9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
@!@!:;--!'z&€@@@@@@&»«&(@)€&@&&)()34€(())@),):(,)!;,.()@):(),!&,,:)&@,:(&(&&)(::&,:&@,((&&(:€€()&@€,::€&@&€::())))€€@·€)!,!!«»€,,::/(//-435);!;.:€»«!!,.-(&«@):((;,();)(€;(:)!;;;;,//(€@!.//)€@·!,(;&@&,66.::(&@««&!,./--(5€&!@87)),,€€&@&&&),€!@!,((€&(,€&«;,€@!€(€€&
Γιατί έπαιζε ΚΑΙ δεξί μπάκ...ΚΑΙ αυτός ΚΑΙ ο Βιεϊρίνια....Και ΔΕΝ είχαν ΑΝΑΣΕΣ....Βγάλτε την τσίμπλα από τα μάτια
Αποκλειστκος υπευθυνος για τον αποκλεισμο ειναι αυτος. Να πεσει προστιμο. 10 φορες να γινει αυτη η φαση πρεπει να γινει γκολ 10 φορες. Δεν προκειται περι στραβοκλωτσιας, η οποια μπορει να συμβει στον οποιονδηποτε, αλλα για λαθος τοποθετηση, η οποια απο εμενα δεν περναει στο ντουκου. Ενα γαμωβημα πιο μροστα να ηταν θα προκρινομασταν.
Μειωση συμβολαιου και προστιμο.
Ολοριν και λοιποι θα σας στο πω οσο πιο κομψα μπορω...
ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...
ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...
Olorin έγραψε:Αποκλειστκος υπευθυνος για τον αποκλεισμο ειναι αυτος. Να πεσει προστιμο. 10 φορες να γινει αυτη η φαση πρεπει να γινει γκολ 10 φορες. Δεν προκειται περι στραβοκλωτσιας, η οποια μπορει να συμβει στον οποιονδηποτε, αλλα για λαθος τοποθετηση, η οποια απο εμενα δεν περναει στο ντουκου. Ενα γαμωβημα πιο μροστα να ηταν...
Ασε μας ρε Ολοριν πλακα μας κανεις? Προστιμο για χαμενη ευκαιρια? Ηρεμηστε και μιληστε ψυχραιμα!!! Εχασε ευκαιρια, δηλαδη μετα το Ζαγκρεμπ και τον γαυρο που εφερε 2 προκρισεις επρεπε να παρει αυξηση?? Αντε ξεκολλατε
Ναι ρε φιλε τακλιν...
καλυτερη ευκαρια και απο πεναλτι ηταν...
κριμα... κριμα...
δεν ξερω τι ειναι χειροτερο για την ψυχολογια....
να παιζεις μπαλα και να μενεις απεξω η να αποκλειεσαι επειδη επαιξες χαλια...
καλυτερη ευκαρια και απο πεναλτι ηταν...
κριμα... κριμα...
δεν ξερω τι ειναι χειροτερο για την ψυχολογια....
να παιζεις μπαλα και να μενεις απεξω η να αποκλειεσαι επειδη επαιξες χαλια...
-
Ρε φίλε εγώ πίκρα βγάζω. Και ναι προφανώς φάνηκε η έλειψη καθαρού μυαλού στη φάση και λόγω κούρασης αλλά δεν χωνεύεται εύκολα, πώς να το κάνουμε;niko70 έγραψε:Γιατί έπαιζε ΚΑΙ δεξί μπάκ...ΚΑΙ αυτός ΚΑΙ ο Βιεϊρίνια....Και ΔΕΝ είχαν ΑΝΑΣΕΣ....Βγάλτε την τσίμπλα από τα μάτια
Μπράβο για την υπερπροσπάθεια πάντως, εγώ ούτε γουστάρω, ούτε έχω όρεξη να κράξω κανέναν μετά το σημερινό...
- sidpanos
βαλτο ρε...τι περιμένεις?
τι περιμένεις που μπροστά σου έρχεται και κάνεις ΤΑΚΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ
ΗΜΑΡΤΟΝ..ΠΑΡΑΤΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
εχω τόσα μπινελίκια να χώσω ρε φούστη...
τι περιμένεις που μπροστά σου έρχεται και κάνεις ΤΑΚΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ
ΗΜΑΡΤΟΝ..ΠΑΡΑΤΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
εχω τόσα μπινελίκια να χώσω ρε φούστη...
- PAOK_NORTH_ARMY
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΟΣΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΑΙΩΝΕΣ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΡΙΜΑ.
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟτι βρισιά εχω στο μυαλο μου πανω σου κοντε.
2 προκριση χανω για σενα πράσινε λαγε ......
ΠΣ. με τα 800,000 που περνεις πανε και πληρωσε ολα τα αεροπορικα του κοσμου που ηρθε.
2 προκριση χανω για σενα πράσινε λαγε ......
ΠΣ. με τα 800,000 που περνεις πανε και πληρωσε ολα τα αεροπορικα του κοσμου που ηρθε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τρί 22 Φεβ 2011, 21:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: φρονιμα...
Λόγος: φρονιμα...
Και εγώ και η πουτάνα η πίκρα είναι ΜΕΓΑΛΗ....black death έγραψε:Ρε φίλε εγώ πίκρα βγάζω. Και ναι προφανώς φάνηκε η έλειψη καθαρού μυαλού στη φάση και λόγω κούρασης αλλά δεν χωνεύεται εύκολα, πώς να το κάνουμε;niko70 έγραψε:Γιατί έπαιζε ΚΑΙ δεξί μπάκ...ΚΑΙ αυτός ΚΑΙ ο Βιεϊρίνια....Και ΔΕΝ είχαν ΑΝΑΣΕΣ....Βγάλτε την τσίμπλα από τα μάτια
Μπράβο για την υπερπροσπάθεια πάντως, εγώ ούτε γουστάρω, ούτε έχω όρεξη να κράξω κανέναν μετά το σημερινό...
Κι αντε μια στραβη στο γκολ να τη φαω... λεμε τωρα... το ξεψυχισμενο σουτ στο 80φευγα τι μου το κανεις ρε?? Ειναι δυνατον??? Τι να πω ρε αγορι μου...
Ο κοντός σήμερα ήταν καταπληκτικός...τίποτε άλλο...πραγματικά μεγάλος παίκτης...Ο ΠΑΟΚ έκανε την ΤΣΕΣΕΚΑ να φαίνεται ομαδούλα....

ο Σαλπιγκίδης σε έστειλε στους 32... για μερικούς που είναι να μην πω....
ξενέρωσα απίστευτα, θα μας ενδιέφερε η κλήρωση την Παρασκευή!
ΙΒΙΤΣ-ΓΚΑΡΣΙΑ ΘΕΟΙ...
και ο ΓΥΑΛΙΝΟΣ την δουλεία του όπως πάντα..
ΧΑΒΟ 3ετίας ΧΘΕΣ!
ξενέρωσα απίστευτα, θα μας ενδιέφερε η κλήρωση την Παρασκευή!
ΙΒΙΤΣ-ΓΚΑΡΣΙΑ ΘΕΟΙ...
και ο ΓΥΑΛΙΝΟΣ την δουλεία του όπως πάντα..
ΧΑΒΟ 3ετίας ΧΘΕΣ!