Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
paok87

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από paok87 »

"Βόμβες" από Στογιάννη

Μέσω του olaPAOK.gr o αντιπρόεδρος της "ασπρόμαυρης" ΚΑΕ τονίζει ότι ο Μιλτιάδης Κανώτας δεν είναι αρνητικός στην ενίσχυση του ΠΑΟΚ. Τι περιμένει η διοίκηση από τον Σούλη Μαρκόπουλο, γιατί ο Ντόζιερ είναι προ της εξόδου, πόσο κοντά στον "Δικέφαλο" είναι ο Μονρό και τι λέει για τους ΜακΓκράθ και Λάλιτς

Τέλος στα σενάρια που θέλουν τον ΠΑΟΚ να μην προχωρά στις απόκτηση των αντικαταστατών των Λάζαρου Παπαδόπουλου και Ντόνι ΜακΓράθ θέλησε να βάλει με δηλώσεις του στο olaPAOK.gr ο Παρίσης Στογιάννης.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος για το γεγονός πως έχει κυκλοφορήσει ότι ο Μιλτιάδης Κανώτας είναι αντίθετος στο να αποκτηθεί κάποιος καλαθοσφαιριστής, αλλά και για το ότι ειπώθηκε πως ο ίδιος προσπάθησε να μεταπείσει τον πρόεδρο των "ασπρόμαυρων", ώστε ο "Δικέφαλος" τελικά να ενισχυθεί.

Παράλληλα, θέλησε να επισημάνει πως η διοίκηση περιμένει τις εισηγήσεις του Σούλη Μαρκόπουλου για την απόκτηση κάποιων καλαθοσφαιριστών, τόνισε πως ο Ρόμπερτ Ντόζιερ είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου και αποκάλυψε πως ο Κρις Μονρό πιθανότατα να επιστρέψει στον "Δικέφαλο".

Τέλος μίλησε για την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του Ντόνι ΜακΓκραθ, αλλά και για το φλερτ με τον Γιούρε Λάλιτς που παραμένει ακόμη "ζεστό".

Συγκεκριμένα, είπε στο olaPAOK.gr ο Παρίσης Στογιάννης:

Για το θέμα της φερόμενης διαφωνίας που είχε με τον Μιλτιάδη Κανώτα αναφορικά με την ενίσχυση της ομάδας: "Ποτέ δεν πίεσα τον πρόεδρο να πάρουμε παίκτη στην ομάδα. Ο ίδιος ο πρόεδρος μάλιστα μού είπε την Κυριακή ότι θα πάρουμε τους παίκτες που μπορούν να παίξουν στον ΠΑΟΚ"

Ο κ. Στογιάννης επισήμανε πως η ομάδα θα πρέπει να πάρει παίκτες που ταιριάζουν στα οικονομικά της δεδομένα αλλά και την... λειψανδρία που υπάρχει στην αγορά αναφορικά με τους "ψηλούς". "Δεν μπορούμε να οριοθετήσουμε το ποσό που διαθέτει αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν μπορούμε να πάρουμε κάποιο ακριβό παίκτη π.χ. των 60.000 δολαρίων. Αυτή την στιγμή στην αγορά δεν υπάρχουν πεντάρια και αυτό μας δυσκολεύει".

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ έριξε το μπαλάκι στον Σούλη Μαρκόπουλο αναφορικά με την απόκτηση κάποιου καλαθοσφαιριστή: "Όπως το καλοκαίρι το τεχνικό τιμ μάς έκανε εισηγήσεις για τους παίκτες γιατί δεν ήμασταν εμείς αυτοί που τους επιλέξαμε αυτούς τους καλαθοσφαιριστές, έτσι περιμένω και τώρα κάποιες εισηγήσεις από τον προπονητή της ομάδας".

Ο κ. Στογιάννης μίλησε και για το θέμα του Ρόμπερτ Ντόζιερ για τον οποίο άφησε να εννοηθεί πως θα αποχωρήσει από την ομάδα: "Ο Ντόζιερ είναι για να φύγει από την ομάδα γιατί δεν μας έχει ικανοποιήσει με την απόδοσή του".

Στο σημείο αυτό μίλησε για την επικείμενη απόκτηση του Μονρό:
"Έχουμε μιλήσει με τον ατζέντη του Μονρό για να τον φέρουμε πίσω. Αρχικά δεν ήθελε να έρθει στην ομάδα, ωστόσο τώρα άλλαξαν τα δεδομένα. Είμαστε κοντά".

Για το θέμα του Γιούρε Λάλιτς στον οποίο η ομάδα είχε καταθέσει πρόταση την προηγούμενη εβδομάδα, με τον τελευταίο να δηλώνει αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην ΠΑΟΚ τόνισε: "Το θέμα του παραμένει ανοικτό ακόμη".

Τέλος ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ μίλησε για την λύση του συμβολαίου του Ντόνι ΜακΓκραθ και την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του: "Αύριο (22/2) θα στείλουμε εγγράφως στον ατζέντη του τα έγραφα για την λύση του συμβολαίου του. Θα υπάρχει πάντως οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του το καλοκαίρι".

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://olapaok.gr/basket/a1/vomves_apo_stogiannh.786145.html
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

kostasff αμα παρει την ομαδα ο μπανε και ΠΡΟΣΟΧΗ!!! να εχει την ευθυνη για ολα και να μην δεχεται πιεσεις απο τον Α.Σ. οπως δεν δεχεται ο ζαγορακης τοτε με τα μπουνια ειμαι μεσα, την πρωτη μερα θα παρω διαρκειας αλλα εφοσον γινει......
θελω να μου πει εχω ξερω γω 3ετες πλανο μαγκες
α)εξυγιανση
β)αναπτυξη ακαδημιων
γ)αγωνιστικοι στοχοι
δ)κλπ
να παρει τα δικα του ατομα στην ομαδα και να μου πει οτι ξες, τη πρωτη χρονια φιλαρακι μην περιμενεις τιποτα οπως ζαγορακης πχ (αμα ερθει κατι καλο σαφως δεν λεμε οχι)....αλλα εχω πλανο και οραμα να κανουμε σε 2-3 χρονια κατι ωραιο κατι παοκτσηδικο θα παρω διαρκειας με τα 1000 και 10η να βγουμε και την επομενη χρονια θα παρω και παλι διαρκειας.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Για μένα αδελφέ σεβαστές πραγματικά οι απόψεις σου...
ποιός δεν θέλει πλάνο, σοβαρή διοίκηση και όχι παπούδες no name, εξυγίανση, καλή ομάδα κτλ.
προσωπικά απλώς είμαι τελείως αντίθετος στο δεν παίρνω διαρκείας και δεν πάω στα ματς γιατί δεν με αρέσει η φάτσα του ενός ή του άλλου...
λόγω του ότι έχουμε μικρύνει ως ομάδα εδώ και μια δεκαετία, εγώ θέλω να μας δω ξανά στην κορυφή, και η αρχή είναι να είμαι εκεί και να φωνάζω, και τον οβολό μου να δίνω...δηλαδή από τα 10, 15 ,20 χιλιάρικα που βγάζει κάποιος επαγγελματίας το χρόνο δεν μπορεί να δώσει 200 ευρώ για διαρκείας ; φυσικά και μπορεί, κι ας κόψει ένα πακέτο τσιγάρα ή ένα βράδυ στα μπαρ ή έστω κι ένα μεξικάνικο βραδυνό..
το μέγεθός μας λοιπόν - αν θέλουμε να είμαστε κάτι παραπάνω από τους 2 συμπολίτες- σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε όχι γεμάτο αλλά μια ζεστή ατμόσφαιρα στο παλατάκι με 1.500-2.000 άτομα ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ από τα πρώτα φιλικά με ομάδες Α2 τον Αύγουστο ως και το τελευταίο του αποκλεισμού στα play-offs.
Kαι φυσικά προτιμώ τον Πέτζα πρόεδρο με 2 εκατομμύρια μπάτζετ, αλλά ως τότε που δεν υπάρχει Μαμιδάκης να βάλει λεφτά ανέχομαι τις Διοικήσεις πρωτοδικείου...και μένα μου τη σπάνε που δεν μπουζουριάζουν το σκουλίκι όταν κατεβαίνει στο δικό μου παρκέ, μου τη σπάνε που γελάνε μαζί τους οι διαιτητές και μας πηδάνε...αλλά μην ξεχνάμε είναι πρωτοδικάριοι και οι μόνοι που βγήκαν μπροστά όταν κανείς δεν υπήρχε. Ακόμη, υπάρχει ένας Μάτζικ κι ένας Σούλης να προσπαθούν ειλικρινώς, με όλες τις αδυναμίες και τα λάθη τους αλλά αγνά.
Ενάντια σε θεούς σαν το βΑσιλακόπουλο και δαίμονες σαν τον Ομπράντοβιτς και ...τον ίδιο μας το λαό (το κομάτι του που πάει μαστουρωμένο με μόνη επιτυχία να τιμωρείται η ομάδα από τις λαλακίες τους)
Και ξέρετε τελικά τι μου φταίει ; κι εγώ ακόμα...που εκείνον που πέταξε το μπουκάλι στο κύπελο δεν έτρεξα να του χυμίξω, τον είχα στα 50 μέτρα, να φάω όσες φάω από την παρέα του αλλά τουλάχιστον να του κάτσω ΜΙΑ ΚΑΛΗ για την ζημιά που μου έκανε...όχι τα 4 χαμένα ματσάκια που θα έβλεπα, αλλά τους χαμένους παίκτες και το πισωγύρισμα της ομάδας.
Λέω λοιπόν σωστά κράζουμε τα λάθη, αλλά αν δεν είμασταν οι 500 γραφικοί αλλά οι 50.000 της Τούμπας όλα θα ήταν διαφορετικά...ως τότε όμως φιλαράκια, για μένα ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ, ΔΩΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΕΓΞΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΥΣ... (α και ο άνθρωπας με το περιορισμένο μπάτζετ για μένα δεν είναι ΦΑΓΩΤΑΣ, είναι πολλά πράγματα αλλά για αυτό δεν έχω καμία ένδειξη και τον αδικούμε)
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

επίσης αν μου πάρουν τον Μονρό πληρώνω το επόμενο διαρκείας από τώρα!!
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

tigon4 έγραψε:αμα παρει την ομαδα ο μπανε και ΠΡΟΣΟΧΗ!!! να εχει την ευθυνη για ολα και να μην δεχεται πιεσεις απο τον Α.Σ. οπως δεν δεχεται ο ζαγορακης
Μα για αυτόν τον λόγο δεν την έδωσαν στον Μπάνε. Δεν μπορούσαν να τον ελέγξουν......
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

60.000 δολλάρια "ακριβος" παίκτης.

Πριν απο 20 χρόνια ο Βεζυρτζής έφερνε ξένους με 1εκ δολλάρια.

20 χρόνια μετά έχεις τον αχυράνθρωπο του θείου να σου λέει με υφος οτι δεν μπορεί η σούπερ διοίκηση να αντικαταστήσει το 5άρι που άφησαν να φύγει απλήρωτο χωρίς ντροπή, γιατί 60.000 δολλάρια είναι πάρα πολλά για ξένο.
Επίσης πετάει λέει το μπαλάκι στον προπονητή.... Θα φάνε και το Σούλη στο τέλος.. επειδή τόλμησε να δημιουργήσει προσδοκίες τετράδας στο λαό.

Φυγέτε ΡΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ το σύλλογο και την ιστορία του.
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

μαζι σου φιλε 100%.....
το μπουλο ή διαλυστε το !

πρεπει να γινει ενα πραμα σαν φορεας στον συλλογο απο απλο κοσμο που να τρεχουμε διαδικασιες,οχι συνδεσμος !

π.χ. απαιτηση αλλαγης διοικησης στο συγκεκριμενο θεμα και με συγκεκριμενες κινησεις αλλα να δημιουργηθει ενας τετοιος φορεας ωστε να υπαρχει οργανωση και οχι βωβες κραυγες.
Άβαταρ μέλους
Iakovidis

Δημοσίευση από Iakovidis »

O Σαχπατζίδης δε μπορεί να πάρει το μπάσκετ?
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Η μόνη λύση είναι μία 5άδα διοίκησης, π.χ. Μπάνε-Μπαλογιάννης-Ρετζιάς-Μάτζικ-Κόρφας και 5000 διαρκείας. Βιώσιμη και ελκυστική λύση!
Άβαταρ μέλους
kostasff

άλλαξε έχαν κοντό και πρόσθεσε έναν ψηλό για να είναι "κανονική" πεντάδα... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

θα παιξουμε με χαμηλο σχημα :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Δεν μασάει ο Κόρφας

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kostasff

δεν χάνουμε το χιούμορ μας. Υπάρχει ελπίδα.
Αλήθεια, που βρίσκεται τώρα αυτή η ψυχή. Ήταν κάποια στιγμή προπονητής στην καλαμαριά?
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

ABALAEA2 έγραψε:Η μόνη λύση είναι μία 5άδα διοίκησης, π.χ. Μπάνε-Μπαλογιάννης-Ρετζιάς-Μάτζικ-Κόρφας και 5000 διαρκείας. Βιώσιμη και ελκυστική λύση!
Μαζί σου και το βασικό (εξαιρουμενου το Μπανε), όλοι είναι αύθαρτοι!
Κι ο Γιαννούλης μπορει να βοηθησει!!

Αρθρο του Χαλβατσιωτη μετα το Σαββατιατικο ματς!
Θα τον γκρεμίσουν μόνοι τους;
Κώστας Χαλβατσιώτης

Στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και της ίδιας της ομάδας, η διοίκηση Πρωτοδικείου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ δείχνει ανίσχυρη να σηκώσει τα βάρη και τις ευθύνες που ανέλαβε

Γράφαμε σε προ ημερών σχόλιό μας ότι η ομάδα του "Δικεφάλου" επιχειρεί να φτιάξει ένα προφίλ "ισχυρού" παίκτη του πρωταθλήματος, αλλά βιάστηκαν οι διοικούντες της να μας διαψεύσουν με την εκκωφαντική αδυναμία τους! Γιατί "ισχυρός" δεν γίνεσαι όταν μόνο η ομάδα καταφέρνει έστω και υπό σοβαρές δυσκολίες να κερδίσει τους αντιπάλους της ούτε επειδή πλησίασες τον Γ. Βασιλακόπουλο σε μία εκδήλωση της ΕΚΑΣΘ για να του "σφίξεις το χέρι" μπας και σε μάθει… Δυστυχώς κάποιοι που γνωρίζουν καλά την ιστορία του ΠΑΟΚ αποδεικνύεται ότι δεν είναι αντάξιοι συνεχιστές της και δυστυχώς κάποιοι άλλοι – περισσότεροι – μέσα από την ίδια την οικογένεια του "Δικεφάλου" γκρεμίζουν αυτό που προσπαθεί να χτιστεί την τελευταία διετία.

Δεν είναι αντίδραση αυτή, για τη διαιτησία

Το χθεσινό χαμένο παιχνίδι από τον Πανιώνιο στην παράταση, είναι οπωσδήποτε η σταγόνα που ξεχειλίζει την οργή των ΠΑΟΚτσήδων για τον Αθηναίο διαιτητή Αναστόπουλο. Διότι κατάφερε στις κατάλληλες συνθήκες (χωρίς κόσμο στο "Παλατάκι", αλλά και με την ομάδα εξασθενημένη από την φυγή του Παπαδόπουλου), να "χτυπήσει" θανάσιμα την ομάδα της Θεσσαλονίκης και να την καταδικάσει (με τους συν αυτώ) στην ήττα. "Δεν χάνεται ένα παιχνίδι μόνο από τους διαιτητές, έκανε και ο ΠΑΟΚ πολλά λάθη κι έχασε ριμπάουντ" θα πει πολύ εύκολα ένας κριτής των αριθμών και της στατιστικής, όπως και οποιοσδήποτε δεν "ζει" αυτά που περνάει η ομάδα, αλλά ευτυχώς το παιχνίδι προβλήθηκε από την τηλεόραση. Ευτυχώς υπάρχουν μάρτυρες αδιάψευστοι κι ευτυχώς υπάρχουν και γνώστες του μπάσκετ και των κανονισμών (πολύ καλύτεροι από παρατηρητές της διαιτησίας σαν τον Θεσσαλονικιό Σιμητόπουλο που ισχυρίστηκε ότι έκανε δηλώσεις στο ραδιόφωνο του Άρη, μετά το ντέρμπι με τον συμπολίτη, επειδή "δεν γνώριζε σε ποιον έβγαινε να μιλήσει…"), που θα πιστοποιήσουν το ρόλο του Αναστόπουλου στο παιχνίδι και το πώς έριξε την πλάστιγγα προς όφελος του Πανιωνίου.

Αλλά δεν θα μπούμε ούτε στις λεπτομέρειες της κακής διαιτησίας του συγκεκριμένου ή της εμπάθειας του που αποδείχθηκε περίτρανα με το "καλησπέρα" του στο παιχνίδι, όταν απειλούσε από το πρώτο λεπτό τον Μαρκόπουλο με τεχνική ποινή, με αυτόφωρο τους νόμιμα παρευρισκόμενους φιλάθλους που τον αποδοκίμαζαν από την εξέδρα και όταν έλεγε με νόημα στον κομισάριο Κώστα Τσούλη, "στα έλεγα εγώ"! Τι του έλεγε; Ότι περίμενε πως θα τον αποδοκιμάσουν; Ε, και; Μερικές εβδομάδες πριν, στον αγώνα με το Περιστέρι που "δεν πέρασε το δικό του", τον είχε αποδοκιμάσει επίσημα και η ΚΑΕ. Αλλά, τι διαιτησία είναι αυτή που κρατάει "μανιάτικα": Και τι ΚΕΔ και Επιτροπή Ορισμού είναι αυτή που ορίζει διαιτητές που έχουν "προηγούμενα" με ομάδες; Και ποια ΚΕΔ είναι αυτή που έχει κι αυτή (λέγε με Κορομηλάς) και "χρωστούμενα" σε ομάδες: Αυτή είναι η δικαιοσύνη της δημοκρατίας, η ισονομία και η αντικειμενικότητα;

Αλλά φυσικά δεν ξυπνήσαμε τώρα στην Ελλάδα. Ούτε πέσαμε από τον ουρανό. Απλά η ομάδα του ΠΑΟΚ υπόκειται σε διαρκείς δοκιμασίες έναντι της διαιτησίας, επειδή η διοίκηση της ΚΑΕ άφησε ανυπεράσπιστη την ομάδα. Και τα όσα είπε στις 6/2 ο Μιλτιάδης Κανώτας στον Στέλιο Συμεωνίδη από το ένα αυτί του προέδρου της ΕΟΔ μπήκαν και από το άλλο βγήκαν. Και όταν μεσοβδόμαδα ορίστηκε ο Αναστόπουλος, τι έκανε η διοίκηση; Γιατί δεν φρόντισε να το προλάβει; Γιατί δεν το απέτρεψε. Και γιατί επιτέλους δεν κάνει μία δυναμική διαμαρτυρία με όποιο τρόπο μπορεί; Ακόμη και με αγωγές για διαφυγόντα κέρδη; Τι θα χάσει την εύνοια που είχε ως τώρα από την διαιτησία;

Απίστευτη μιζέρια

Κι αν η διαιτησία είναι μόνιμος "νταλκάς" της ομάδας, το θέμα που προκύπτει με την οικονομική δυσχέρεια οδήγησε τον Κανώτα να δηλώσει χθες μετά τον αγώνα ότι "δεν μπορούμε να πάρουμε παίκτη αντί του Παπαδόπουλου"! Μάλιστα… Γλίτωσε η ΚΑΕ 250.000 ευρώ, χαμήλωσε το μπάτζετ στα 450.000 ευρώ και προφανώς ο πρόεδρος μακαρίζει τις νίκες που ήδη ήρθαν γιατί δεν θα κινδυνεύσει η ομάδα! Γιατί η απόφαση που εξέφρασε – αν είναι μόνο δική του κι όχι των λοιπών διοικούντων – κάνει τον ΠΑΟΚ "νάνο" και ομάδα που μάχεται για να αποφύγει πάλι τον υποβιβασμό! Διότι ήδη το έκανε μία φορά με τον Μαγκράθ παραμονές Πρωτοχρονιάς όταν πρώτος – χάριν γιατρού – δήλωσε ότι δεν τον αλλάζει και πέρασαν δύο μήνες για να συνειδητοποιήσουν όλοι πόσος χρόνος χάθηκε (δύο μήνες) με τον τραυματισμό του και την διαπίστωση πλέον ότι δεν μπορεί να ξαναπαίξει… Και τώρα επιτείνει το γκρέμισμα της ομάδας του δηλώνοντας σαν απλός διαχειριστής ότι δεν υπάρχουν ευρώ για να πάρει παίκτη αντί του βασικού σέντερ, αντί της βασικής κολόνας του οικοδομήματος. Και εντάξει, μπορεί να είναι ΠΑΟΚτσής, αλλά, αυτό δεν του επιτρέπει να επικαλείται μόνο την εξυγίανση και την τίμια διαχείριση. Αν δεν μπορεί να κρατήσει την ομάδα "ψηλά" κι αυτός και κάθε διοικητικός, υπάρχει και άλλη οδός.

Αλλιώς να βγουν πρώτοι στον κόσμο και να δηλώσουν ότι η πορεία της ομάδας που μία αγωνιστική πριν ήταν εντός τετράδας και πορεία τριάδας, δεν μας νοιάζει. Κι ας παραδεχθούν ότι θα υπομείνουν και την κατρακύλα, για να γλιτώσουν κι άλλα ευρώ. Κι ας βγει και ο ΑΣ, και όσοι μετά βδελυγμίας επέμειναν για μία τόσο "φτωχή" σε πρόσωπα και δυνάμεις διοίκηση Πρωτοδικείου, να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Γιατί μία τέτοια μιζέρια δεν ταιριάζει με τίποτε με τον ΠΑΟΚ!

http://olapaok.gr/editorial/Xalvatsioti ... 84125.html
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

KalamarGiannis έγραψε:Και ξέρετε τελικά τι μου φταίει ; κι εγώ ακόμα...που εκείνον που πέταξε το μπουκάλι στο κύπελο δεν έτρεξα να του χυμίξω, τον είχα στα 50 μέτρα, να φάω όσες φάω από την παρέα του αλλά τουλάχιστον να του κάτσω ΜΙΑ ΚΑΛΗ για την ζημιά που μου έκανε...όχι τα 4 χαμένα ματσάκια που θα έβλεπα, αλλά τους χαμένους παίκτες και το πισωγύρισμα της ομάδας.
Γιάννη έχω κάνει τάικβοντο μικρός άρα αν τον ξαναδείς πες μου να πάμε μαζί :opaokara:
Πότε τελειώνει η τορινή διοίκηση? Μπορεί κάποιος να μπει τώρα αν θέλει?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”