O Garcia παίζει. Έχει δηλωθεί να μην παίξει με Εργοτέλη και ΑΕΚ.4NIKOS1986 έγραψε:χωρίς γκαρσία,φωτάκη,βιτόλο για να προφυλαχτεί για την κούλα θα΄ναι βασικός την κυριακή με τον τσουκαλά και ελπίζω να πάει καλά για να έχουμε μια ακόμα λύση
85. Diego Alejandro Arias Hincapié
- ΑποστόληςΑ
Re: 85. Diego Alejandro Arias Hincapié
- navigator11
περιμένετε να δείτε πρώτα ρε παίδες.μην βιάζεστε να εξάγετε συμπεράσματα.αν ο γκαρσία την κυριακή βγάλει 90 λεπτά,πιθανώς κάτι δεν πάει καλά.αλλά ακόμα έχουμε παρασκευή ...
Αν το παιχνιδι παει καλα, θα παρει χρονο συμμετοχης!
Προφανως ο Χαβος ακομη περιμενει να ερθει σε επιθυμητη φυσικη κατασταση και να μπει πληρως στο κλιμα!
Προφανως ο Χαβος ακομη περιμενει να ερθει σε επιθυμητη φυσικη κατασταση και να μπει πληρως στο κλιμα!
- nick_shortjohn
Εξαιρετικός παίκτης... Σύγχρονο αμυντικό χαφ box to box... Μ' έχει μαγέψει...
+1nick_shortjohn έγραψε:Εξαιρετικός παίκτης... Σύγχρονο αμυντικό χαφ box to box... Μ' έχει μαγέψει...
- nick_shortjohn
Λες να μας απογοητεύσει στη συνέχεια; Εγώ πάντως μέχρι στιγμής είμαι κατευχαριστημένος...
-
xxx
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος staurostoumpa την Πέμ 18 Αύγ 2011, 19:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- papageorgiou
Μετά την μη χρησιμοποίηση του "αντι - Βιτόλο" κ την αποτυχημένη προσπάθεια της παε ρούλης να ονομάσει έτσι κάθε αποτυχημένη απόπειρα χαφ που φέρνει,σκέφτομαι τελικα..
Γάλατα υπάρχουν πολλά,Βιτόλο όμως ΕΝΑΣ!!!
Γάλατα υπάρχουν πολλά,Βιτόλο όμως ΕΝΑΣ!!!
Βιάζεσαι φίλε. Είναι νωρίς για συμπεράσματα. Μήν σε συνεπαίρνει ο ενθουσιασμός.nick_shortjohn έγραψε:Λες να μας απογοητεύσει στη συνέχεια; Εγώ πάντως μέχρι στιγμής είμαι κατευχαριστημένος...

Θυμάμαι τον προπέρσινο μεταγραφικό χειμώνα. Κατά πολλούς την "τελευταία επιτυχημένη μεταγραφική περίοδο". Με τις γνωστές εξαιρέσεις, Σάλπι και Βιτόλο.
Δύο παίκτες από το πουθενά, εμφανίζονται στα μέσα με τέλη του Δεκέμβρη να υπογράφουν στον ΠΑΟΚ. Ο Σορλέν και ο Λίνο. Στα δύο πρώτα ματς, με ΟΦΗ μέσα και ΑΕΚ έξω, απόντες. Πρωτοέπαιξαν με τον Πανθρακικό, στις 18 Ιανουαρίου, τουλάχιστον 20 μέρες μετά τη συμφωνία τους με την ΠΑΕ. Τα ΜΜΕ τότε εξηγούσαν ότι προηγούνταν η προσαρμογή.
Ο Αρίας καθυστέρησε λίγο παραπάνω. Λογικό ως ένα σημείο. Άλλο είναι να παίζεις στην Πορτο-Γαλλία, άλλο στη Λατινική Αμερική. Προτιμήθηκε στη θέση του στα πρώτα ματς ο Τσουκαλάς. Που έδειξε απίστευτο, σχεδόν μηδενικό, χρόνο προσαρμογής. Λογικό ως ένα βαθμό αφού τουλάχιστον παίζει στη χώρα του! Η απουσία του Κολομβιανού, είναι και λόγω της επιβράβευσης του Τσουκαλά.
Και γιατί να μήν παίξει στη θέση του "κουρασμένου" Γκαρσία;
Πόσα ματς έπαιξε ο ΠΑΟΚ από την μέρα που ήρθε ο Αρίας; Με ΤΣΣΚΑ στο Europa League είναι ματς που η παρουσία του Γκαρσία ήταν απαραίτητη. Μένουν άλλα δύο:
Με βάζελο που μπήκε αλλαγή. Για την προσαρμογή.
Και με Πανιώνιο που δεν έπαιξε καθόλου. Και είναι κατά τη γνώμη μου, το μόνο ματς που θα μπορούσε να πάρει θέση αντί του Γκαρσία. Προφανώς ο Χάβος σκόπευε να τον βάλει πάλι αλλαγή. Αφενός η αναγκαστική αλλαγή του Χαλκιά, αφετέρου το γκολ, ανέτρεψε τα όποια σχέδια.
- nick_shortjohn
Σε 11 λεπτά συμετοχής (συν τις καθυστερήσεις παρακαλώ) στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό:stephanos έγραψε:Βιάζεσαι φίλε. Είναι νωρίς για συμπεράσματα. Μήν σε συνεπαίρνει ο ενθουσιασμός.nick_shortjohn έγραψε:Λες να μας απογοητεύσει στη συνέχεια; Εγώ πάντως μέχρι στιγμής είμαι κατευχαριστημένος...![]()
Όνομα ΝΤΙΕΓΚΟ ΑΡΙΑΣ
Γκολ 0
Ασιστ 0
Σουτ 0
Σουτ Εντ. 0
Σουτ Εκτ. 0
Κεφ. 0
Γεμ. 0/0
Πασ. 0
Λαθ. 0
Αυτ. 0
Αποκ. 0
Κλεψ. 0
Επεμβ. 0
Φ- 1
Φ+ 0
Κιτρ. 0
Κόκκ. 0
Πιστεύω έφταναν αυτά τα 11 λεπτά για να κάνει τη διαφορά... (και δεν έχει και κανένα λάθος! Αλάνθαστος!)
Mπα αδερφέ δεν παίζει σύγκριση με τίποτα...3 και 9 Ιανουαρίου υπέγραψαν στις 18 έπαιξαν,εδώ κοντεύουμε το δίμηνο.stephanos έγραψε: Δύο παίκτες από το πουθενά, εμφανίζονται στα μέσα με τέλη του Δεκέμβρη να υπογράφουν στον ΠΑΟΚ. Ο Σορλέν και ο Λίνο. Στα δύο πρώτα ματς, με ΟΦΗ μέσα και ΑΕΚ έξω, απόντες. Πρωτοέπαιξαν με τον Πανθρακικό, στις 18 Ιανουαρίου, τουλάχιστον 20 μέρες μετά τη συμφωνία τους με την ΠΑΕ. Τα ΜΜΕ τότε εξηγούσαν ότι προηγούνταν η προσαρμογή.
Για τον Λίνο, έχεις δίκιο. 9 Ιανουαρίου υπέγραψε.
Για τον Σορλέν μήν επιμένεις. Την ημέρα της γιορτής μου (27 Δεκεμβρίου) υπέγραψε το πουλέν. Απλώς πήγε να φάει γαλοπούλα στη Γαλλία.
Πάντως και τότε υπήρχαν φωνές "τί τους πήραμε αφού δεν παίζουν".
Υπάρχει και άλλη παράμετρος.
Ο Λίνο έπρεπε να φανεί καλύτερος από τον Δάρλα. Μέρα με τη νύχτα.
Ο Σορλέν κλήθηκε να παίξει αντί του νυν τεχνικού διευθυντή. Άνετα.
Ο καημένος ο Αρίας καλείται να αντικαταστήσει τον Πάμπλο Γκαρσία. Δύσκολο καθήκον, αν αναλογιστούμε αυτά που δείχνει στο χορτάρι ο Ουρουγουανός. Ακόμα δυσκολότερο, αν βάλουμε στην εξίσωση και αυτά που νιώθει ο λαός για τον Πάμπλο.
Ισχύει για όλες τις μεταγραφές μας. Όσο βελτιώνεται η ομάδα, τόσο πιο δύσκολο θα γίνεται για τον τεχνικό διευθυντή να βρίσκει καλύτερους από αυτούς που έχουμε. Δηλαδή παιχταράδες, ελεύθερους, σε καλή ηλικία και με κάτω από 400 χιλιάρικα συμβόλαιο.
Για τον Σορλέν μήν επιμένεις. Την ημέρα της γιορτής μου (27 Δεκεμβρίου) υπέγραψε το πουλέν. Απλώς πήγε να φάει γαλοπούλα στη Γαλλία.
Πάντως και τότε υπήρχαν φωνές "τί τους πήραμε αφού δεν παίζουν".
Υπάρχει και άλλη παράμετρος.
Ο Λίνο έπρεπε να φανεί καλύτερος από τον Δάρλα. Μέρα με τη νύχτα.
Ο Σορλέν κλήθηκε να παίξει αντί του νυν τεχνικού διευθυντή. Άνετα.
Ο καημένος ο Αρίας καλείται να αντικαταστήσει τον Πάμπλο Γκαρσία. Δύσκολο καθήκον, αν αναλογιστούμε αυτά που δείχνει στο χορτάρι ο Ουρουγουανός. Ακόμα δυσκολότερο, αν βάλουμε στην εξίσωση και αυτά που νιώθει ο λαός για τον Πάμπλο.
Ισχύει για όλες τις μεταγραφές μας. Όσο βελτιώνεται η ομάδα, τόσο πιο δύσκολο θα γίνεται για τον τεχνικό διευθυντή να βρίσκει καλύτερους από αυτούς που έχουμε. Δηλαδή παιχταράδες, ελεύθερους, σε καλή ηλικία και με κάτω από 400 χιλιάρικα συμβόλαιο.