9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Aν και δεν απαντας επι της ουσιας Αποστολη δε πειραζει. Δε περιμενα και κατι διαφορετικο αλλωστε.
Όσο για το ότι χάνουμε πολλές ευκαιρίες τελευταία είναι το λιγότερο αστείο. Απ τη μία τα ματς με βάζελο και Ρώσους έξω κι απ την άλλη κάτι ματς με Πανιώνιο, σκουλήκι, Ρώσους (εντός), Ξάνθη, κοκ....
Όσο για το ότι χάνουμε πολλές ευκαιρίες τελευταία είναι το λιγότερο αστείο. Απ τη μία τα ματς με βάζελο και Ρώσους έξω κι απ την άλλη κάτι ματς με Πανιώνιο, σκουλήκι, Ρώσους (εντός), Ξάνθη, κοκ....
- sourmenetes
- Moderator
Μετα απο το χθεσινο παιχνιδι το μονο που δε θα περιμενα ειναι να κραξετε παιχτη...Κριμα...
Ακομα και τους αναπληρωματικους επρεπε να τους επιφυμουμε...
Αμα το βαζε θα περναγαμε...
ΚΑΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ...
Αμα δεν τραυματιζε τον τερματοφυλακα τους θα περναγαμε???
Πειτε μου εσεις οτι θα βαζαμε γκολ...Και το γκολ που βαλαμε τυχερο ητανε...
Η μπαλα αμα ηθελε θα εμπαινε και στο δοκαρι του μουσλι και στη φαση στο 46.
Και αμα το πατε ετσι οι αμυντικοι που ητανε στη φαση του πεναλντυ???
Επιτρεπεται να μπει πιο γρηγορα ο επιθετικος απο τον αμυντικο???
Εκει κραξατε καθολου???
Αμα πηγαινε παραταση θα περναγαμε???
Σημερα υπερασπιζομαι ολη την ΠΑΕ ΠΑΟΚ...Ακομα και αυτον που κλαδευει απ'εξω απο την ΤΟΥΜΠΑ...
Και οσοι θελετε να κραξετε αντε στην προπονηση την παρασκευη και κραξτε...Αλλα να κραξετε ολους...
Και το χαβο που σας εφταιγε στο πρωτο παιχνιδι για το στησιμο της ομαδας...
Ακομα και τους αναπληρωματικους επρεπε να τους επιφυμουμε...
Αμα το βαζε θα περναγαμε...
ΚΑΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ...
Αμα δεν τραυματιζε τον τερματοφυλακα τους θα περναγαμε???
Πειτε μου εσεις οτι θα βαζαμε γκολ...Και το γκολ που βαλαμε τυχερο ητανε...
Η μπαλα αμα ηθελε θα εμπαινε και στο δοκαρι του μουσλι και στη φαση στο 46.
Και αμα το πατε ετσι οι αμυντικοι που ητανε στη φαση του πεναλντυ???
Επιτρεπεται να μπει πιο γρηγορα ο επιθετικος απο τον αμυντικο???
Εκει κραξατε καθολου???
Αμα πηγαινε παραταση θα περναγαμε???
Σημερα υπερασπιζομαι ολη την ΠΑΕ ΠΑΟΚ...Ακομα και αυτον που κλαδευει απ'εξω απο την ΤΟΥΜΠΑ...
Και οσοι θελετε να κραξετε αντε στην προπονηση την παρασκευη και κραξτε...Αλλα να κραξετε ολους...
Και το χαβο που σας εφταιγε στο πρωτο παιχνιδι για το στησιμο της ομαδας...
η αληθεια πως οι δηλωσεις του ηταν λιγο φαουλ..Το χασε,επαιξε καλα φυσικα , αλλα το να τα ψιλοριχνει στον Ιβιτσ ειναι αστειο..Ποιος ξερει τι γινεται μεσα του..Φανταζομαι με το που το χασε πιεστηκε σε τεραστιο βαθμο αφου και ο ιδιος καταλαβε οτι εχασε την μεγαλυτερη ευκαιρια της ομαδας να γραψει ιστορια και να παει στους 16.novito έγραψε:Και οι παίκτες που δικαιολογούνται ότι έχασαν ευκαιρίες και ψάχνουν για αποδιοπομπαίους τράγους τι είναι...?ΑποστόληςΑ έγραψε:...Οι ομάδες που δικαιολογούνται ότι έχασαν ευκαιρίες και ψάχνουν για αποδιοπομπαίους τράγους είναι μικρές.
Το ξαναλεω,ελπιζω ο θεος να του το δωσει αλλου.
ΥΣΤ:οχι στην εθνικη
θα του το δωσει ρε φιλε γιατι ειναι και καλο παιδι (σας αρεσει δεν σας αρεσει μερικους) και μαλιστα με ιβιτς σαλπι
πρωταγωνιστες θα σηκωσουμε την κουπα και θα παρουμε την δευτερη θεση απλα ειναι τα πραγματα......

πρωταγωνιστες θα σηκωσουμε την κουπα και θα παρουμε την δευτερη θεση απλα ειναι τα πραγματα......

-
Κοιταξε τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ που εκανε τοσα χλμ με πουλμαν και με αεροπλανα και καρφωσε το γαμω!
ΤΑΚΛΙΝ σε εναν απο τους πιο ιστορικους αγωνες του ΠΑΟΚ ρε "ΠΑΟΚτση"???
Και αντε την εχασες την φαση λογω της ανικανοτητας σου εκεινη την στιγμη και ας βουρκωσε ολος ο κοσμος..Τι πας και μου κανεις εκεινο το σουτ στα τελευταια λεπτα?Τι ηθελες να γινεις ηρωας?Αφου δεν προκειται να το εβαζες τι το σουταρεις?
Παρε για παραδειγμα τον Σταυρακη τον Τσουκαλα που ηρθε απο ενα χωριο της Κυπρου,πληρωνεται ψιχουλα και ειναι ΠΑΛΙΚΑΡΙ!Παρε για παραδειγμα τον Βιειρινια και τον Γκαρσια και τον Κοντρερας που ηρθαν απο την αλλη μερια της γης,δεν ειχαν ιδεα απο ΠΑΟΚ και με λιγοτερα λεφτα απο εσενα δινουν οτι εχουν και δεν εχουν για τον ΠΑΟΚ για να κανεις εσυ τακλιν στη φαση της χρονιας και να πουλας ΠΑΟΚτσιδιλικι επειδη εφυγες απο τον βαζελο..
Οποιος σκεφτει κατευθειαν οτι ειμαι εμπαθης και ξερω γω τι αλλο να μου πει τον λογο ειτε με πμ ειτε δημοσια!
ΠΑΟΚ ΡΕ
Και αντε την εχασες την φαση λογω της ανικανοτητας σου εκεινη την στιγμη και ας βουρκωσε ολος ο κοσμος..Τι πας και μου κανεις εκεινο το σουτ στα τελευταια λεπτα?Τι ηθελες να γινεις ηρωας?Αφου δεν προκειται να το εβαζες τι το σουταρεις?
Παρε για παραδειγμα τον Σταυρακη τον Τσουκαλα που ηρθε απο ενα χωριο της Κυπρου,πληρωνεται ψιχουλα και ειναι ΠΑΛΙΚΑΡΙ!Παρε για παραδειγμα τον Βιειρινια και τον Γκαρσια και τον Κοντρερας που ηρθαν απο την αλλη μερια της γης,δεν ειχαν ιδεα απο ΠΑΟΚ και με λιγοτερα λεφτα απο εσενα δινουν οτι εχουν και δεν εχουν για τον ΠΑΟΚ για να κανεις εσυ τακλιν στη φαση της χρονιας και να πουλας ΠΑΟΚτσιδιλικι επειδη εφυγες απο τον βαζελο..
Οποιος σκεφτει κατευθειαν οτι ειμαι εμπαθης και ξερω γω τι αλλο να μου πει τον λογο ειτε με πμ ειτε δημοσια!
ΠΑΟΚ ΡΕ
αποστόλη θα σου απαντήσω γιατί απαντάς και συ κόσμια.ΑποστόληςΑ έγραψε:Και ποιός σου λέει πως αν το σκορ παρέμενε στο 0-0 και παιζόταν το παιχνίδι μέχρι το 90΄ δεν θα τρώγαμε γκολ στο τελευταίο λεπτό;danirifle έγραψε:το γαύρο τον περνούσαμε και με χ.
τη ντιναμό την περνούσαμε και με χ.
ΑΡΑ ΤΕΡΜΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΥΤΟΣ.
τετ α τετ με αγιαξ. γεια σου τσου-λου
πάρε βάλε με τσε σε κα. γεια σου και σένα γιουρόπα!
ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΑΥΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΡΙΔΙΟ!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΟΥ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ
Γιατί βλέπεις μόνο τις δικές του ευκαιρίες; Ο Ivic δεν έχασε penalty με Ajax; Χθες δεν έχασε δύο ευκαιρίες;
Ο Mousli δεν έπρεπε να είχε σκοράρει στη φάση του δοκαριού; Ο Ελ Ζαρ δεν έχασε το τετ-α-τετ στο πρώτο αγώνα;
Είναι λάθος να στεκόμαστε ατομικά σε παίκτες. Οι ομάδες που δικαιολογούνται ότι έχασαν ευκαιρίες και ψάχνουν για αποδιοπομπαίους τράγους είναι μικρές.
με την αρχή του ποστ μου θέλησα να καταρίψω το μύθο ότι "μας πέρασε στη ντιναμό και στο γαύρο"
πιστεύω ότι το κατάφερα, αφού δε μας έδωσε κάνενα νικητήριο γκολ πρόκρισης
με το δεύτερο μέρος ήθελα να τον κατηγορήσω (ναι μου βγήκε η γαμημένη η αγανάκτιση)! δεν κατηγόρησα μούσλι, ίβιτς κλπ, γιατί θεωρώ ότι η ευκαιρία η δική του είχε ελάχιστο βαθμό δυσκολίας, σε αντίθεση με τις φάσεις που έχασαν οι άλλοι.
ωστόσο και τους άλλους τους έκραξα στα αντίστοιχα παιχνίδια αλλά βέβαια όχι σε τέτοιο βαθμό.
κρίνονται όλοι ανάλογα με την προσφορά τους και με τα φράγκα που τσεπώνουν
gate4mitsos έγραψε:Κοιταξε τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ που εκανε τοσα χλμ με πουλμαν και με αεροπλανα και καρφωσε το γαμω!
ΠΑΟΚ ΡΕ
Κανει το σουτ δηλαδη ειναι εγωιστης και παει να γινει ηρωας. Δεν το κανει και ειναι λιγοψυχος.... α ρε Σαλπι που να ηξερες οτι απαγορευεται να χανεις ευκαιριες
- ΑποστόληςΑ
Προφανώς εννοείς το μπάσιμό του από δεξιά και το σουτ που έφυγε άουτ. Για μένα ήταν σωστή ενέργεια με κακή εκτέλεση. Ναι, μπήκε μέσα από δεξιά, βρέθηκε σε καλή θέση και απ' όσο είδα οι υπόλοιποι παίκτες ήταν μαρκαρισμένοι, οπότε σωστά πήρε την απόφαση για το σουτ. Απλά το σουτ ήταν κακό. Δεν του πήγε καμία τελική προσπάθεια χθες.gate4mitsos έγραψε:Και αντε την εχασες την φαση λογω της ανικανοτητας σου εκεινη την στιγμη και ας βουρκωσε ολος ο κοσμος..Τι πας και μου κανεις εκεινο το σουτ στα τελευταια λεπτα?Τι ηθελες να γινεις ηρωας?Αφου δεν προκειται να το εβαζες τι το σουταρεις?
- ΑποστόληςΑ
Η άποψή μου είναι πως ΠΟΤΕ δεν παίρνει τον αγώνα ένας παίκτης, έστω και αν είναι mvp. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και όλοι μαζί παίζουν για το αποτέλεσμα. Αν πχ στο Ζάγκρεμπ δεν είχαμε καλή άμυνα, θα είχαμε δεχθεί γκολ πρώτοι και ίσως να χάναμε. Με τον Ολυμπιακό, αν ο Βιερι δεν ισοφάριζε, πιθανόν να είχαμε αποκλειστεί.danirifle έγραψε:με την αρχή του ποστ μου θέλησα να καταρίψω το μύθο ότι "μας πέρασε στη ντιναμό και στο γαύρο"
πιστεύω ότι το κατάφερα, αφού δε μας έδωσε κάνενα νικητήριο γκολ πρόκρισης
με το δεύτερο μέρος ήθελα να τον κατηγορήσω (ναι μου βγήκε η γαμημένη η αγανάκτιση)! δεν κατηγόρησα μούσλι, ίβιτς κλπ, γιατί θεωρώ ότι η ευκαιρία η δική του είχε ελάχιστο βαθμό δυσκολίας, σε αντίθεση με τις φάσεις που έχασαν οι άλλοι.
ωστόσο και τους άλλους τους έκραξα στα αντίστοιχα παιχνίδια αλλά βέβαια όχι σε τέτοιο βαθμό.
κρίνονται όλοι ανάλογα με την προσφορά τους και με τα φράγκα που τσεπώνουν
Δεν φταίει ένας παίκτης για τη νίκη, ούτε φυσικά ένας για την ήττα.
όχι, φυσικά και δεν έφταιγε μόνο ο σαλπιγγίδης για τον αποκλεισμό!
αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς στο ποδόσφαιρο έχουμε καμιά φορά και "μοιραίους" παίκτες
εχθές δυστυχώς για όλους μας ήταν αυτός ο "μοιραίος"
αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς στο ποδόσφαιρο έχουμε καμιά φορά και "μοιραίους" παίκτες
εχθές δυστυχώς για όλους μας ήταν αυτός ο "μοιραίος"
Ο Σαλπι αγωνιζεται με σοβαρο προβλημα στους κοιλιακους- προσαγωγους απο το καλοκαιρι...
Παιζει συνεχως 2 χρονια ασταματητα ..
Υπο κανονικες συνθηκες δεν θα επρεπε να αγωνιζεται γιατι κινδυνευει σωματικα..
Και εγω λεω ,να παει στον παγκο...
Οκ..
Ποιος θα τον αντικαταστησει και για ΠΟΣΟ.?
Ο ελ ζαρ που ειναι φαντασμα, ο Κουτσια που μπερδευει τριπλα, πασα και σουτ μαζι .?
Ποιος?
Αν θελουμε να μιλησουμε σοβαρα ,αν ειναι με εμπαθεια οκ, ξεκιναω και εγω τα μπινελικια..
Θα βγει κατι?
Σε λιγο θα ακουσουμε πως επιτηδες δεν το εβαλε χθες...
Θες εγινε λαθος πασα, θες δεν το περιμενε να ερθει εκει η μπαλα, οπως και να εχει δεν το εβαλε...
Δεν γινεται ενας παικτης να ειναι για τον @@@@ επειδη το εχασε και την αλλη να ειναι Θεος επειδη το καρφωσε στον γαυρο π.χ..
Ξαναλεω παιζει με ενοχλησεις απο το καλοκαιρι..
Αν βγει να το πει, θα τον πουν "επαγγελματια", θα τον πουν οτι βρισκει δικαιολογιες και χιλια δυο ακομα..
Ειμαστε και εμεις κωλοφαρα εν τελει..
Δεν ξερουμε τι θελουμε...
Πρεπει να κραταμε τις ισορροπιες..
Παιζει συνεχως 2 χρονια ασταματητα ..
Υπο κανονικες συνθηκες δεν θα επρεπε να αγωνιζεται γιατι κινδυνευει σωματικα..
Και εγω λεω ,να παει στον παγκο...
Οκ..
Ποιος θα τον αντικαταστησει και για ΠΟΣΟ.?
Ο ελ ζαρ που ειναι φαντασμα, ο Κουτσια που μπερδευει τριπλα, πασα και σουτ μαζι .?
Ποιος?
Αν θελουμε να μιλησουμε σοβαρα ,αν ειναι με εμπαθεια οκ, ξεκιναω και εγω τα μπινελικια..
Θα βγει κατι?
Σε λιγο θα ακουσουμε πως επιτηδες δεν το εβαλε χθες...
Θες εγινε λαθος πασα, θες δεν το περιμενε να ερθει εκει η μπαλα, οπως και να εχει δεν το εβαλε...
Δεν γινεται ενας παικτης να ειναι για τον @@@@ επειδη το εχασε και την αλλη να ειναι Θεος επειδη το καρφωσε στον γαυρο π.χ..
Ξαναλεω παιζει με ενοχλησεις απο το καλοκαιρι..
Αν βγει να το πει, θα τον πουν "επαγγελματια", θα τον πουν οτι βρισκει δικαιολογιες και χιλια δυο ακομα..
Ειμαστε και εμεις κωλοφαρα εν τελει..
Δεν ξερουμε τι θελουμε...
Πρεπει να κραταμε τις ισορροπιες..
Ειναι γεγονος οτι φετος εχει σχεδον καει ο παικτης απο τα πολλα παιχνιδια και πρεπει να κατσει λιγο παγκο να παρει ανασες. Το αν εχει προβλημα στους κοιλιακους δεν το ξερω, βλεπω ομως οτι εχει χασει την εκρηξη που ειχε και στα 29 του αυτο δεν ειναι φυσιολογικο. Μπορει να επανελθει αν τον διαχειριστουν σωστα. Δεν ξερω πως, γυμναστης δεν ειμαι, αλλα αυτο που γινεται τωρα ειναι κριμα για τον παικτη.
Υ.Σ. Και επι τη ευκαιρια, τα μπινελικια που του εριξα εχτες ηταν πανω στην πικρα μου. Ο Σαλπι ειναι παικταρας, γαμω τα παιδια και θα επανελθει γιατι ειναι ψυχαρα. Ομως κατι χρωσταει απο χτες.
Υ.Σ. Και επι τη ευκαιρια, τα μπινελικια που του εριξα εχτες ηταν πανω στην πικρα μου. Ο Σαλπι ειναι παικταρας, γαμω τα παιδια και θα επανελθει γιατι ειναι ψυχαρα. Ομως κατι χρωσταει απο χτες.
Αν είναι να κράξουμε κάποιον γιατί την συγκεριμένη φάση, τότε αυτός θα πρέπει να είναι ο Ίβιτς.
Αντί στα 10 μετρα να του δώσει μπαλιά πάρε-βάλε, αυτός έκανε πάσα, που θα έπρεπε να κάνει σπαγκάτο ο Σάλπι για να προλάβει την μπάλα.
Το πιο σωστά είναι να μην κράξουμε κανέναν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, θέλει πάντα και λίγο τύχη.
Εγώ πάντως είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα.
Αντί στα 10 μετρα να του δώσει μπαλιά πάρε-βάλε, αυτός έκανε πάσα, που θα έπρεπε να κάνει σπαγκάτο ο Σάλπι για να προλάβει την μπάλα.
Το πιο σωστά είναι να μην κράξουμε κανέναν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, θέλει πάντα και λίγο τύχη.
Εγώ πάντως είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα.
Πόσο εμπαθης μπορει να είναι κάποιος που λέει ότι τα γκολ με δυναμο και γαβρο δεν βοήθησαν να περάσουμε ; Είμαστε απίστευτοι όταν θελουμε να θαψουμε κάποιον που δεν γουστάρουμε......ο αλλος κοκορευεται ότι απέδειξε ότι δεν βοήθησαν τα γκολ του σαλπι
παράνοια....
Θα σας αποκαλύψω τι με είπε ο σαλπι (σορυ τιμο) ´δεν ήθελα να το βάλω για να μην επιβαρυνθουμε και με άλλους
Αγώνες και επικεντρωθούμε στο κύπελο ´. Έτσι με είπε ρε μάγκες χωστε ΤΏΡΑ για τον επαγγελματια σαλπι...

Θα σας αποκαλύψω τι με είπε ο σαλπι (σορυ τιμο) ´δεν ήθελα να το βάλω για να μην επιβαρυνθουμε και με άλλους
Αγώνες και επικεντρωθούμε στο κύπελο ´. Έτσι με είπε ρε μάγκες χωστε ΤΏΡΑ για τον επαγγελματια σαλπι...

μεγαλε σαλπι οτι και να λενε εμενα μου αρεσες !
περα απο την πλακα καλυτερα καντε ενα kit kat .....

περα απο την πλακα καλυτερα καντε ενα kit kat .....