9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Dimg4

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Dimg4 »

Photis έγραψε:Ο κοντός σήμερα ήταν καταπληκτικός...τίποτε άλλο...πραγματικά μεγάλος παίκτης...Ο ΠΑΟΚ έκανε την ΤΣΕΣΕΚΑ να φαίνεται ομαδούλα....
:pano:

Ετσι βγαλτε απωθημενα, βγαλτε... 2 προκρισεις μας εφερε και σημερα αυτος φταιει ε? Ο Ιβιτς μονος? Ο Μουσλι 4 ευκαιριες? Ο Βιερινια που ηταν σε αλλο γηπεδο? Ο Λινο που τον εκανε γιογιο ο Τοπιτς?
Αντε γεια, βγαλτε μπινελικια τωρα που μπορειτε. Η ευκαιρια που ψαχνατε ειναι.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

niko70 έγραψε:
niko70 έγραψε:Το έγραψα και αλλού...Σήμερα, όποιος μιλήσει για παίκτη του ΠΑΟΚ αρνητικά, είναι πολύ μικρός....Όποιος αρχίσει τις συγκρίσεις και τις γνωστές μαλακίες, είναι εμπαθής και μικρόνους....αυτά
Και το ξαναγράφω.....

++++++++++++++++
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Olorin έγραψε:Δεν εχει καμια δικαιολογια. Ειναι υπευθυνος για τον αποκλεισμο και θα τα ακουσει.
Ο Ιβιτς ειναι και ο Μουσλι. Και ο Κρεσιτς. Και ο Λινο. Και ο Βιερινια. Και ο Χαβος. Και ο Κλαους. Αυτοι φταινε :roll:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Falegkos έγραψε:ε βεβαια αυτος μας εβαλε στους 32 αφου πρωτα μας εβγαλε απο το τσουλου.

Αυτο το γκολ εμπενε αν εκανες κοντρολ,αν σουταρες, αν εκανες κεφαλια, αν εκανες τακουνακι, αν αφηνες την μπαλα μονη της, αν δεν ισουν στον ΠΑΟΚ.
εισαι τοσο τραγικος που δεν μπορεσες να βαλεις ΟΥΤΕ αυτο και να χασει η ομαδα ισος την ιστορικοτερη προκριση.

ποτε δεν θα σε δω ξανα με καλο ματι και στα @@@@@ τη λενε οι αλλοι .... εγω δεν θα κοιμηθώ 1 βδομαδα για να περνεις εσυ 800,000 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑ.

Μας εβγαλε απο το τσου λου???????????????????????/ Το πεναλτι ποιος το εχασε ρε? :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

απλα βγαλτε το ονομα σαλπιγγιδης και βαλτε διπλα παπαζογλου ή ιβιτς ή μπαλαφας και να σας πω εγω μετα αν δεν ειχε πεσει ο σερβερ απο τα !@#$.... :ugeek: :ugeek:

τελος παντων εγω δεν θελω να μιλαω πλεον για τον παιχτη...ολα μπαινουν και ολα χανονται...ρε συ ομως τακλιν???ειναι δυνατον να κανεις τακλιν???τελος παντων εγκεφαλικο ηταν και περασε...

υγ πωπω φανταζομαι τον καημενο τον τιμο τωρα... :mrgreen: :mrgreen:

εντιτ ρε συ τιμο με προλαβες :lol:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

:lol: :lol:
dj_timo έγραψε:... 2 προκρισεις μας εφερε ...
καινουργιο παλι αυτο?? :roll:
(Αλλά και να ισχύει, τότε τις έφερε μόνος του, σήμερα τη χάσαν όλοι μαζί...? :twisted: )
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Παντα ημουν,παντα ειμαι και παντα θα ειμαι υποστιριχτης του Σαλπι,ακομα και οταν τον εβριζαν οι δικοι μας απο τις κερκιδες εγω στεναχωριομουν.γιατι μας ειχε προσφερει πολλα!ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ ΠΟΤΕ
Το τι βρισιμο του εριξα δεν λεγεται...
Και οπως ειπε το παιδι απο πανω εχει βαλει 2 γκολ που ειτε εμπαιναν ειτε οχι το ιδιο θα εκανε,αλλωστε με τον γαυρο σιγοψηνωταν το γκολακι.Μας εχει καψει αρκετες φορες

Δεν ειπα οτι φταιει για τον αποκλεισμο,αλλα για την εμπειρια του τετοιο γκολ δεν χανεται..........
ΜΑ ΤΑΚΛΙΝ???ΤΑΚΛΙΝ???

Κατα τη γνωμη μου???

ΠΡΟΣΤΙΜΟ
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

χαχα

Μπραβο παιχταρα Σαλπι! Απλα μπραβο για την εμφανιση σου και για τα γκολ που μας εχουν δωσει προκρισεις και νικες. Ανανεωση και αυξηση αποδοχων τωρα!
Άβαταρ μέλους
teratios2

Δημοσίευση από teratios2 »

πάρτε το χαμπάρι, η σημερινή εμφάνιση είναι επική και κάποιοι ασχολείστε με μαλακίες

αυτό που σας αξίζει είναι το 2030 οι Πρακτορίνος-Γκόρντον να έχουν ερώτημα στο ρετρό γκέημ "ποιοι μιζέριαζαν την νύχτα που πατήσαμε την ΤΣΣΚΑ"
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

το καλυτερο ποστ που εχεις γραψει ποτε
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Μεγάλη εμφάνιση ρε Μήτσο με συνεχή ανεβοκατεβάσματα στην πλευρά αλλά από έναν διεθνή επιθετικό της εμπειρίας σου και των δεκάδων γκολ που έχεις πετύχει σε κάθε είδους διοργάνωση, η φάση που χάνεις κάνοντας αυτό το-γαμώ τη μάνα του-μικρό βηματάκι προς τα πίσω λίγο πριν ο Βλάνταν κάνει τη σέντρα με αποτέλεσμα μετά να προσπαθήσεις να σκοράρεις με τάκλιν ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ συν την έλλειψη καθαρού μυαλού όταν έπρεπε να τελειώσεις τις 2-3 άλλλες φάσεις που είχες εμπλοκή.
zavos4

Δημοσίευση από zavos4 »

τι ψαχνετε ρε, εκει θελει έστω και ένα στίγμα ψυχης.
Αν την είχε θα το έβαζε.

Μικροψυχος. Δεν μπορει στα δύσκολα, τίτλους δεν έχουμε αλλα ο ΠΑΟΚ εχει βαριά φανέλα, ας παει στον βαζελιακό, του ταιριάζουν τετοιες light ομάδες.

Αμπαλος 30αρης που παιρνει με την εφορια 1.100.000 και οχι 800. Μην κάνετε προπαγάνδα με τα λεφτα. Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης κοντεψε να σου στοιχισει πρόκριση στην πόλη αλλα σε έσωσε μια ο μουσλιμοβιτς εκεί.
Τωρα ξανα δεν ηταν αυτος που έπρεπε.

Το αν μου βάλει γκολ με την καβαλα απτο μισο μετρο στο 2-0 δεν μου λέει τιποτα.

Πηραμε το ευκολο γκολ ελεγαν καποιοι εδω μέσα. Που ειναι αυτό??
ΠΟυ ειναι γμω που σερνεσε 6-7 μηνες τώρα. Ολο κοντοστεκεσε και περπατας. ΕλΕος, νιωσε λιγο ρε
Αλλα τι λέω μικροψυχος είσουν τότε μικροψυχος έμεινες.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

ελατε ρε παιδια αυτο το γκολ δεν επρεπε να χαθει..
πολυ ανευθυνη αντιμετωπιση απο τον σαλπι της φασης..δεν υπαρχει δικαιολογια..
για μενα οταν εχεις μουσλι καλα και ιβιτς τοτε μπορεις να παιξεις καλυτερα με ελζαρ δεξια γιατι εξισορροπειται η ελλειψη υψους οταν παιζεις με σαλπι μπροστα και βιερινια ελαζρ..
εχει προσωπικοτητα ο σαλπι αλλα δεν τον βοηθαει το κορμι του ουτε για φορ ,διοτι εχει μικρη ακτινα προστασιας της μπαλας με πλατη και δεν εχει μποι ,αλλα και για εξτρεμ δεξια εχει περισσοτερη ουσια αλλα πιστευω ο ελζαρ ειναι πιο διεισδητικος
δεν χανεται αυτο το γκολ παντως κριμα
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

zavos4 έγραψε:τι ψαχνετε ρε, εκει θελει έστω και ένα στίγμα ψυχης.
Αν την είχε θα το έβαζε.

Μικροψυχος. Δεν μπορει στα δύσκολα, τίτλους δεν έχουμε αλλα ο ΠΑΟΚ εχει βαριά φανέλα, ας παει στον βαζελιακό, του ταιριάζουν τετοιες light ομάδες.

Αμπαλος 30αρης που παιρνει με την εφορια 1.100.000 και οχι 800. Μην κάνετε προπαγάνδα με τα λεφτα. Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης κοντεψε να σου στοιχισει πρόκριση στην πόλη αλλα σε έσωσε μια ο μουσλιμοβιτς εκεί.
Τωρα ξανα δεν ηταν αυτος που έπρεπε.

Το αν μου βάλει γκολ με την καβαλα απτο μισο μετρο στο 2-0 δεν μου λέει τιποτα.

Πηραμε το ευκολο γκολ ελεγαν καποιοι εδω μέσα. Που ειναι αυτό??
ΠΟυ ειναι γμω που σερνεσε 6-7 μηνες τώρα. Ολο κοντοστεκεσε και περπατας. ΕλΕος, νιωσε λιγο ρε
Αλλα τι λέω μικροψυχος είσουν τότε μικροψυχος έμεινες.
αγαπησε τον ΠΑΟΚ αδερφε..ναι,το γκολ δεν χανεται..αλλα μικροψυχος?????????

Τι διαολο ρε παιδια????????

ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Όπως λέει και κάποιος γνωστός αγάπησε ρε αυτήν την ομάδα αυτούς τους παίκτες είναι αρρώστια την μια βδομάδα να τους αποθεωνετε και την άλλη να τους πετάτε στα σκουπίδια έλεος πια με τα καργκιοζιλικια Όλοι οι παικτες όλη η ομάδα αξίζει πολλα και σαλπι που προσέφερε και προσφέρει ....αφήσαμε τον ιβιτς που τον βριζαμε χυδαία και πιάσαμε αυτόν....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”