτω-κάτω ποιός ξέρει πέρυσι αλλά και φέτος πόσες φορές αποσοβήθηκαν παρόμοιες καταστάσεις?
Οχι,δεν μπορώ εγώ τουλάχιστον να ρίξω ευθύνες στον σβούρα για τέτοιου είδους λόγους....και ακόμα και αν έχει κάποιες λόγω του ότι δεν εξήντλησε όλες τις πιθανότητες,άλλες είναι οι αιτίες του κακού.
Αλλος είναι ο ρόλος τους ο οποίος απέχει πολύ απ' αυτόν και είναι οι τελευταίοι που φταίνε σε περίπτωση που στους παίκτες οφείλονται σημαντικά ποσά και έχει εξαντληθεί η υπομονή τους....στο κάτω-κάτω ποιός ξέρει πέρυσι αλλά και φέτος πόσες φορές αποσοβήθηκαν παρόμοιες καταστάσεις?
Οχι,δεν μπορώ εγώ τουλάχιστον να ρίξω ευθύνες στον σβούρα για τέτοιου είδους λόγους....και ακόμα και αν έχει κάποιες λόγω του ότι δεν εξήντλησε όλες τις πιθανότητες,άλλες είναι οι αιτίες του κακού.
δεν προσπαθω να πω οτι αυτος ευθυνεται για την αποχη.Αλοιμονο..Αλλα ενας απο τοους ρολους του ειναι και η συνδεση αποδυτηριων με διοικηση..Το αλλο ειναι οι μεταγραφες...
Για το τι εχει πετυχει και στα 2 ειναι αστειο να το συζηταμε..
Για το τι εχει πετυχει και στα 2 ειναι αστειο να το συζηταμε..
elvetos4 έγραψε:Στημένα σχόλια γράφεται εδώ μέσα για να ξέρω; Τι σχέση έχιε η αποχή με τον σβούρα; Και με Βρύζα δεν κάναν αποχή και αποκλειστήκαμε στο Κύπελλο και μάλιστα φίλοι του. Γιατί δικοί του (του Βρύζα δηλαδή) ήταν οι παίκτες.
Άντε ρε δεν μασάμε ...
Τα στημενα σχολια αδερφε ειναι προνομια καποιων τυπων,φιλων μανατζερ, που προσπαθουν να δημιουργουν κλιμα εδω μεσα για να παιζει ο πελατης τους.
Ουτε Βρυζας , ουτε Κωνσταντινιδης ... Και οι δυο ειναι κοντα στην ομαδα και ο Ζησης ηταν ακομα περισσοτερο και λογω των προσωπικων σχεσεων που ειχε με καποιους παικτες .
Απλως αποφασισαν την αποχη απο τις προπονησεις για οικονομικους λογους και ετσι επραξαν . Τοσο περυσι οσο και φετος ...
Ευχομαι μονο τα αποτελεσματα τα φετινα να μην ειναι σαν τα περσινα , οσον αφορα το κυπελο , μια και ηχρονικη συγκυρια , ταιριαζει ...
Απλως αποφασισαν την αποχη απο τις προπονησεις για οικονομικους λογους και ετσι επραξαν . Τοσο περυσι οσο και φετος ...
Ευχομαι μονο τα αποτελεσματα τα φετινα να μην ειναι σαν τα περσινα , οσον αφορα το κυπελο , μια και ηχρονικη συγκυρια , ταιριαζει ...
Τώρα ο λόγος γίνεται για Κωνσταντινίδη, Βρύζα. Το πρόβλημα μας είναι αυτοί ή ότι έγινε αποχή λόγω οφειλών για να ξέρω...D.A.A.T. έγραψε:elvetos4 έγραψε:Στημένα σχόλια γράφεται εδώ μέσα για να ξέρω; Τι σχέση έχιε η αποχή με τον σβούρα; Και με Βρύζα δεν κάναν αποχή και αποκλειστήκαμε στο Κύπελλο και μάλιστα φίλοι του. Γιατί δικοί του (του Βρύζα δηλαδή) ήταν οι παίκτες.
Άντε ρε δεν μασάμε ...
Τα στημενα σχολια αδερφε ειναι προνομια καποιων τυπων,φιλων μανατζερ, που προσπαθουν να δημιουργουν κλιμα εδω μεσα για να παιζει ο πελατης τους.
Σε καμια περιπτωση ο παντελος δεν ειναι το παιδακι για ολες τις δουλειες.....και αν γινει θα αποτυχει στο καθεαυτο ρολο του...οταν δεν εχεις λεφτα δεν εχεις λεφτα...δεν ευθυνεται αυτος......το πως φτασαμε παλι να μην εχουμε λεφτα μετα απο απανωτες προκρισεις δεν ξερω.....αυτο ειναι το θεμα....
Κριμα σε τετοια κρισιμη καμπη να ξαναχουμε τετοια θεματα στην ομαδα....και αυτο που σκεφτομαι ειναι ποσα θα χρωστουσαμε αν αποκλειομασταν απο φενερ και απο οσφπ στο κυπελλο........
Τωρα για τον αν συμβαινουν και σε αλλες ομαδες αυτα και οι παικτες μας αν ειναι πιο ευαισθητοι δεν το σχολιαζω καν και δεν με ενδιαφερει πρεπει σαν παε να μαστε συνεπεις.........
Κριμα σε τετοια κρισιμη καμπη να ξαναχουμε τετοια θεματα στην ομαδα....και αυτο που σκεφτομαι ειναι ποσα θα χρωστουσαμε αν αποκλειομασταν απο φενερ και απο οσφπ στο κυπελλο........
Τωρα για τον αν συμβαινουν και σε αλλες ομαδες αυτα και οι παικτες μας αν ειναι πιο ευαισθητοι δεν το σχολιαζω καν και δεν με ενδιαφερει πρεπει σαν παε να μαστε συνεπεις.........
Εισπράξαμε κανένα ευρουλάκι από την πρόκριση επι του οσφπ και δεν μας τοπαν???????
Οπωσ ξέρεις εισιτήρια οι απέξω δεν πληρώνουν.
Οπωσ ξέρεις εισιτήρια οι απέξω δεν πληρώνουν.
κερδη δεν εχεις απο προκριση>? τηλεοπτικα και αλλα? δεν ειναι μονο τα εισητηρια φιλε μου///////
-
ο καθενας σε αυτο τον κοσμο εχει τις συμπαθειες του....εγω το βρυζα το γουσταρω και το εχω πει 10αδες φορες γιατι.
και θεωρω πως στις θεσεις που κατειχε ητανε ικανοτατος.αλλα ας σοβαρευτουμε τι βλακειες ειναι αυτες τωρα...θεμα συγκρισης του σβουρα με το βρυζα δεν υπαρχει.αμα θελετε να κρινεται καποιον να κρινετε το σβουρα για την προσφορα του μεχρι τωρα αυτη καθεαυτη.δε φταιει ο ανθρωπος αμα δεν ειναι πληρωμενοι οι παικτες...μηπως του δωσανε τα λεφτα και τα εβαλε στην τσεπη του?ας βγει ο προεδρος να μας πει απο ποτε τους εχει απληρωτους και κυριως γιατι.
και θεωρω πως στις θεσεις που κατειχε ητανε ικανοτατος.αλλα ας σοβαρευτουμε τι βλακειες ειναι αυτες τωρα...θεμα συγκρισης του σβουρα με το βρυζα δεν υπαρχει.αμα θελετε να κρινεται καποιον να κρινετε το σβουρα για την προσφορα του μεχρι τωρα αυτη καθεαυτη.δε φταιει ο ανθρωπος αμα δεν ειναι πληρωμενοι οι παικτες...μηπως του δωσανε τα λεφτα και τα εβαλε στην τσεπη του?ας βγει ο προεδρος να μας πει απο ποτε τους εχει απληρωτους και κυριως γιατι.