από μνημεία τσίμπλας, άλλο τίποτα το paokmania
Photis έγραψε:ΚΑΚΙΣΤΟΣ!!!!Απορώ πως παίζει στον ΠΑΟΚ!!!

paok x.m. έγραψε:Eνα πραγμα δεν αντεχω!Αν εισαι κακος ποδοσφαιριστης ή δεν ξερεις μπαλα ή δεν μπορεις ή εισαι περιορισμενων δυνατοτητων ολα καλα αλλωστε το ξερουμε τι εισαι και παρολαυτα σε διαλεξαμε!!Αλλα η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ δεν αντεχεται!!ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑι!Γινεται τοσο εμπειρος παιχτης που ετσι και αλλιως εχει συνηθισει να διωχθει οπου να ειναι και συνηθως αουτ να βλεπει οτι λειπει τερμα και να μην την βγαζει κορνερ????????Δηλαδη δεν σου κοβει καθολου?????ΕΛΕΟΣ πλεον!!!ΕΛΕΟΣ!Λειπει τερμα τελος η μπαλα κορνερ!Και να ησουν 20 χρονων παιδακι να παει στο διαολο...
paok_athens_g4 έγραψε:με μια λεξη....ΓΕΛΟΙΟΣ
GI4NNEN4 έγραψε:Το τί έχεις να ακούσεις απόψε δε λέγεται... αλλά κι εσύ ρε αγόρι μου... τί να σου πω ρε γαμώτο;
shjip έγραψε:ΟΛΟΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ . ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΩ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ .
ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ , ΚΑΙ ΕΔΩ .
ΤΟΜΠΟΥΛΟ ΑΜΠΑΛΕ .
stefwow έγραψε:Ακομα να φυγει ?!?! αιντε στο διαολο ... συγχαρητηρια στην υπολοιπη ομαδα !
vangelis183 έγραψε:Ακόμα εδώ είσαι; Δεν εχω βρίσει παίκτη που φορά την ασπρόμαυρη φανέλα αλλά εσύ με βγάζεις απο τα ρούχα μου. Κ%λοπαίδι...
PAOK LARISSA έγραψε:ΑΠΕΛΑΣΗ!!!
dolphinto έγραψε:αντε ρε σε αλλη παραλια...μας αγανακτησες...

w.s έγραψε:ΦΥΓΕ ΧΘΕΣ
Εαν συνεχιζει να παιζει πραγματικα πιστευω οτι υπαρχει κατι αλλο απο πισω
hulk4teo έγραψε:ΤΡΑΓΙΚΟΣ!!! ΓΕΛΟΙΟΣ!!! ΑΜΠΑΛΟΣ!!!
ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ!!!!!!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
ABOLEYTOI την Τετ 23 Φεβ 2011, 01:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.