Μεταγραφές 2010-2011
Re: Μεταγραφές 2010-2011
στην ψυχη μου μιλας αδερφε..ειλικρινα και εγω τα εχω χαμενα και δεν ξερω πως πρεπει να αντιδρασω..
για να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου θα πω πως όταν σχεδιάζεται μια ομάδα και συγκεκριμένα η δική μας, η διοίκηση κάνει έναν υπολογισμό εσόδων και βάση αυτού κανονίζει τα έξοδά της. Σίγουρα η παραμονή Λάζου αλλά και η ευρώπη έδωσε το δικαίωμα στην διοίκηση να ελπίζει για "καλά" έσοδα. Τελικά όμως οι προβλέψεις έπεσαν έξω και ο κόσμος (δίκαια ή άδικα) γύρισε την πλάτη περισσότερο κι από πέρισυ. Έχουμε λοιπόν την μικρή διάθεση εισιτηρίων η όποια από μόνη της αποτρέπει κάποιους που θα ήθελαν να διαφημιστούν, αποτρέπει στα κανάλια να αγοράσουν αγώνες (ποιος θα τους έβλεπε και πόσες διαφημίσεις θα είχαν) αποτρέπει κάποιους (έστω και λίγους) να θέλουν να βάλουν έστω και λίγα ευρώ μιας και βλέπουν μια ομάδα χωρίς κόσμο. Τι μένει λοιπόν. Μείωση εξόδων. Αντίο Λάζο και "ευτυχώς" που τραυματίστηκε και ο μακγκραθ. Θα την "βγάλουμε" και φέτος... Δεν ξέρω αν θα έρθει κάποιος παίκτης αλλά σίγουρα δεν θα διαθέσουμε ούτε το 1/3 αυτών που μας έμειναν από τις απομακρύνσεις.
Υ.Γ. Δεν δίνω άλλοθι στην διοίκηση. Αυτή έχασε την εμπιστοσύνη του κόσμου. (ο Κατσαρής που μας τους "φύτεψε" συγκεκριμένα)
Υ.Γ. Δεν δίνω άλλοθι στην διοίκηση. Αυτή έχασε την εμπιστοσύνη του κόσμου. (ο Κατσαρής που μας τους "φύτεψε" συγκεκριμένα)
ξέρεις ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ στον κόσμο που να πέτυχε κάτι με αυτή τη λογική (του κόβω, κόβω, κόβω γιατί μειώνονται τα έσοδα)?
άσε που μιλάμε για ισολογισμό εσόδων-εξόδων της φετινής χρήσης. γιατί τα 4+ μύρια χρέη υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν πιθανότατα ες αεί...
άσε που μιλάμε για ισολογισμό εσόδων-εξόδων της φετινής χρήσης. γιατί τα 4+ μύρια χρέη υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν πιθανότατα ες αεί...
δεν είπα ότι θα πετύχει. Απλά ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται. Δες τι συμβαίνει με το δντ....
ναι μωρέ, εντάξει παρέα μιλάμε, καταλαβαινόμαστε
. ούτως ή άλλως, αυτό που λέω εγώ, δηλαδή να συνεχίζεις να επενδύεις (λαίμαι τώρα, εντάξει εννοοώ το να ξοδέψεις ακόμα λίγα ακόμα φράγκα και να πάρεις 3 παίκτες), είναι άτοπο αν δεν υπάρχει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ όφελος. αν σκέφτονται οτι εντάξει βγαίνουμε τρίτοι, φτιάχνουμε πάλι 1-1.5 μύριο μπάτζετ (με χίλια ζόρια-σιγά μην τραβήξουμε εξτρα χορηγούς επειδή θα βγούμε τρίτοι), πάμε στα προκριματικά της ευρωλίγκα, τρώμε τον πούλο από την κάθε khimki ας πούμε και καταλήγουμε πάλι στο eurocup, δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ νόημα η "επένδυση". Γιατί να μπούμε μέσα? για να χαίρομαι εγώ και ο Olivares
? το κακό με αυτή τη διοίκηση (τρομάρα της) είναι οτι δεν ξέρει τίποτα, δεν έχει συγκεκριμένο σκοπό, κάποιο πλάνο-βάση και αρχή. ό,τι βρέξει κατεβάσει και αυτό είναι το χειρότερο...

- KalamarGiannis
τον είδα χτες τον Λαμπρόπουλο στην περιοχή Πυλαίας...είπα να του πω έλα στον ΠΑΟΚ αλλά αφού δεν γίνεται το άφησα...χε
και για να μην ξεχνιόμαστε:
ΠΑΡΤΕ ΜΑΣ ΚΑΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Με Μονρό και Πάσαλιτς είμαι καλά πολύ καλά ευχαριστώ...
και για να μην ξεχνιόμαστε:
ΠΑΡΤΕ ΜΑΣ ΚΑΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Με Μονρό και Πάσαλιτς είμαι καλά πολύ καλά ευχαριστώ...
βλέπουνε καλά τα μάτια μου? λέει στα σπορ επιστροφή heliwell ή έφαγα πολύ κότσι χτες και τυφλώθηκα????
Λένε ότι του χρωστάμε 20000 και του στείλαμε σήμερα 2000. Γιατί δε στέλνει και το αμάξι του ο Κανώτας να καλυφθεί το χρέος. Άρα ο Παπαδόπουλος δεν παράτησε τον ΠΑΟΚ, αλλά τον αναγκάσατε να φύγει. Ελπίζω να μη γίνει το ίδιο και με το Μαρκόπουλο. Μα τον αφήνετε με Καλέ και Γκεζεφσκι να βγάλει τη χρονιά. Μαρκόπουλε απλά είσαι προπονητάρας, η διοίκηση πολύ λίγη, πρέπει να ντρέπονται. Κανώτα σταμάτα να κλαις στα κανάλια και να λες για το μεγαλειο του ΠΑΟΚ, μας κάνεις μικρούς. Πιστεύω πραγματικά αμά είχατε τη δυνατότητα να πουλήσετε και το γήπεδο θα πουλούσατε. Ρεζίλια
χελι well.....xaxa////τι αλλο θα δουμε/////φετρ και τον ντρομπνιακ πισω......ας το κλεισουμε επιτελους το μαγαζι